Karuselli pyörii taas: SCC, Ritaluoma, Kiemunki

OikeusTapahtuu

Maan ykköslehti julkaisi mainion, hämeenlinnalaisia vahvasti sivuavan jutun. Aiheena Sunny Car Center ja kadonneet miljoonat. Tarkemmin sanottuna yhtiöstä hävitetyt reilut 6 miljoonaa euroa. Sitten on kaksi miestä, Ritaluoma ja Kiemunki, joiden ylle piirtyy synkkä varjo. Juttua koristaa kolme kuvaa: puuhakkaan näköinen RItaluoma SCCn toimistossa vuonna 2014, Kirstulan pellolla jököttävä kuulu mainostolppa ja ryppyotsainen Iisakki ryystämässä kahvia vitivalkoisesta kupista tuima ilme kasvoillaan v. 2014.

Lainaus lehdestä SCCn konkurssipesän julkisselvittäjän Jorma Tuomaalan sanomasta:
-----
Minä en aidosti tiedä, mitä tässä on tapahtunut ja mihin rahat ovat lopulta menneet. Erikoinen episodi. Tässä on paljon liikkunut rahaa eikä rahojen siirrossa voida havaita tavanomaista liiketaloudellista perustetta . Selitys voi löytyä jostain muualta”, Tuomaala sanoo. Aineiston tarkastus on vielä kesken.

Rahaa siis virtasi ulospäin, mutta jäljet loppuvat eksoottisiinkin paikkoihin, kuten syyrialaiselle sijoittaja Malikille, jonne lähti tasaraha miljoona käteisenä. Tällekään ei ole Tuomaalan mukaan löytynyt hyväksyttävää selitystä.

Hänen mukaansa asian ydin on siinä, että osakeyhtiön hallituksen jäsenen oletetaan lain mukaan toimivan huolellisesti. Jos Sunny Car Centerin rahansiirroissa näin ei ole menetelty, ratkaistava kysymys on siitä, onko yhtiön johto velvollinen korvaamaan yhtiölle aiheutuneet vahingot.
-----

Jutussa mainitaan sentilleen eräs summa. Se on vahingonkorvausasia ja 6.237.659,21 euroa. Summa koostuu 29 tilisiirrosta ulkomaille, suurin on miljoona euroa käteisellä.

Oikeuden istunnot ovat edessä.. Penkeillä tulevat istumaan Ritaluoma ja Kiemunki. Ritaluoman matka Hämeenlinnaan oikeussaliin Ameriikasta asti on arvattavasti kimurantti, Kiemungin matka Janakkalasta asti on huomattavasti suoraviivaisempi.

Karuselli pyörii jälleen. Oikeus päättää, korvausvastuut jaetaan. Ketä odottaa karu selli?

http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005202517.html

106

2350

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cafekalteri

      Taitaa demaripolitikkoa ja HML valtuuston ex-puheenjohtajaa Iisakki Kiemunki odottaa kahvin hörppiminen mukista, jonka pohjaa koristaa vankeinhoitolaitoksen leima. Näin tulee käymään, kun hassuttelee miljoonat yhtiöstä taivaan tuuliin. Niin, niissä kahvimukeissa on vielä VHLn leima, vaikka viranomaisen nimi on vaihtunut rikosseuraamusvirastoksi. Vankiloiden astiastoja kun ei uusita joka vuosi.

    • Tuomionkellotsoi

      Tunnettu Persuhönötrolli ei muistanut että artikkeli kertoo Kari Ilkkalan SCC suhmuroinnista ja käräjistä ja uskomuksesta sambianlesken huijausrahaan. Mutta onhan ikävä suhmurtemppu parastakin unohtaa mutta oikeus ei unohda.

      • Tuomionkellotsoi

        Tunnettu KokDem-hönötrolli ei muistanut että artikkeli ei kerro Kari Ilkkalan Vaan *Rokkikukon* SCC suhmuroinnista ja käräjistä ja uskomuksesta sambianlesken huijausrahaan.
        Mutta onhan KokDem-Trollipaskon pakko tehdä ikävä suhmurtemppu parastakin unohtaa mutta oikeus ei unohda.


      • naurajas

    • AiAiPahaltaNäyttää

      Maksoiko Kari verot voittoviskeistään? Arpajaisten järjestäminen ilman lupaa ei nimittäin taida ihan laillista puuhaa olla?

      • Naurajas

        Perintövero
        Lahjavero
        Testamentti

        Lahjavero: veroasteikot ja -luokat

        Lahjansaajan pitää maksaa lahjaveroa 5 000 euron arvoisista ja sitä arvokkaammista lahjoista. Vero määräytyy lahjaveroasteikon perusteella.

        5-putelia eivät maksa 5000 € ulvatti!


      • TarkkaavainenMies

        Mitkä ihmeen arpajaiset? Kari oli varma voitostaan ja TIESI ennalta miten SCC:n kanssa tulee käymään. Iisakki oli varma, että hyvin siinä käy, eli oli vielä vetovaiheeessa hyväuskoinen ja höynäytetty Ritakalloin juoksupoika.


    • 2678843

      Iisakki Kiemunki oli SCC:n hallituksessa Hämeenlinnan kaupungin edustajana yksimielisesti valittuna.

      • liikemiestensukua

        Iisakki halusi niin kovasti parrasvaloihin ja näyttämään ja vilauttelemaan liikemies-taitojaan. Mies varmisteli scc hallituspaikan ensin demareille ja sitten itselleen.


      • Qtukdhgf

        Persujen valeita. Kiemunki meni hallitukseen pakosta koska mm. Persuista ei löytynyt. Hyvin tarkasti Kiemunki sanoo miten yritti hallituksessa toimia.


      • Verhontakaa
        Qtukdhgf kirjoitti:

        Persujen valeita. Kiemunki meni hallitukseen pakosta koska mm. Persuista ei löytynyt. Hyvin tarkasti Kiemunki sanoo miten yritti hallituksessa toimia.

        Minä kyllä muistan, että Kiemungin nimitys meni jälleen kerran hyvää hämeenlinnalaista hallintotapaa noudattaen eli Kiemunki tosiasiallisesti nimitytti itse itsensä SCC: n hallituksen jäseneksi. Näppärä temppu kaupunginvaltuuston puheenjohtajalta. Autoliikkeen hallituspaikka oli alusta pitäen korvamerkitty Kiemungille.


      • Dementii

        Niinhän sinä rukka muista jälleen aivan väärin.


      • hirveähinku
        Qtukdhgf kirjoitti:

        Persujen valeita. Kiemunki meni hallitukseen pakosta koska mm. Persuista ei löytynyt. Hyvin tarkasti Kiemunki sanoo miten yritti hallituksessa toimia.

        "Kiemunki meni hallitukseen pakosta ..."

        Päivän naurut!


      • petkunterä.hölmölässä
        hirveähinku kirjoitti:

        "Kiemunki meni hallitukseen pakosta ..."

        Päivän naurut!

        Hih, hinkunsa oli käsinkosketeltavissa. Nyt taas tuttuun tyyliin pestään mustaa valkoiseksi.


    • kaltereidenvälistävaloa

      Häkistä ei kai sitten voi enää oikein hyvin hoitaa viestinviejän hommia

      • Olyfgdgdg

        Totta. Tässä on Ilkkalan SCC ongelman yksi puoli.


      • Nukkuvakariko

        Oliko miehellä näköeste huijauksen ollessa käynnissä? Rikosilmoitus tulee tehdä välittömästi koska muu ei auta. Ei tehnyt.


    • EiOleMukavaaEnää

      Oliko Kiemungilla SSC:n hallituksen jäsenyydestä katsottuna näköeste huijauksen ollessa käynnissä? Rikosilmoitus tulee tehdä välittömästi koska muu ei auta. Ei tehnyt.
      Kiemunki *nukkui yhtä aikaa kahdella tuolilla*, kaupungin edunvalvojana SSC:n hallituksen jäsenenä ja kaupungin hallinnon edustajana ja -puheenjohtajana....huonosti hoiti kummankin pestin, nyt vastuut painaa ja *selkääntaputtelijat* ovat kadonneet !

    • iiSaCCiEduskuntaan

      Varmaankin kouluttamattoman Filatovin ajaminen kaupunginjohtajaksi ja hallituspaikan SCC:sta ottaminen sisälsi omatkin motiivit. Mies myös uskoi fanaattisesti Ritaluomaan.

    • EiOleMukavaaEnää

      Oliko Karilla SSC:n katsottuna näköeste huijauksen ollessa käynnissä? Rikosilmoitus tulee tehdä välittömästi koska muu ei auta. Ei tehnyt.
      Kari *nukkui yhtä aikaa kahdella tuolilla*, kaupungin edunvalvojana SSC:n suhteen ja kaupungin hallinnon edustajana ja -puheenjohtajana....huonosti hoiti kummankin pestin, nyt vastuut painaa ja *selkääntaputtelijat* ovat kadonneet ja mies käräjillä!

      • HuijariAinaRosvo

        Oikea ja ainoa syyllinen on herra huijari itse, Markku Ritaluoma. Se ku.iavo ilkeää väittää olleensa tavoitettavissa koko ajan. Ritaluoman on tavoittanut ainoastaan hänen luopio-toimittajaystävänsä Hämeenlinnasta ja muutkin epärehellisyyttä kannattavat kelmit.
        Saunan taakse, sanon minä.


      • SentäänIlkkala

        Poliisit tavoitti onneksi Ilkkalan SCC casessa.


      • Perzuikkisarkastelija

        Toi Ritaluoman kanneuhoominen on reilun vuoden takainen uutinen, 16.2.2016. Ei ole kannetta kuulunut, eikä kuulu.


      • Laamanninen

        Äläs sano, sehän noi miljoonat maksaa, kellä on vähemmän kavereita muuraripiireissä.


      • etbhupon

        Kari tulee jo meneen scc käräjille.


    • 69aahhh

      Koska se autokauppakeskittymä aukeaa? Odottelen niin malttamattomana ja kun Kamux on myös otsikoissa. Kai sekin siirtää toimintonsa uuteen paikkaan, vaikkapa Kirstulan pellolle.

      • HuijarihuijarinTuntee

        Eipä ollut autokauppiailla suurta hinkua muutella sinne Kirstulaan.


    • kokkelidemulitrolli

      Tänään juttu oli jo paperilehdessä kaikkien luettavana. Toimittajalta oli kokonaan unohtunut, että ainakin tämän Suoli24:n Hämeenlinna-palstan mukaan suurin syyllinen koko SCC-asiassa oli Kari Ilkkala. Toimittaja vaan keskittyi Ritaluoman ja Kiemunkin syytteisiin väärinkäytöksistä ja julkisselvittäjä Tuomaalaakaan ei sanallakaan maininnut todellista syyllistä, eli Ilkkalaa. Vai olisiko täällä esitetty tieto asioiden kulusta sitä vaihtoehtoista faktaa?

      • NuijaKopsahtaa

        Jutusta tosiaankin käy seikkaperäisesti ilmi Kiemungin rooli autoliikkeen hallituksessa ja autoliikkeestä oudosti hävinneeseen 6 miljoonaan. Kun toimii yhtiön hallituksessa, on myös tiettyjä lakisääteisiä velvollisuuksia siitä miten pitää hallituksessa toimia. Ei yhtiön tileiltä voi noin vain siirrellä 6 miljoonaa minne sattuu.

        Jos ei täytä velvollisuuksiaan, seuraa vastuu. Kiemungin toiminta autoliikkeen hallituksessa on saanut julkisselvittäjä Tuomaalan vaatimaan Kiemunkia ja Ritaluomaa korvaamaan yhteisvastuullisesti reilut 6 miljoonaa euroa. Tästä voi päätellä, että Kiemungin hallitustyöskentely on pahasti epäonnistunut.

        Ilkkalalla ei ole mitää roolia tai osaa kyseisen miljoonapotin hassaamisessa, ei toimittaja mitään unohtanut. Vanhat kaverukset Kiemunki ja Ritaluoma ovat sen sijaan yhdessä ns. avainroolissa.


      • maksetaanko_käteisellä

    • kikkelidemulitrolli

      Eipähän täälläkään Ilkkalan syyllisyyttä julista kuin tuo kokdem trollipasko, kaikkien ajatusten syylä perseessä, kokdemin Kim Jong Un.

      • Jkfghfgg

        Ilkkalan syyllisyyttä julistetaan Miekkalinnassa ja tulevassa SCC käräjillä.


      • Jkfghfgg
        Jkfghfgg kirjoitti:

        Ilkkalan syyllisyyttä julistetaan Miekkalinnassa ja tulevassa SCC käräjillä.

        KokDem-Paskotrollin syyllisyyttä julistetaan suureen ääneen jo täällä PeräSuoli24:ssä, Miekkalinnassa ja tulevassa SCC käräjillä.


    • havaintoja_tästä

      Suomessa kiertelee liikemiehiä, joilla on esittää kunnille erinomaisia liikeideoita. Ainoa ongelma on rahoitus, josta olennaisen osan pitäisi tulla kunnalta.

      Terveen itsesuojeluvaiston omaavat päättäjät tunnistavat nämä huijarit, mutta aina eivät hälytyskellot soi. Taloudesta ja suuremmista kuin nelinumeroisista luvuista jotain ymmärtäviä arkunvartijoita ei aina riitä edes tärkeisiin tehtäviin. Annetaan sinisilmäisesti rahaa olemattomaan toimintaan ja uskotaan hurskaisiin lupauksiin bisnesten sujumisestä.

      • RenkokinTarvii

        Joo, parkkitalojen rakentelu on nyt huijausten kärkikamaa. Mukamas aiemmin hyvin riittäneet parkkitilat uhkaavat loppua hetkellä millä hyvänsä. Luulis että näkyis myös autojen myynnissä ja ruuhkissa mutta ei.
        Ja tätä samaa hullunrunoa ne hokee valtuustossa kaupunginjohtaja etunenässä.


    • mustan.porvarin.suopall

      Pahiten kiemunkia ja kaupunkia höynäytti kuminaamari ja vaappuva hanhi.

      • VedäKuminaamariPäähäsi

        Mikä hel.vetin kuminaamari ja vaappuva hanhi? Oletko ihan helve.tin sekaisin? Onko psyykelääkkeet jääneet ehkä ottamatta?


      • HankiTietoaÖykkäri
        VedäKuminaamariPäähäsi kirjoitti:

        Mikä hel.vetin kuminaamari ja vaappuva hanhi? Oletko ihan helve.tin sekaisin? Onko psyykelääkkeet jääneet ehkä ottamatta?

        Se, ettet sinä tiedä keitä kaupungin virka-tai toimihenkilöitä tuolla termillä *kuminaamari ja vaappuva hanhi* tarkoitetaan, ei tee tuon kirjoittajasta sekaisin olevaa vaan osoittaa ainoastaan vain sinun oman tietämättömyytesi !


      • minäsittenkerron

        Olisit voinut kertoa iloilla ja avoimmuudella että kaksikko on K.Ari ja L.Ulu. Höynäytti itsensä scc käräjille.


      • iloll.mieki

        Nii siin käv!


      • minäsittenkerron
        minäsittenkerron kirjoitti:

        Olisit voinut kertoa iloilla ja avoimmuudella että kaksikko on K.Ari ja L.Ulu. Höynäytti itsensä scc käräjille.

        Olisit voinut kertoa iloilla ja avoimmuudella että kaksikko on KokDem-Paskotrolli ja *Rokkikukko*. Höynäytti itsensä scc käräjille.


    • uunotettaviapäättäjiä

      Hämeenlinnassahan oli huijarille oikein otollinen maaperä. Ei ole meidän päättäjiä järjellä siunattu.

      • HukannutViitenumeron

        Joo, huvittaa vieläkin kun oliko se uusi vuosi 12, 13, 14 vai 15 kun oli uutinen kun kaupunginjohtaja odotti Ritaluoman suoritusta läppäriä tuijotellen ja harmitteli että nyt jää sitten raketitkin katsomatta. Ja kun sitä ei sitten maksua tullutkaan, syyksi Ritaluoma ilmoitti laskun kadonneen. Ja mitäpä teki johtajamme, lähetti heti arkena uuden laskun varmuuden vuoksi usealta eri koneelta ettei huku. Eipähän tossa kun järjellä aattelee oikein .........mä en kestä. Vatta repee..... ei oo todellistakaan.


    • HYVÄKONKURSSINSELVITTÄJÄ

      On ihan turha yrittää millään selostuksilla kiistää, että 29 outoa rahasiirtoa firmasta pois olisi normaalia yritystoimintaa. Iso iso huijaus tai muuta laitonta siinä täytyy olla.

      • bnhpuwrnbw

        Ihan turha kiistää että Ilkkala tulisi turhaan joutumaan SCC käräjille.


      • bnhpuwrnbw
        bnhpuwrnbw kirjoitti:

        Ihan turha kiistää että Ilkkala tulisi turhaan joutumaan SCC käräjille.

        Ihan turha kiistää että KokDem-Paskotrolli tulisi turhaan joutumaan SCC käräjille.


    • kansainvälisiätomppel

      Aivan eriasioita,iiisakin vastuut ja Ilkkalan syyllisyys. Kari teki sen mitä jokainen ,järkevä päättäjä tekisi,ilmoitti kusetuksen eteenpäin. Hoiti vastuunsa. iisakki ei hoitanut velvollisuuksiaan scc jupakassa,sartsa ei edes välittänyt-mistä raha tulee. Rahanpesua,väärennettyjä rahoja,tilisiirtoja, ei liity Ilkkalaan.

      • KaruaKK

        Kari Ilkkala uskoo vieläkin Sambianlesken huijausrahaan ja tulee siksi joutumaan SCC casessa käräjille. Asiantuntijoiden mukaan tulossa on iso tuomio. Varoitti huijauksesta jo 2010 ja antoi huijata silti itseään.


      • KaKKua
        KaruaKK kirjoitti:

        Kari Ilkkala uskoo vieläkin Sambianlesken huijausrahaan ja tulee siksi joutumaan SCC casessa käräjille. Asiantuntijoiden mukaan tulossa on iso tuomio. Varoitti huijauksesta jo 2010 ja antoi huijata silti itseään.

        KokDem-Paskotrolli uskoo vieläkin *Rokkikukko-Expressin* hiipuneeseen nosteeseen ja Sambianlesken huijausrahaan ja tulee siksi joutumaan SCC casessa käräjille.
        Asiantuntijoiden mukaan tulossa on iso tuomio.
        Varoitti huijauksesta jo 2010 ja antoi huijata silti itseään.


    • SenEdestäänLöytää

      Veikeä yksityiskohta Kiemungin osuudesta SCC rahojen katoamisessa tulee esille, kun muistelee, mitä tiedotusvälineet kyselivät Kiemungilta arabialaisesta sijoittajasta vuonna 2014. Kiemunki kierteli vastaustaan, ja vetosi ettei voi business salaisuuksia kertoa.

      Nyt julkiselvittäjä nosti esille suorastaan erikoisen, tasan yhden miljoonan euron käteismaksun SCC:n kassasta syyrialaiselle herra Malikille. Näyttää vahvasti siltä, että SCC:n hallitus lähti tuolloin mukaan joko rahan pesuun tai Nigerialais-huijaukseen. Kiemunki ilmeisesti tiesi ja tunsi tämän yhden miljoonan käteismaksun perusteet kiusallisen hyvin.

      • taxfree.eläkerahasto

        Vai tyhjensivätkö pesää?


      • PikkuNeuvo

        Ehkä Karin olisi paikallaan keskittyä SCC oikeudenkäyntiinsä koska tulossa on pitkä ja kovaan tuomioon päättyvä oikeudenkäynti.


    • boogievoogiehullujussi

      Ei Ilkkala ole menossa scc oikeudenkäyntiin,muuten kuin katsojana. Karia syytetään vallan muista jutuista. Mutta Iisakki menee ja tuomio tulee,ei OY laki anna vaihtoehtoja, muutenhan kuka tahansa,milloin tahansa voisi tyhjentää firmat,pelkäämättä syytteeseen joutumista. Useimmiten näitä kutsutaan bulvaaneiksi jotka sitten tuomitaan vankilaan.

      • 246775

        Karilla on tulossa ainakin SCC-oikeudenkäynti mutta ilmeisesti myös toinen. Edellinen tuntuu tietävän. Mikä tulossa ?


      • Pahaltanäyttää

        Ny ymmärrän miksi Iisakille tuli niin kiirus lähteä pois kaupunginvaltuustosta. Olisihan se kornia kun demareiden ykkösmies istuu oikeudessa syytettyjen penkillä rahaepåselvyyksistä.

        Ja sitten vielä samassa vyyhdessä on HML kaupunki saamamiehenä, kun Ritaluoman ja Kiemungin hallinnoima autoliike on kaupungille velkaa 0,3 Milj Euroa. Miltäs se ny näyttäs ku kaupungin valtuuston Kiemunki vaatisi autoliikkeen Kiemungilta, että maksappas ny ne sovitut 0,3 Miljoonaa.


      • Hfvvufjb

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tietää miltä SCC näyttää. Onnea matkaan.


      • Oikea.osoite
        Hfvvufjb kirjoitti:

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tietää miltä SCC näyttää. Onnea matkaan.

        No kyllähän se Iisakki on kaupungin ihmisistä parhaimmin perillä Sunny Car Centerin toiminnasta ja rahavirroista. Siellä se istui ja oli mukana päättämässä autofirman hallituksessa useampia vuosi niitten businesskuvioita. Iisakki jos kuka tietää pilkulleen ja eurolleen nämä SCC kuviot. Sehän aina kehuu olevansa kovin tarkka rahan käytön suhteen.


      • Nolooo

        Puhumatta raha tarkka Ilkkalasta joka laskee SCC summaa Miekkalinnassa ja tulevilla SCC käräjill.


      • SuuretSaappaat
        Nolooo kirjoitti:

        Puhumatta raha tarkka Ilkkalasta joka laskee SCC summaa Miekkalinnassa ja tulevilla SCC käräjill.

        Onneksi Iisakki on nyt jo niin iso dirika, ettei hänen enää tarvitse itse laskea SCC sotkujaan.

        Kuulemma julkisselvittäjä Tuomaala on ihan viran puolesta tehnyt laskelman valmiiksi johtaja Kiemungille. Tuomaala on räknännyt luvut yhteen ja lähestynyt johtaja Kiemunkia 6,2 miljoonan vaatimuksella. Tuohan on pikkusumma, kun ollaan ja painitaan isojen poikien sarjassa.


      • Tarkentuu

        Ilkkalan SCC lasku on vielä auki mutta kova tuomio tulee. Eduskuntapaikka meni ikuisesti ja myöskin Lululta ja vaalipökäle kertoo että Persut on enään Hämeenlinnassa pikku vitsi.


      • Nolooo
        Nolooo kirjoitti:

        Puhumatta raha tarkka Ilkkalasta joka laskee SCC summaa Miekkalinnassa ja tulevilla SCC käräjill.

        Puhumatta raha tarkka Iaskee joka laskee SCC summaa Miekkalinnassa ja tulevilla SCC käräjill

        Vouti ja oikeuslaitos osaa paremmin velkoa oikean summan sitten Suurliikemies Ritskulta ja Pienliikemies Kieroselta kun on saatu Karilta tarkat laskelmat pimityksistä ja rahanpesusta.... !


      • Tarkentuu
        Tarkentuu kirjoitti:

        Ilkkalan SCC lasku on vielä auki mutta kova tuomio tulee. Eduskuntapaikka meni ikuisesti ja myöskin Lululta ja vaalipökäle kertoo että Persut on enään Hämeenlinnassa pikku vitsi.

        Ilkkalan SCC lasku on vielä auki mutta kova tuomio tulee edellä mainituille Suur-ja Pienliikemiehille.
        Eduskuntapaikka meni ikuisesti ja myöskin Rokkarilta ja ipökäle KokDem-Paskotrollin housuissa kertoo että sekin on enään Hämeenlinnassa pikku vitsi.


      • Hauskeeee

        Ihanaakatkeraa Persu zarkasmii.


    • puolellaekakertalainen

      Kyllä kandee istua muutama vuosi jos muutama miltsi on kärrätty jemmaan.

      • muurarin.kevättarjous

        Tulevaisuuden liikekontaktitkin lisääntyvät.


    • TaloustuomioMeriittiVain
      • Pyramidihuijausveljet

        Niinkuin tuosta edellä kirjoittaneen linkistä näkyikin niin huijarien kerma on taas voimissaan !
        Sekin on huvittavaa tavallaan että tietenkin puoluelinjat edustaa Kokoomusta ja Demareita, niistä puolueorganisaatioista ne huijarit ennenkin on löytyneet!


      • EiYllättänyt

        Niinkuin näkyy huijarilinjaa edustavat Persut. Ilkkala on jo SCC-kusessa oikeudessa ja tulee saamaan seuraa.


    • Korruptiokuriin

      Kuka virkamies esitteli vuodesta toiseen sen kaiken p...n totena kaupunginhallitukselle? Tutkijat, herätkää!

      • tbhwunb

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tuntee SCC esitykset. Onnea matkaan.


      • tbhwunb
        tbhwunb kirjoitti:

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tuntee SCC esitykset. Onnea matkaan.

        Kiitos kun vastasit vaikkei sulta kukaan kysynytkään mutta suuna päänä tarvii silti olla vaikket edes raukka voi vastata toisen puolesta eikä sun tarvi kaveria auttaa kun sulla ei ole ees kavereita.
        Soittele äidilles, se tuntee Sun ongelmat. Onnea matkaan.


      • NautitaanKK

        Todella hauskaa. Persu huumorii.


    • vidd

      Eiköhän tässäkin käy niin että sotkun tutkinta kestää niin kauan että syytteet ehtivät vanhentua. Ainoa tuomio tulee Ilkkalalle kun hän paljasti rahansiirron Sambian prinsessalle. Rikollinenhan tuo siirto oli mutta väärin paljastettu. Kiemunki senkun kiristää ponnariaan ja oikoo kravattiaan, uutta matoa putkeen.

      • VäiteNaurattaa

        Joku uskoo vieläkin huijaus rahan siirtoihin mitä ei ollut olemassakaan kuten ei myöskään rahaa.


      • SijoittajaMalik-Syyria
        VäiteNaurattaa kirjoitti:

        Joku uskoo vieläkin huijaus rahan siirtoihin mitä ei ollut olemassakaan kuten ei myöskään rahaa.

        Tuon edellä olevan kirjoitti siis paikallinen mitättömyys, KokDem-Trolli jolla on omat päämäärät vesittää tapahtunut tosiasiat ja peitellä pimeä rahanpesu!


      • Heheeeeehee

        Perziikkihönö uskoo vieläkin huijausrahaan vaikka huijaus tarkoittaa että ei ollut rahaa.


      • Heheeeeehee
        Heheeeeehee kirjoitti:

        Perziikkihönö uskoo vieläkin huijausrahaan vaikka huijaus tarkoittaa että ei ollut rahaa.

        Kokdem-hönö uskoo vieläkin huijausrahaan vaikka huijaus tarkoittaa että ei ollut rahaa.
        Tyhmän KokDem-Trollipaskon tehtävä on uskoa ja niellä se *hölönpölö* mitä hälle ylempää herrataholta syötetään, ehkä hänet palkitaan viinapullolla vai riittääkö selkääntaputtelu , ehkä riittää, ehkä ei, !


      • hihhiiii

        Iisakin kannattaa jo tässä vaiheessa käydä ostamassa narusaippua.


    • Heheeeeehee

      Perzuikkihönö uskoo vieläkin huijausrahaan vaikka huijaus tarkoittaa että ei ollut rahaa.
      Tyhmän Perziikki-Trollipaskon tehtävä on uskoa ja niellä se *hölönpölö* mitä hälle ylempää herrataholta syötetään, ehkä hänet palkitaan viinapullolla vai riittääkö selkääntaputtelu , ehkä riittää, ehkä ei, !

      • Ankeuttaja-KokDem

        Ylläolevista henkilökohtaisista Perussuomalaisuutta koskevista hyökkäyksistä voi ainoastaan päätellä sen, että KokDem on täydessä hälytystilassa ja niin on pantu jokainen KokDem-hännystelijäkin, joka vaan kynnelle kykenee.....hyökkäämään !


    • Muodollinenkorvaus

      Paljonko Kiemunki sai itselleen korvauksia, kun toimi SCC:n hallituksessa?

      • tbhurnb

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele SCC korvauksissa K.Arille vankilaan se tietää. Onnea matkaan.


      • UskomatontaTuubaa
        tbhurnb kirjoitti:

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele SCC korvauksissa K.Arille vankilaan se tietää. Onnea matkaan.

        Kiitos kun vastasit vaikkei sulta kukaan kysynytkään mutta suuna ja päänä tarvii silti tyhmänä olla vaikket edes raukka voi vastata toisen puolesta eikä sun tarvi kaveria auttaa kun sulla ei ole ees kavereita.

        Soittele äidilles, se tuntee Sun ongelmat ja lääkityksen.
        Nuivanlinnan piirimielisairaalaan kuulusit lukkojen taa suljetulle SSC-Osastolle etkä avohoidon puolelle kun et itse edes huolehdi lääkityksestäsi !
        Onnea matkaan.


      • AnkeuttajaExpress

        Ihanaakatkeraa Persu Zarkasmia SSC merkeissä.


      • työporukalla

        Päivän naurut.


      • työporukallaPäivännaurut
        työporukalla kirjoitti:

        Päivän naurut.

        Juu, sama täällä, on naurettu ihan *selkäkeikkanaurua* koko työporukalla kun nuo Kokdemut on niin saakurin tolloja ja naurettavia pellejä eikä ne ees huomaa että niitä vedellään alta lipan mennen tullen !


    • työporukallaPäivännaurut

      Juu, sama täällä, on naurettu ihan *selkäkeikkanaurua* koko työporukalla kun nuo perzuikit on niin saakurin tolloja ja naurettavia pellejä eikä ne ees huomaa että niitä vedellään alta lipan mennen tullen !

    • Karifani

      Luin kokonaisen ketjun lävitse. Minua ihmetyttää kuink Ilkkala antoi huijata itsensä ja tuli saaneeksi SCC tuomion vaikka varotti huijauksesta? Tämä asia sai silmäni aukeamaan.

    • JomppeliT

      Sunny Car Centerin pesänhoitaja Jorma Tuomaala on tunnettu kusipää joka hoitaessaan pesiä keksii itse siellä aina väärinkäytöksiä ja nostaa kanteita. Yrittää yleensä myös rikosilmoituksien kautta saattaa viattomia sivullisia vaikeuksiin. Mutta kun tässä menee muutama kuukausi niin näemme iltapäivälehdessä otsikon jossa tämä miljoonia vääryksillä tienannut pesänhoitaja on itse ajautunut tutkintaan velallisen rikoksesta, kirjanpitorikoksesta ja veropetoksesta.
      Herrahan muuten asuu arvonlisäverollisessa omakotitalossa jonka on naamioinut "lomakyläksi".

    • PerinnöllinenVika

      Tervehdys Iisakki!!
      Olethan hieman varovaisempi, kun heität kuraa julkisselvittäjä Tuomaalan päälle. Lakimies Tuomaala saa sinulle tuomion myös tälläisestä mustamaalauksesta ja herjaamisesta.
      No, eihän koira karvoilleen eikä Iisakki räyhäämiselleen mitään itse voi. Huono ja törkeä käytös on verissä siinä suvussa.

      • Heheeeeee

        Kiitos Pers Pilkkala ja kestä kun hameväki kova SCC tuomio.


      • JomppaTuomio

        Ei ole Iisakilla mitään tekmistä Tuomaalaa koskevan viestin kanssa. Viesti on ihan muuhun yhteyteen liittyvä mutta kertoo tämän Tuomaalan tavasta hoitaa härskisti oma etu edellä asioita. Joskus sitä vaan unohtaa ahneudessaan olla varovainen ja niin on nyt Tuomaalalle käynyt.


      • psykiatriseenhoitoonvaan

        Tuomaalan mökkejä mielenkiintoisempi asia lienee se miten vakavien syytteiden kohteena oleva IK voi toimia sairaalan viestinnässä. Vielä mielenkiintoisempi on se puljaus millä tämä työpaikka järjestyi. Kenkää sietäisi saada moni.

        ps. aika moni näistä "pers pilkkala scc tuomio" -viesteistä taitaa tulla samaisen sairaalan verkosta. Laittomien kovalevyjen etsimisen lisäksi siellä pitäisi vähän muutakin valvontaa suorittaa.


    • heheheeeeheh

      Varaudu jo Kiemunki pitkään linnareissuun. Ano virkavapaata jo 10 vuotta aluksi keskussairaalasta.
      Onnea vankilareissulle.

      • Sccsccscc

        Hei Pers Pilkkala.


    • muttamiksiläksitmukaan

      Tuosta SCC-mahalaskusta ei kyllä mukana olleet aktiivipuuhastelijat selviä millään kuivin jaloin. Koppituomio ja kovat korvausvaateet ilmeisesti tulossa

      • Törkeäää

        Pers Pilkkala sai kovan SCC tuomion.


    • poltinahonsaab

      Joko todellakin tämä maailmanlaajuinen autokeskus joskus sanoisi asiakkaallensa: Se on sunny, asiakkaan kysyessä, onks se nyt munny..

    • alkaaihmetyttaa

      Kun ritsku on sellissä, pliis, nettikielto hänelle, niin loppuu säälittävä palstan likaaminen apinointiviesteillä.

    • poltinahonsaab

      onhan se upeaa, kun saadaan taas se upea mainos tienvarteen..

      • hermostollinentila

        Alkoi melkein pyörryttämään.


      • yhteistämme

        Minuakin pyöryttää Pers Pilkkalan kova SCC tuomio.


      • yhteistämme

        Kirjoittajan rohkeuskin pyörrytti.


      • PäätäPensaaseenVaan
        yhteistämme kirjoitti:

        Kirjoittajan rohkeuskin pyörrytti.

        Minua taas pyörryttää yrityksen hallituksen jäsenen henkilökohtaiset vastuut ja miten ne vastuut sitten konkretisoituu kun hoitaa yrityksen miljoonaluokan asioita joista ei mitään ymmärrä vaikka kovasti yritys haiseekin rahanpesuyhtiöltä!


      • pöydät.puhtaiksi.kiitos

        Uudet kakkulatkin pyörryttävät.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1926
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe