Yhtä suurta perhettä exien kanssa?

Ymmärtämätön

Vaimo on menossa auttamaan ex-miehensä lapsen ylioppilasjuhlien järjestämisessä. Tuleva ylioppilas siis ei ole puolisoni lapsi, vaan hänen exänsä aikaisemmasta suhteesta. Paikalla tulee olemaan tietysti kaikki vaimoni exän sukulaiset, myös ylioppilaan äiti, eli vaimoni exän exä. Minutkin on pyydetty mukaan. Asia tuntuu vaan liian absurdilta minulle. Miten voisin olla läsnä tilaisuudessa, joka on täynnä ihmisiä vaimon entisestä elämästä? En ole edes koskaan tavannut itse juhlakalua. Olenko aivan umpimielinen ja rajoittunut ihminen, kun minusta koko ajatus on niin vastenmielinen? Pitääkö kaikkien exien ja heidän lapsien kanssa tosiaan olla yhtä suurta perhettä?

15

316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IhanaIhminenOlen

      Putosin alkumetreillä kärryiltä noista exän existä ja heidän lapsistaan. :)
      Joo, no et ole umpimielinen. Ylioppilas ei ole sinulle mitään sukua, eikä edes vaimollesikaan, joten unohda.
      Tietysti, jos ei ole omia sukulaisia, joiden joukossa ylioppilaita joita juhlia, voi olla ihan hyvä päästä bileisiin. Meillä on yleensä jo tekemistä, että ehtii edes tärkeisiin tilaisuuksiin.

    • nvvnvnnvnvnvnvnv

      Me ollan molemmat oltu kolme kertaa aiemmin naimisissa aja exiä löytyy ja lapsisa nyt ollaan neljättä ja taas on uusia lapsia. kaikkein k anssa vietetään juhlat synttärit ja isotkin juhlat, ollaan samaa sukua kaikki, Joulukin veitämme exien kanssa.
      Mksei, samaa sukua ollaan ja lapsia n niin tottakai.

      • Naitkosukulaisiasi

        Sukurutsaa hyi saa..na


      • IhanaIhminenOlen

        Sä oott nvvnvnnvnvnvnvnv sairas. Sun vastauksia ei tarvitse noteerata. Eiks sua muuten vieläkään bannattu täältä ikiajoiksi?


    • Näinseonn

      Ei kyllä mun mielestä tarvitse. Mä en ainakaan pystyisi tollaseen. Ihan tarpeeksi on jo, et tulee asiallisesti toimeen exän kanssa. Pitäiskö siinä sitten olla niin kavereita kaikkien exien ja niitten sukulaistenkin kanssa? No ei todellakaan!

    • owiwioe

      Jos sinulla on jokin syy olla olematta väleissä, niin ymmärrän. Mutta mikäli kyseessä on ihmisiä, jotka eivät millään muotoa ole sinun tai puolisosi elämää ja liittoa vaikeuttaneet, niin sitten en ymmärrä, miksi teet niin suuren haloon yksistä juhlista. Miksi et menisi? Miksi siellä läsnä olevat ihmiset ovat jotenkin huonompia, kuin muut ihmiset joita et tunne, mutta jossain juhlissa kenties tapaisit?

      Exän lapsi saattaa olla puolisollesi tärkeä, jos pitkään yhdessä elivät. Se että hän menee juhliin, on luonnollista. Hänhän on ollut tuon lapsen äitipuoli. Ja se että hän ottaa aveciksi oman puolisonsa, on myöskin normaalia. Niin juhliin yleensä otetaan.

      Se että puolisosi oikein auttaa juhlien järjestämisessä, on ehkä tavanomaisesta poikkeavaa. Miksi hän auttelee siellä? Miksi isä tai lapsen äiti ei huolehdi asiasta? Vai onko puolisosi jotenkin alan erityisesti osaava? Siinä tapauksessa ymmärrän.

      Minä olin äitipuoli kahdelle lapselle 8 vuoden ajan. Kyllä minä luonnollisestikin osallistun heidän elämänsä merkkihetkiin. Viime kesänä toinen heistä meni naimisiin, ja tietenkin oma puolisoni oli siellä mukana. Onneksi hän ei asiaa mitenkään pahana pitänyt.:)

      En ole exän kanssa kovin lämpimissä väleissä, mutta hänen lapsensa eivät sitä aiheuttaneet.

    • vbncmxkdiuywgejvo

      Meillä miehen lapset haluaa estää isänsä ja mun yhteistä elämää, koko ajan hankaloittaa ja haukkuu mua. Olen kuitenkin lasten äitipuoli joka pitää hyväksyä ja kunnioittaa häntä. On kummallisesti kasvatettuja kun eivät ymmärrä että isä haluaa olla onnellinen. Jos ei tehneet isäänsä onnelliseksi niin minkäs sille voi mies etsi ihminen joka tee.
      Olen yrittänyt hoitaa äitipuolen tehtävät hyvin, kasvattaa ja auttaa ja puuttua ongelmiin aina, mutta kuraa tulee.
      Kovasti yrittää hankaloittaa mun elämää talossa, ja riitaa tulee. Huudan ja annan rangaistuksia mutta ei mene perille. Siitä tulee kauhee sanasota, kun otan puhelimet pois tai tietsikan, että asia ei muka kuulu mulle vaikka olen heidän äitipuoli ja kasvattaja. takanani.
      Äitipuolia ei arvosteta eikä kunnioiteta, pidetään vaan siivoojana ja kokkina eikä kutsuta äidiksi vaikka tilanne on sama onko äiti tai ei, olen kuitenkin auktoriteetti heille ja mulla on vastuu ja komennus Onko muilla näin hankalia lapsipuolia ja miehen ex vaimopuolta ja tilannetta jossa äitipuoli on siivooja?
      Olen talossa enkä lähde siksi että lapset oikuttelee ja huutaa, vaan olen siksi että kasvatan heistä täysin normaaleita ja puutun ongelmiin. Se on mun työ ja siitä en luista, haluan että miehen lapset normalisoituvat ja ymmärtävät että minä määrään.

      • EiLiityTähän

        ???????


      • Meneoikeelle

        Väärä foorumi.


    • Pirkkeli_

      Aiotko ap katsoa sivvuusta, kun exäsi kuhertelee miehesi kanssa? Kyllä sen tiettee mitte hyö tekkeevät heti kun silimä vältthää!

    • nyksäpelkkänolla

      Exäthän on ja tulee aina olemaan miehen sydämessä suurin rakkaus. Ilman heitä miehet eivät voi elää, aina he kyselevät ja soittelevat ja ovat yhteydessä exiinsä jo lasten tähden.
      Exä vaan on ainoa ja oikea ihminen miesten elämässä. On hyvä että nyksiöt alistuvat siihen tahtoon että eivät voi hallita eistä ja hänen exää ja lapsia. Nyksiö on siivooja ja kokki, ei muuta miehen elämässä.
      Nyksiöt voivat vaan nöyrtyä ja tietää olevansa miehen elämässä se viimeinen ihminen, ensin on exä ja lapset sitten suku ja ystävät ja sitten se kotiapulainen nyksä.

      • Ravintolakokki

        Minä en halua olla exän sydämmessä, ja tiedän etten olekaan ,minulla on uus puoliso ja exällä myös ja olin exälle just se passaaja ja piika nykyisin tehdään kaikki yhdessä enkä minä yksin , kuten entisessä elämässä.
        Kokki olen ,koska se on ammattini.


      • muneksäonidiootti
        Ravintolakokki kirjoitti:

        Minä en halua olla exän sydämmessä, ja tiedän etten olekaan ,minulla on uus puoliso ja exällä myös ja olin exälle just se passaaja ja piika nykyisin tehdään kaikki yhdessä enkä minä yksin , kuten entisessä elämässä.
        Kokki olen ,koska se on ammattini.

        En mäkään mut hän haluaa ja rakastaa mua, Sanoikin että ei tule koskaan rakastamaan ketään niin paljon kun mua. Musta on kivaa kiusaa ja kun tietää et häntä inhottaa et jätti mut mutta siitäs saa... mie vähän kiusaan häntä jotta saa tietää miltä tuntuu.


      • Voiwittu
        muneksäonidiootti kirjoitti:

        En mäkään mut hän haluaa ja rakastaa mua, Sanoikin että ei tule koskaan rakastamaan ketään niin paljon kun mua. Musta on kivaa kiusaa ja kun tietää et häntä inhottaa et jätti mut mutta siitäs saa... mie vähän kiusaan häntä jotta saa tietää miltä tuntuu.

        Toiveajatteluu.....elät menneisyydessä...


    • Ymmärtämätön

      Kiitos vaan mielipiteistä. Olen päättänyt, etten sinne juhliin mene. Vaimo on menossa auttamaan, koska on pyydetty, ei siksi, että hän olisi sen alan ammattilainen. Lisäksi sain kuulla, että sinne juhliin menee vaimon vanhemmat, veli, ym. Kyllä se minusta vaan alkaa sille tuntua, että oikeasti vaimon elämä on siinä entisessä ja minä olen vain jotain aivan muuta, mitä en edes osaa ajatella, että mitä..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1475
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe