Persujen populistinen aloite

YksiKansalainen

Jo on taas populismi ja kansankosiskelu huipussaan, kun persut ovat tehneet aloitteen kansanäänestyksen järjestämisestä toriparkkiasiasta. Me olemme juuri käyneet äänestämässä kuntavaaleissa ja valinneet päättäjät PÄÄTTÄMÄÄN puolestamme. Onko nyt niin että PÄÄTTÄJÄT eivät osaakaan päättää tai päättävät väärin persujen mielestä? Tyhmä kansa ei osaa PÄÄTTÄÄ eikä tiedä tarpeeksi mistään asiasta voidakseen kansanäänestää (vrt. brexit). Sitä paitsi kansanäänestys maklsaisi maltaita. Mistäs persut siihen ottaisivat rahat kun muuten ovat kaikessa nuukailemassa ja haukkuvat muita tuhlailusta. Perkele, kansan pilkkaamista, sanon minä tällaisista kansanäänestyksistä. Toivottavasta aloite hautautuu omaan mahdottomuuteensa!

144

1651

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cuopbe

      Ehkä osa kansalaisista tajuaa, että parkkipaikka ei voittoa tuota. Sitä haluaa torin laidan muutama liike ja kattoterassiasukkaat. Omistajat tiettysti haluaa kaupungin eli veronmaksajien osallistuvan kustannuksiin. Kun kokoomus ja demarit on yhteensä yli puolet valtuustosta niin maksettavaa kansalle tulee luulisin... ennakoin!

    • TriplaX

      Ihan samaa mieltä, tässä on kyse vain Persujen uhriutumisesta. Persut vetää tätä linjaa: "olemme kansan puolella, poliittista eliittiä vastaan". Tähän sisältyy itse asiassa härski väite, että Suomi ei muka olekaan demokraatinen, vaan sitä hallitsee jokin eliitti joka on vienyt vallan kansalta. Kuitenkin Suomessa aina tietyn väliajoin mitataan poliittisten puolueiden kannatus rehellisissä vaaleissa. Ja viime kunnallisvaaleista Suomi sai kiitosta kansainvälisiltä tarkkailijoilta, jotka eivät löytäneet mitään huomautettavaa vaaleista.

    • Demaripuudeli

      Jos kaupungissa on nyt kaksi raskaasti tappiota tuottavaa erittäin pienellä käyttöasteella toimivaa pysäköintitemppeliä, niin millä ihmeellä kukaan voi väittää että kun rakennetaan kolmas ja neljäs, toiminta muuttuu jotenkin kannattavaksi? Keskustan uusi parkki vie asiakkaat näiltä nykyisiltäkin, ehkä niissä sitten havaitaan homeongelma ja ne puretaan. Toriparkin rakentaminen verovaroilla on kannattavaa keskustan talonomistajille, joiden nimien perään liitetään kirjaimet kok, ja he saavat peräänsä ajatusta kannattamaan aivottomat puudelit joiden perässä lukee dem.

      • KaluJaLuriAsialla

        Tässä ketjussa aiheena on kansanäänestys eikä parkkitalot. Minustakin kansanäänestys on pöljintä, mitä joku voi ehdottaa, mutta persuthan ovat tunnetusti juuri niin pöljiä, että vain heidän kynästään voi tuollainen idea syntyä (Lulu kirjoitti Karin sanelusta).


    • PetkuttajiaAloitteineen

      Kari on jäähyllä ja silti ottaa ahkerasti kantaa Lulun blogissa mm. tähän kansanäänestykseen, joka Karin mielestä - tietysti - on huippuhyvä ajatus ja jonkalaisen vain persut osaavat. Taas persut teettävät turhaa työtä virkamiehillä. Tuo aloitehan kaatuu täysin mahdottomana. Mitähän pikku persupuolue seuraavaksi keksii kansaa mielistelläkseen?

      • KokDem-Tuhontie

        Juu, kyllä KokDemujen on syytäkin olla huolestuneita tuon kansan neuvoa-antavan äänestyksen suhteen ettei kävisi niin, ettei parkkitaloja rakennettaisikkaan veronmaksajain piikkiin!
        Se olisi takaisku keskustan talogryndereille !


    • Paitsi_että

      Populistipuolueen ydin on populismi. Miten se muuten toimisi kuin tekemällä populistisia aloitteita koska se muutoin lakkaisi olemasta populistipuolue.

      • Paitsi_että

        Idioottipuolueiden ydin on Kok/Dem. Miten se muuten toimisi kuin tekemällä idiotismisiä aloitteita koska se muutoin lakkaisi olemasta Idioottipuolue.


    • ay.ja.periferia.kriittin

      Tulispa joku ja kääntäisi kaupungin lainahanat kiikkiin. Alikoulutetut AY-jyrät valtuustossa ja muualla luovat mauttoman ilmapiirin periferiaan - oikeasti ollaan aika kaukana normaalilla tavalla toimivasta yhteisöstä.

      Onneksi muualla sentään tiedetään paikkakunnan asiat paremmin kuin täällä.

    • NoloudenMaailmanennätys

      Kunnanvaltuutetun, joka ehdottaa kansanäänestystä voisi erottaa välttömästi. Hänet on valittu sinne ottamaan asioista selvää tarvittavan laajasti ja sitten äänestämään parhaaksi katsomallaan tavalla. Se, että tietää jäävänsä aina toiseksi, kun on joka asiasta periaatteen vuoksi eri mieltä kuin muut ,ei oikeuta alkamaan vielä entistä hölmömmäksi. Jos ei tähän sopeudu, ei ole oikeassa paikassa. Nyt kun on kyseessä selkeästi kanta-kaupungin asia, jonka maksaa kuitenkin jokainen kaupunkilainen, niin tuskin kauhean objektiivisia faktapohjaisia kantoja olisi odotettavissa esim. liitoskunnista, jotka ovat vain kustannustenjakajan roolissa. Täytyi oikein varmistaa, ettei ollut aprillipäivä, kun luin aloitteesta, käsittämättömiä kustannuksista piittaamattomia idioottipopulisteja. Suuntaa-antava rahantuhlaus, josta ei ole mitään muuta hyötyä, kuin se, että päästään mahdollisesti jatkamaan naukumista jonkun äänestyksen tuella. Parkkitalon rakentamiseen en ota kantaa, se on valtuutettujen tehtävä.

    • hei.höhlät.HML

      > Parkkitalon rakentamiseen en ota kantaa, se on valtuutettujen tehtävä.

      Viestisi sisältää epäjohdonmukaisuuksia. Tokihan keskustan ulkopuolisia on enemmän kuin keskikaupunkilaisia äänioikeutettuja. Pitäisi ensin tietää valtuuston suhdeluku keskikaupunkilaisten ja muiden välillä.

      Ei kai voi olla niin, että demokraattisesti laitetaan keskikaupungin ulkopuoliset maksajiksi, mikäli heillä ei ole määräänsä edellyttävää määrää edustajia valtuustossa?

      Siten kansanäänestys on täysin demokraattinen tapa päättää asiasta - mitkään valtuutettujen suhdeluvut eivät tällöin vääristä lopputulosta.

      Ehdotus onkin siis kaikista demokraattisin tapa ratkaista asia.

      • NoloudenMaailmanennätys

        Eikös kaikki ota osaa jokaiseen kustannukseen, joka syntyy edes osittain veroahoilla? Sittenhän voidaan järjestää kansanäänestys tehdäänkö vaikka Hauholle 300m pyörätietä. Ei kantakaupunkilaiset sitä tarvitse. Sinulla menee nyt aika huolella kuntapättäminen yli ymmärryksen. Kansanäänestys on varmin tapa saada huonoin mutu-lopputulos, aina.


    • Pelleosasto

      Lupailivat EU äänestystä tänään, eli yritetään saa tulevissa eduskuntavaaleissa ääniä lupaamalla olemattomia, kun nyt hallituksessa olo aikana ei saa tehdä mitään aloitteita, kun hyvävelisopimus estää.

    • eitodella

      Hyvä persut. Ei mennyt ääni hukkaan.

      • Tyhjää-huutoa

        Meni se, mitään ei saada aikaiseksi, kuin jotain lööppejä.


    • PelkokoPersiissä

      Nyt sitten tulevaisuudessa uuden valtuuston aloittaessa, voidaan odottaa, että pikkupuolueeksi kutistunut inisevä ja valittava PS tekee joka asiasta aloitteen kansanäänestyksestä, kun ei valtuustossa saa tahtoaan läpi. Johan menee sirkukseksi valtuuston hommat. Kyllä valtuutetut ovat velvollisia tekemään päätöksiä ihan itse omien tietojensa ja näkemystensä pohjalta eikä itkemään kansaa apuun joka käänteessä, jos demokraattinen päätös ei miellytä. Sitä varten teidät muutamat persutkin sinne valtuustoon on äänestetty. Nyt persut pelkäävät ilmiselvästi häviävänsä jokaikisen asiakysymyksen ja ovat paniikissa.

    • KansaÄänestiJo

      Eikö vaaleissa antamallani äänellä ollutkaan mitään merkitystä, kun valtuustoon valitut eivät muka osaa päättää ilman että taas vedettäisiin kansaa uurnille? Stop tykkänään moiset hullutukset. Ottakaa nyt persutkin vihdoin järki käteen! Kansa on jo äänestänyt.

      Kansanäänestyksestä puhui myös Sampo Terho tänään tiedotusvälineissä. Persuilla on nyt joku kansanäänestysbuumi valtakunnallisestikin ja sitä myötä profiilinnosto menossa, kun tuli rökäletappio vaaleissa? Saiko Lulu vinkin Hesan puoluetoimistosta?

    • ei.mene.koskaa.HNL

      > Sittenhän voidaan järjestää kansanäänestys tehdäänkö vaikka Hauholle 300m pyörätietä. Ei
      > kantakaupunkilaiset sitä tarvitse.

      Tokihan joku pitää kirjaa jossain siitä paljonko hauho saa ja paljonko hauho antaa. Ja ne luvut ovat joko balanssissa mutta eivät ainakaan hauholaisten eduksi. Kyllä hämeenlinna on ehdottanut hauholle liittymistä hämeenlinnaan, eikä hauho ole ehdottanut hämeenlinnalle liittymistä hauhoon.

      > Sinulla menee nyt aika huolella kuntapättäminen yli ymmärryksen.

      Minulla ei mikään koskaan mene yli ymmärryksen - olen ymmärryksen yläpuolella ja katson asioita ylhäältä alaspäin.

      • NoloudenMaailmanennätys

        Tätä on aika turha jatkaa pidemmälle, kun kommentit ovat tuollaista tasoa. Osaamaton, kyvytön ja tyhmä ei ole kauhean motivoiva haaste keskustelulle. Lopuksi voidaan järjestää kansanäänestys sinun oikeustoimikelvottomaksi tekemisestä. Toivotaan, että äitisi hoitaa homman loppuun saakka. Olet myös vakavasti otettava haastaja nolouden maailmanennätyksen haltijaksi.


      • stop.uhkaukset.ja.riehum

        Kaikkiin uhkauksiin suhtaudutaan tarvittavalla vakavuudella ja voidaan ryhtyä oikeudellisiin toimenpiteisiin uhkaajan tekemiseksi vaarattomaksi - olette riehuneet tarpeeksi.


    • Myllläri

      Ennen vaaleja varsinkin kokoomuslaiset vastustivat Toriparkkia, lähes kaikki. Nyt vaalien jälkeen tilanne on muuttunut, ehkä parkki sittenkin on hyvä idea. Ja demarit läähättävät puudeleina perässä, on se, ihan intopissa tirskahtaa kokoomuksen nilkoille.

    • Perzuikkisarkastelija

      Missäs tämä kokdemtrollipasko luuraa? Tulee jo oikein ikävä kun ei saa näitä K.Ari posess fantasioita ja ennen kaikkea vartia panputtaa?? On se perzuikkisarkasmikin ihan hyvä mutta pikkusen alkaa kyllästyttää. Tuu ny kumminki takasi

    • OmiaAivojaEiOle

      Jos Kaivoparkistakin olisi kysytty yleisöltä, eikä Goodmannin rakentaneen rakennusfirman konsultilta, maailma olisi paljon parempi paikka.

    • KansanKosiskelua

      Kyllä persut nyt kaikkensa yrittää, että kaupunkilaiset kääntyisivät taas kannattamaan sankoin joukoin heitä - valehtelijoita - ihan turha yritys.

    • hehehehhehhehehheeeeeee

      Naurattaa ihan tuo persujen epätoivoinen yritys!

    • LuluKuvittelee

      Ei nouse kannatus tuollaisilla typerillä aloitteilla!

    • VanhaAkka

      Ihan lapsellinen se Lulu.

    • siitoslehmä

      nii onkii, kahdeksan lasta

    • eräskaupunkilainen

      Persut mokasi.

      • SkiiggeBöi

        Ei tuolla kannatuksella pysty edes mokailemaan, ainoastaan vinkumaan ja ulisemaan.


    • eräskaupunkilainen

      Ulisijoiden puolue on persut.

    • EnemmistöVähemmistössä

      Vain kansanäänestyksellä pystytään torppaamaan HPK-diktatuurin ns. 7-4 idioottipäätökset.

      • EnemmistöVähemmistössä

        -ja kivääreillä.....onhan nyt se juhlarahakin painettu kuin juurikin tilauksesta !
        HPK-Puolue katsokoon putkensuuhun....puolueuskollisuus ja -kannatus heillä hupenee kummasti


      • EiMitäänMerkitystä

        Kansanäänestykset ovat aina vaan ns. neuvoa antavia. Persut pyrkii pitämään niitä "virallisina" päätöksinä. Populistisilla kansanäänestyksillä päättäjät voivat pyyhkiä pehvansa.


      • NaurettavaAloite

        Lulun aloitteen voi vetää pytystä alas!


    • KokDEMViisaampi

      Toivottavasti valtuuston enemmistö on viisaampi kuin populistiset persut ja viittaa kintaalla tuollaiselle kansanäänestykselle eli äänestää aloitteen selkein luvuin kumoon. Hyvä valtuusto! Kansa kiittää.

    • KOKDEMillaÄLYÄ

      Sitä aloitettahan kannattavat vaan persut ja muutama kristillinen ja kommunisti. Ei niillä kannatusmäärillä mikään aloite mene läpi. Suureksi onneksi!!!

    • Kaupunginvaltuutettu

      Voi elämän kevät teitä pöljiä kaupunkilaisia. Ensin te annoitte vaaleissa makkarapalkalla meille äänenne ja nyt meidän pitäisi muka kysyä teiltä, miten me asioista päätämme. Kyllähän jokainen täysjärkinen nyt tajusi, että vaalilupaukset ja muut ennen vaaleja pidetyt puheet joudutaan unohtamaan, jos yritämme sidosryhmiemme ja rahoittajiemme asioita kunnialla ajaa seuraavat neljä vuotta. Kun te kaupunkilaiset olitte niin tyhmiä, että äänestitte meitä vaaleissa, niin se jo kertoo, että ei teille kyllä voi enempää antaa valtaa asioista päätettäessä. Muuten tulee eteen taas vaan uusia katastrofeja. Kyllähän se aina jaksaa yllättää, että vaikka me kuinka idioottimaisia päätöksiä teemme vuodesta toiseen, niin aina te meidät ja meidän puolueemme uudelleen äänestätte vallankahvaan. Mutta se ilmainen kahvi ja makkara, sen voimaa ei vaan voi väheksyä.

      • sopeutumiseläketakuu

        Stidiaskeista nyt puhumattakaan.


      • heisunheiluville

        Ämpäreitä unohtamatta.


      • heipäheivaan
        heisunheiluville kirjoitti:

        Ämpäreitä unohtamatta.

        ai niin rikoshyödyntavoittelijoilta


    • Marttitiesi

      Juurihan kansa äänesti valtuustoon jäsenet, joista yli 80% ilmoitti vastustavansa toriparkkia. Riittää, että pysyvät kannassaan, eivätkä alistu ryhmäkuriin.

      Persuilla ei ole sanansijaa päätöksissä, vaan joutuvat edelleen esittelemään asioiden taustoja yksin kansalaisille.

    • PS-ImperiuminVastaisku

      Kyllä KokDemut nyt kaikkensa yrittää, että kaupunkilaiset kääntyisivät taas kannattamaan sankoin joukoin heitä - valehtelijoita - ihan turha yritys.

      Naurattaa ihan tuo kokDemujen epätoivoinen yritys!

      Ei nouse kannatus tuollaisilla typerillä aloitteilla!

      Ihan lapsellinen se KokDem-puolue
      .
      nii onkii, kahdeksan jäsentä

      KokDem mokasi.
      .
      Ei tuolla kannatuksella pysty edes mokailemaan, ainoastaan vinkumaan ja ulisemaan.

      Ulisijoiden puolue on HPK-Puolue ja Kok-Dem.

      Vain kansanäänestyksellä pystytään torppaamaan HPK-diktatuurin ns. 7-4 idioottipäätökset.

      -ja kivääreillä.....onhan nyt se juhlarahakin painettu kuin juurikin tilauksesta !

      HPK-Puolue katsokoon putkensuuhun....puolueuskollisuus ja -kannatus heillä hupenee kummasti

      Kansanäänestykset ovat aina vaan ns. sitovia. KokDemut pyrkii pitämään niitä "epävirallisina" päätöksinä. Populistisilla KokDem-äänestyksillä päättäjät voivat pyyhkiä pehvansa.

      KokDemujen aloitteet voi vetää pytystä alas!

      Toivottavasti valtuuston enemmistö on viisaampi kuin populistiset kokDemut ja viittaa kintaalla tuollaiselle roskajoukolle eli äänestää HPK-Puolueen
      selkein luvuin kumoon. Hyvä valtuusto! Kansa kiittää.

      Sitä aloitettahan kannattavat kaikki paitsi HPK-Puolue ja Kok/Dem itse ja muutama kristillinen ja kommunisti. Ei niillä heidän kannatusmäärillä mikään aloite mene läpi. Suureksi onneksi!!!

      • Perustyyppiä

        Tässä taas ihan itse kerrot miksi persujen vaalitulos romahti. Edustat hyvin keskiverto persujen äänestyskuntaa. Tuolla tasolla olevien edustajille ei ole kovin suurta kysyntää.


    • Enemmistö

      Lukisit jostain vaalitulokset etkä marisisi.

    • oudoksuttaa

      Persujen vinkuminen ja ulina vaan jatkuu.

      • oudoksuttaa

        HPK-Puolueen Mafioosojen ja Kok/Dem-ääliöiden vinkuminen ja ulina vaan jatkuu.


      • Okhgggfdfd

        Ei tarvi persuhönö.


    • LuluPopulisti

      Lulun aloite (Karin junailema) on niin populistinen niin populistinen kuin olla ja voi. Kaikkihan sen näkee jotka vähänkin on politiikkaa seuranneet.

      • Eimulle

        Funtsikaapa, keiden tileille ne kymmenet miljoonat eurot toriparkista menisivät ja keiltä ne olisivat pois?
        Siinä teille populismia!


    • oudoksuttaa

      Lulu on populisti.

    • ihmettelenkin

      Lulu on mitä räikein populisti.

    • JärkiKäteenPersut

      Lulu on kaikkein populistisin henkilö Hämeenlinnassa. Sillä populismilla se keräsi ääniä vaaleissa. Mitään aikaansaannoksia ei ole muuta kuin valituksia ja riitelyä.

      • TuubaaTuubaa

        KokDem-Ulina ja heidän loputon paatoksellinen pälätys ja uho vaan jatkuu ja jatkuu....!


    • mahdotontaUhoa

      Persut on populistisin puolue Suomessa. Enne vaaleja lupaavat vaikka mitä, mutta sitten kun pääsevät valtaan kaikki lupaukset unohdetaan. Mutta kansa ei unohda ja puolue romahtaa.

    • totuusOnTää

      Lopettakaa persut jo toi popularisointi. Se on niin läpinäkyvää, niin läpinäkyvää kansan kosiskelua. Tosiasiassa se vaan karkottaa loputkin äänestäjänne.

    • eräskaupunkilainen

      Lulu on populisti!

    • kirjoituksissaan

      Lulu on poliitikoista kaikkein populistisin!

    • arttu_perkele

      Kuunnellen pop-pop-pop-pop-pop-pop-populismia. Yksinkertaista, mutta totta!!!
      Valtuutetuilla kun nyt vaan on mahdollisuus tehdä aloitteita. Siihenkin heidät on valittu. Moni näkyy kuitenkin olevan sitä vastaan, että saataisiin kansan ääni kuuluville. Kansan kuuntelu on populismia, eli täysin ok. Kannatan populismia!

    • kansaaEdustava

      Kansaa kuullaan vaaleissa, arttu_perkele! Vaalien välissä valitut poliitikot päättävät Aloite on populistinen, kuten oikein hyvin mielipiteestäsi huomaa, olet niin persujen vietävissä, ettei voi kuin ihmetellä moista typeryyttä, mutta sellaisiahan persut ja kannattajansa ovat. Ei edustuksellisessa demokratiassa kansaa tarvitse joka asiassa vaivata uurnille.

    • HuohHuoh

      Onneksi persuja on vaan kuusi tyyppiä ensi valtuustossa. Ei sillä määrällä mitään aloitteita saa läpi.

    • eräskaupunkilainen

      Tulevien persuvaltuutettujen olisi syytä ottaa kantaa.

    • ValmiinaVastuuseen

      Persuthan erotetaan aina kun kokdem tekee mokan.

    • VastuunPakoilijatPersut

      Ketä ne tulevat persuvaltuutetut ovat, siis ne viis äijää ja yksi ämmä (Lulu) , kaikki samoja kuin edellisellä kaudella miinus tietysti ne pudonneet. Koivusaaren saakin erottaa, sitä äänesti vaan sen suuri suku.

    • EpäPopulisti

      Nyt Lulu maahanmuuttovastainen aloite, kun on tuberkuloosia ja kaikkee, mamut ulos Hämeenlinnasta! Kyllä kannatusta satelisi!

    • eräskaupunkilainen

      Lulu on nolo!

    • KaikkiNauraaTuota

      Kyllä Lulua nyt varmaan hävettää tuollainen naurettavan läpinäkyvästi populistinen aloite.

      • KurjanKyläpahasenKohtalo

        Kyllä taas tästäkin viestiketjusta näkee miten asennoitunut ja ylimielinen on tämä paikallinen KokDem !
        Miten ihmeessä täällä kurjassa tuppukylässä mikään voisikaan muuttua parempaan suuntaan?


      • VihdoinTotuus

        Ilkkalan ei kannata olla ylimielinen Miekkalinnassa SCC casen suhteen.


    • ErittäinYlimielinen

      Niin mutta mikähän mahtoi olla persujen rökälevaalitappion syy? Ettei vaan olisi ollut se asenne, että "me tiedetään ja tehdään kaikki oikein, muut ei tiedä mistään mitään". Tämä asenne alkoi tympiä ja siksi kokDEM on edelleenkin vallassa. Persut kuihtuu ja kuolee omaan saamattomuuteensa ja muitten mollaamiseen keskittymällä. Seuraavissa vaaleissa pyöreät nolla valtuutettua.

    • eräskaupunkilainen

      ollaan jotenkin muita parempia, se ei hyvältä vaikuta, kun kukaan ei oo toista parempi

    • NäinSenNäin

      mutta persut kuvittelee olevansa muita parempia, varsinkin Lulu

      • NäinSeOn-

        Lulu onkin Karin kanssa muita parempia, eikä se ole edes kuvitelmaa vaan se on FAKTAA......!


      • NäinSeO
        NäinSeOn- kirjoitti:

        Lulu onkin Karin kanssa muita parempia, eikä se ole edes kuvitelmaa vaan se on FAKTAA......!

        Miksei ne muita paremmat sitten tee mitään, ei saa mitään aikaiseksi muuta kuin valituksia. Se on FAKTAA...-!


    • PaperiTekeillä

      Persut on kaupungin syöpäpesäke, joka on äänestettävä ulos. Vaadin tästä kansanäänestystä ja teen valtuustoaloitteen!

    • PettymysLululle

      Lulu kuvittelee vissiin pääsevänsä valtuuston puheenjohtajaksi, mutta turha on unelmansa. Valta on muitten puolueitten käsissä - onneksi.

    • eräskaupunkilainen

      lulu on pettymys, miksi noin populisti, miksi ei tise ratko asioita, pirun populisti

    • LuluÄrsyttää

      Vaadin Lulun pois mäkättämästä sieltä valtuustosta, kannatus sillä on minimaalinen. Vaadin kansanäänestyksen Lulun poispotkimiseksi!

    • eräskaupunkilainen

      lulu mäkättää, kansanäänestys hänen poistamisekseen on asiaa, hyllytys liiallisesta populistisuudesta

    • MäkättäjänHyllytys

      *eräskaupunkilainen* mäkättää, kansanäänestys hänen poistamisekseen on asiaa, hyllytys liiallisesta populistisuudesta

    • SyitäLöytyy

      Kaikki persut käräjille ja syytettyjen penkkiin.

    • eräskaupunkilainen

      persut on kohta kaikki käräjillä, rikollisia ovat

    • ToinenKaupunkilainen

      Kaikki KokDemut käräjille ja syytettyjen penkkiin.
      KokDem on kohta kaikki käräjillä, rikollisia ovat

      • EhdotontaTulee

        Hoidetaan ensin syyte päällä oleva Ilkkala SCC-tuomituksi. Kovaa tuomiota.


    • videolta

      LULUN PUHEITA EI ENÄÄ KESTÄ KUUNNELLA. Ärsyttävä rakkikoira, räksyttää ja valittaa. Miksei tee mitään asioitten korjaamiseksi, kun kerta on ns. päättäjä? Joopajoo, eihän sillä ole mitään valtaa vaikuttaa mihinkään, siksi kai niin käärmeissään aina. Suu niin mutrussa, että oikein suupielien rypyt paistavat kaikelle kansalle. Inhottava akka!!!

    • inhoan

      Minäkin lopetin valtuustovideoiden katselun siihen kun näin Lulun pärstän siellä taas. Se on ärsyttävin kaikista poliitikoista.

    • AnkeuttajaExpress

      Ylläolevista henkilökohtaisista hyökkäyksistä voi ainoastaan päätellä sen, että KokDem on täydessä hälytystilassa niin on pantu jokainen joka vaan kynnelle kykenee.....hyökkäämään !

    • AnkeuttajaExpress

      Ylläolevista henkilökohtaisista hyökkäyksistä voi ainoastaan päätellä sen, että Perziikki on täydessä hälytystilassa niin on pantu jokainen joka vaan kynnelle kykenee.....hyökkäämään !

      • vaalitappiot

        Paha paniikki persuilla.


    • kääpiöpuolue

      Kyllä persuja harmittaa, kun valtuustopaikat vähenivät. Ei tule puheenjohtajuuksia, eikä mitään vaikutusvaltaa mihinkään päätöksiin - ja hyvä niin.

      • Hallintarekisteri

        Mutta politiikka on rikki, meillä saa ihan itse päättää, ellei timo ole toistamieltä.


      • Ankeuttaja-KokDem

        Juu kyllä harmittaa ja luulisi muitakin kunniallisia veronmaksajia ja kuntatalouden maksumiehiä harmittavan kun tuo KokDem-alatyylinen talouden alasajo vaan jatkuu ja jatkuu sekä sama kurjuus jatkuu samalla!

        Tämä tuppukylä joutaakin nyt nääntymään omaan kurjuuteensa Kokdemujen hallinnon myötä, julkisilla vaaleilla saatiin mitä tilattiin, KokDem-anarkia ja ankeutus jatkuu eikä muutosta näy!
        Väärin äänestetty hyvät kuntalaiset, saatte taas *lunta tupaan* :(


    • eräskaupunkilainen

      persu on kääpiö!

    • toinenkaupunkilainen

      suorastaan älykääpiö...

    • viisaitaTilalle

      Kattokaas vähän minkälaista sakkia persut on äänestäneet valtuustoon, eihän ne persuäänestäjät ymmärrä oikeista asioista ja taustoista mitään eikä osaa ottaa selvää. Kun muutama populisti laukoo ajatuksiaan, niin mennään perässä kun pässit narussa ja uskotaan joka sana kuin Jumalan suusta. Persut on valtuuston saasta ja kuona, joka olisi saatava karsituksi pois pilaamasta muuten hyvää ja asiallista porukkaa.

      • ViisaitaPERSUJAtilalle

        Kattokaas vähän minkälaista sakkia KokDemut on äänestäneet valtuustoon, eihän ne KokDemujen äänestäjät ymmärrä oikeista asioista ja taustoista mitään eikä osaa ottaa selvää.
        Kun muutama Idiootti-KokDem laukoo ajatuksiaan, niin mennään perässä kun pässit narussa ja uskotaan joka sana kuin Jumalan suusta.
        KokDem on valtuuston ja koko maailmankaikkeuden saasta ja kuona, joka olisi saatava karsituksi pois pilaamasta muuten hyvää ja asiallista Persuporukkaa.


      • Sccccc

        Poliisi harventaa Persuporukkaa.


      • Sccccc
        Sccccc kirjoitti:

        Poliisi harventaa Persuporukkaa.

        Poliisi harventaa KokDem-Porukkaa.

        Kiiruna ja Oksala jo harvennettiin, Kiiruna harvennetaan taas kohta toisen kerran kun ei kerrasta oppinut.


      • todistajanpalkkio.jakoa
        Sccccc kirjoitti:

        Poliisi harventaa KokDem-Porukkaa.

        Kiiruna ja Oksala jo harvennettiin, Kiiruna harvennetaan taas kohta toisen kerran kun ei kerrasta oppinut.

        Voihan hän valittaakin.


    • eräskaupunkilainen

      saasta ja kuona

    • IlmainenVinkki

      Seuraava persujen aloite voisi olla "Sulasolin kuorolaulujuhlien lopettaminen". Oli niin karmea viikonloppu ja rahaakin voisi taas säästyä kaupungilta, kun ei tarvitsisi kutsuvieraita kestitä. Laskepa Kari taas, paljonko olisi säästynyt. Lulu, nyt heti kirjoittamaan aloitetta kansanäänestyksestä ja kaikenlaisten humpuukilaulujuhlien lopettamisesta.

      • Toinen-ParempiVinkki

        Seuraava persujen aloite voisi olla "KokDemujen vankilaan ohjaus ja raudoittaminen nilkkaketjuun".
        On useinkin niin karmeat viikonloput ja rahaakin taas säästyisi kaupungilta, kun ei tarvitsisi veropiikistä kestitä KokDemujen hattarahottöshankkeita.

        Laskepa Kieronki ja Sartsa taas, paljonko otte tuhlanneet höttösjuttuihinne. KokDem-Paskotrolli, nyt heti kirjoittamaan kopioita tästä ja vaihtelemaan sanoja purevaan tekstiin.

        Kaikenlaisten humpuukien ja höttöshankkeitten lopettamisesta on syytä ottaa vahva niskalenkki.
        Samaan niskalenkkiin musertuu myös KokDem-rikollisjärjestö!


      • Heheeeeeh
        Toinen-ParempiVinkki kirjoitti:

        Seuraava persujen aloite voisi olla "KokDemujen vankilaan ohjaus ja raudoittaminen nilkkaketjuun".
        On useinkin niin karmeat viikonloput ja rahaakin taas säästyisi kaupungilta, kun ei tarvitsisi veropiikistä kestitä KokDemujen hattarahottöshankkeita.

        Laskepa Kieronki ja Sartsa taas, paljonko otte tuhlanneet höttösjuttuihinne. KokDem-Paskotrolli, nyt heti kirjoittamaan kopioita tästä ja vaihtelemaan sanoja purevaan tekstiin.

        Kaikenlaisten humpuukien ja höttöshankkeitten lopettamisesta on syytä ottaa vahva niskalenkki.
        Samaan niskalenkkiin musertuu myös KokDem-rikollisjärjestö!

        Perziikit on hauskoja.


      • UskomatontaTuubaa
        Heheeeeeh kirjoitti:

        Perziikit on hauskoja.

        Älä nyt ole niin tosissas taas KokDem-trolli, ota rennosti !


      • Eheheeee

        Uskomatonta tuubaa perzuikki.


    • huomatkaa

      Perut ei keksi mitään omaperäistä kirjoitettavaa. Ne vaan matkii viisaampia kokDEM-kirjoittajia. Persut osaavat vain APINOIDA.

      • PierutKokDemuthuomatkaa

        Pieruset KokDemut ei keksi mitään omaperäistä kirjoitettavaa.
        Ne vaan matkii viisaampia Persu-kirjoittajia (siis minua :) ). Persut osaavat verbaaliset taidot ja KokDemut vaan ja vain APINOIDA.


      • PersutVaanApinoi
        PierutKokDemuthuomatkaa kirjoitti:

        Pieruset KokDemut ei keksi mitään omaperäistä kirjoitettavaa.
        Ne vaan matkii viisaampia Persu-kirjoittajia (siis minua :) ). Persut osaavat verbaaliset taidot ja KokDemut vaan ja vain APINOIDA.

        Persuilla ei ole mitään omaperäistä sanottavaa.


    • Apinapersut

      Ne persut on itsekin kaikki apinoita.

      • HyväNiin

        Persujen viestejä poistetaan. Törkeitä.


    • eräskaupunkilainen

      persut apinoi

    • TurhaaNiinTurhaa

      Ei Lulun kannata mitään aloitteita kirjoitella, ei niillä ole mitään läpimenon mahdollisuuksia. Ei myöskään kannata tehdä mitään muutosesityksiä päätettäviin asioihin valtuustossa (kuten nähtiin 15.5.). Kannattajia esityksille on vaan persut ja seuraavassa valtuustossa niitä onnettomia on vaan kuusi.

      • KokDem-ankeuttaja

        Sitäpä tässä onkin juuri puhuttu että sama alasajon ja tuhon ilmapiiri vaan jatkuu kun mitä aiempinakin vuosina on jo nähty, mikään ei muutu ainakaan parempaan suuntaan ja se ei ainakaan ole Persujen vika, heillä on tieto/tahtoa muttei päätösvoimaa !

        KokDem-on tuhon tie, se on nähty !


    • KOKDEMpäättää

      Persuilla ei ole kannattajia, se riitelyn tie on jo nähty moneen kertaan. Kannatus vaan laskee, kun mitään eivät saa aikaiseksi. Se on nyt nähty!!! Äänestäkää persut oikeita päättäjiä eli kokoomusta tai sdp:tä. Silloin äänestäjien tahto tulee kuuluviin ja näkyviin. Kaikki pienpuolueet ovat ihan turhia ja niitten valtuutettujen pulinat eivät johda mihinkään. Siirryttäköön kaksipuoluejärjestelmään!!!

      • KAKSIisoaRIITTÄÄ

        Olen samaa mieltä kuin KOKDEMpäättää edellä. Käytännössähän on niin, että kaksi puoluetta täällä päättää asiat. Kaikki kääpiöpuolueet ovat ihan turhia.


    • eräskaupunkilainen

      persut riitelee

      • KokDemTuhoaa

        KokDemut antaa aiheita, Persut onkin ainoa vastuuta tunteva ryhmittymä kuntahallinnossa vai mitä KokDem?

        KokDemujen hallinnon ikeen alla kuntatalous on höttöshankkeiden myötä tullut muuttotappiokunnaksi, elämänlaatu näivettynyt ja kuntakassa tyhjä tai liki konkurssikypsä!

        Jatkuuko sama meno KokDem tälläkin kaudella vai nostetaanko taas verotusta ja kurjuutetaan lisää?


    • eräskaupunkilainen

      persu on kääpiöpuolue

      • ViisaampiKaupunkilainen

        Nimim. *eräskaupunkilainen* ja koko muu KokDem-sakki on kääpiöaivoisten yhteenliittymä !
        Siitä ei hyvä seuraa, hoitoon tulisi saattaa koko lauma !


      • ÄlykäsKaupunkilainen
        ViisaampiKaupunkilainen kirjoitti:

        Nimim. *eräskaupunkilainen* ja koko muu KokDem-sakki on kääpiöaivoisten yhteenliittymä !
        Siitä ei hyvä seuraa, hoitoon tulisi saattaa koko lauma !

        Hoitoon koko persulauma!


    • eräskaupunkilainen

      persut, jotain ratkaisuja, ei vaan inttämistä, kaupunki tarvitsee pysäköintihallin torille

      • ViisaampiKaupunkilainen

        KokDemut täällä ikävä kyllä vallan tyyssijoilla häärii, johan sen kaupungin velkataakastakin,asukkaitten kuntaverosta ja kiinteisöverosta huomaat että turha vinkua persuja PÄÄTTÄMÄÄN JOSTAIN TORINALUSHALLISTA !

        Se, rakennetaanko Wekan Sepolle ja muille keskustan kerrostalogryndereille, on kokonaan KokDemujen herrahissin päätettävissä, siihen ei Persujen tai kuntalaisten mielipidettä juuri kysellä!

        Ihmettenen äänestäjiä kun tämän saman KokDem-ikeen alla taas ollaan ja viime kausista ei opittu mitään...väärin äänestetty !
        Viis kuntataloudesta tai velkakierteestä kunhan grynderit vaan saa parkkihallinsa velvoitepaikoituksiinsa, siitä tässä kyse on!


    • eräskaupunkilainen

      parkkihalli on hyvä asia

    • HullutÄänestääPersuja

      Persut on ikäviä valittajia!

    • eräskaupunkilainen

      persut inttää, vastustaa ja vali9ttaa

      • UskomatontaTuubaa

        Nimim.- *eräskaupunkilainen* inttää, vastustaa ja vali9ttaa
        Siinä se vasta oikea itkijätyyppi on, mokomakin valittaja.


      • PersutTörkeitä

        Taas on persuviesti poistettu sääntöjen vastaisena. hekoheko.


    • hähähähähähäääää

      Onneksi persut ei saaneet yhtään puheenjohtajuutta mihinkään lautakuntaan. Ilkkalaa ei noteerattu laisinkaan. Siitäs saitte nenillenne persuja äänestäneet!

    • Mitämax

      Lulu-änkyrä, lopeta se paperin rutistelu valtuustossa puhuessasi. Ei meinaa kuulla mitään. (Oliko Ilkkalan kirjoittama puheenvuoro, joka sai kyytiä kourissasi?) Oletko jostakin syystä hermostunut? Varmaan siitä, ettei persupuheenvuoroja noteerata miksikään ja kaikki valta on mennyt teiltä persuilta. Hahhahhaaa! Tuliko loikattua väärään puolueeseen? Mitä

    • TeitäNauretaanPersut

      Aloittees menee mönkään, Lulu! Persut on naurettavia!

    • eräskaupunkilainen

      persu on naurettava

    • oudoksuttaa

      Persut on änkyröitä.

    • EnOleRobottikaan

      Persut on valehtelijoita.

    • hehehehehehehheeeeee

      Kaikki persujen puheenvuorot valtuustossa ihan turhia. Katotaan taas ja nauretaan persuja 5.6. kun on valtuusto. Lulu on hermona ja Kari "laskelmineen" äänessä.

    • NiinTurhia

      Hukkaan menee puheensa ja aloitteensa.

      • KariOsaaMatematiikan

        Kari Ilkkala sentään käyttää virittämätöntä laskukonetta, millä saa ynnättyä myös kustannuspuolen. KokDemViheriäisten käyttämä laskukone ei hyväksy lainkaan kustannuspuolen lukuja, minkä vuoksi investoinnit menevät säännönmukaisesti aivan v.ituiksi.
        Pitäisikö Rautio ja muut kokdemin typerykset vajaat kaupunginjohtajat lähettää takaisin kouluun laskentoa opettelemaan?


    • kivikaudelle

      Persut vissiin toivoo paluuta kivikauteen, mitään ei saa rakentaa, mitään ei saa investoida mihinkään, mitään ei sää...mitään ei saa...mitään ei saa...

      • talous.vatupassissa

        "Älä tee turhia."


      • MerviNakkikioskiin

        Investointien taustalla pitää olla AINA rehellisesti ja asianmukaisesti laaditut kannattavuuslaskelmat. Silloin ei kannata kysellä tuottolukemia kaupungin luottokonsulteilta, Sartsalta, Isotuholta, Parkki-Jarmolta eikä varsinkaan Mervi Käeltä.
        Mervillä on outo halu uskoa ja virallisesti raportoida, että kansainvälisen firman veroparatiisitaskuun laitetut rahat ovat tulossa kaupunkilaisten hyväksi. Mielestäni Mervi Käki olisi viisainta laittaa myymään höyrymakkaroita ja lihiksiä Kantolan tapahtumattomuuspuiston portille. Johtajaksi pitää palkata järkevä henkilö, joka ei saa orkkua pelkästään nosturin tai pilvenpiirtäjän näkemisellä.
        Mervin nakkikioskin avaamisella kaupunki saisi edes jotain tuottoja Kantolan puiston hel.vetillisiä kuluja ja lainanlyhennyksiä paikkaamaan.
        Tietysti Mervi-tyttö saattaisi sortua syömään tuolla komennuksella pikkaisen liikaa kuormasta, niin ettei vinyylitakin napit taaskaan mene kiinni. Huoh!!


      • kuoreen.ahdettu
        MerviNakkikioskiin kirjoitti:

        Investointien taustalla pitää olla AINA rehellisesti ja asianmukaisesti laaditut kannattavuuslaskelmat. Silloin ei kannata kysellä tuottolukemia kaupungin luottokonsulteilta, Sartsalta, Isotuholta, Parkki-Jarmolta eikä varsinkaan Mervi Käeltä.
        Mervillä on outo halu uskoa ja virallisesti raportoida, että kansainvälisen firman veroparatiisitaskuun laitetut rahat ovat tulossa kaupunkilaisten hyväksi. Mielestäni Mervi Käki olisi viisainta laittaa myymään höyrymakkaroita ja lihiksiä Kantolan tapahtumattomuuspuiston portille. Johtajaksi pitää palkata järkevä henkilö, joka ei saa orkkua pelkästään nosturin tai pilvenpiirtäjän näkemisellä.
        Mervin nakkikioskin avaamisella kaupunki saisi edes jotain tuottoja Kantolan puiston hel.vetillisiä kuluja ja lainanlyhennyksiä paikkaamaan.
        Tietysti Mervi-tyttö saattaisi sortua syömään tuolla komennuksella pikkaisen liikaa kuormasta, niin ettei vinyylitakin napit taaskaan mene kiinni. Huoh!!

        Vinyylitakkinsa onkin klassikko.


      • Pot.Potkut.sait

        Pöhinän viimeinen valoton esitys ennen nukkumista.


      • polpot.pöhinät
        Pot.Potkut.sait kirjoitti:

        Pöhinän viimeinen valoton esitys ennen nukkumista.

        Myönnä pois kiihotuit...


      • Pot.Potkut.sait
        polpot.pöhinät kirjoitti:

        Myönnä pois kiihotuit...

        No... aika monta arkkia talouspaperia meni 😉


      • luonto.hoitaa
        Pot.Potkut.sait kirjoitti:

        No... aika monta arkkia talouspaperia meni 😉

        Norsukuvioinen imisi parhaiten.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe