Varausten välittäjiin ei ole luottamista

Kerran-pettynyt

Uskokaa pois, tämä voi mennä myös näin (linkki).
Yksi mahdollisuus on myös käydä Googlen Street View.lla vilaksemassa mitä sieltä kohteesta löytyy. Tuokaan ei läheskään aina onnistu.
Paras on kun varaa hotellin suoraan sieltä hotellin omilta sivuilta tai vaikkapa soittamalla sinne.
Eikä sitten mitään torakkaloukkoja.

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201705042200119673_u0.shtml

5

125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Omamoka

      Höpö höpö, Tuo juttu haisee tänne asti. Mikähän tuossa oikeasti on ollut vikana? Aivan varmasti Booking hoitaisi asian kuntoon, jos siinä olisi jotain korjattavaa heidän puolelta, hehän ovat vain välittäjiä. Erittäin luotettava sivusto, toimii ja hinnat ovat usein kaikista alhaisimmat, Kyseessähän ei edes ole hotelli vaan asunto, jota sivunkin mukaan vuokraa Italialainen eli street view ei kyllä näytä yhtään mitään. Oma veikkaus. Kaveri on mennyt maksamaan etumaksun ja huijari kerää rahat pois. Missä muuten on ne hyvät kokemukset? Kai kannattaa katsoa myös muut sivut.

      Ja ei ole lainkaan harvinaista, että hotellin omilla sivuilla on kalliimmat hinnat. Nämä välittäjät sopimuksissaan vaativat ettei huoneita myydä edullisemmalla hinnalla muualla. Hevosmiesten tietotoimiston juttuja ja toimii 1-2 tähden hotelleissa,

    • Enluotamihinkään

      Kuka vain voi tehdä palautteita!
      tästä on kokemusta, myös loma-asuntojen yksityiset vuokranantajat huijaavat usein, joskus jopa joka toinen kerta. On myös asunnon omistajia jotka eivät edes vauvaudu päivittämään kalenteriaan eivätkä vastaa. Näin ollen matkailija ei tiedä onko se kysytty asunto edes vapaana ja yleensä ei ole jolloin jää kadulle tai joutuu etsimään toisen kalliin majoituksen..

      Myös tripadvisorissa on aivan liian helppo maksaa työntekijät antamaan hotellille/residenssille hyviä palautteita, näin yritykset hyötyy. Joskus managerit jopa maksavat huonot palautteet pois. Ehkäpä sama systeemi toimii muillakin varaussivuilla, että joku managerin työntekijä varaa huoneen yhdeksi yöksi, "maksaa" sen ja antaa sitten erinomaisen palautteen muka turistina. Näin muut matkailijat luulevat että on rehti majoitus, vaikka ei olisi. Joskus hotellit yms. palkkaavat myös matka-alan työntekijöitä (toimittajat, matkasivujen työntekijät yms.) jotka saavat yhden ilmaisen yön, jotta kehuisivat tietyn majoituksen maasta taivaisiin.

      Ketjuhotellit eivät saisi huijata, mutta jos ketjuhotellilla on k'sipää omistaja ja työntekijät niin silloin kyllä sekin onnistuu. Kokemusta yli 10 maasta ja paljon tullut nähtyä ja elettyäkin hotelleissa, kehuihin en enää yksistään luota.

    • eivoiluottaakaikkeen

      "Aivan varmasti Booking hoitaisi asian kuntoon, jos siinä olisi jotain korjattavaa heidän puolelta, hehän ovat vain välittäjiä. Erittäin luotettava sivusto, toimii ja hinnat ovat usein kaikista alhaisimmat"

      Joopajoo, juuri tuolla sivulla löysin kerran loma-asunnon jossa ei ollut luvattua keittiötä (keittiönä toimi mikro vessan allas) ja asunto sijaitsi kellarissa, mutta asia ei kuvista selvinnyt. Mitä vain saa tarjota. Asunnossa ei ollut lämmitystä ja jotkut vuokrasivat sen jouluksi. Vuokranantaja oli yksityinen ja sivusto tuo samainen.

    • roskaaroskaaa

      Italian mafia omistaa runsaasti hotelleja Euroopassa ja he huijaavat jatkuvasti, tarjoavat huonosti korjattuja roskia, kaikissa samat värit ja aikaiset lähtöajat, haluavat mielellään maksun käteisellä ettei verottaja tiedä.

    • Omamoka

      Vielä kertaalleen. Booking.com on välittäjä ja heitä ei kiinnosta pätkän vertaa palautteet. He vain välittävät hotelleja ja heillä ei ole mitään vastuuta puuttuuko sieltä jotain. Ihan samanlainen kuin muut välitysfirmat. Jokainen varmaan tsekkaa myös muualta kommentteja ja tuolla asunnolla oli Booking.com sivulla arvosana 6.2 eli ei siitä mitään hyvää palautetta ole annettu. Hälytyskellot pitää soida, jos saat muutamilla kympeillä majoituksia, joissa on esim. 9 keskiarvo tai muutamia kommentteja. Melkoisen hyvin voit arvoida hotellin, jos siellä on satoja tai jopa tuhansia palautteita.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      139
      4051
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      121
      1581
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1396
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1254
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1128
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1086
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1071
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1028
    Aihe