Nyt tarvitsen apua

Poikkioleva

Hei voisiko joku auttaa mua mä en vaan jaksa enään mua koulukiusattiin 4-6luokal ja oon nyt kasilla kaikkii muitaki syitä on enkä jaksa jokaista kirjottaa mut mua ei kiinkosta nykyään enään tehä mitään en jaksa nousta sängystä viiltelen itteeni itken ja ajattelen koko ajan jotain pahaa itestäni en vai pidä itsestäni. Haluisin puhuu jollekki mutta en tiiä kelle ja ennenku kukaan tulee ehottaan kavereita tai kuraattorii nii ei oo kavereita ja meidän kuraattori on kamala huuetaa aina kilpaa ku nään sen ja se on aivan kamala muutenki ei meillä synkkaa yhtään, niin mulla ei oo mitään ideoita enään tän kans oksentelen viiltelen ja haluisin tappaa ihteni

12

601

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuulostaa provolta, mutta siltä varalta ettei ole, soita poliisille kiusaamisesta.

    • oomena

      kannattaa soittaa sinne nuorten nettii

    • Onhan näitä auttavia puhelimia. Lisäksi vielä alueesi sosiaalipäivystys.

    • Doloroosav

      Moi..Olin kans aikanaan koulukiusattu,päätin etten välitä niistä sen enempää ja lopulta se loppui.koita jaksaa ei sulla ole kuin vuosi enää ylä- astetta ,tee niinkin minä hae toiselle paikkakunnalle jos jaksat vielä ysin jälkeen opiskella mieluiten isoon kaupunkiin.itse asun turussa ja tää on aivan ihana kaupunki,kukaan ei Arvostele koulussa suurin osa on muuttanut muualta tänne..Aloita joku harrastus esim.eläinten kanssa ne ei Arvostele vaan rakastaa sua ihan omana itsenäsi..pikkuveljeni lähti oman käden kautta mutta hänellä oli omat syynsä,jokainen elämä on elämisen arvoinen. Haistata paskat kuraattorille kohta alkaa kesäloma.

    • Samasealoittaja

      Ehkä isoin ongelma mun kohdalla on se että kun minua ei enään kiusata niin en uskalla luottaa kenenkään kun pelkään että ne tekee samalla lailla miten alakoulussa :/ harrastukseni ja koko elämäni pyörii hevosten ympärillä mutta tuntuu ettei ne kään jaksa enään kiinnostaa meillä on pihassa oma talli ratsuka ja ravureita, poneja ja hevosia toista kymmentä. Tiedän että kaikki vihavaat minua koska olen ylivilkas mutta en sisällä jaksa mitään en vai voi koulussa olla paikallani kaikki luulevat että esitän kun vaan pompin ja en osaa olla paikallani mutta en voi sille mitään kai se ylivilkkauskin on sairaus. En todellakaan tiedä mitä minun pitäisi tehdä

      • oppeliini1

        Ylivilkkaus on SIUNAUS!!!!!

        Sinulla on enemmän energiaa kuin muilla. Sinä osaat ja voit olla kiinnostunut kaikista asioista erilailla kuin muut, sinulla on super tulevaisuus edessäsi kun ohjaat kaiken energiasi sinua kehittäviin opintoihin, harrastuksiin ja kiinnostuksiin.

        Viittaa kintaalla ihmisiin jotka yrittävät painaa sinua alas. He ovat KAUKANA, KAUKANA sinun energia- ja älykkyysosamäärästäsi!!!

        Keskitä vain ajatuksesi, ( se saattaa olla joskus vaikeaa - haluathan tehdä kaiken jo eilen , samaan aikaan vähintään) kunnolla oppimaan ne pakolliset koulun sanelemat asiat selvitäksesi kunnialla siellä.
        Jäljelle jäävä energia, innostus ja kiinnostus onkin sitten hyvä ohjata uusiin ideoihin. Niitä voit kehitellä ja rakennella kouluajan ulkopuolella.

        Auttaisiko jos joka päivä ratsastaisit oikein lujaa suosikkihevosellasi? Hevonen siitä ainakin tykkäisi kun saisi täysillä vetää yli maiden ja metsien.


    • Setä.neuvoo.jälleen

      Pitäisikö välttää kahvia ja energiajuomia ja sokeripommeja? Joku muukin ruokavaliossa voi vaikuttaa mielialoihin. Mieluummin vain hitaita hiilihydraatteja ja monipuolinen energiansaanti eri tavoin.

      Mitä sitten tulee mielialojen mukaisiin tunteisiin tai ajatuksiin, niin ehkä monikin kokee, että elämä on jotain lusimista, jossa vain odotellaan joko kuolemaa tai maailmanloppua. Toisaalta sitä voi keskittyä asioihin, harrastuksiin, jotka kiinnostavat, mutta etsiä uusiakin. Tai ymmärtäisikö jotain harrastusta tai näkökulmaa ihmisten kautta tai heitä itseänsä.

    • Hello111

      Voin uskoo, et tuntuu pahalta :( Ehkä susta tuntuu, että oot yksin mutta et oo. Tosi moni miettii noita samoja asioita. Kannattaa soittaa kriisipuhelimeen, nuorten nettiin tms. Netistä voit saada kamuja. Kaikkien kamujen ei tarvii olla naapureita, tai edes samasta kaupungista aina. Ehkä sellasia, jotka elää samaa tilannetta elämässään, vertaistukea.

      Toi vaihe elämässä on se pahin, kun pitää olla paikassa mitä ei voi ite valita (peruskoulu), mut se mitä luultavimmin helpottaa kun pääset vaan yläasteella pois, ja puhumaan jollekin aikuiselle. Ite oon jo aikuinen, ja kun muistelen omia aikojani nuorena niin en koskaan kuvitellu et pystyisin elää onnellista elämää.

      Älä vaan mee tekee mitään pahaa ja lopullista itselles, sillon et tuu näkee mitä kaikkee tulevaisuudessa voi tapahtuu. Kaikki voi ihan oikeasti kääntyä täysin ympäri, vaikka nyt oisitkin 100varma että ei niin tapahdu. Teidän ikäset ei vaan tiedä varmaks sellasia juttuja vielä. Ja kun miettii että miten montaa julkkistakin on kiusattu niiden massasta poikkeavien piirteiden, tai minkä tahansa asian vuoksi, niin ihan hirmu montaa on. Nekin on selvinneet siitä. Toi ikä vaan on tosi vaikee kun kaverien mielipiteet merkitsee niin paljon.

    • Moi Poikkioleva!

      Tuossa joku jo vinkkasikin, että MLL: Nuortennetistä http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyy luotettavaa juttuseuraa. Toinen paikka, missä on netissä turvallinen aikuinen tavoitettavissa ontäällä https://www.tukinet.net/ - ei kannatakaa jäädä ihan yksin miettimään kaikkee. Toivottavasti jaksat ottaa apuun yhteyttä vaikka noiden kautta.

      Myös paikkakuntasi kriisikeskus, nuorisotyö tai terveyskeskus voi auttaa.

      Toiveikasta toukokuuta sinulle,
      Katja, Kajaanin NettiSaapas

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe