Sairauden takia työkyvyttömän seuranetsintä

Anxiety

Mielenkiinnosta kysyn: Onko täällä ainuttakaan n. 25-40 -vuotiasta sinkkunaista, joka olisi esim. mt-asioiden (masennus/ahdistus tms) tai miksei jonkin muunkin sairauden takia työkyvytön, mutta muuten täysin normaali ja ulkoisesti vastakkaiselta sukupuolelta huomiota saava hyvännäköinen ihminen?

Sellainen, josta ei siis ulospäin uskoisi, miten elämä voi olla sairauden takia hyvin pitkälti holdissa. Ja joka kipuilee samalla sen kanssa, että olisi kiva löytää vähän vastaavassa tilanteessa oleva ihminen, jonka kanssa voisi jutella, saada vertaistukea ja parhaassa tapauksessa syntyä jotain romanttistakin. Kaipuu läheisyyteen ja kumppanuuteen kun ei sairaudesta huolimatta katoa mihinkään. Ja esim. jossain Tinderissä ym vastaavissa sovelluksissa ei ihan ensimmäiseksi tule mieleen ruveta avautumaan omasta huonosta tilanteesta ja sitä kautta ne on poissuljettuja seuranetsinnän suhteen.

20

447

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anaa85

      Itse olen mieshenkilö joka miettinyt samaa pitkänaikaa, eihän siinä mitään menettäisi jos laittaisi johonkin sovellukseen taustatietoa koska karsisi kyllä varmasti mahdollisia yhteydenottoja mutta tosiaan myös ei ehkä kivaa myöskään. Ideana todella hyvä. Harmittaa kun vaikka useassa kaupungissa on mielenterveysongelmaisille klubitalo ja kerhotoimintaa jne niin esim. sinkkutapaamisia jne ei niinkään järjestetä. Ei ole kovin korrektia lähteä johonkin toimintaan mukaan vain siksi että löytyisi joku sielunveli/sisko josta saisi mahdollisesti kumppaninkaltaista. Siksi olisi kyllä loistava idea ja kiva jos tähän ketjuun tulee kommentteja. Jos miehet ja naiset omissa porukoissaan ahdistuksineen tarrautuvat pulloon jne niin toki vastakkainen sukupuoli voisi hieman auttaa tuossakin asiassa. Nämäkin tosiaan kuitenkin asioita että "ei vastakkainen sukupuoli toisen ihmisen ongelmia paranna mutta varmasti oloa voi parantaa" T. Yksi todella ahdistushäiriöinen bipolaari.

      • eyher

        Sielunveljeäkö etsit? Eikös veljen kanssa seukkaaminen ole insestiä?yt


      • annamunkaikkikestää
        eyher kirjoitti:

        Sielunveljeäkö etsit? Eikös veljen kanssa seukkaaminen ole insestiä?yt

        Voi vitun uuvatti. Mistä teitä sikiää? Ilmeisesti isäsi höyläsi miesystäväänsä sellaisella intensiteetillä, että sinun sikiäminen oli väistämätön ilmiö. Pökäle kun olet.


    • Mielenkiinnostakysyn

      Minkä ikäinen anxiety itse olet?

    • Anxiety

      Vastaus "pikkuisen" viiveellä.. :) Olen 35v.

      • mielenkiintoheräsi

        Anxiety, voisko sulle kirjotella jonnekin? Sun ikänen nainen kyselee :)


      • Anxiety

        Laitoin sähköpostini, mutta viesti poistettiin. Eli sähköpostin antaminen kielletty vai? Joka tapauksessa tiedoksi, että tutustuminen kyllä kiinnostaisi. Pitäisi vaan keksiä joku idea, miten sitä voisi jatkaa jossain muualla/yksityisesti? Jos luet tän tai joku muu haluaisi olla yhteyksissä, niin kertokaahan ehdotuksia.


    • lihavarumajasairas

      Olen mt-ongelmien takia määräaikaisella eläkkeellä mutta olen kyllä todella ruma ja lihava 29v.

      • Et varmasti ole ruma. Sulla on paljon kaunista hyvää sisälläsi. Ulkonäkö ei ole kaikki kaikessa, vaikka se on nykyään trendi, täytyy myöntää. hienoa kun kommentoit.


    • yksinäinenyössävaeltaa

      Täällä samanmoisia ajatuksia on mietiskellyt 39-v nainen. Olen ollut jo vuosia sairaslomalla vaikean masennuksen takia, välillä menee paremmin ja viime aikoina huonommin. Muutin toiselle paikkakunnalle, missä minulla ei ole yhtäkään uutta ystävää ja vanhat ovat niin kaukana, että näen heitä hyvin harvoin. Monet ihmiset ovat sanoneet sitä, ettei minusta ulospäin näe sitä, kuinka huonosti menee, sillä ulkoisesti huolehdin itsestäni. Onneksi minulla on teini-ikäinen tyttäreni, joka on hyvä syy elää ja jaksaa toivoa parempaa.

      Anxiety, jos laitat meiliosoitteesi, niin voisin vaikka heittää postilla?

      • TankGirl90

        Itse olen bipo 27v nainen. En ymmärrä miksi ei voi tutustua ns. normaaleihin ihmisiin? Treffipalstalle vaan! Ei sitä tarvitse edes kertoa että on jotain mt ongelmaa, kerta se ei haittaa elämää ja pysyy lääkkeiden kanssa kurissa ja vaikutat muuten ''normaalilta''. Ihmiset ovat ymmärtäväisiä, parin viikon seurustelun jälkeen voi sitten kertoa omasta diagnoosista jos haluaa.
        Mielenterveyskuntoutujat muistakaa: TE ette ole sairautenne! Te olette niin paljon muutakin ja se sairaus EI SAA määritellä teitä ihmisenä tai mitenkään rajoittaa unelmien tavoittelua! Jos haluaa vertaistukea, niin älä hae sitä ihastukseltasi, hae sitä tukiryhmästä. Kahden vaikeassa tilanteessa taaplaavan ihmisen seurustelu vaikuttaa tuhoon tuomitulta.


      • älä_luovuta

        Ihanaa kun täällä löytyy mukavia ihmisiä. Itse kärsin paniikki häiriöstä ja useimmiten elämä sujuu normaalisti mutta kun joku ihminen alkaa minulle huutamaan niin saan paniikki kohtauksia. Itse en viihdy lainkaan tilanteessa jossa on paljon ihmisiä kun alkaa ahdistaa. Tykkään käydä terapia työssä koska ilman sitä varmankin olisin päivät pitkät kissani kanssa kotona. Kissaani luotan mutten ihmisiin... Haluaisin olla normaali ja terve mutten tule ikinä olemaan. Kuka mies haluaa naisen joka panikoi ja ahdistuu uusista asioista. Tuttu ja turvallinen elämä on se mitä tarvitsen.


    • Kun täällä ei ole ilmeisesti sallittua julkaista omaa sähköpostia, niin laitoin tosiaan tonne Suomi24:sen treffipuolelle ilmoituksen samalla nimimerkillä (Anxiety, Uusimaa on merkattu alueeksi).

      Jos löytyy joku, jota kiinnostaa tutustua, niin eiköhän mut ja mun tosi pitkän sepustuksen sieltä löydä. Siitä selviää myös vastaus TankGirl90:sen ihmettelemiin asioihin. :)

      • diudiudadaa

        onnistuu se, kun laitat sen muotoon "nimi at palveluntarjoaja piste fi"


      • Ei onnistunut, koska tollakin tyylillä kirjoitettu sähköpostiosoite poistettiin sääntöjen vastaisena. Mut edelleen voi laittaa viestiä tähän alle, jos joku tunnistaa itsensä mun kuvauksesta. :)
        Ja se kai on sentään sallittua sanoa, että mut löytää Suomi24:sen treffipalstalta tällä samalla nimimerkillä.


    • ssssssssssssaasasas

      Täällä!!! 27vee nainen. Tinderissä satelee mätsejä ja treffipyyntöjä. Uusia pyyntöjä e tosin tule yleensä ekojen treffien jälkeen, sairastan vaikeaa masennusta montaa muutakin, mikä ei näy ulospäin.

      • Terve.vaanmenoa

        No on sulla ongelmia. Tarviiko ihmetellä jos kukaan täyspäinen ei ala sun kaa


      • Moikka ssssssssssssaasasas! Laita ihmeessä mulle sähköpostia, niin tutustutaan! :)
        Osoitetta ei voi julkaista tässä normimuodossa, mutta se on tässä näkyvä nimimerkki at suomi24 fi :)

        -Anxiety


      • Terve.vaanmenoa

        Heh heh. Tollo peloton otti tosissaan Tonttu-ukon viestin. Älä tule tänne nilittämään että sut petettiin


    • Haha, en tiedä ketä sä pidät tollona pelottomana ja ketä tonttu-ukkona, mut tää on vapaa maailma, voit ajatella mitä tahansa! ;) Enkä näe, et miten tässä vois pettää yhtään sen enempää ketään kuin missään muuallakaan. Sähköpostitse voi tutustua privaatimmin ja sitä kautta pystyy pikkuhiljaa tutustumisen edetessä varmentamaan oman henkilöllisyyden helposti. Ja kyllä sitä voi Tinder-deittikin (sitä sovellusta en muuten käytä, kun tilanne on mikä on) kusettaa. Eli jos pelkää elämää liikaa, niin sit kannattaa mennä äkkiä takaisin peiton alle. ;)

      Muhun voi halutessaan ottaa edelleen yhteyttä: anxiety at suomi24 piste fi
      Kukaan ei ole vielä uskaltautunut laittamaan s-postia, mutta ehkä joku yllättää? :) Olis niin kiva löytää joku enemmän tai vähemmän vastaavassa tilanteessa oleva hyvännäköinen ja kiva nainen, jonka kanssa synkkais ja vois tutustua pikkuhiljaa paremmin.. :)
      Treffipuolelta löytyy muuten myös mun profiili (Anxiety-nimimerkillä) ja kilometrin pituinen profiiliteksti. Sen voi halutessaan käydä lukemassa, jos jotakuta kiinnostaa!

      Hyvää joulua vaan kaikille ja paljon tsemppiä näiden juttujen kanssa taisteleville.. :)

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      244
      2243
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1458
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1310
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1029
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe