Vuokranmaksu

vuokranmaksu

Vuokrakämpistä aina on koulujen alkamiseen puutetta ja mulle kävi ja niin että myöhästyin asunnon hankinnasta.
Olin aluksi kaverin luona ja sehähän ei pidemmänpääle oikein onnistunut ja panin opiston ilmoitustaululle anomukseni asuntojonoon.
Sai vai yhden vastauksen ja hyväksyin sen, mutta,,,jo mulla silloi oli aavistus jotenkin huono kun mies oli liiaksi kiinnostunut mun pienestä perseestäni ja kehui sitä rappusia mennessäme.
Olin asunu jo puolivuotta jolloin muista syistä en saanut maksettua vuokraani ajallaan ja tämä äijä oli heti oveni takana vaatimassa maksua.

Sillä hetkellä taloudellinen tilaanteeni oli tosi tiukka ja elettiinhän vuotta 1968 helsingissä ja vanhempani olvat köyhiä kuten useimmat silloin.

No, ovikello soi ja pelästyin tietysti kun asunnon omistaja oli vastassa, se tuli omistajan elkein sisäään ja tivasi vuokraa eihän mulla sitä heti ollutja kun kaikki silloin maksetti käteiseäkin.

En sitä silloin tajunut kuinka äijän katse oli oko ajan vain tissessäni, pakenin vaistomaisesti takasinpäin mutta äijä seurasi mua keittiöön asti.
Istuin jakkaralle ja sopersin että ensiviikolla vanhempani lähetää rahaa, no uskoiha äijä silläkertaa.

Vanhemmillani oli ja tiukkaa ja eivät pystyneet lähettämään rahaa.
Hetihän se äijä tuli taas uudelleen ja nyt sillä oli aikaoiset ukaasit että seuraavallalla viikolla joudun lähtemään pois asunnosta.
Ja sitten se se tavanomainen: Se sanoi että jos saa panna sua kakskertaa kuussa saan alennusta.
Suutuin ja käskin sen äijän painua samantien pois, olinhan melkein koskematon tyttö.
Äijä istui sovalleni omistajan elkein ja minä nuorena kokenattomana maalaistyttönönä melkein vapisin pelosta.
- No, mitäs vielä mietit, kuulin.
Menin varovasti sohvan reunalle ja aattelin että jos pääsisin tästä tilaanteesta jotenkin pois, mutta äijä oli toista mieltä.

Se kaappasi syliinsä ja alkoi heti kourimaan kuin vanhat äijät tekee jalkkoovälistä rajusti ilman mitää että nainen sitä haluaisi.
Olin niin yllättynyt kun se vetäisi urheiluhousuni samantien pois jaloistani ja melkein pkkuhousunikin, syöksyen jalkojani levittäen väliini
En edes tajunnu silloin maalaityttönä että joku voi alkaa nolla jalkojenväliäni huohottaen, alkoi tekemään hyvää vaikka olin ujona ja kiukkuisena yllätynyt tapahtumasta.
Olin hämiläni tapahtumasta suunnattomasti ja kun mes alkoi vyötänsä aukaisemaan olin entistä hämilläni kun sieltä ponnahti elin jonka olin vain naperona kakruna isälläni nähnyt saunassa.
Pakoitti sen käteeni, hemmetti kuinka kuuma se olikaan, tunsin kuinka se sykki kädessäni, en ajatelut sillä hetkellä että kohta se tulee sisääni.Pelonsekaisin ilmein katsoin kuin se kalu heilui eessäni miehen imeskellässä nännejäni jotka tahdostani riippumatta alkoivat jotenkin kovettua kun äijä niitä imi.
Jälkenpäin ajattelin kuinka mies pitkittyäen suorastaan nautti nuoresta vartalostani ja nuoli joka paikaa kalu pystyssä josta huomasin kirkkaiden kiimatippojen valuvan koko ajan.
Olinhan jo siinävaiheessa aika kiihoittununa itse ja, vaikka koitin välttää sitä.
Olin jo tovin katsellut äijän isoa penistä ja pelonsekaisintuntein ajattellu kuinka se kohta tunkeutuu sisääni, kun se tattiosa oli
niinnkauhea ja varsi ohutkin.
Ihmetelin itsekin kuinka levitin jalkani avoimeksi ja vasta tunti sitten tapasin miehen, mutta äijä oli saanut mut niin kiimaan nuollessa jalkooväliäni.

Vatustelin modollisesti kun mies rajusti asettui pälleni ja alkoi ohjata kaluansa sisääni, ei heti mennytkää
Olin tiukka ja mies sai tunkea oikein väkisin sisääni, sinnehä se muljahti ja samantien pohjaan asti.
Hetken aattelin siinä että nyt 30v vanhempi äijä panee mua, mutta samalla kuitenin teki niin hemmetin hyvää kun sai kunnolla, kunnolla siis tuntea iso kalu himokkaana sisälläni kun ne siellä maalla tavallaan vain pikupojat pimppiäni vain hipaisi pienillä pippeleilään.
Kalun mennessä pohjaan pimppiini, koitin yhä muodollisesti vastusella ja huusin,,,ei, ei,,,mutta sitten luovutin vaistomaisesti kun alkoi tuntumaan niin mahottoman hyvältä ja tarauduin vaistomaisesti äijän perseesiin kiinni.
Levitin jalkani äärimmilleen ja nythän se äijä alkoi oikein vatvomaan, sieltä tuli sellaista vauhtia kalua sisäääni että pelkäsin jo etten kestä, kunnes liike pysähtyi yhtäkkiä ja tunsin kuinka kuin tykin laukaukset pimppini perällä, joka ruiskauksen tunsin ja huomasin kuinka jalkanikin vaistomaisesti nytkähtivät siemen syöksyn osuessä plluni pohjukkaan.
Äijä vetäytyi hitaasti pois ja tunsin kuinka spermaa valui ulos lakanalleni, se ei nyt ollut enään niin kiihoittavaa, pyyhin sen heti pois ja vein vessaan.

Jotenki alkoi tuntumaan erikoiselta kun aloin jopa odottamaan näitä panoja jotka kesti 2 vuotta ja aina aattelin että tää on vain vuokranmaksua, mutta tosiian nautin kun viikollaki aattelin kuinka taas tulee kauhean kiimainen kulli ovelleni ja äijä nuolemalla aina aloiittaa, pesin pimppini ruusuntuoksuiseksi ennen sitä.

En koskaan ajatellut, että nämä spermat oli sen vaimolle tarkoitettu mitkä äijä laski sisaääni.heh.

1

7796

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kirjauduin vuokranantajan omille sivuille ja huomasin, että tämän kuukauden vuokra on merkitty maksamattomaksi ja se pitäisi suorittaa heti. Laitoin viestin vuokranantajalle ja mukaan liitteenä pankiltani tulostetun kuitin kyseisestä maksusta. On merkitty, että vakuuteen ei ole koskettu, vielä. Mihinkä sössivät maksuni vuokrasta ja mitä teen, jos karhuaminen jatkuu? Vuokran olen maksanut kopioimalla edellisestä maksusta, mutta lisännyt-vaihtanut vain
      kuukauden kohdan, johon maksu on tarkoitettu.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      43
      2240
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1759
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1563
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      44
      1520
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1475
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1451
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    Aihe