sattuu...vaikka halua olisi

ullapulla61

Onko hyvä vinkki, joka auttaa tähän ohentuneiden limakalvojen yhdyntäongelmaan. Vagifem käytössä, muita hormoneja ei ole. Liukastusvoiteet ei tunnu riittävän.

11

309

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eikökeinoa

      Sama ongelma täällä. Saahan sen liukasteen,kosteuden siihen alkupäähän,mutta miten sen kosteuden saisi sinne syvemmälle jos paikat naksuu kuivuutta.

    • kuljetustapa

      Jos liukkaria sivelee siittimeen, niin taatusti riittää perille asti.

    • ullapulla61

      Edelliseen vastaus. Kun se sattuu jo "matkalla", vaikka liukastin onkin sivelty myös siittimeen. Siellä syvemmällä pitäis olla jo ennen "leikkiä" liukkaampi keli.

    • Neuvoja1

      Hoida emättimesi limakalvot kuntoon tuolla hoidolla, niin saat nopean avun!

      ........jatkuu, Esimerkki naisen/miehen hiivatulehduksesta:
      Vaikeasta hiiva-tulehduksesta paranet nopeammin kun avaat kapselin valmiiksi ja selälläsi maaten laitat pehvan alle korokkeen (=tyyny, tms) ja varistat 1.kapselin mhb-jauheen suoraan emättimeen. Sekä kumppanisi pestyyn/kosteaan terskaan/esinahkaan mhb-jauhetta. Mikäli kumppanisi hiivatulehdusta ei hoideta yhtä-aikaa sinun kanssasi, niin seuraavassa yhdynnässä kumppanisi tartuttaa sinut uudelleen!
      jatkuu...........linkissä:

      Pysyvän avun saat syömällä "tehosessioina" noita L-a, L-b, Bif hyötybakteereita.
      Tuo vaivasi voidaan parantaa kun käytät juuri noita bakteereita! Olen hoitanut tuhansia potilaita näillä ja jos joku pillerikauppias toisin väittää, niin hän haluaa vain myydä omia tuotteitaan!
      http://maitohappobakteeri.omasivu.fi/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappobakteeri-jauhe-ja-jauhekapseli-tuotteet-suomioikeat-probiootti-bakteerit/

    • ullapulla61

      Edelliseen vastaus. Minulla on otettu hiiva yms. tulehduskokeet. Todettu,että mitään tulehdusta ei ole. Siis kuivuus ainoa ongelma.

    • Neuvoja1

      OK. Tee tuo oiretesti ja kerro osumanumerot. Ja tee immuuni-testi, eli pintalämpö(kainalosta) 6x2tunnin välein, lasket lukemien yhteissumman jonka jaat 6.lla. Tulos on keskiarvo pintalämmöstä (kainalosta)=tarkin indikaattori immuuinijärjestelmän heikkenemisestä, joka ilmenee alilämpönä. Ja sitten se tulehdusarvo CRP=? mikä oli numeroarvona 1,2,3,,,,,,,,,vai mikä? Äläkä kerro tulosta=normaali, nimittäin rivilääkärit käsittävät esim. CRP=9 arvon normaalina, esim. arvo 9 on kaukana normaalista! Eivätkä tunne alilämpöä, joten älä ihmettele:
      http://maitohappobakteeri.omasivu.fi/tee-oiretestikvht-tee-immuunitestiimmuunijarjestelman-heikkeneminen/

      • ex_hoit

        Mikä huuhaahuilija oikein olet? Tuollaista matematiikkaa ei opeteta missään terveydenhuoltoalan koulutuksissa. Tässä on kyse normaaleista vaihdevuosioireista, homeopaattiset höpöhöpöhöpöttäjät menköön muualle.

        Unohdit muuten kertoa kuumemittarin oikean käytön. Nykyiset digimittarit näyttävät mitä sattuu (googleta, en jaksa laittaa linkkiä). Oikeiten tuloksen saa suusta. Kainalossa digimittariakin pitäisi pitää 10 min. piippauksesta huolimatta.


    • sisainenjaulkoinen

      Huolehdi, että saat ravinnostasi riittävästi hyviä rasvoja sekä A-vitamiinia (esim. porkkana, paprika, maksa). Monipuolisesti kasviksia käyttämällä saat tasapainoisesti muitakin vitamiineja.
      Voit vaikka joka vessakäynnin yhteydessä laittaa perusöljyä, esim. Ceridal-öljyä. Lisäksi kannattaa käyttää edelleen sitä Vagifemia. Jos sen aloittamisesta on muutama kuukausi, niin kokeile taas 1-2viikon ajan päivittäistä käyttöä ja palaa sitten ylläpitoannokseen.

    • Vagifem

      Minä olen käyttänyt tuota Vagifemiä ja gyne suosittelu tuota edellisen mainitsemaa Ceridal öljyä - tuo yhdistelmä tuntuu toimivan aika hyvin.
      Nyt kokeilin vielä sitä Vagisan voidetta. Sekin on varmaan ihan ok tuote mutta minulle sen haju on jotenkin epämiellyttävä mutta jos nuo muut keinot eivät auta niin tuotakin kannattaa kokeilla.

    • fgfgfgfgfg

      Itselläni limakalvot ovat kuivat lähinnä ulkoalueilta. Partneri osti KY:tä apteekista. Muitakin valmisteita kokeilleena tykkäsin. Liukkareissa on eroja, perehdy niihin!

      Jossain (en enää muista missä) sanottiin, että seksuaalinen toiminta pysyy muuttumattomana 60-vuotiaaksi asti. Lausuman logiikalla emättimen kostumisen pitäisi onnistua vaihdevuosien jälkeenkin. Ainakin itselläni kostuu (premenopaussi eräs kiihottumista vaikeuttava sairaus), mutta se vie paljon enemmän aikaa. Uuden partnerin kanssa (sama joka osti KY:tä) huomasin, että itse asiassa saan ihan kivasti orgasminkin, kun seksitouhuihin käytetään kunnolla aikaa - ja hieman apuvälineitä, ainakin liukkaria. Seksi saattaa urautua pitkässä suhteessa, jolloin muuttuvaa tilannetta (kuivuminen, orgasmin saannin hitautuminen) ei tule huomioitua.

      Hyvää kesää kaikille!

    • Ullapulla61

      Kiitos Ceridal vinkistä. Se on erinomainen lisä tämän vagifemin käytön kanssa. Ns. apuvälineen kanssa saan Ceridalin sinne syvemmälle.
      Nyt elämä taas maistuu paremmalta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4082
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2358
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2066
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      97
      1725
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      12
      1348
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1272
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe