Ko Tao kokemuksia ?

Hyvätvinkit

Hei. Tarkoitus olisi lähteä Ko Taolle ensi keväänä. Osaisiko joku ystävällinen henkilö kertoa mistä löytyy saaren parhaimmat hiekkarannat ? Sellaiset kirkasvetiset hiekkarannat jossa on palmuja. Entä mistä löytyy parhaat snorklailu paikat ?
Haaveena olisi nauttia rennosta lomasta paratiisissa. Hotellisuosituksia otetaan vastaan, hinta ei ole este. Sijainti pitää olla rannalla mutta ei ole onko ranta hiekka- vai kallio ranta, kunhan se on hyvä uimiseen ja vesi on kirkasta. Ehdoton vaatimus on oma villa tai bungalovi.

Kaikki neuvot ja vinkit koskien Ko Taon saarta otetaan ilolla vastaan ja luetaan kiitollisin mielin.
Myös huonot kokemukset ovat tervetulleita.

ps.
Ei tarvitse ehdottaa muita matkakohteita. Varsinkin muu Thaimaa on läpi käyty useita kertoja. Nähty on myös karibiat, Indonesiat, Meksikot, Amerikat ja tyyntä valtamertakin on nähty, kuten monet muutkin maailman kolkat. Eli älä ehdottele muita "parempia" kohteita koska olen jo päättänyt mihin tällä kertaa haluan. Ei tarvitse myöskään haukkua kyseistä paikkaa perusteetta tyyliin "huono paikka, älä mene". Aion itse muodostaa mielipiteeni paikasta.

0

105

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Poker Run kolari

    Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
    Yleistä veneilystä
    175
    3414