Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Varausten välittäjiin ei ole luottamista

Kerran-pettynyt

Uskokaa pois, tämä voi mennä myös näin (linkki).
Yksi mahdollisuus on myös käydä Googlen Street View.lla vilaksemassa mitä sieltä kohteesta löytyy. Tuokaan ei läheskään aina onnistu.
Paras on kun varaa hotellin suoraan sieltä hotellin omilta sivuilta tai vaikkapa soittamalla sinne.
Eikä sitten mitään torakkaloukkoja.

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201705042200119673_u0.shtml

5

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Omamoka

      Höpö höpö, Tuo juttu haisee tänne asti. Mikähän tuossa oikeasti on ollut vikana? Aivan varmasti Booking hoitaisi asian kuntoon, jos siinä olisi jotain korjattavaa heidän puolelta, hehän ovat vain välittäjiä. Erittäin luotettava sivusto, toimii ja hinnat ovat usein kaikista alhaisimmat, Kyseessähän ei edes ole hotelli vaan asunto, jota sivunkin mukaan vuokraa Italialainen eli street view ei kyllä näytä yhtään mitään. Oma veikkaus. Kaveri on mennyt maksamaan etumaksun ja huijari kerää rahat pois. Missä muuten on ne hyvät kokemukset? Kai kannattaa katsoa myös muut sivut.

      Ja ei ole lainkaan harvinaista, että hotellin omilla sivuilla on kalliimmat hinnat. Nämä välittäjät sopimuksissaan vaativat ettei huoneita myydä edullisemmalla hinnalla muualla. Hevosmiesten tietotoimiston juttuja ja toimii 1-2 tähden hotelleissa,

    • Enluotamihinkään

      Kuka vain voi tehdä palautteita!
      tästä on kokemusta, myös loma-asuntojen yksityiset vuokranantajat huijaavat usein, joskus jopa joka toinen kerta. On myös asunnon omistajia jotka eivät edes vauvaudu päivittämään kalenteriaan eivätkä vastaa. Näin ollen matkailija ei tiedä onko se kysytty asunto edes vapaana ja yleensä ei ole jolloin jää kadulle tai joutuu etsimään toisen kalliin majoituksen..

      Myös tripadvisorissa on aivan liian helppo maksaa työntekijät antamaan hotellille/residenssille hyviä palautteita, näin yritykset hyötyy. Joskus managerit jopa maksavat huonot palautteet pois. Ehkäpä sama systeemi toimii muillakin varaussivuilla, että joku managerin työntekijä varaa huoneen yhdeksi yöksi, "maksaa" sen ja antaa sitten erinomaisen palautteen muka turistina. Näin muut matkailijat luulevat että on rehti majoitus, vaikka ei olisi. Joskus hotellit yms. palkkaavat myös matka-alan työntekijöitä (toimittajat, matkasivujen työntekijät yms.) jotka saavat yhden ilmaisen yön, jotta kehuisivat tietyn majoituksen maasta taivaisiin.

      Ketjuhotellit eivät saisi huijata, mutta jos ketjuhotellilla on k'sipää omistaja ja työntekijät niin silloin kyllä sekin onnistuu. Kokemusta yli 10 maasta ja paljon tullut nähtyä ja elettyäkin hotelleissa, kehuihin en enää yksistään luota.

    • eivoiluottaakaikkeen

      "Aivan varmasti Booking hoitaisi asian kuntoon, jos siinä olisi jotain korjattavaa heidän puolelta, hehän ovat vain välittäjiä. Erittäin luotettava sivusto, toimii ja hinnat ovat usein kaikista alhaisimmat"

      Joopajoo, juuri tuolla sivulla löysin kerran loma-asunnon jossa ei ollut luvattua keittiötä (keittiönä toimi mikro vessan allas) ja asunto sijaitsi kellarissa, mutta asia ei kuvista selvinnyt. Mitä vain saa tarjota. Asunnossa ei ollut lämmitystä ja jotkut vuokrasivat sen jouluksi. Vuokranantaja oli yksityinen ja sivusto tuo samainen.

    • roskaaroskaaa

      Italian mafia omistaa runsaasti hotelleja Euroopassa ja he huijaavat jatkuvasti, tarjoavat huonosti korjattuja roskia, kaikissa samat värit ja aikaiset lähtöajat, haluavat mielellään maksun käteisellä ettei verottaja tiedä.

    • Omamoka

      Vielä kertaalleen. Booking.com on välittäjä ja heitä ei kiinnosta pätkän vertaa palautteet. He vain välittävät hotelleja ja heillä ei ole mitään vastuuta puuttuuko sieltä jotain. Ihan samanlainen kuin muut välitysfirmat. Jokainen varmaan tsekkaa myös muualta kommentteja ja tuolla asunnolla oli Booking.com sivulla arvosana 6.2 eli ei siitä mitään hyvää palautetta ole annettu. Hälytyskellot pitää soida, jos saat muutamilla kympeillä majoituksia, joissa on esim. 9 keskiarvo tai muutamia kommentteja. Melkoisen hyvin voit arvoida hotellin, jos siellä on satoja tai jopa tuhansia palautteita.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      92
      2421
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1780
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1575
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1505
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1468
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe