Ilveslinna

Koskelainen

Uudet tilat aivan kamalan ja ruma se uusi yökerho.. Jos se on oikeasti tuollainen. Mutta kuulemma keskeneräinen ollut vielä avaijais viikonloppunankin. Siinä oli niin kaunis se kahvila ja se ei enään toimintaansa jatka ja niin hyvät itse leivotut tuotteet 😒 Tällä hetkellä joka annos hintaansa nähden TODELLA pieni.. Ja millon se on edes auki ja miten ja kuka töissä ja mitä tapahtuu ? Eipä tarvitse enään käydä..
Ilveslinnan kaunis historia kuollut ja tilalle laitettu pelkkä juottola. Surullista..
Eikä nähtävästi kukaan entinenkään siellä töissä 😱
Surullista todella

39

3270

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olisinkannattanut

      Voin samaistua tähän kyllä.. On kyllä niin sekavaa touhua siellä.. Ja miten siinä avajais mainoksessa oli " avataan tilat uutena" Ei siellä alhaalla ollut mitään uutta :D Samalta tuo näytti kun kurki.. Kahvila vaan likanen ja tiskit tyhjänä ja muutama viinapullo taustalla..

      Eikö ne oikeesti jatka kahvila toimintaa ?! Tai vastahan siihen se kahvila A-oikeuksin viimekesänä avattiin.. Muutaman kerran siellä istui koiran ja kavereitten kanssa päivät pitkät ja guteenittomista tuotteista nautin.. Eipä tartte sitten tosiaan enään mennä.. Maaliskuussakin yhtäkkiä oli vaan lappu ovella paikka suljettu ja remontti menossa.. hohhoh.. Sääli juttu.

    • Kuppilako

      Minkä järjen mukaan on tehty tuollainen muutos, kolkko "kahvila" ilman pullan pullaa, ainut paikka mistä sai kunnollisia itsetehtyjä gluteenittomia leivonnaisia, nyt pitää taas ajaa Jämsään kahville...
      varsinkin meidän vanhuksille linnan kahvila oli tärkeä paikka, nyt en kehtaa edes viedä niitä sinne :(

    • Ihmetteliä

      Joo ja se, että jos kesken niin miksi avata KESKENERÄINEN "uusi tila" ei tu mentyä kuulin vaan tästä, että lattiaa ja paikkoja laiteltu vielä avajaisissa ovien avauksen jälkeen.. Ja miksi kahvila pois ?!! Ainut loistava kahvila omalla Jämsänkoskella mistä sai OIKEASTI itsetehdyt tuotteet ja GLUUTENITTOMAT 😡 En mene sinne enään ikänä!!

    • Ruuanrakastaja

      Ne pullat oli niin herkkua ja se suolanenpiirakka... 😍😭

    • Koskeltajämsään

      Tommonen paikka laittaa nyt aivan sekasin.. En se minäkään bisnestä ymmärrä, mutta drinkkibaari ja yökerhotoimintaa Jämsänkoskelle ja vielä ilveslinnaan.. Historia särkyy.
      Se kahvila oli ainut järki siinä nimensä mukaan ja aivan ihana kesä paikka istua ja olla ja juoda siideri tai kahvi ! Nyt lähen mielummin Jämsään Akuliinaan kahvittelemaan tulevana kesänä kyllä..

    • Iäkkäämpi

      Eipä siellä taida kauheesti olla enään samaa henkilökuntaakaan sitten.. Siellä oli viimekesänä ja talven aikaan kun kävi niin todella loistavaa asikaspalvelua 😍 Niin baarissa kuin kahvilassa.

      Eipä siellä varmaan töissä halua olla, jos tuollaista säätöä koko ajan 🤔 Hmmmm.....

      Lounaallakin kävin siellä sillon ja kokki oli oma persoona, mutta tapasin hänetkin ja ruoka oli hyvää! Ja mukava oli kokki 😬 Hymyilihenkilökunta ja iloisesti naureskeli terassilla asiakkaitten kanssa ! Ja ne makeat leivokset ja se pulla!! Taitaapi olla se kaikki sitten mennyttä.. Harmi...

    • Pöyristynyt

      Todella surullista luettavaa.. Ja juurikun ystäviä toukokuussa tulossa kauempaa oisin ne halunneet Linnalle viedä, mutta jätän viemättä.

    • Haukottelenjaharmittelen

      Siellähän on kokeiltu vaikka mitä ja tehty ja remontoitu ja millon on ollut koko paikka kiinni vähän remontin takia. Ja sit ne sai siihe A-oikeuksilla olevan kahvilan ja oli muute hyvää syötävääki siellä.. Ni ottaa se nyt pois :D ei mitään järkeä... Olisivat siihen kesäks lisänneet vaan vaikka niitä salaatteja ja jotain. Mutta eei ku kukaa ei enää tiiä mikä se on ei ainakaan kahvila. :D Onnea vaan sinne porukalle ketkä tuota jaksaa.. En oo minä menossa sinne enään. Viimekski ku olin menossa ni ovet oli lukossa eikä aukioloaikoja ja netissä oli että auki on.. Hoh hoh.

    • Gluteenitonpulla

      Melkosta yksinpuhelua jollain...kivahan se on itsensä kanssa jutella.

    • Nihilisti

      En oo mäkään siellä käyny, enkä meinaa mennäkään, mutta toisaalta en meinaa käydä missään muuallakaan

    • hyväas

      Mitä helvettiä te valitatte,,,menkää vaikka auvilaan juomaan kahvinne,,,,luuletteko että mikään paikka pysyy pystyssä kun on tollasia ruikuttajia asiakkaina,,,vixxu ,,,ilmatteekshan teille kaikki pitäs antaa,,hohhohoho

    • ilmaa

      Käydessäni katsomassa nämä uudet systeemit järkytyin aidosti!! Kahvilassa jotkut toimistopöydät ja tiskit tyhjänä, ei mitään kahvin kanssa saa siellä. Mihin on hävinnyt kahvilan entiset työntekijät?? Nyt ei voi enään puhua asiakaspalvelusta ollenkaan, ennen siellä iloisesti tervehdittiin mutta nyt ei edes silmiin katsota eikä kyllä juurikaan tervehditäkkään...
      Kuka on ideoinut tuon muutoksen?? Monelle Jämsänkokelaiselle tärkeä ja merkityksellinen paikka on tuhottu. Kahvilaa jää kaipaamaan moni nuori ja vanha.
      Oluthuoneella myös tunnelma aivan eri. Sieltäkin on hävinnyt se iloinen pieni mustahiuksinen tyttö, voi voi :(

      • mielipidetämäkin

        Mitenhän siellä on mitään tuhottu? Upm:llähän tuo tila pääsääntöisesti aikanaan oli? Hommat loppui/muuttui ennen ku kerkes kunnolla edes alkaakaan. Jos ihmisiä käy kahvilla 20 kpl päivässä, niin se ei paljoo yritystä kannusta.. Ja etenkin pullia jos jää myymättä, niin se on aina tuotosta pois jos bioon joutuu myynnit/murut nakkaamaan.


    • Kesämiehet

      Laittasivat nyt ensin sen Vanhan Myllyn nurkkapielet ja pihat kuntoon. Sen jälkeen vasta tuollaiset hömpötykset. Mykkyn terassi kesän paras paikka koskella. Mutta missä kunnossa....

      • Kesämiehet

        Myllynpä tietenkin!


    • Matkamies1

      Itse kyllä tykkään paikasta. Kiva istuskelu paikka. Monenlaista erilaista tulossa kuulemma kesän saatossa. Varsinkin pieneen nälkään pasta oli erittäin maistuvaa ja hintaansa nähden erittäinkin täyttävä. Pojot siittä.

      • kaikkea-ei-uskota

        Taitaa tuossa yllä olevassa kommentissa omistaja kehua itse omaa paikkaansa. Samoin teki parisen vuotta sitten sekin baarinpitäjä, joka piti Kaipolan Oritussa baaria. Oli mukamas sattumalta baariin poikennut ohikulkija ja kehui sen räkälän ruokapuolta oikein hyväksi. Lähtö tuli Kaipolan baariltakin, koska asiakaskunta oli pelkkiä paikallisia sossun pummeja... kyllähän niiden maksukyky tiedetään.


    • Nuorihenkilö

      Ihan meinasi sydänkihtaus tulla, kun kävin.. Hlökuntaki lähtenyt meneen pojot siitä 👍🏻
      Aivan järkyn likasta ja mitkä pöydät ja se olevinaan hieno ravintola istuskella tai syyä 😂😂
      PLUS henkilökunta ei kato silmii ja hyvä että saa selvää mitä supisee. Sääli homma.. Ensi lähti menee sekavaks jo koko touhu sit tulee kahvila otetaa pois ja pelkkää en ees viitti mitä laitetaa tilalle.. Ja se CLUBI MITÄÄÄÄÄ 😂😂 Ennen linnalla paljon kävin. Nykyään suosin Tonaa 👍🏻👍🏻

      Kahvila avataan Makasiinille kesäksi ja siellä Ilveslinnan henkilökuntaa kuulemma ! Aivan loistava tieto ja juttu tämä 👌🏻 Sinne pääsee pyörätuolillakin menemään ! Toivottavasti sinne löytää ihmiset.. Mä ainaki menossa ! Ihan jo pelkästään henkilökunnan takia ja jos koskelle tämmöstä järkätään !! Ilolla odottaen mitä ne tarjoaa !

    • Hauskamies1

      Ja taas on facessa ilmotusta, että oluthuone kiinni😂👍🏻 Ei muutakun ovet kiinni koko paikasta ja joku järki ihminen sinne pyörittään tota. Ei tu mitää. Tilojen vuokraus toimii. Muu toiminta menny iha päin mäntyä. Ravintola maailma oikee. Hohhoh ja haukotellen paikan ohi.

    • Selkeyttä

      Linnalta kahvila kii ja Makasiinille se auki ? Mitä nää oikein nyt säätää 😂? Makasiinilla on aivan ihana ja hulppea kahvila kyllä ja oluttakin sain 👌🏻 Mutta tuo säätö ei hyvää päivää. Olisi ollut parempi jos joku muu kuin tuo sekalainen sakki olis makasiinia pyörittänyt kun nuo samat sankarit..

    • hoihuijalee

      Kuka hakuaa siitä maksaa että näkee tehtaan paskaset piiput ja pihat sekä seinät kun menee ulos ja maksaa itsensä kipeeksi?

    • ajajaja

      Onnea vaan yrittäjile, ja ketkä ovat rahojaan moiseen paikkaan laittaneet.
      Kakka haisee ja se muuksi muutu. ennen kuin UPM laitaa pillit pussiin.
      Jämsänkoskelle ei oikeesti turistit eksy, jollei vaikka Jukka Virtasta,
      Spede linkoja, saada markkinoitua, tosissaan.
      Miksi vaikka minä ja perheeni tulisin käymään Jämsänkoskella?
      Se ei ole missään, minne pitäisi mennä.

      • Luhuuseri

        No silloinhan sinun ei pidä tulla, mitä sinä täällä siitä iniset ja äkäilet.


    • pääsiäisnoita-

      Ihan yhtä ruma se on vieläkin, mitä oli ennen miljoonia.

    • Oikeesti1234543

      Sinne pitäs saada kunnon vetäjä... ei tuollasella räpellyksellä saa koskaan mitään aikaiseksi! Kaikki pihalle ja ihan uudet yrittäjät ja porukka sinne... alusta asti ollu tosi säälittävää ja naurettavaa yrittämistä kaikin puoli ! Pilaavat vielä koko hienon linnan ku aikasa sielä sählää "remonttien" kanssa!

    • helmiä-sioille

      Juu, kyllä vanha sanonta "ei helmiä sioille" pitää edelleenkin paikkansa. Turha on lottomiljoonia jakaa semmoisille, jotka ei rahan päälle oikeasti mitään ymmärrä.

    • miljoonamyyntiin

      kuulin huhuja että olisi laitettu myyntiin. taitaa miljonaari tehda lisaa miljoonia

      • entilaa

        Joo myynnissä on, jämpsänsuttu lehtikin kerto kans. Ei kannattanut. (yllätyskö) ?


      • Myyntimies2

        On muuten hintapyyntö aika paljon korkeampi kuin ostohinta silloin...ja jo silloin sanoin, että sillä hinnalla olisin voinut ostaakin, mutta kun ne oikein nähnyt miten sen voisi saada kannattamaan.

        Ja kuten niin usein, olin oikeassa.

        Sääli silti.


    • Neiti34

      Minä tykkäsin mukava paikka.

    • Reiskaremo

      Ulkoa päin upea rakennus

    • Bilettäjäneiti

      Hauskaa on

    • Asiakasjosse

      Pienet on annokset

    • varmabisnes

      Onko linnassa mitään toimintaa enää?

      • humpallesinne

        Onhan siellä ainakin tansseja loppuviikosta......katso tanssinetistä......sitä en tiedä miten porukkaa käy, mutta tansseja järjestää sama Lavaviihde joka aikoinaan järjesti Vaajakosken Urheilutalolla jokusen aikaa.....


    • Anonyymi

      Nythän linna on taas myynnissä vaikka yrittäjä vaihtui vasta kesäkuussa.

    • Anonyymi

      Upea rakennus. Toivottavasti menee kaupaksi.

      • Anonyymi

        Nyt on Ylitalo ylihinnoitellut linnansa…


    • Anonyymi

      Rakennus on kieltämättä kaunis, mutta aivan väärässä ympäristössä!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1625
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe