ajattelin kertoa sen hänelle!!!

ihastunutpalavasti

hei! olen kohta 15-vuotias tyttö. olen ollut samalla luokalla yhden pojan kanssa jo kohta tasan kahdeksan vuotta. tänä vuonna huomasin olevani kiinnostunut hänestä. emme ole kertaakaan päässeet viettämään minnekään aikaa vain ja ainoastaan me kahdestaan, koska luokkamme on niin jakutunut omiin porukoihinsa, että olisi outoa jos menisi yhtäkkiä esim. ruokailussa istumaan ihastukseni ja hänen kavereidensa viereen. olen huomannut hänessä kuitenkin sellaisia merkkejä, että hän saattaisi olla kiinnostunut myöskin minusta. kuitenkin kumpikaan ei uskalla tehdä minkäänlaista aloitetta. olemme kuitenkin tunteneet toisemme kohta kahdeksan vuotta. hengaamme (minä ja ystäväni ja hän ja hänen ystävänsä) usein välitunneilla ja olemme oikein hyviä "luokkalavereita" toisillemme. hän kuitenkin on vihjaillut ja näyttänyt kiinnostustaan minua kohtaan pienillä teoilla. esim. viemällä laskimeni matikan tunnilla ettei minun tarvinnut sitä viedä paikalleen. tai yrittimällä saada minut nauramaan. tai muuten vain saan hänet aina kiinni tuijottamisestani. ja kun hän on lähelläni hän haroo hiuksiaan toodella paaaljon XD ja muuttuu ujommaksi. mutta koulu loppuu nyt tasan kahden viikon päästä. en jaksa enää paikallaan pysymistä ja sitä ettei mitään tapahdu. pakahdun kun en saa kerrottua hänelle sitä että minulla on tunteita häntä kohtaan. joten päätin, että sitten kun on todistusten jako loppu ja kaikki alkavat lähteä takaisin koteihinsa, pyydän häntä keskustelemaan kanssani jossain rauhallisessa paikassa ja sitten paljastan hänelle! olisi ihanaa jos hän vastaisi tunteisiini, mutta erityisesti haluan eroon tästä kivestä sydämeni ympäriltä. jos hän ei tunnekaan samoin ja olen tajunnut kaiken väärin, niin ainakin kaikki olisi ohi :) voitteko antaa mielipiteen, onko tämä liian iso harppaus vai pitäisikö vielä odottaa ja yrittää edetä jonnekkin jotenkin? kiitos kun jaksoitte lukea <3 antakaa jooko neuvoja?

5

258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 3785792

      No ei todellakaan ole liian iso harppaus. Kenelle tahansa pitkään tuntemalleen vapaalle ihmiselle voi sanoa: "Tykkään sinusta. Haluatko olla kanssani?"

      Rohkeutta!

    • Toi on hyvä idea että kerrot sitten kun olette lähdössä koulusta kotiin, mutta suosittelen, että nyt joku päivä ennen kevätjuhlaa menet hänen luokse ja sanot että sinulla olisi asiaa hänelle jonka haluaisit kertoa hänelle sitten kun koulu loppuu kevätjuhlan jälkeen. Ja sano myös että haluisit puhua siitä hänen kanssa kaksistaan, eli ei muita.

      Pyydä häntä kävelemään kanssasi jonkin aikaa ja sitten kun löydät mielestäsi sopivan paikan, niin sitten kerrot hänelle tunteistasi.

      Onnea!

    • Onnea!

    • YmmärränTunteesi

      Oi että ku mullaki olis noin paljon rohkeutta :) oon ollu kiinnostunu mua vuotta vanhemmasta pojasta silloin ku olin 5-luokalla, sit uudelleen 8-luokalla ja nyt ysin lopussa taas. Meijän koulussa on siis peruskoulu ja lukio samassa, niin että oon nähny sitä pitkin vuotta. En oo varma mihin lukioon pääsen, ja sen takia haluisin kertoa sille mun tunteista, mut en oo koskaan sanonu sille mitään muuta ku "kiitos" jos se on pitäny ovee auki tai "anteeks" jos oon pyytäny sitä väistymään.
      Kaiken kruunaa viel se, et en yhtää tiiä miten se tuntee mua kohtaan, vai tunteeko ollenkaan. Oon huomannu monta kertaa sen tuijottavan mun kroppaa tai suoraa silmiin, ja ei oo kääntäny katsettaan kertaakaan pois vaikka oon sen huomannu. Mut en ota selvää tuijottaako tää jätkä hyvällä vai pahalla. Sen takia haluisin, ja samalla en haluis kertoo sille mitä tunnen häntä kohtaan. Mut hei anteeks ku rupesin omia tarinoita selostaa tänne, paljon tsemppiä sulle, kyllä se hyvin menee :)

    • homojasaaatana

      naule sen persettä

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1773
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1357
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1168
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1138
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      53
      997
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      966
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      964
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      67
      881
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe