Yle tölvii taas

Ylesyöttääroskaataas

Jos kerran ylen toiminta rahoitetaan meidän kaikkien maksamasta yle-verosta niin kyllä sen toimittama sisältö pitäisi olla täysin puolueetonta eikä ketään kansalaista tai kansalaisryhmää halveksivaa.
Taas tämän aamun yle-nettiuutisissa on tölvintää, perussuomalaisten halla-aholaisia haukutaan nuiviksi jne. Tätä on jatkunut monessa muussakin ylen toimittamassa ohjelmassa, milloin ketäkin arvostellaan negatiiviseen sävyyn tai sitten taas tiettyjen tahojen näkemyksiä korostetaan yli muiden.
Näinkö meitä rahoittajia kohdellaan tasavertaisesti ?

8

127

  Vastaukset

  • Yle on harjoittanut jo 10 v vasemmistolaista viherpolitiikkaa.
   10 v. Siis 2007. Kuka tuli silloin uutis- ja ajankohtaisen päätoimittajaksi?

  • kai sen ymmärrät, ettei kaikkia voi miellyttää yhtäaikaa.

  • Ja australialainen sijoitusyhtiö hoitaa Digitan antennitalouksien kanavatarjonnan Ja surkeasti. Vaasa ja Rovaniemi saa vain kaksi surkeaa kanavanippua. Ollaan samalla viivalla Pellon ja Ranuan kanssa. Vaasa muka energiakeskittymä ja teknologian huippua, kun ei edes tv5 tai tv6 näy?
   Digitan lahtaaminen( valtion omaisuuden hukkaaminen) on kuin kusisi housuunsa, hetken aikaa lämmitti ja nyt lähetykset on mitä sattuu.

  • Muistan kun se Shkupolli teurasti ihmisiä Sellossa ja kuuluttaja pakotettiin sanomaan että se oli oppinut suomalaisten tavoille

   • Niin, raiskaavathan suomalaisetkin...

    Pitäisköhän noin niinkuin tasapuolisuuden vuoksi hyväksyä suomalaistenkin tekemät rikokset?


  • "Nuiva" -sanaa käytetään kertomaan suhtautumisesta maahanmuuttajiin ja lisää voitte lukea http://www.vaalimanifesti.fi/ tekstistä, joka on julkaistu jo vuonna 2010. Yle ei ole sanaa keksinyt, vaan julistuksen allekirjoittajat sen ovat keksineet ottaa tähän julistukseen..

   https://wiki.hommaforum.org/wiki/Nuiva_Vaalimanifesti on allekirjoittajista lista, ja pari heistäkin katsoi parhaaksi siirtyä pois nuivista "sinisiin". Ei taida tämänlaiselle yhden asian liikkeelle olla tulevaisuutta? Kunhan mennään muutama vuosi eteenpäin, niin maahanmuuttajat tekevät ne työt, jotka eivät kelpaa näille nuivalaisille? https://hommaforum.org/ löytyy asiantuntemusta tästä aiheesta lisää.

   • Yle myi lähetysverkkonsa rahapulassa paniikissa valtavaa osaamista


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Häät ja lapset saa odottaa.

   Stefu ei vielä halua perheenlisäystä, eikä naimisiin. Sofia nyt saa odotella milloin Stefu on valmis. Jossain kertoi, että haluaa kolmekymppisenä olla
   110
   2624