Artekin 406 kunnostus, käsinojien irrotus

marsupilami56

Hei, meillä on Artekin 406 tuoli, samaa mallia kuin satulavyötuolit, mutta satulavöiden tilalla on jonkin vuosikymmenen kokeilu: satulavöitä muistuttava kangas. Haluaisin pestä sen, koska pellavan värisessä kankaassa näkyy kaikki tahrat. Aloitin toiveikkaana pienten niittipyssyniittien irrottamisen, mutta käsinojien kohdalta kangasta ei saa irti. Näyttää siltä, että kankaan irrottamiseksi on pakko irrottaa käsinojat (samaa kaarevaa puuta kuin jalat), koska kangas on käsinojan ja istuimen reunapuun välissä. Näyttää siltä, että käsinoja ja istuinosa olisivat ehkä jollain puutapeilla toisissaan kiinni ja kankaassa tappien kohdalla reijät. En uskalla vääntää käsinojia väkivalloin irti, Onko satulavyötuoleissa samanlainen rakenne? Saako satulavyöt irti käsinojan ja rungon välistä? Osaisiko joku itse satulavyöt vaihtanut neuvoa, kuuluuko käsinojat irrottaa? Löysin paljon neuvoja satulavöiden kiristykseen, mutta tästä ei maininnut kukaan.
Pelkään, että pilasin jo tuolin, toivottavasti joku osaisi neuvoa!
Kiitos etukäteen!

0

126

Vastaukset

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työssäkäyvien köyhyys

   oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
   Maailman menoa
   179
   3549
  2. Eerikäisen postaukset

   Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
   18
   1090