Aihe

Toyota avensis t25 2004 1.8 vasen etu vetoaksrli

Vetoakselitoyotaan

Mistähän löytäisi vetoakselin kyseiseen autoon käytettynä? Melko moneen purkaamoon soitellu ja kyselly mutta ilman tulosta. Käykö jostakin muusta mallista vetari tähän?

10

184

  Vastaukset

  • Kannattaa ostaa oikea samalla jos löydät. Ne on kuluvaa tavaraa.

   • Joo, oikeapuoli onkin jo ostettu voh:in kautta ja se löytyi helposti mutta tuo vasen puoli niin sitä ei tunnu löytyvän mistään. Latviasta sais tilattua mutta tuleeko milloin perille vai tuleeko milloinkaan ja onko kunnossa oleva.


  • Nyt löytyi jämijärveltä T.Hinttu joka lupasi uuden vetoakselin vasemmalle puolen hintaan 170€. toyotan 683€ sijasta. Nyt hymyilyttää jo

  • Koskaan ei ole vikaa ollut, eikä tule! Ja taas on rikki. Tätä se Tojotakuskin elämä on.

   • omaa trollipojua vituttaa ankarasti, sen näkee oksennuksistaan. Vai lieneekö syynä se että lapsellisuutensa ja noloutensa paljastettiin uudessa ketjussa.


   • Toyota-palstan kirjoitti:

    omaa trollipojua vituttaa ankarasti, sen näkee oksennuksistaan. Vai lieneekö syynä se että lapsellisuutensa ja noloutensa paljastettiin uudessa ketjussa.

    Taas saan rakkaana trollipojuna kiitosta ja kunniaa, vaikka en ole tähänkään ketjuun kirjoittanut aiemmin mitään. Sinulla on trollitutkan softassa paha vika.


  • Joka autossa on vikaa. Turha tulla suuta soittaan. En ole itse kehunut enkä haukkunut. Olen omistanut useita kymmeniä autoja ja monia automerkkejä ollut. Aina on ollut laittamista enemmän tai vähemmän niin jos ei ole muuta sanottavaa tällä keskustelu palstalla niin voit vaikka keksiä muuta tekemistä.

  • Englannin ebayssa näyttää olevan uusia noin satasen pintaan. No, kai ne oikeasti on kunnostettuja.

  • Tilastot kertovat missä päin maata asuvat fiksuimmat ja rikkaimmat ihmiset. Autokanta kertoo totuuden. Vie ehdottomasti ja pikaisesti se ruostepesäsi paalaukseen ja osta itsellesi AUTO.

   Näin auto-Suomi on nyt jakautunut – Yle: Uusmaalaisten uudet Skodat, maakuntien lähes romuikäiset Toyotat.
   Toyota Avensis vuosimallia 1998 on yleisin auto maakunnassa, kun esimerkiksi Uudellamaalla ykkösenä on uudenkarhea Skoda Octavia, kertoo Yleisradio.
   Ylen mukaan Pohjois-Karjalan teiden ”kaikkein kirkkaimpana tähtenä, RUOSTEISIMPANA, on maakunnan yleisin henkilöauto, Avensis vuosimallia 1998”.

   Etelä-Suomessa autokantaa leimaavat puolestaan työsuhdeautojen paljous ja ihmisten korkeampi tulotaso. Trafin loppuvuoden tilastoissa Uudenmaan yleisin auto on nyt Skoda Octavia vuosimallia 2015.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   339
   14122
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   325
   12496
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   216
   5572
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   25
   2402
  5. Uskotteko että kumppaninne on teille se oikea

   Haluaisin kuulla, että kuinka moni oikeasti on sellaisessa parisuhteessa jossa kumppanina on se ”elämä rakkaus”? Että pystyisi sanomaan rehellisesti e
   Parisuhde
   66
   1666