Ahdistaa minua?

OlenIhmine

Muo ärsyttää kun opettaja sanoo "tyttöt sitä tyttöt tätä" En halua että minua kutsutaan tytöksi. Mut en uskalla tehä asialle mitään, seuraus olisi se et mut hakatais, aletais kiusaa ja menetäisin kaverini.

Mummokin sanoo et ompa susta tullu jo naisellinen.. MÄ EN OLE TYTTÖ USKO JO ://.. Hän ei hyväksyisi minua eikä myöskään isäni tai serkkuni mut äiti hyväksyy ja se on tärkeitä sillä en nää isääni ikinä.

Tää ahdistaa mitä pitäs tehdä?

5

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onsevaikeetollateini

      Jos et uskalla puuttua nimittelyyn niin miten oletat, että asiat muuttuvat? Voit tietenkin mennä juttelemaan terveydenhoitajan tai koulun kuraattorin kanssa asiasta ja hakea jostain netin syövereistä vertaistukea ja samanhenkisiä ystäviä, joiden (netti)seura auttaa jaksamaan arkea.

    • Jokuredg

      Tyttöoletettuja harvemmin hakataan. Eikö juuri tullut suositus, ettei kouluissa puhuttaisi kollektiivisesti esim."tytöt"? Mutta eiväthän vanhemmat ihmiset sisäistä uusia asioita kovin helposti (on poikkeuksiakin).

    • 0nneamatkaan

      Kannattaa jollekin turvalliselle aikuiselle varmaan puhua jos vaikka koulusta löytyy kuraattori tai semmonen. Sä saat elää sinä sukupuolena kuin haluat, sun ei tarvitse miellyttää muita leikkimällä tyttöä jos se tuntuu pahalta. Tärkeää on löytää ihmisiä jotka voi olla sun tukena, etenkin jos on myös cis-aikuisia, jotka voi sua puolustaa kun joku sukupuolittaa tai nimeää väärin. Muut aikuiset usein kuuntelee kaltaistaan kun eivät halua kuunnella nuorta.
      Helsingissä ja Tampereella toimii transpoliklinikat, joihin pääsee tutkimuksiin aloittamaan korjausprosessia. Lähetteen saa lääkäriltä kun menee selittämään tilannetta sukupuoliristiriidasta.

      • Fjekeiir

        Tai aikuisia yleensäkin, ei välttämättä tarvitse olla cis :D


    • miraela

      Keskustele äitis kans syvällisesti asiasta. Kaikki kuitenkin lähtee omasta itsestäsi - omat reagointisi eri tilanteisiin, tunteellisuutesi, jne. Jos haluat, että puheet ja mollaamisesi loppuvat - tee kuten eräs opettaja Pohjois-Suomessa: Hän pukeutui naiseksi meikkautuen korujen kera. Eli satiinisukkikset pikkareitten päälle, irtotissit push-up rintsikoiden alle, nätti olkaimeton polvipituinen mekko rotsi ja saapikkaat jalkaan. Ite saat päättää koroista.
      Mua kans kiusattiin omana kouluaikana ( ent. kansakoulu, nyk. peruskoulun ala-aste) omasta herkkyydestä ja tyttömäisyydestä. Kumpa tuolloin olis voinu tehä kuten nykyään voi - olisin jopa kesken koulupäivän vaihtanut erään tytön kanssa vaatteita heti koulupäivän alkajaisiksi. :) - Nykyään (yli 50 vuotta) tuon ajan jälkeen mielelläni pukeudun naisten vaatteisiin!! Miesten vaatteet ja kengät ovat liian isoja minulle ja poikien vaatteet ja kengät liian pieniä!!! Naisten vaatteet ja kengät ovat minulle kuin mittatilaustyönä tehtyjä - ei kiristä, ei purista, eikä ole liian löysiä - just sopivia mun vartalolle ja jaloille.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5750
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3637
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      221
      1836
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1752
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1202
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      278
      929
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe