Meno-paluu-kuormat pohjoisen malliin.

Rahtimakkara20

7

604

Vastaukset

 • Hoitaa ihan niinkuin kaikki muutkin sen olisi tehneet. Oliko tuossa nyt sitten jotain tavallisuudesta poikkeavaa ? Jos olisi ollut kattoaukeavat laitteet olisi voinut ajaa suoraan purkupaikalle eikä kuormaa olisi tarvinnut siirtää. Miten nuo pankot tuossa lopussa oli kiinnitetty avoauton lavaan ?

  • Kattoaukeava frc?? No jos olis ollu nosturikin vielä niin sittehän se olis ne ite hakenu mettästä.
   Videolla näytettiin hydraulisesti toimivat kiristimet joilla kuorma tiukattiin lavaan, ei ne pankot itessään sen kummemmin oo lavassa kiinni. Siirto taitaa tapahtua terminaalialueella, että menis varmaan ilmankin.


  • einyihantavistouhua kirjoitti:

   Kattoaukeava frc?? No jos olis ollu nosturikin vielä niin sittehän se olis ne ite hakenu mettästä.
   Videolla näytettiin hydraulisesti toimivat kiristimet joilla kuorma tiukattiin lavaan, ei ne pankot itessään sen kummemmin oo lavassa kiinni. Siirto taitaa tapahtua terminaalialueella, että menis varmaan ilmankin.

   Siirto tapahtuu rovaniemen kaupungin alueella puuterminaalista kaukokiidon terminaaliin ja pankot ovat sitomatta irrallaan lavalla.


 • Missään kukaan ei ole raakapuuta ajanut suomessa, kuin nyt videolla näkyvä kuljetusliikkeen auto. Kyllähän pölliautoilla on ajettu iät ajat pölliä metsästä. Tuossahan saadaan vaan kustannukset kohdilleen. Pölliauto ei aja tyhjänä takaisin ja rahtiauto ei aja toisesta suunnasta tyhjänä takaisin. WIN WIN tilanne ja yhteistyötä.

  Siksi ei ole kattoaukeava auto,koska on lämpösäädelty pakastekontti. Elintarvikkeet tarvitsevat tietyn kuljetuslämpötilan. Myöskin siksi siirto kenttäalueella,koska purkupaikalla ei ole pyöräkonetta tai isoa kalmaria. Puhumattakaan työajoista/ajoaikalaki hommista.

  Sitten,jos joku kysyy mikä on elintarvike niin se on se mitä sinä ostat lähikaupastasi suuhun, että voit elää.

 • Saako sitä suuhun laitettavaa elintarviketta netistä jos lähikauppa on kiinni ?

 • onkopakkoelää: Milläs sä sitten luulet, että se elintarvike on sinne nettikauppaan mennyt? Haikaratko ne sinne vie?

 • Raakapuusta saadaan paluukuorma näille laatikkoautoile jotka ovat vieneet ruokatarpeita ylemmäksi . Paluurahdin vähäisyys lie merkittävä tekijä .

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  45
  1219
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  628
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  31
  498