APUA THE SIMS 3 SIMINLUONTIIN

wilmaaxu

Eli kun luon simiä niin siihen tulee infoboxi että voit asettaa yhden tietyn hiusmallin tiettyyn asukategoriaan eli voin laittaa vaikka ponihännän 1 arkisiin ja nutturan 2 arkisiin niin MITEN TUO TEHDÄÄN ? Olen yrittänyt saada sitä onnistumaan mutta ei ole onnistunut, joten voisiko joku tietävä kertoa ja auttaa siinä :)?

10

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tietäjäRonza

      sun pitää muuttaa se kategoria sieltä vaatteet-osiosta

    • wilmaaxu

      Ai miten :0

    • tieddoton

      Joo olen itse miettinyt samaa ja apu olisi hyvä :/

    • wilmaaxu

      voisiko joku auttaa hieman enemmän tässä ? 👏🏼

    • Mahdollisesti voisin olla avuksi, mutten ymmärrä mitä oikeastaan yrität tehdä.
      Jos infoboxi kertoo, että voit asettaa yhden tietyn hiusmallin tiettyyn asukategoriaan, niin miksi edes haluat laittaa "vaikka ponihännän 1 arkisiin JA nutturan 2 arkisiin", eli kaksi hiusmallia kategoriaan, johon ohjeen perusteella on mahdollista laittaa vain yksi?

      Kysymyksessäsi tuntuisi minun mielestäni olevan ristiriita. Joko ohje on oikea, jolloin yrityksesi lienee tuomittu epäonnistumaan - tai ohje on väärä, jolloin sinun pitäisi pystyä laittamaan hiusmallit yhtä aikaa samalle simille. Jälkimmäinen tapaus tuntuu äkkiseltään jotenkin omituiselta. Haluatko tosiaan simillesi kahdet hiukset kerralla? Miksi simin tulisi käyttää sekä ponnaria että myös nutturaa "päällekkäin" ?

      Toinen syy vastaamattomuuteeni oli, että nimimerkki tietäjäRonza oli jo vastannut. Vaikka olin itse sitä mieltä, ettei hänen vastauksensa kenties auttaisi sinua, en osannut väittää sitä vääräksikään, koska en itse käsittänyt asiaa lainkaan. :)

      Lyhyesti, miltä haluat simisi näyttävän pelissä? Jos haluat simillesi SEKÄ poninhännän että nutturan samaan aikaan, olisi minusta löydettävä (tai vaikkapa itse tehtävä) sellainen kampaus ja käytettävä sitä, eikä sovitettava kahta hiusmallia kerralla samalle simille.

    • wilmaaxu

      siis niin meinasin sitä että arkisiin ja esim. uhreilullisiin saisi eri hiukset niin en vaan saa vaikka yritän niin miten teet sen ? :0

      • Ahaa. Tota noin...
        1) Mee simin luontiin (taiks talouden luontiin, jos on uus peli)
        2) valitse ulkonäkö
        3) valitse hiukset JA tarkista ettei oo se "riippulukon kuva" valittuna, vaan se toinen (oisko se nyt sitten enemmän lumihiutaleen näköinen jutska). Jos on lukko, niin se ei anna valita muita hiusmalleja - siin se kait on koko ongelman ydin. Siksi tarttee ottaa lukot pois siinä hiusvalinnassa. Yleensä kerta riittää - ja peli "muistaa" sen valinnan. (!!!)
        4) klikkaa simiä
        5) valitse vaatekategoria (arkiset, juhlakuteet, yö -, urheilukamppeet tms.) ja mee uudestaan kohtaan 3). Jos EI oo lukko päällä, niin peli antaa valita toiset hiukset. :) Muut kamat sitten normaalisti niitten hiusten lisäksi, mut niissähän ei lukitusta muistakseni olekaan.


    • Korjaus edelliseen. Ei tarvii klikata "lumihiutaletta" vaan juuri sitä lukon kuvaketta saadakseen sen hiusten lukituksen pois.

      (Piti kokeilla itsekin, kun en muistanut enää kunnolla - ja voi HITSI, kun tuli upean näköinen simitär. On alkanut jo pikkasen tympästä nuo nelkun kurvipimut ja adonikset, niin kolmosen simi näytti yllättävän raikkaalta. Saattoi vapaasti valita simin pituuden (modit toimivat edelleen) ja meikeissä ja koruissa oli melkein loputtomiin vuosien varrella ladattuja. Vaatteiden haku ja korvisten valinta tosin tuntui kestävän ikuisuuksia, mut olipa kiva taas käväistä ISOSSA maailmassa, ajella omalla autolla merenrantaan tai käväistä missä halusi 3D-kartalla. Ei muuta kun pelaamaan, niin alkaa taas muistua mieleen jokunen kikka ja pääsee jälleen hiukan jyvälle oikeasta meiningistä. Mahtavaa valita tuhannesta vaatekerrasta ja vielä vaikka värjätä ne sävy sävyyn väripyörästä, valita ihan TOIMIVAT luonteenpiirteet ja horoskoopit ja painella vaikka ULKOMAILLE hiukan seikkailemaan. Heh. On tää simittäminen sentään aika kivaa. Taidanpa hankkia RINNETONTIN ja rakentaa sinne 15-kerroksisen talon taiks sit vaan ihan tavallisen TALVIpalatsin.)

    • wilmaaxu

      Kiitos avusta mutta missä kohti se lukko on siinä valinassa kun muistaakseni sielä on vain sellainen vesipisaran näköinen nappi mistä saa suodatettua mutta mielestäni en ole nähnyt tai ainakaan löytänyt sellaista. Jos siinä voisit vielä auttaa :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1853
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1416
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1317
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe