Romanttinen ihastus

Aloittelija99

Koulu alkoi taas tylsällä matikantunnilla, en jaksaisi kauaa enää keskittyä kouluhommiin sillä tiesin että tänään tulisi olemaan kaverini poikaystävän Markon luona bileet joita kaveriporukkani on viimeisen kuukauden odottanut. Kello vieri hitaasti eteenpäin sitä vilkuillessani kokoajan. Miksei aika voisi vaan pompata kuuteen, milloinka alkaisin valitsemaan itselleni vaatteita missä olisi hyvä reivata. Onneksi olin käynyt juuri shoppailemassa uusia kesävaatteita, sillä olihan nyt jo toukokuu ja ilmat lämpenevät kokoajan. Rakastan sitä kun ihmiset alkavat elämään ja kadut vilisevät, kun kesä tulee.

Havahdun siihen kun koulunkellot soi ja biologianmaikka toivottaa hyvät viikonloput ja kaikki ryntäävät ulos luokasta, minä viimeisten joukossa sillä jäin juttelemaan Eveliinan kanssa.
-Tuletko sä tänään Markon kemuihin? Kysyin.
-Noh en oikeen tiiä, saa nyt nähä mitä ilta tuo tullessaan. Sanoi Eveliina ihmeellinen virne kasvoillaan.
-Okei joo, ilmottele sitten jos oot tulossa ja oot kyytiä vailla, meen meinaan Julian kyydillä nii sinne mahtuu! Huudahdin olkani ylitse ja heitin repun selkään.
Eveliina nyökkäsi hyväksyvästi ja heitti leveän hymyn perään.
Katsoin vielä kerran olan yli ja näin kun Eveliina jäi juttelemaan opettajan kanssa jotain, mutta se ei ollut se mihin kiinnitin huomion. Eveliinalla oli täydelliset tummanruskeat hiukset sekä tiukat revityt mustat farkut päällä jotka istuivat täydellisesti Eveliinan päälle.
Kun katsoin häntä, tuntui kun sähkövirta menisi kroppani lävitse. Se tunne oli niin ihana. En ollut koskaan tuntenut ketään poikaa kohtaan tämmöistä tunnetta. Olen lähiaikoina miettinytkin seksuaalista suuntautumistani ja olen tajunnut sen että tytöt on se juttu mistä tykkään. Haluisin nytkin tuntea Eveliinan ihanan pehmoisen ihon ihoani vasten ja painautua siihen ja nukahtaa.
Mulla on ollut niin huonoja kokemuksia vaan jätkistä, kaikki pyörii vaan seksin ympärillä ja naista alistetaan. En jaksa sellaista. Suoraan sanottuna paskaa.

Peilailin uusia vaaleita korkeavyötäröisiä farkkujani, missä oli polven kohdalla reijät. Ne istuivat todella hyvin mielestäni ja olin tyytyväinen niihin. Sitten piti vielä etsiä paita. Löysin mustan puseron, missä olivat olkapäät paljaana. Sekin oli uusi.
Minun oli välttämätöntä ostaa uusia kevät/kesävaatteita koska viimeisen vuoden aikana kroppani on muuttunut aika paljon. Olen alkanut käymään salilla ja laihtunut aika reippaasti. Nykyään minua välillä sanotaankin nukeksi enkä tiedä onko se hyvä vai huono. Kai se johtuu siitä että minulla on aika sopusuhtainen, hoikka urheilullinen kroppa sekä vaalet pitkät hiukset sekä siniset silmät.
Samalla kun peilailin ja meikkailin viimeiset silaukset itselleni, tarkastelin puhelintani kokoajan jos Eve olisi laittanut viestiä. Taisin odottaa turhaan.
Istuin lattialla ja join jo yhtä siideriä, kunnes puhelimeni soi ja ponkasin nopeasti katsomaan kuka se on.
-Milla täälä moi, vastasin koska soittaja oli tuntematon.
-Noni känniääliö liikettä niveliin oon pihassa 10minuutin päästä, Kuului Julian ääni.
-Joojoo valmiina ollaan, vastasin vähän pettyneenä kun tajusin ettei se ollutkaan Eve ja hän ei varmasti tulisi edes bileisiin.

Avasin auton oven ja heitin laukkuni ensin sisään ja sitten hypähdin itse takapenkille. Juhlapaikalle olisi 15 kilometriä joten korkkasin uuden juoman, mitä sain juoda matkan aikana. Tänään en ajatellut juoda itseäni holtittomaan humalaan, koska ehkä vähän fiilis meni siinä kun tajusinkin etten näkisi Eveä tänään.

Kello läheni jo yhtätoista ja porukka oli enemmän tai vähemmän kännissä, musiikki pauhasi ja beerbong pallot lenteli.
Olin juonut jo tarpeeksi ja jotenkin raja tuli vastaan eikä tehnyt enää mieli.
Sitten havahduin siihen että joku laittaa kädet silmieni eteen. Eveliina.
-Moii! mitä sä täälä? luulin ettet tulis koska et pyytäny kyytiä tai mitää ja tänne on kuitenki nii pitkä matka, huusin kun musiikki oli niin lujalla.
-Jaa mitä? Huusi Eve leveällä hymyllä minulle takaisin.
Naurahdin ja tartuin Eveä kädestä viedäkseni hänet eri huoneeseen jotta kuultaisiin paremmin puhua.
Juttelimme tovin Even kanssa, josta tuli ilmi että hän oli tullut bileisiin ex-poikaystävänsä kyydillä, jonka kanssa he erosivat kuukausi sitten. Kyselin Eveltä minkätakia he olivat eronneet, kuulemma koska Evellä ei ollut enää tunteita sitä jätkää kohtaan ja hän on alkanut tykkäämään jostain muusta. Ja paljon. Jo kauan jo ennen eroa.
Tuntui kun matto oltaisiin vedetty jalkojeni alta, sillä en tiennyt että Eve on edes seurustellut ja nyt hän tykkäisi jostain muusta jätkästä..

Kello oli jo melki yksi kun huikkasin kavereilleni että mä lähen kyllä kotio päin että ei jaksa enää. En ollut edes humalassa, tai no ehkä laskuhumalassa.
Olin laittamassa kenkiä jalkaan kun kuulin Even äänen takaa. -Hei voisinks mä Milla millään tulla teille yöks? Kun mulla ei oo avaimia kotiin ja en viittis herättää porukoita.
-Joo tottakai sä voit tulla, meijän porukat on tän viikonlopun meijän mökillä Keski-Suomessa! Sanoin.
Jatkuu.

1

1814

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aloittelija99

      Soitin taksin, sillä mitään kyytejä en jaksanut alkaa soittelemaan. Taksi oli helpoin vaihtoehto.
      Taksissa hypättiin Even kanssa takapenkille ja huikkasin kuskille määränpään.
      Siinä puolessa välissä matkaa havahduin siihen että Eveliina siveli sormellaan kämmenselkääni. Nostin katseeni Eveen joka hymyili hänen säkenöiväänsä hymyä, katseellansa porautui sieluuni.
      Ihmettelin että mitähittoa, olin innoissani ja otettu sillä mietin että mitä Eve yritti viestiä tolla mulle? Mutta samalla muistin että hän sanoi olleensa ihastunut johonkin, joten hymyilin vaan Evelle takaisin ja vedin käden pois ja yritin itku kurkussa tukahduttaa ahdistuksen tunteeni sillä tajusin etten koskaan tulisi saamaan Eveä.
      Saavuttuamme meille söimme vähän, jotain mitä jääkaapista löyty ja sen jälkeen menin pesemään meikkini ja Eve seurasi perässä. Hämmästyin kuinka luonnonkaunis Eve oli ilman meikkiä, jopa ehkä kauniimpikin kuin meikillä. Vaihdoin lempiyökkärini eli vain iso t-paita ja stringit. Kun vaihdoin t-paitaa päälleni, huomasin kuinka Eveliinan katse seurasi jokaista liikettäni. Menin hämille, mutta olin otettu ja tein kaiken hitaasti ja harkitusti.
      -Helvetti sulla on seksikäs vatsa, sanoi Eve tapittaen vatsaani.
      -No voi kiitos, se on monen salitunnin tulos, naurahdin Evelle.
      Mielestäni Evellä oli maailman pommein kroppa mitä olen kenelläkään nähnyt. Leveä lantio, hoikka mutta kurvikas.
      -Haluuksä nukkua mun sohvalla vai vieressä? Kysyin Eveltä.
      -No sun vieressä tietty, emmä missään sohvalla, naurahti Eve.
      Taas. Taas se sähkövirta lävähti lävitseni kuin salaman lailla. Pitkäaikaisin haave käy toteen, pääsen nukkumaan hänen viereensä. Meinasin revetä siitä onnen tunteesta, vaikka järki yritti puuttua peliin huomauttamalla taas sen, että en tulisi varmaan koskaan saamaan Eveä. Tuskimpa edes osumme toisiimme isolla sängylläni yön aikana.

      Kömmimme sänkyyn ja yritin alkaa nukkumaan. Ei helvetti. Kyllä mä otan riskin ja laitan käteni Even reidelle, ei tämmöstä tilaisuutta tuu varmaa koskaa enää oleen.
      Siirsin hitaasti käteni hänen reidellensä ja mitään sanomatta rupesin sivelemään hitain vedoin ylösalas. Ei kauaakaan kun Eve kääntyi minuun päin, katsoi silmiini ja hivuttautui lähemmäs. Huulemme osuivat yhteen. Suutelimme kauan sanomatta mitään toisillemme. Tuntui kun taju lähtisi, niin hyvältä ja oikealta se tuntui. Sain sen verran itsekuria vetäytyä Even huulilta kysyäkseni mitä tämä merkitsee Evelle ja miksi hän tekee kanssani tämän vaikka hän on ihastunut johonkin muuhun.
      -Koska etkö sä tajunnu että mä tarkotin sua? Sun takia mä jätin Janin, sä oot ihan helvetin hyvännäkönen ja tykkään susta tosi paljon. Oon vähän hämmentynyt koska en oo mitään tämmöstä koskaan tuntenu tyttöö kohtaan, kertoi Eve.
      Suuni loksahti auki ja kyynel vieri poskeani pitkin. Nipistin kättäni varmistaakseni ettei tämä ole unta. Ei ollut.
      -Ihan oikeestikko? Ja mä kun luulin että oot ihastunu johonkin uuteen jätkään, sä et tiedäkkään kuinka paljon mä tykkään susta Eve, huokasin ja pussasin häntä otsalle. Ja sä et tiedäkkään kuinka monta kertaa oon nähny susta unta ja haaveillu just tästä tilanteesta.
      Eveliina naurahti tuli minuun ihan kiinni ja suuteli.
      Otin Eveliinan paidan helmasta kiinni ja aloin nostaa sitä ylöspäin. Eve myötäili liikkeellään avustaakseen paidan poisottoa.
      Sen jälkeen Eve riisui minulta t-paitani pois ja siirtyi pussailemaan rintojani ja mahaa. Samalla minä hyväilin Eveliinan ihania rintoja ja sivelin selkää. Eve siirtyi pikkuhiljaa alemmas ja alemmas ottaen stringini pois. Hän suukotti ajeltua alapäätäni. Taas meinasi lähteä taju kun kaikki tuntui niin täydelliseltä. Juuri sinun kanssasi. Eve nuoli intohimoisesti alapäätäni. Olin lähellä orgasmia ja kun sen sain, se oli elämäni paras. Painauduin raskaasti hengittäen Eveen kiinni.
      Nyt oli hänen vuoronsa saada. Suukottelin hänen rintoja, solisluita ja mahaa. Hivutin stringit häneltä pois ja laitoin käden hänen pilluunsa. Liikuttelin sormiani ensin hiljakseen kiihdyttäen pikkuhiljaa tahtiani. Eve voihki ja tuli. Se oli maailmanparas tunne saada rakastetulleen hyvä olo. Eveliina tärisi hetken pitäen minusta kiinni kovaa. Pikkuhiljaa ote helleni ja suutelimme.

      Eveliina otti minut lusikakseni, kääriydyimme toisiimme kiinni ja hän silitti minut uneen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5148
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3367
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1333
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      938
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe