Havaintoja paikan päältä

Sunnyone

Tänään oli reilut 20 mutta enimmäkseen pilvistä, sateli ajoittain. Rannalla ei juuri ketään. Joissakin hotelleissa vielä altaat tyhjinä. Lomatunnelmissa ihmiset kuitenkin. Nyt 17.

24

692

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eikollo

      Tripadvisorissa paikalla oleva brittiyhteisö kertoo jo niistä auki olevista baareista ja ravintoloista, joissa he käyvät mielellään.
      Vilkaise, jos pääset verkkoon, he näyttävät olevan "aikuista" porukkaa.

      • Sunnyone-

        Kiitos vinkistä. Tänään olen viihtynyt altaalla, hieno sää: aurinkoa taivaan täydeltä. Wi-fi toimii huoneessa ja altaalla 100%. Altaassa vesi mukavan raikasta, suomalaisena olen ollutkin ainut uimari.


      • Sunnyone

        Pelkkää aurinkoa edelleen. Rannalla jonkun verran ihmisiä, mutta tuuli siellä on melko vilpoisa, joten moni ei viihtynyt pitkään. Mustanmeren koleahkoissa aalloissa tuli uitua. Allassää on ihanteellinen.


      • Sunnyone

        Illalla keskustassa ruuhkaa ja nyt kuuluu jysäyksiä, syynä koulujen päättyminen.


      • eikollo

        Viikonloppuisin on myös ilotulitus keskustan rannassa.
        Jos etsit mukavaa rantaravintolaa, niin Morris - 500 metriä etelään Flower Streetiltä ja vastapäätä hotelli Neptunia - on kuulemma jo auki. Olen useasti käynyt ja aion taas käydä.

        Lisäraportteja paikan päältä luetaan täällä mielellään..


    • Sunnyone

      Tänään ihan ok lomasää, tosin vähänkin varjossa oli kesätamineissa koleaa. Bussilla Nessebariin, jossa herttainen kortteja myyvä mummeli antoi "vahingossa" ihan liian vähän rahasta takaisin, tosin korjasi ja pahoitteli. Minijunasta on saattanut olla aiemminkin juttua, mutta muistakaa että Nessebarista "Sunny Beachille" lähtevä juna ei tule lähellekään SB:tä, matkaa jää vielä lähes 4 km. Itse nokkelana päätin jatkaa bussilla, mutta nepäs on päivällä niin täynnä ettei kyytiin mahdu. Joten kävelyksi meni, pyörä oli parkissa SB:n keskustassa. Nyt syömään, ehkä Morrikseen.

      • Kesälläuudestaan

        Nessebarista Junalla Sunny Beachille onnistuu, kun käyttää kahta junaa. Nessestä lähtevä pysähtyy todellakin n. 4km päässä SB:stä, mutta jatkoyhteys junalla on n. 300m päässä. Helpoin tapa löytää toiseen junaan on seurata muita junissa olijoita tai kysyä paikallisilta. Oon käyny SB:llä 20 kertaa ja pikkuhiljaa oppinut liikkumaan.


    • Kylmääääää

      Kiva, kun kirjoittelet lämpötiloja, me tulemme 30.5 jotenka jänskättää noi ilmat, katselen kyllä päivittäin ja pidemmäksikin ajaksi, mutta luotan mielummin paikan päällä oleviin....saako sieltä sähkötupakka nesteitä??

      • Sunnyone

        Sattumalta itsekin olen etsinyt nesteitä! Eilen Kukkaiskadun tupakkakaupasta kysyin, ei ollut. Tänään yritän toista paikkaa. Nyt aika pilvistä, 22. Ensi viikoksi ainakin luvattu aurinkoa ja lämmintä! Itsellä kotiin lähtö huomenna 27.5. Ps. Rantaravintola Morris oli hyvä valinta: ystävällinen palvelu ja esiintymässä bulgarialainen duo, varsinkin nainen lauloi mahtavasti.


    • Kylmäääää

      Kertoile, löysitkö sähkötupakkanesteitä ja mistä??? Mukava tietää ilmasta taas

    • Sunnyone

      Joo, löysin nesteet: Kukkaiskadulta ylös tultaessa heti liikennevalojen jälkeen muutama askel vasemmalle: kioski jonka päällä lukee Exclusive by Victory. Löytyy merkkiä Dekang, jopa 24 mg hintaan 3,50 €. Ilta-aurinko paistaa, mittari näyttää 20 mutta pitkissä vaatteissa syömään. Eräs paikallinen kehotti välttämään lomailua toukokuussa, mutta kyllä tämä pohjoisen pojalle välttää hyvin.

    • Sunnyone

      Nyt jo aurinko laskenut, toisin kuin Suomessa. Taivas täynnä tummaa pilveä, 18.
      Pitkät työpäivät paikallisilla: joka ikinen päivä klo 08 - 22 kuulostaa olevan tavallista esim. taksikuskeilla. Myös kaupoissa samat kassat aamusta iltamyöhään, joten voiko aina odottaa iloista ilmettä... Keskipalkka Bulgariassa kai 300 €/kk, joten meidän tipit ovat tervetulleita.

      • lomaaootellessa

        onko sunny beach kallis paikka riittääkö esim.100 euroa päiväksi .olen tulossa sinne heinäkuussa .en ole ennen ollut bulgariassa.


      • Nuukailpo

        Hintataso on n. 1/4 osa kotimaan hinnoista.


    • eikollo

      On mukava lukea kommenttejasi. SBlla on sesonki vasta alkamassa, joten olet saanut rauhassa tutustua paikkaan. Bussi SBlta Nessebariin on täysi ruuhka-aikaan, mutta se on toisaalta sitä paikallista elämää. Uusi Nessebar on jo oikeaa asuinaluetta. Katujuna on mukava keino käydä istuen katsomassa alueen pohjoispäätäkin. -Kiva, että kävit Morriksessa. Hyvää loman jatkoa ja kerro lisää!

      • Sunnyone

        Kiitos. Tällä erää jo terveiset Burgasin kentältä (jossa muuten on turvatarkastuksen jälkeen tämä mukava ulkoilmapaikka esim. (sähkö)tupakointiin). Onneksi viimeinen päivä oli pilvinen, ei niin harmita lähteä pois. Hieno reissu oli, suosittelen!
        Siirrän nyt havainnoinnin seuraavalle, itse palaan tänne ehkä syyskuussa.


    • Lomalleeeee

      Kiitos, kun kerroit mistä sait sähkötupakkanesteitä ja muutenkin kiva lukea asiallisia kommentteja...tiistaina matkaan käymme

    • eikollo

      "onko sunny beach kallis paikka riittääkö esim.100 euroa päiväksi .olen tulossa sinne heinäkuussa .en ole ennen ollut bulgariassa"

      Nimimerkille "lomaaootellessa" vastaan että en tiedä, mitä aiot lomallasi tehdä. Sata euroa on hieman alle 200 levaa esim. Crownissa vaihdettuna, joten silla rahalla saat päivässä 350 olutlasillista puolen levan paikoissa.

      Oletan kuitenkin, että aiot tehdä muutakin kuin juoda olutta. Ruoka on edullista ja yleensä hyvää, ja eri hintaisia ravintoloita on paikka pullollaan vuorokaudenajasta riippumatta. Kansainväliset mäkkärit yms. kiskovat hamppareista ja ranskalaisista karmeita ylihintoja. Muualta saat samat ruoat paljon halvemmalla, ja voit oikeasti maistaa myös muutakin kuin usalaista mättöä.

      Rantatuolien ja -varjojen hinnat ovat korkeat, joten ota oma pyyhkeesi ja mene rannalle.

      Retkiä muualle Bulgariaan, meriviihdettä ja maastoajeluja on myös tarjolla. Ne eivät ole kalliita, ja voit tuon budjettisi rajoissa toteuttaa vaikka minkälaisia kokemuksia.

      Hyvää lomaa!

      • Sunnyone

        Terveiset taas täältä paikan päältä, jonne saavuin myöhään eilen illalla. Tällä hetkellä 27. Polkupyörä vuokrattu ja iltapäivä vietetty altaalla. Mustameri vielä näkemättä joten 300 metriä polkemaan siis. Kysy mitä haluat.


    • Japaaaaaa

      Moro,
      Kiva kuullaa taas raporttia sieltä,kiitos.
      Mites siellä lomakausi näkyy,joko on hotellit pistäneet luukkuja kiinni ja miten onko turiseja miten.
      Alennus myynnit varmasti monessa kojussa.

      • Sunnyone

        Ei näy kauden päättymisen merkkejä, kaikki täydessä käynnissä. Jokin puolipäiväretki pitäisi varmaan kehitellä ettei menisi koko viikko rannalla ja altaalla. No pyörälenkin olen aikonut taas tehdä joka aamu ja tuleehan siellä keskustassa kuljettua päiväseltään. Nyt 22.


      • Sunnyone

        32 tällä hetkellä, joten ainut paikka jossa suomalainen voi olla on rantatuoli. Ja meri.


      • parents
        Sunnyone kirjoitti:

        32 tällä hetkellä, joten ainut paikka jossa suomalainen voi olla on rantatuoli. Ja meri.

        Jep, jep! Oltiin samaan aikaan tuolla kuin Sunnyone, eli 6-13.9. Sillä erotuksella, että asuttiin aivan Old Nessebarin keskustassa. Helteet ihan mahtavat koko loman ajan. Nautittiin kun hiki virtasi. Nyt on muistellaan lämmöllä ihanaa Bulgarian matkaamme!

        Hyvää syksyn jatkoa kaikille!


      • eikollo
        Sunnyone kirjoitti:

        32 tällä hetkellä, joten ainut paikka jossa suomalainen voi olla on rantatuoli. Ja meri.

        Sunnyone:

        Luin vasta nyt syksyn kommenttisi SB:lta. Olet siis kokenut Sunny Beachilla sekä kevään että syksyn, joista jälkimmäinen on suomalaisille sään puolesta aivan erinomaista aikaa, vaikka siitä ei tiedetäkään. Hienoa, että sinua taasen onnisti!

        Olin jälleen S B:lla pari viikkoa juhannuksen liepeiltä heinäkuun puolelle, koska haluan välttää pahimmat helteet. Turistiryysis on silloin vasta alkamassa, joten pääsen kokemaan sekä hyvät tarjoukset että rahastuksella alottavat paikat.

        Nyt pian jo pitää ryhtyä tarkkailemaan matkatarjouksia, hotellien hintoja sekä sitä, mitkä lentoyhtiöt mahtavat enää lentää ensi vuonna...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5148
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3367
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1333
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      938
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe