Suomi24 pilannut keskustelufooruminsa täysin!

Aaltopahvi.kierrätykseen

Aivan järjetön, mielivaltainen moderointi vienyt halun kirjoittaa mihinkään, saati edes enää käydä lukemassa mitään palstaa - jokainen viestiketju on kuin reikäjuusto, täynnä ylläpidon/moderoinnin ilmoituksia asiattomina poistetuista viesteistä. Ei ole enää kenelläkään mitään käsitystä siitä mitä saa kirjoittaa ja mitä ei. Joku "Tekoäly"-robotti poistaa ilman mitään järkevää säännöstöä mitä sattuu kirjoituksia.

Järjettömintä on että mitään linkkejä ei oikeastaan enää hyväksytä kommenteissa, tai hyväksytään mutta missään ei ole kerrottuna millä säännöillä linkkejä sisältäviä viestejä poistetaan.

Itseasiassa kun näitä hätäpaskauudistuksia on kolmen viime vuoden aikana räpelletty, on menty koko ajan vain huonompaan suuntaan. Ei voi sanoa että ei olisi mitään linjaa - on selvä linja tuhota kaikki keskustelu.

En kyllä ymmärrä Suomi24:n halua jopa vääntää netin standardeja, ei enää edes selainten [BACK] toimi. Ei ole pääsyä enää takaisin edelliselle sivulle. Suomi24 kyllä menee "taaksepäin" mutta päivittää sivun!! Aivan käsittämätöntä. Kaikkea ei enää jaksa tänne luetella, sitä on tehty jo vuosia eikä mikään näytä vaikuttavan Suomi24:n järjettömään linjaan!

Mitä Suomi24 haluaa tekosillaan kertoa keskustelufooruminsa käyttäjille? Haluaisn kuulla, edes lukea viestin siitä millä tätä alasajoa perustellaan.

35

2343

3Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ei.voi.ymmärtää

   Täyttä asiaa. Suomi24 on ihan hukassa moderointineen. Palstat on hiljenneet, enää jäljellä ne häiriköt.

   • Tätäseon

    Niitä häiriköitä ei sitten moderoida yhtään. Energia-aiheiset palstat hyviä esimerkkejä. Yksi rekattu nikki mellastaa säännöistä välittämättä.


   • KukaanEiMahda.Mitään
    Tätäseon kirjoitti:

    Niitä häiriköitä ei sitten moderoida yhtään. Energia-aiheiset palstat hyviä esimerkkejä. Yksi rekattu nikki mellastaa säännöistä välittämättä.

    Sama palstahäirikkö se vain jatkaa häiriköintiään. Kopioi poistetun viestin heti takaisin ja kaupan päälle herjaa muita keskustelijoita . Vuodet vaihtuu ja häirikkö jatkaa kopiointiaan.


   • JumalaAuttaaSinuakin

    LOL mitä välii, kun kuolen kohta kuitenkin. Pelle.


  • missä.on.yp.s24

   Suomi24 ei ole keskustellut yli kahteen vuoteen mistään palvelujensa kehittämisestä. Suomi24 on taantunut, nykytilanne on käsittämätön. Käyttäjiä olisi kuunneltava ja kehitettävä palveluita käyttäjille.

   Nykynen Suomi24 ylläpito ei ymmärrä yhtään mitään. Näkyyhän se tälläkin palstalla kun mihinkään ei vastata - täällähän "keskustelee" ainoataan palvelun käyttäjät - MISSÄ ON SUOMI24???????

   • EhkäSarkasmia

    Tässä sulle päivitystä. läti läti läti.


  • Missä.yIIäpit0

   Useilla palstoilla loppunut keskustelu kokonaan. Eikö olis aika moderoinnille tehdä jotakin? Tekoälyvehje tarvis ainakin jonkun remontin. Säännöt pitäis päivittää että tietää missä oikein mennään. Palstoille mieluusti luotsit takaisin. Moderointihan ei oikeastaan puutu palstojen häirikkökirjoituksiin, sotkee ainoastaan asiallisen kirjoittelun.

   Tälle Suomi24-palstalle pitää saada ylläpito myös vastaamaan kysymyksiin ja ehdotuksiin, eihän muutoin toimi, tällä palstallahan juuri ylläpidon pitäisi olla läsnä, edes tällä palstalla!

  • 6-kirkonrottaa-jaloissa

   Tutun tuntuinen tilanne Jippii.fi - foorumin loppuajoilta. Palstat täyttyivät pelkällä trollauksella ja kaikki mahdollisuuksien mukaan siirtyivät muille foorumeille. Suomi24 oli yksi näistä vaihtoehtoisista paikoista.

   • Tumppaaläpees

    Etkä sä voi sille yhtään mitään:D


  • Kylmis_

   Mitäpä me sitä valittamaan. Käyttäjäkato nääs saattaa näkyä siellä viivan alla.

   • ajattele

    On se jo näkynytkin. Suomi24:lla ei ole enää viime vuoden aikana ollut omaa henkilökuntaa lainkaan ja talous noussut ensikertaa plussalle. Katsohan ohesta taloustiedot:
    https://www.finder.fi/Mainosmedioita+sähköiset/Suomi24+Oy/Helsinki/yhteystiedot/1689923

    Näkyy kuinka Aller on ottanut täyden käskyvallan Suomi24:n hallituksessa.


   • 73965ksbyi
    ajattele kirjoitti:

    On se jo näkynytkin. Suomi24:lla ei ole enää viime vuoden aikana ollut omaa henkilökuntaa lainkaan ja talous noussut ensikertaa plussalle. Katsohan ohesta taloustiedot:
    https://www.finder.fi/Mainosmedioita+sähköiset/Suomi24+Oy/Helsinki/yhteystiedot/1689923

    Näkyy kuinka Aller on ottanut täyden käskyvallan Suomi24:n hallituksessa.

    Eikö Suomi24:n toimimattomuudesta saa sanoa suoraan?
    No eipä mulla muuta asiaa kuin tuo ylläoleva linkki on rikki eikä toimi, kuinka ollakaan..
    Eli kopioikaa kokonaan


  • busteddd

   Jotkut häiriköt on paljastuneet nimeltäkin ja paikkakunnaltaan että hävettäis olla se henkilö. LOL . Mahtaa olla elämä kun suoltaa tänne 24 h vuorokaudessa tuherteluitaan. LOL.

   • JumalaAuttaaSinuakin

    Nyyh. Apua äiti. Joku pelle inisee täällä. Nyyh auta.


  • ajattele

   Moderoinnssa ei näyttäisi olevan mitään linjaa. Tänäänkin eräällä palstalla yksi palstan vakiokirjoittaja laittoi kommentissaan linkin videoon Vimeo-palvelussa. Kommentti poistettiin. Kaveri ei lannistunut vaan laittoi saman kommentin uudelleen aloitukseksi - sekin poistettiin hetkeä myöhemmin. Sinnikäs kirjoittaja teki vielä uuden aloituksen ja kas, yhtäkkiä kommentti ei olekaan enää sääntöjenvastainen ja sai jäädä palstalle.

   Asiasta innostuneena samainen kirjoittaja kopioi kopioi oman kommenttinsa samalla palstalla kahteen muuhunkin ketjuun ja lisäksi kahdelle muulle palstalle pariin eri ketjuun koska katsoi asian sen asialliseksi.

   Miten sääntöjenvastainen muuttuu näin heittämällä sääntöjenmukaiseksi ja edes massapostituksen piirteitä saanut kommentin kopiointi usealle palstalle ja moneen keskusteluketjuun ei olekaan mitenkään sääntöjenvastaista?

   Ja mainitussa kommentissa oli siis linkki Vimeo-palveluun, ihan siis ulkomaalaiseen palveluun. Nämähän Suomi24:n moderointi poistaa aika surutta...

   • Haloo.moderointi

    Näinpä. Sama todettu monta kertaa. Toisinaan se "sääntöjenvastanen" viesti pitäny jakaa osiin että saa asian kerrottua. Tämä on todellakin idioottimaista. Ei ole johdonmukaista, tai edes Suomi24:n sääntöjen mukaista. Nyt ollaan ihan pihalla siitä mikä sallittua ja mikä taas ei ole


  • kyllä.se.paska.on

   Suomi24 on aina halunnut olla se PASKAN mittapuu.

  • miten_on

   Mahtaako S24 ottaa enää uusia (ihmis)moderaattoreita? Nythän tietyillä palstoilla pahimmat häiriköt on uhitelleet hakevansa moderaattoreiksi vain päästäkseen tyhjäämään palstat itselleen epämieluisista mielipiteistä ja näin tappamaan lopunkin keskustelun!
   Myöskään ns. "luotsin" virkoja ei pidä enää koskaan palauttaa ja päästää tekemään puolueellisia tuhojaan!!

   • Siinä-se

    Oikein. Miksi ottaa yksi häirikkö, kun sata tekee paljon enemmän kuin se yksi ehtii koskaan.


   • eikö.koskaan.opita

    Eivät ota, edes ilmaiseksi. Moderoinnin hoitaa taas automaatti ilmiantojen perusteella, eli trollien juhlaa jälleen.


  • delta00

   Onhan suomessa sentään pakko joku ryhmä saada lainkuuliaisiksi, maahanmuuttajiahan se ei koske.
   Herää ajatus siitä, ovatko nämä tänne, vapaaehtoisesti tulleet ihan oikeasti aikuisia ihmisiä.

  • Joten-ei-hätää

   Jos on pilattu, niin hyvinpä kuitenkin roikutaan. Pilatussakin.

   Lapsellista kiukuttelua!

   • tamppikaula

    Ei roikuta


   • Oisko-sellaista

    onko fäärumienkäytöstä tilastoa?


  • Fr4321aa

   Kolmas ongelma, hitaat mainokset jotkapäivittyessään heittelee kursoria minne sattuu, paska sivu

  • murjaaniurjaani

   Esim.Tiernapojista ei saanut eilen kirjoittaa mitään Helsingin luukkuun

  • KukaMuuMukaKuCheek

   Joku kokoomus-/keskusta/sininentrolli yrittää kovasti puolustaa sairasta aktiivimallia tekemällä aloitteen tekijästä halveksittavan. Jos jotakuta tässä pitäisi halveksia, niin ihan tasan jokaikistä kokoomuksen, keskustan ja sinisten "kansan"edustajaa, jotka äänestivät aktiivimallin puolesta. Teitä kiinnostaa tasan oma napa ja oma lompakko, eikä pätkääkään kenenkään muun kärsimykset. Pthyi.

   Terveisin aktiivinen työssäkäyvä, joka vastustaa ihmisten potkimista päähän.

   • Epäsosialisti

    Ja sekös teitä vassareita harmittaa kun teidän työn sankaristanne vinoillaan. Jos mies on Helsingissä 9 vuotta työttömänä, johtuuko se työn puutteesta, vai jostakin muustakin?


  • Sanottua

   Suomen kieli yleensäkin nyt on niin monimutkainen etten usko minkään robotin kykenevän sitä ymmärtämään läheskään hyvin.

  • Nuo-nyt-alkuun

   Keskustelufoorumeilta tulisi täysin estää / kieltää linkkien ja yhteystietojen käyttö. Samoin profiileissa ei saisi olla mitään viitteitä yhteystietoihin. Kaikki profiilit tulisi skannata ja ne, joissa yhteystietoja on, tulisi heti sulkea. Jos samalla posti sulkeutuu, on sitä silloin käytetty tehdyn sopimuksen vastaisesti ja ansaitseekin tulla suljetuksi.

   Viestien poistoa pitäisi muuttaa siten, että poistettu viesti menee "piiloon" jasen saa näkyviin erityisesti siihen menemällä. Hillitsisi kummasti spämmiä.

   • Miksi-KaikkiPitääKieltää

    Mitä tarkoitat?

    Miksi ihmeessä yhteystietojensa antaminen ja linkit pitäisi kieltää? Miksi ihmiset eivät mielestäsi saisi esim. seksi- tai muilla asianmukaisilla palstoilla julkaista sähköpostiosoitteitaan ja puhelinnumeroitaan? Miksi se Sinua häiritsee? Ja miksi profiileissa ei saisi julkaista niitä, ja miksi muka kaikki linkitkin muille sivustoille pitäisi kieltää?

    Kuuluuko tuo suomalaiseen epäsosiaaliseen ja vihaiseen sielunmaisemaan yleisesti, että kaikki pitää kieltää?

    Tosin, itsekin olen suomalainen, finska medborgare, enkä ole lainkaan samaa mieltä.

    Kerro nyt kuitenkin edes lämpimiksesi, miksi kannatat noin jyrkkää ja ahdasmielistä sensurointia. En varmaankaan opi ymmärtämään, mutta haluaisin edes tietää, mitkä ovat kaltaistesi motiivit.


   • Nuo-nyt-alkuun
    Miksi-KaikkiPitääKieltää kirjoitti:

    Mitä tarkoitat?

    Miksi ihmeessä yhteystietojensa antaminen ja linkit pitäisi kieltää? Miksi ihmiset eivät mielestäsi saisi esim. seksi- tai muilla asianmukaisilla palstoilla julkaista sähköpostiosoitteitaan ja puhelinnumeroitaan? Miksi se Sinua häiritsee? Ja miksi profiileissa ei saisi julkaista niitä, ja miksi muka kaikki linkitkin muille sivustoille pitäisi kieltää?

    Kuuluuko tuo suomalaiseen epäsosiaaliseen ja vihaiseen sielunmaisemaan yleisesti, että kaikki pitää kieltää?

    Tosin, itsekin olen suomalainen, finska medborgare, enkä ole lainkaan samaa mieltä.

    Kerro nyt kuitenkin edes lämpimiksesi, miksi kannatat noin jyrkkää ja ahdasmielistä sensurointia. En varmaankaan opi ymmärtämään, mutta haluaisin edes tietää, mitkä ovat kaltaistesi motiivit.

    Enkö sanonut kyllin selkeästi.

    Yhteystietojen laitto ei ole mitään keskustelua. Samoin linkit liittyvät spämmäykseen.

    Pidetään foorumitkeskustelupalstoina. Kuten alkujaan oli. Silloin asiattomuuksia oli murto-osa nykyisestä.


   • JuurikinNäin
    Nuo-nyt-alkuun kirjoitti:

    Enkö sanonut kyllin selkeästi.

    Yhteystietojen laitto ei ole mitään keskustelua. Samoin linkit liittyvät spämmäykseen.

    Pidetään foorumitkeskustelupalstoina. Kuten alkujaan oli. Silloin asiattomuuksia oli murto-osa nykyisestä.

    Täysin samaa mieltä. Yhteystiedot, linkit kieltoon, niin ylläpidon kuormitus vähenee oleellisesti.


   • No.blues

    Ei mitään yhteystieto- tia linkkisensuuria, vaan PAKKOREKISTERÖITYMINEN niin että ilman sinistä nimeä ei saa postata.


  • JumalaAuttaaIhmistä

   Koko aktiivimalli perustuu Juhana Vartiaisen käsittämättömään uusliberaaliin ajatusmalliin. Ajatukseen siitä, että työn tarjonta (= työttömien "tarjoaman", siis vapaana olevan työpanoksen määrä) luo itsestään työpaikat.

   Keppiä ja ruoskaa köyhille. He luovat lopulta omat työpaikkansa, kun heidät laitetaan tarpeeksi koville.

   Mitään työpaikkoja ei edes ole tarkoitus luoda valtion tai yritysten puolelta.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   188
   3288
  2. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   252
   2425
  3. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   119
   1519
  4. Ano Turtiainen: Suomi olisi voinut olla Pohjolan Sveitsi

   Mitä kenelläkään voisi olla tällaista mielikuvaa vastaan?
   Maailman menoa
   377
   1511
  5. Kunpa voisin

   Edes lähettää viestiä sulle. Olet ajatuksissa sen verran paljon.
   Ikävä
   49
   1294
  6. Toimintasi on vainoamista

   Luulisi aikuisen ihmisen jo ymmärtävän..
   Tunteet
   123
   1168
  7. Eikö me nyt vaan

   Voitas.....kumpikin unohtaa toisemme ?
   Ikävä
   75
   958
  8. Miksi sä oot noin kylmä?

   Mitä tein väärin?
   Ikävä
   43
   881
  9. Eihän tää jää tähän mies?

   En ainakaan sitä haluaisi ✨
   Ikävä
   52
   828
  Aihe