Balin lentokenttä taksit

PiliBali

Moi, Voisiko joku hiljattain Balilla vieraillut kertoaa kuinka saa lentokentältä luotettavan taksin ?
Ja kuinka paljon kannattaa maksaa matkasta lentokentältä Nusa Duaan ?

16

1057

  Vastaukset

  • Suosittelen varaamaan kuskin kentälle valmiiksi odottamaan, säästyt kaikelta häsläämiseltä ja kusetukselta.

   • Mitens ton taksin saa varattua etukäteen ?


   • PiliBali kirjoitti:

    Mitens ton taksin saa varattua etukäteen ?

    Me varattiin täällä olevasta suomalaisesta matkatoimistosta. Kuski oli kentällä vastassa nimikyltin kanssa ja homma hoitui kätevästi. Paljon tuolla kentällä oli taksin tyrkyttäjiä ja helpotti kyllä että oli oma kuski odottamassa.


   • Noi hinnat on kyllä siellä näkyvillä noin. Mutta esimerkkinä kun otettiin tuosta "virallisesta" paikasta taksi sanuriin, hinta seinällä 150,000 rp, mutta jouduttiin maksamaan 250,000 rp. Kysyttiin että mikä hinta on tuo 150,000 rp niin vastaus oli vaan että jos ei halua maksaa 250,000 rp niin poistukaa jonosta. Eli niin toimiva systeemi on tuo..

    Ens kerralla kyllä kuski valmiiksi kentälle niin ei tarvii jonotella tai tulla kusetetuksi noiden kanssa.   • Anonyymi kirjoitti:

    Balin lentokenttä taksit - http://tonzes.com/balinusandua.htm Hyvä palvelu.

    Huh, aika kovissa hinnoissa tuolla. Sanuriin kuljetus kentältä 26€, mikä on yli 400,000 Rp. Kallis.


  • Uberilla kentältä Nusa Duaan 57000 IDR, noin 4 euroa.

  • Varasin just taksin etukäteen lentokentältä Kutalla olevaan hotelliin, 14 egeä. En tiedä tulinko jo kusetetuksi, mutta lähes 20 tunnin matkustamisen jälkeen maksan mielelläni siitä ettei heti tarvi alkaa stressata vapaan taksin löytämistä ja hinnan tinkaamista.

   Mutta kertokaa nyt joku että kuinka paljon halvemmalla sen taksin olis saanut suoraan kentältä 😬

  • En suosittele ottamaan taksia lentokentän sisäpuolelta. Heti kun tavarat on saanut ja lähtee kävelemään ulospäin erittäin väsyneenä niin jostakin ilmaantuu taksin tarjoajia, joilla on korkeammat hinnat. Ensimmäisellä Balin reissullamme maksoimme 300,000 taksimatkasta Kutalle kun taas pois lähtiessä hotellin kautta varattuna hinta oli muistaakseni 150,000. Jopa Blue birdin kautta ennakkoon varattuna olisi saanut menomatkan halvemmalla kuin kentältä otettuna.

  • No eikös tuo ole ihan yleismaailmallinen ohje että EI koskaan taksia muualta kuin virallisesta taksijonosta. Aika amatööri matkaaja saa olla jos lähtee niiden hihastavetäjien mukaan lentoaseman tuloaulassa.

  • AirPort taxista otettiin Kutalle yöllä taksi, 150.000 . Maksettiin heti tiskille ja käveltiin autoon. Ei tarvinnut perillä tingata.
   Palatessa kentälle otettiin mittaritaksi Legianista 100.000 . Tämä 3 pv sitten.

  • Otin tatuoiduimman kuskin joka pyöri aulassa, sanoin suorilta et Seminyakkiin 300000, sit mentiin. Eikö teillä oikeesti ole lomalla muuta tekemistä ku laskea muutaman euron säästökohteita. Samoin aioin toimia ensi kerralla.

  • Oltiin juuri viime kuussa balilla tyttöystävän kanssa ja ollaan oltu siellä useamman kerran. Käytetään aina samaa taksikuskia, on tehnyt sitä hommaa jo parikymmentä vuotta. Hänet voi vuokrata myös päiväksi, hinnat edullisia verrattuna siihen mitä monet kuskit ottavat ja asiakaspalvelun taso. Todella luotettava ja hyväsydämminen kaveri. Hän osaa kertoa todella hyvin esimerkiksi balin historiasta ja kulttuurista sekä mihin kannattaa mennä ja mitä tulisi välttää jne. Ihan eri tasoa kuin muutama taksikuski mitä otettiin aluksi, jotka ei osaa kunnolla Englantia saatika kertoa mistään mitään. En voi muutakun suositella kaikille ketä tarttee Balilla luotettavaa ja osaavaa taksia. Ubudin alueella on enimmäkseen, mutta kyllä onnistuu kuljetukset ihan ympäri Balia. Maden numero on +62 851-0049-3845 ja hänet saa kiinni vaikka whatsapp viestillä,

  • Nusa Duaan paikallisbussilla 3600Rp eli 35senttiä. Bussit lähtee aivan lentokentän vierestä( kotimaanlentojen terminaalin edestä). Busseja vaan tuppaa menemään aika harvakseltaan. Pysäkillä on näyttö jossa näkyy seuraavat lähtevät bussit

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. YTK antoi varoituksen maksujen viivästymisestä

   Kuulemma kahden vuoden määrää vastaava hakemuspino odottamassa, viestin lopussa toivotettiin tsemppiä. Kysynys ytk:lle, voinko tämän viestin perusteel
   Maailman menoa
   138
   5839