A1 asunnot Oy, Lahti

Asunnonostoaharkitseva

Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä firmasta?

Uskaltaako heiltä ostaa asunnon? Eli mikä on työnlaatu hintaa nähden?

He ilmeiseti suurimmaksi osaksi saneeraavat vanhoja kiinteistöjä....

341

28271

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ex-Lahtelainen

      Huh huh....työn jälki pelkkää kuraa ja työn laatu hintaa nähden aivan sekundaa.

    • Eekoopee

      Lappeenrannassa saneeranneet keskustassa olevan talon ja yhdyn ex-lahtelaisen mielipiteeseen.Ystäväni osti asunnon talosta ja rakennusyhtiö ei edes vaivaudu hoitamaan reklamaatioita saatikka asiallisesti vastaamaan kyselyihin...älä osta!

    • Ruuvimatti

      Valitse toinen talo.... jälki on ala-arvoista ja reklamaatioista ei välitetä tai niihin ei vastata/niitä ei hoideta....ja jos hoidetaan on sekin sellaista sekoilua että huh-huh..Olen ammattini puolesta ollut monasti tekemisissä kyseisen rakentajan virheiden kanssa ja sääliksi käy talojen asukkaita.

    • Laattalauri1

      Älä osta. Lappeenrannassa työnjälki ihan täyttä kuraa. Tuttava asuu talossa ja kertoi tuota samaa. Asiakaspalvelu törkeän ylimielistä ja rakentaja ei säännöistä välitä. Rahat pois firma. Rakennuttaja ja projektinjohtaja ei ole piitannut nykyaikaisen rakentamisen laadusta tai säännöksistä.

    • Tarkastaja23

      Valkoisen talon kanssa on ollut paljon ongelmia. Tästä ei olisi pitänyt ostaa. Virolainen firma.

      • a1asunnot

        Projektinjohtaja Lappeenrannassa...voe voe voe :-)


    • Keskustelijakolmonen

      Ammattimaisuus kaukana. Aivan järkyttävän surkea työnjälki ja kaikki tehty halvimman kautta. Reklamaatioihin vastataan asiattomasti, jos vastaavat ollenkaan. En suosittelisi edes pahimmalle vihamiehelle...

      • Keskustelijanelonen

        Niin...Lappeenrannan projektinjohtajan toimesta (Aivan järkyttävän surkea työnjälki ja kaikki tehty halvimman kautta). Lahden konttorista en osaa sanoa. En suosittelisi edes pahimmalle vihamiehelle minäkään, en edes asuntovälittäjänä....


    • Lahti2017

      Vuokranantajanakin ihan ala-arvoinen firma. Firman virolaiset työntekijät asuu naapurissa ja vetää olutta illat, joten ei ihme jos työn jälki kuraa...Jos jotain pyydän niin saat vain vittuilut! Ruoho leikataan kerran kesässä, rappusiivoojaa ei ole lainkaan, puoli rappua pimeänä kun polttimoja ei vaihdeta...voivoi mitä touhua, huijareita ovat!

      • Lahti22017

        Kuulostaa tyypilliseltä A1 asunnot toiminnalta. Itsekin vuokralla heillä. Vittuilla ja syytellä kyllä osaavat, no muuta ne ei osaakaan.


      • Pihatyöt_tekemättä

        Jossain taloyhtiöissä valitetaan äänekkäitä lehtipuhaltimia mutta ei Aa ykkösellä jossa kaikki tämmöset(kin) työt jätetään huoletta tekemättä!!!


      • Työmaillatyöskennellyt

        Jep, ei kannata olla missään tekemisissä kyseisen firman kanssa, ei maksa ali urakoitsijoiden laskuja! Saneeraus kohteissa Purkaa asbestit muiden rojujen mukana, joilloin jäämiä jää rakennukseen.


    • lahtiasukas

      Täysin ala-arvoista työn jälkeä sekä epäammattimainen johto. Eivät piittaa lakien noudattamisesta ja kokemuksesta tekevät vuokralaisen elämästä helvettiä jos jostakin satut huomauttamaan.
      KIERTÄKÄÄ KAUKAA!!!

    • 99991

      Itsekkin ollut A1 asunnoilla vuokralla ja niin onnellinen olin, kun löytyi sopiva asunto ja pääsin muuttamaan pois. En voi suositella kenellekkään. Mitään ei hoideta ammattimaisesti..

    • Noupnoup

      EN SUOSITTELE. Lahdessa kokemusta vuokralla asumisesta ja toiminta myös täällä on ala-arvoista ja suorastaan törkeää.

    • Lähdinpois

      Pelkästään, vain ja ainoastaan huonoja ja surullisia kokemuksia ammattitaidottomasta sekä nöyryyttävästä toiminnasta. Onneksi löysin turvallisen kodin muualta ja painajainen päättyi. Opin myös selvittämään asuntoa tarjoavan taustat. Valitettavasti moni pelkää puhua naapureilleen omista kokemuksistaan. Itse sain tietää muiden samassa talossa asuvien ongelmista, kun muuttoa edeltävinä päivinä rohkeninen juttusille rapussa törmätessä. En tosin yllättynyt kuulemastani. Itku melkein pääsi kokemuksia vertaillessa.

      • En suosittele minäkään missään muotoa. Ei siivousfirmaa, ei huoltoyhtiötä, ei yhtään mitään. Tyhjästä maksaa, koska palvelua ei saa vuokran vastineeksi. Sairastuin muutettuani ja kamalaa kieroilua. Virolaiset juopottelee, ei ole ihmisasumista siinä firmassa. Kas kun ei ole virkavalta puuttunut


    • Isäkarhu

      EN SUOSITTELE!! Remontoivat vähän sinnepäin ja takuukorjauksia eivät tee. Omistusasunnon remontoivat vähän juosten kusten.. laminaatti koholla monesta kohtaa, seinissä halkeamia yms. Mitäs muuta mukavaa oli vielä. Hirveällä kiireellä ahnehditaan hommia ja laatu todella surkeaa.. ei voi suositella.

    • Paloasemmanasukas

      En ihmettele kyseisen firman toimitaa.. pää johtaja on liiketoiminta kiellossa ja kaikki toiminta on jonku akan nimissä eikä sitä näy missään toiminnassa. Lisäksi hakka työntekiöitä (mestaria) kun työntekiä käskee tehdä hommat suunitelmien mukaan, joka ei ole halvin mahdollinen ratkaisu vaan työ pitäisi tehdä päin vittua koska siihen ei saa mennä yhtään rahaa..

    • Jenni1974

      Lappeenrannan Raastuvankadulle remontoivat talon.Kyseisen projektin johtaja on suomalainen ja työn jälki hänellekin ala-arvoista.Taisi saada potkut jossain vaiheessa kun nyt toimii asuntovälittäjänä.Kaunis, vanha talo.... jos a1 tyrimiset poistaa ja tekee sisälle uuden remontin niin uskoisin että ok...Olen käynyt kavereilla kylässä ja joku asunto on ok, toinen taas ( kaakelit listat jne) kuin kännissä tehty—- kaikilla ei ole peukalo oikeassa paikassa.

    • NainenLahdesta

      Onko se johtaja ihan tuomittu talousrikollinen?

    • apuaaaa

      Uskaltaako ko. firman asuntoihin mennä vuokralle? Olisi kova tarve ja uusi minulle sopiva asunto heiltä valmistumassa syksyllä ja nyt mietityttää uskaltaako tuonne mennä vuokralle kun tätä keskustelua lukee..

      • Koettu_on

        Itse välttäisin viimeiseen asti.


      • Tyytyväinen

        Olen asunut kahdessa eri A1sten asunnoissa vuokralla ja asun edelleen, ei mitään valittamista. asunnot hienosti saneerattuja, ei ongelmia heidän kanssa kommunikoinissa eikä missään muussakaan. En tiedä mistä kaikki tämä negaatio, kaipa ihmiset on kateellisia kun firma tekee fyrkkaa ;) suosittelen rohkeasti ottamaan asunnon, no problems for me!


      • Igorigor
        Tyytyväinen kirjoitti:

        Olen asunut kahdessa eri A1sten asunnoissa vuokralla ja asun edelleen, ei mitään valittamista. asunnot hienosti saneerattuja, ei ongelmia heidän kanssa kommunikoinissa eikä missään muussakaan. En tiedä mistä kaikki tämä negaatio, kaipa ihmiset on kateellisia kun firma tekee fyrkkaa ;) suosittelen rohkeasti ottamaan asunnon, no problems for me!

        Vähän on tällä firmalla kyseenalaiset keinot tehdä fyrkkaa...en kyllä muuttaisi itse heidän asuntoihinsa.


      • Tyyytymätön

        En ostaisi enkä menisi vuokralle tuon firman asuntoihin, jossa kaikki toiminta ala-arvoista, remontoinnista, rakentamisesta, myyntiin tai vuokraamiseen


      • haiskahtaa
        Tyytyväinen kirjoitti:

        Olen asunut kahdessa eri A1sten asunnoissa vuokralla ja asun edelleen, ei mitään valittamista. asunnot hienosti saneerattuja, ei ongelmia heidän kanssa kommunikoinissa eikä missään muussakaan. En tiedä mistä kaikki tämä negaatio, kaipa ihmiset on kateellisia kun firma tekee fyrkkaa ;) suosittelen rohkeasti ottamaan asunnon, no problems for me!

        Taitaa olla ko. puljun oma trolli...


    • Töimehe

      Käykää Möysän rannassa toteamassa rakentamisen laatu. Vähän isompaa ja pienempää vesivahinkoa. "Valmis" kohde ollut puolivuotta jo vahinkokorjauksessa. Lisää korjattavaa tulossa.

      • Mustamäe

        No eipä yllätä :-)


    • KalleAnkka

      Valmiit kohteet haisevat rakennuspölyltä vielä vuosienkin jälkeen. Taitavat lakaista kaiken
      pölyn ja roskan seinien ja välikattojen väliin. En voi suositella. Missään muiden urakoimissa kohteissa tuota hajua ei ole. Onnea vaan omistajille tulevista henkitystieoireista!

      • Bmw750LiAe38

        Olen myös käynyt a1 asuntojen kohteessa ja havaitsit myös saman erikoisen hajun. Mitenköhän firma on saanut Möysän paloaseman sisäilmaongelmat hoidettua, kun oli tunnetusti ongelmainen ennen remonttia. Kellari varmasti etenkin vaikea hoitaa.


    • Lahtelainen

      On aika erikoista että talossa, jossa on vielä tarkastuksetkin kesken on asukkaat jo muuttaneet sisään. Tulipalon satuessa voi pelastajat olla ihmeissään kun ei sisällä pitäisi olla edes ketään. Näin meillä Lahdessa Rauhankatu 2. Etlari vois tehdä jutun miten tämä on mahdollista

      • Putkimiespate

        Kertoo paljon yhtiön toimintatavoista. Möysän rannan tarkastukset eivät tainneet olla myöskään ihan läpihuuto-juttu. Kävihän myös pelastuslaitos kevättalvella kuivaamassa suuria määriä vettä pois, kun itä-eurooppalainen työnjälki ei kestänyt lahtelaista vedenpainetta. Vesivahinko on kyllä ikävä juttu etenkin silloin, kun vanhan päälle on tehty uutta. Koskaan ei voi tietää miten pitkälle vesi on päässyt vanhan ja uuden rakenteen välissä. Säälin kohteen osakkeenomistajia.


    • Lahtidude

      Itse rakennuksista en osaa sanoa mutta itse pomon ( omistajamies) kannattaisi opetella käytöstapoja.
      Kaverini on heidän asunnossa vuokralla ja ihan ok kai ollut... vuokra-asunnoksi.

    • pettynyt32523452

      Rauhankatu 2 asuntojen laatu aivan hirveää. Työt täysin kesken "valmistuneessa saneerauskohteessa", asuntojen pinnat hyvin heikkolaatuisia ja tehty huonosti (seinät täynnä lommoja, kittiä, maalausvirheitä), asunnoissa sähkötyöt tehty niin, että kaapeleita näkyy sieltä ja täältä.

    • Etelä-Helsinki

      https://www.ess.fi/uutiset/paijathame/art2492466

      Ei tullut yllätyksenä. Onnittelut kaikille a1-asuntojen uusille arvokohteiden asukkaille!

    • Kyylä

      a1 tössi Lahdessa myös erääseen taloyhtiöön kattohuoneistojen rakentamisen. Mikrobeja ilmassa. Ihme toimintaa, kun mitään ei tehdä kerralla kunnolla. Johan tuo moneen kertaan korjailu maksaa huomattavasti enemmän, vai jättääkö ongelmat kokonaan korjaamatta?

      • Ei_eka_kerta

        Kohta varmaan taas vaihtaa nimeään ja jättää kaikki sikailut toisten murheeksi...


      • Ristorappaaja

        Mitä tämä tarkoittaa? Minkä niminen ollut aiemmin?


    • 3987597350
    • Einäin
    • Kaikenlaisia

      A1-asuntojen kohteita Lahdessa on ollut ainakin isompia kohteita: Päijänteenkadun ullakkohuoneistot (väitetty) mikrobiongelma, Möysön Paloasema (valmistumisen jälkeen useita vesivahinkoja huoneistoissa ja yksi iso vesivahinko koko rapussa), Hämeenkadulla (Pelastusarmeijan entinen vesivahingossa kastunut kerrostalo) ja Sairaalanmäen vihreä talo.

      • Unelias_laiskiainen

        Myös Hollolaan ja Kärpäseen tehnyt kerrostalojen saneerauksia.


      • Vieläyksi

        Mustan kissan saneeraus asunnoiksi on vielä yksi kohde Lahdessa


    • Jotaarkka

      Onnittelut vain niille jotka oikein isolla rahalla A1 ltä asunnon ostivat. Vaikea saada omiaan pois kun myyvät. Pienessä kaupungissa juttu kulkee...

      • Vesivahinko

        Kyllä veikkaan itsekin, että osakkeiden arvo kärsii tästä. Harvasssa ovat ne asunnon ostajat, jotka maksavat Suomi-hintaa b-laadusta. Vesivahingot ja sisäilmaongelmat eivät lisää luottoa kovinkaan paljoa. Hyvä, että Etelä-Suomen-Sanomat nosti asian tapetille, niin ihmisten tietoisuus lisääntyy.


    • Diina

      Ja jos ongelmia näkyy nyt, niin ei rakennusvaihekaan juhlaa ole. Saastaisempaa, pimeämpää ja vaarallisempaa työmaata ei Suomesta löydy. Pimeät, likaiset roskaa ja johtoja täynnä olevat työmaaolot. Nojatikastyöskentelyä, suojainpuutteita, vaarallisia monttuja ja pudotuksia. Suomen surkeimmat rakentaessa ja valmiinkin laatu nähty on, ei kiitos enää.

      • Ihmettelijä

        Eikö tästä pitäisi ilmoittaa johonkin? Eikö rakennusvalvonnalla ole mitään velvollisuutta valvoa työmaita? Ja eikö työmaan vastaavalla mestarilla pitäisi vastuu olla työturvallisuudesta?


      • Kummastuttaa

        No niinpä, tätä kyllä ihmettelen itsekin!


    • Eeeee

      Ja miten voi olla mahdollista, että asukkaat joutuvat maksamaan vuokraa tarkastamattoman talon asunnoista... ei kyllä lain mukaan vuokranantaja voi sitä asukkailta edes vaatia! Kaverini asuu siellä, mutta ei uskalla sanoa sille omistajamiehelle tai muillekkaan mitään, kun ovat kuulemma tosi töykeitä.

      • Lahenäijä

        Vuokran alennukseen pitäisi olla oikeus, jos asunto ei ole asuttavassa kunnossa. Kaikki vuokralaiset vaan yhteen ja joukolla a1:lle vaade. Voisiko kuluttaja-asiamieheen olla yhteyksissä?


    • Huijarit

      Onko kyseinen firma vielä pystyssä? Yhtään tyytyväistä asiakasta ei taida olla. Valheella on yleensä lyhyet jäljet. No oikeussaleille hommia.

    • Raastupa
    • Joosef

      Juu ei Jare aka Cheek tainnut tietää mitä osti. Heebo kun yleisesti arvostaa laatua ja mukavuuksia niin nyt osti sitten kerrostalollisen pa*kaa. No onneksi on varaa tarvottaessa käräjöidä, jos huomaa pommon räjäntävän käsiin.
      Noissa taloissa on kelluvat laminaatitkin.... Mitä niitä lattioita oikomaan ennen asennuksia.

      • Rehellistä_laatua

        Taitaa täällä taas vaan kateelliset mustamaalata. A1 rakentaa todellista laatua ja luksusta. Puheet siitä, että Päijänteenkadulla olisi sisäilmaongelmia eivät voi pitää paikkaansa. Tarkastus jossa tulokset saatiin on varmasti tehty väärin.

        Vanhan Palolaitoksen mittava vesivahinko nyt oli vain ikävä työtapaturma. Voisiko olla jonkun alihankkijan virhe? A1:n omat virolaiset rakennusmiehet ovat viimeisen päälle ammattilaisia, kuten myös työnjohto.

        Vanha synnytyslaitos oli heti tiptop kunnossa ja mitään ongelmia ei ole ollut.

        Rauhankadulta nyt muutama parvekekaide puuttui, mutta onko se niin vakavaa. Katto pään päällä vuokralaisilla kuitenkin.

        Asiakaspalvelusta kuultua. Ystävällisistä, suoraselkäistä. Asiakkaan murheet ja huolet ovat aina etusijalla.


      • Seuraaja

        Jos tämä kommentti on omistajan tai työntekijän kirjoittama, mene itseesi ja mieti mitä juuri kirjoitit. Lähes kaikki mihin ko. firma on koskenut on saneerauksen jälkeen muuttunut saneerattavaksi. Uskomatonta ammattitaidottomuutta.


      • Hahaa_haa

        Kyllä nyt vaikuttaa a1-asuntojen omalta kommentilta tai jollakin on hyvin hyvä sarkasmi


      • Kyläpäällikkö
        Rehellistä_laatua kirjoitti:

        Taitaa täällä taas vaan kateelliset mustamaalata. A1 rakentaa todellista laatua ja luksusta. Puheet siitä, että Päijänteenkadulla olisi sisäilmaongelmia eivät voi pitää paikkaansa. Tarkastus jossa tulokset saatiin on varmasti tehty väärin.

        Vanhan Palolaitoksen mittava vesivahinko nyt oli vain ikävä työtapaturma. Voisiko olla jonkun alihankkijan virhe? A1:n omat virolaiset rakennusmiehet ovat viimeisen päälle ammattilaisia, kuten myös työnjohto.

        Vanha synnytyslaitos oli heti tiptop kunnossa ja mitään ongelmia ei ole ollut.

        Rauhankadulta nyt muutama parvekekaide puuttui, mutta onko se niin vakavaa. Katto pään päällä vuokralaisilla kuitenkin.

        Asiakaspalvelusta kuultua. Ystävällisistä, suoraselkäistä. Asiakkaan murheet ja huolet ovat aina etusijalla.

        Tämä paras vitsi aikoihin. 😂


      • Ekoisä
        Rehellistä_laatua kirjoitti:

        Taitaa täällä taas vaan kateelliset mustamaalata. A1 rakentaa todellista laatua ja luksusta. Puheet siitä, että Päijänteenkadulla olisi sisäilmaongelmia eivät voi pitää paikkaansa. Tarkastus jossa tulokset saatiin on varmasti tehty väärin.

        Vanhan Palolaitoksen mittava vesivahinko nyt oli vain ikävä työtapaturma. Voisiko olla jonkun alihankkijan virhe? A1:n omat virolaiset rakennusmiehet ovat viimeisen päälle ammattilaisia, kuten myös työnjohto.

        Vanha synnytyslaitos oli heti tiptop kunnossa ja mitään ongelmia ei ole ollut.

        Rauhankadulta nyt muutama parvekekaide puuttui, mutta onko se niin vakavaa. Katto pään päällä vuokralaisilla kuitenkin.

        Asiakaspalvelusta kuultua. Ystävällisistä, suoraselkäistä. Asiakkaan murheet ja huolet ovat aina etusijalla.

        Taitaa isännöitsijä olla erimieltä päijänteenkadun rempasta. Jäikö mikrobeja... vai vaan märkää alle. Ja se synnytyslaitos vittu mitä remppaa sijottajien kusetusta.


      • Anonyymi
        Rehellistä_laatua kirjoitti:

        Taitaa täällä taas vaan kateelliset mustamaalata. A1 rakentaa todellista laatua ja luksusta. Puheet siitä, että Päijänteenkadulla olisi sisäilmaongelmia eivät voi pitää paikkaansa. Tarkastus jossa tulokset saatiin on varmasti tehty väärin.

        Vanhan Palolaitoksen mittava vesivahinko nyt oli vain ikävä työtapaturma. Voisiko olla jonkun alihankkijan virhe? A1:n omat virolaiset rakennusmiehet ovat viimeisen päälle ammattilaisia, kuten myös työnjohto.

        Vanha synnytyslaitos oli heti tiptop kunnossa ja mitään ongelmia ei ole ollut.

        Rauhankadulta nyt muutama parvekekaide puuttui, mutta onko se niin vakavaa. Katto pään päällä vuokralaisilla kuitenkin.

        Asiakaspalvelusta kuultua. Ystävällisistä, suoraselkäistä. Asiakkaan murheet ja huolet ovat aina etusijalla.

        Tää on muuten A1 kirjottama viesti!!


    • Seer

      A1 Asuntojen omistamassa talossa muutaman viikon asuneena mieleen jäi lähinnä firman johdon törkeä, välinpitämätön käytös ja suhtautuminen asioihin. Eläessäni en ole kohdannut yhtä suoraa päin naamaa valehtelemista yhdeltäkään yritykseltä. Ei kannata olla liian sinisilmäinen A1 Asuntojen kanssa toimiessa. Tai noh..Ei kannata toimia tämän yrityksen kanssa ollenkaan.

    • A-1

      A1- Asunnot on pelkkää PASKAA! Älkää IKINÄ tai KOSKAAN ostako/vuokratko heiltä MITÄÄN! Eläessäni en ole niin epäammattimaista ja huijarimaista toimintaa nähnyt! Nimimerkillä kokemusta todella on!!

    • rahatmeni

      En voi suositella myöskään a1-asuntoja kenellekkään. A1-asuntojen talossa asuneena voin kertoa, että en ole vielä törmännyt yhtä huonosti saneerattuihin kohteisiin!! Markkinoilla on kyllä muutakin tarjolla!!

    • Viimeistäkertaa

      Vuoden A1:sen asunnossa vuokralla asuneena, olen entisenä omakotiasujana ja yrittäjänä tyrmistynyt edellämainitun yrityksen toimintatavoista ja rakentamisen laadusta.
      Huoneistossa ei ole poistoa lainkaan ja suihkun jälkeen kaikki pinnat valuvat vettä.
      WC on tukkeutunut kerran kuukaudessa, jonka aiheuttajaksi allekirjoittaneella on omat epäilyksensä.

      Nyt kun kyseisellä firmalla menee huonosti ja yrittävät epätoivoisesti saada huoneistojaan kaupaksi ylihinnalla, on yrityksen toiminta tässäkin tapauksessa osoittautunut vuokralaisten oikeuksien ja hyvän tavan vastaiseksi.
      Näiden edellämainittujen kokemuksien perusteella en voi suositella kyseessä olevan yrityksen asuntojen vuokraamista tai ostamista kenellekkään.

      • Tietävätkertokaa

        Missä kaikkialla Lahessa näitä A1 Asuntojen kohteita on? Velipoika perheineen on muuttamassa takaisin kotikaupunkiin. Tietäisi vähän mainita etukäteen.


    • Eienääkoskaan1

      Täällä kanssa huonot kokemukset a1-asunnoista. Voin täysin kompata edellistä kirjoittajaa.

    • BOlaht

      Liiketomintakiellossa? voi kuitenkin isännöidä, myydä ja vuokrata muiden (cheek) omistamia kohteita ilman mitään tutkintoja, hienoa valvontaa avilta ja muiltakin viranomaisilta.

    • Virostaeisaalaatua
    • A1-hinta_B1-laatu

      Vihdoin on löytynyt rakennusvalvonnan puolelta tekoja sen eteen, että lainsäädäntöä pitää noudattaa. Harmi vaan, että olisi ollut ajankohtaista jo parin muun edellisen A1-asunnot kohteen kohdalla. Käykää tutustumassa Hollolan Koulutie 6 A1-Asuntojen tarjoaman laadukkaisiin vuokra-asuntoihin. Pahempaa slummia saa Lahden alueelta hakea. Ei ole ihmisten asumista se, mutta taattua A1-asunnot laatua.

    • Asuntosijoittaja

      Missä yllä mainittu valkoinen talo on? Onko Lahdessa?

    • omistusasuja

      Mistä voi nähdä A1 asuntojen kohteet??

    • Syvästi_pettynyt

      Sanoisin, että täysi vitsi, mutta naurata ei sitten yhtään. Suositella ei siis voi. Se tuli selväksi heti muuton jälkeen. Omistajan käytös ihan hirveää. Ammattimaisuus kaukana. Ainoastaan rahaa osaavat kääriä, mutta mitään sille ei saa vastineeksi.

      • Lanttiia

        Mitä tarkoitat "Syvästi-pettynyt"? Itse olen jo monelta muuttaneelta kuullut, että laskuttavat kaikilta yli 200 e muka tekemättömistä muuttosiivouksista, vaikka muuttajat tehneet siivoukset huolella! Eli huijareita ovat! Rahaa yritetään saada keinolla millä hyvänsä.
        Työntekijät vaihtuvat jatkuvasti, joten se kyllä kertoo jo paljon. Koska tämä pariskunta joutuu oikeesti vastuuseen tekemisistään? Kuka heitä suojelee ja sallii kaiken???


      • KyllästynytA1

        Huhhuh! Ei muuta kuin ESS:n toimitukseen ja muihin medioihin juttuvinkkiä aiheesta. Saisivat taas tutkia näitten touhuja.


    • Artotuut

      Siis jos loppusiivous on tekemättä vuokralainen maksaa.

      • Anonyymi

        Hyvä Artotuut, etkö ymmärrä lukemaasi...
        otan osaa.


    • Asukki

      Syytä olisi tutkia A1 asunnot ja heidän aliurakoitsijat Lahdessa ja muuallakin

    • Anonyymi

      Täällä ne katkerat ja kateelliset ulisevat. Itse olen saanut asianmukaista palvelua ja kohtuuhintaista asumista erinomaisella sijainnilla sekä tuoreilla pinnoilla. Samanlailla ne muutkin suuret ja mahtavat rakennusyritykset käyttävät ulkomaista työvoimaa. Suosittelen hoitamaan loppusiivouksen huolellisesti ja listan mukaisesti, etteivät pääse siitä rokottamaan.

      • Anonyymi

        Eihän ulkomaalaisessa työvoimassa mitään vikaa ole vaan kotimaisessa johdossa on. Moneen kertaan kerrot asiat johdolle mutta viesti ei välity eteenpäin. Lisäksi asiakaspalvelu on huutoa ja suuraakkosia vaikka kolmen ulkopuolisen ammattilaisen voimin oltiin todistettu että A1 on väärässä.


      • Anonyymi

        Lahdessa on ollut paljon julkisista keskustelua, että mainitsemasi listan noudattaminen ei ole riittänyt kys.toimijan kanssa, vaan siivouksesta on kuitenkin laskutettu. Vanhemmat ovat olleet yhteydessä ja ärähdelleet, kun nuorilla 18-v. vuokralaisilla ei ole ollut mitään toivoa saada rahojaan takaisin, vaikka kaikkea on noudatettu. Useisen kuukausien jälkeen rahat ovat lopulta ilmestyneet tilille. Aina pitää vängätä kaikesta.

        Ovathan ne uudet pinnat uusia, laatu taasen mitä on. Eihän se vuokralla asujan näkökulmasta niin paljon haittaa, mutta asuntosijoittajille kaikki vaikuttaa kaikkeen. Neliöhinnat ovat olleet ostettaessa korkeat, eikä laatuvaikutelma vastaa sitä. Myytyjen osakkeiden ongelmat heijastavat suoraan siihen, mitä niiden jälkimarkkinat ovat.

        Näin pitkän rakennuspuolen insinööriuran jälkeen voin sanoa, että omin silmin nähty, suurin osa keskustelusta on ihan aiheesta. Kateelliset ja katkerat ainakin tietävät rakentamisesta, työnlaadusta ja rakentamisen liiketoiminnasta jotain.


    • Anonyymi

      a1 rakentaa ihanaa laatua! mikään ei ole vialla jos on niin se on varmasti asukkaan oma vika

      täällä vaan kateelliset vinkuvat kun eivät ole päässeet asumaan a1:n luksus asuntoihin onneksi kuitenkin he käyvät täällä poistamassa kaikki valheet täällä

      • Anonyymi

        ai niin ja jos ei kelpaa niin miksi valittaa rakenna itse parempi? hah hah


      • Anonyymi

        kiitos a1 he siirsivät tililleni 50 e hyvää hyvyttään ps minulle EI missään nimessä maksettu näistä viesteistä


      • Anonyymi

        Opettele käyttämään välimerkkejä ja isoja kirjaimia. Haha, mitä kuraa yllä olevat tekstisi. Ihan niin kuin ko. rakennuttajan laatu ja palvelu.

        Hyvä, kun täällä kommentoidaan, niin pysyy keskustelu aktiivisena ja kaikki löytävät nämä paremmin.


    • Anonyymi

      Onko a1:llä rahapula, kun ovat laittaneet läjän asuntojaan myyntiin oikotielle? Mutta hei, eihän niitä kukaan osta! Ei ainakaan ne, jotka ovat lukeneet nämä keskustelut ja etlarin jutut.

    • Anonyymi

      En voi suositella. Rauhankadulla vuokralla asuneena kokemukseni on ollut seuraavanlaista:

      - Asunnot ovat talvisin kylmiä ja ilmanvaihto on kamala sähkösyöppö. Huolto on tämän suhteen ollut pitkälti taidoton kun lukuisista säädöistä huolimatta asia ei ole muuttunut mihinkään.
      - Vaikka talo on juuri saneerattu, lämpimän veden kiertoputkea ei ole ollenkaan ja siten lämpimän veden tuloa saa odottaa ikuisesti. Siitäkin huolimatta veden ennakkomaksu on huikeat 25 euroa.
      - Asuntojenväliset seinät ovat kuin pahvia. Jotkut asunnot ovat onnekkaita siitä, että edes yksi seinä naapurin välillä on vanhempaa betonia.
      - Roskakatokseen hädin tuskin mahtuu viemään yhtikäs mitään kun huone on kuin pieni komero ja lavoja on aivan liian vähän asukkaiden määrään nähden.
      - Autohalli ja sisäpiha ovat aivan järkyttävän näköisiä ja ihan kuin keskeneräisiä (mitä ne todennäköisesti ovatkin).
      - Saunamaksu on 30 € kuussa. Ihan viikottaisesta tunnin saunakerrasta.
      - Häkkivarastoihin on puolen vuoden sisään murtauduttu KAHDESTI, ja vaikka A1 väittää välittävänsä asukkaidensa turvallisuudesta, todellisuudessa firman suhtautuminen on ollut vähintäänkin kyseenalaista.

      Kaikessa firman toiminnassa näkyy ahneus. Hinnasta on pihdattu ja laatu on sen näköistä eli erittäin huonoa, mutta joka tapauksessa kiskotaan hintoja ihan kuin tulos olisi jotakin hienointa luksusta.

      Mitään hyvää minulla ei ole kerrottavana.

      • Anonyymi

        Tämä on niin totta joka sana. Surullista mutta totta.


      • Anonyymi

        Täysin samaa mieltä!


    • Anonyymi

      Ihan mahtava firma :-)

      • Anonyymi

        Harmi etteivät joudu minkäänlaiseen vastuuseen ala-arvoisesta laadusta ja kaikista niistä puutteista, joita on varmasti kaikissa kohteissa


    • Anonyymi

      Nyt ilmeisesti omakotitalo myynnissä. Kuulemma tuoksuu uudelle. Kun luin tämän ketjun niin lähinnä huvitti tuo uuden asunnon tuoksun mainostaminen:D kiitos kuitenkin tiedosta, kys . Asuntoa en mene katsomaan.

      • Anonyymi

        Lupaavat kaupan päälle uuden asunnon tuoksun. No jos vanhat merkit pitävät paikkansa tuossakin kohteessa, niin kaupan päälle saa sisäilmaongelman


    • Anonyymi

      Vissiin yhtä hyvin rempattu ku muutkin heidän kohteet. Salaojia ei varmaankaan ole tehty seinän vierustan nurmitupsuista päätellen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Rauhankadulla B-rapun hissi rikki. Laitoin asiakaspalveluun viestiä asiasta ja kehotin sen pikaiseen korjaukseen. Takaisin sain vain vittuilua "huonosta kunnosta". Olen pyörätuolipotilas.

      Kehotan ostaja- ja vuokralaisehdokkaita harkitsemaan hyvin vakaasti, lähtevätkö tämän rakentajan asiakkaaksi.

    • Anonyymi

      Firma, joka ei ymmärrä, että tyytyväinen asiakas (vuokralainen tahi osakas) on paras ja ilmainen markkinointiväline yritykselle. Ylimielisellä ja väheksyvällä käytöksellä tai vääristä asioista säästämällä ei tyytyväisiä asiakkaita saa. Firman maine mennyt, sitä tuskin saa enää millään korjattua.

      • Anonyymi

        Allekirjoitan täysin! Samaa vikaa oli herralla jo Divojen aikaan ja on edelleen.


      • Anonyymi

        Jännä juttu, tän tyypin tuntuu kaikki Lahdessa tietävän eikä kenellekään YHTÄÄN MITÄÄN hyvää sanottavaa. On kyllä maineensa menettänyt ja ne jotka muuttavat heidän asuntoihin eivätkä tiedä vielä tiedä millanen tyyppi tää äijä on, niin oppivat kyllä ja vievät sanaa eteenpäin. Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää... näinhän se vanha ja viisas kirja meille opettaa.


    • Anonyymi

      Itse asunut kyseisessä talossa vuoden. Ja nostavat vuokriaan 20e 1.11 . Ihanat asunnot mutta kaikki mitä sen ulkopuolella tapahtuu niin aivan uskomatonta kuraa. Häkkivarastooni murtauduttu kaksi kertaa. Pyöräni varastettu, pyöräni paskottu. Nyt asunnosta vihdoin pois muutto koska vuosi tullut täyteen ja jännistyksellä odottaen takuuvuokran palautusta.

      • Anonyymi

        Aivan luokatonta rakentamista ja säännöistä ei piitata. Samaa olen kuullut A1 Asunnot Lappeenranta Oy:n toiminnasta.


      • Anonyymi

        Voit olla varma, että keksivät jotain ettet saa takuuvuokraa. Mutta heillä ei ole siihen oikeutta jos vuokrat maksettu ja asunto siivottu ja hyvässä kunnossa.
        Ai niin, muista imuroida katto, eräs muuttaja (jutellut hänen kanssaan asiasta) joutui sen takia maksamaan tämän takia 200e kun piti kuulemma tilata siivousfirma siivoamaan PUHDAS katto. EI VARMASTI mitään siivousfirma ole tilattu. Heidän omissa siivousohjeissa ei tästä mainita mitään enkä ikinä kuullut mitään katon siivouksesta. Voi hyvää päivää, siis kyllä
        on ihan uskomatonta mitä tää tyyppi keksii! Kertoo hyvin mikä tyyppi on. Firmalla menee huonosti ja ovat velkaa joka puolelle. Menee varmasti kohta nurin. No, ei kyllä sureta.
        Itse en ikinä muuttaisi A1 (lue Ö0) asuntoihin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voit olla varma, että keksivät jotain ettet saa takuuvuokraa. Mutta heillä ei ole siihen oikeutta jos vuokrat maksettu ja asunto siivottu ja hyvässä kunnossa.
        Ai niin, muista imuroida katto, eräs muuttaja (jutellut hänen kanssaan asiasta) joutui sen takia maksamaan tämän takia 200e kun piti kuulemma tilata siivousfirma siivoamaan PUHDAS katto. EI VARMASTI mitään siivousfirma ole tilattu. Heidän omissa siivousohjeissa ei tästä mainita mitään enkä ikinä kuullut mitään katon siivouksesta. Voi hyvää päivää, siis kyllä
        on ihan uskomatonta mitä tää tyyppi keksii! Kertoo hyvin mikä tyyppi on. Firmalla menee huonosti ja ovat velkaa joka puolelle. Menee varmasti kohta nurin. No, ei kyllä sureta.
        Itse en ikinä muuttaisi A1 (lue Ö0) asuntoihin!

        Aion tyhjentää asunnon jo hyvissä ajoin että kerkeää siivota jokaisen pienen kolon. Asuntoni on priima kunnossa ja aion tehdä tarkistuksen yhdessä vuokranantajan kanssa. Joten ei sitten tule yllätyksiä, (heidät tuntien niin niitä kuitenkin tulee)


      • Anonyymi

        Ja muista, että jos takuuvuokrasta pidätetään senttiäkään, siitä täytyy saada kirjallinen ilmoitus. Vuokranantaja ei voi vain sanoa, että joo 200 euroa meni siivoojaan, vaan vuokralaiselle pitää toimittaa erittely, josta käy ilmi ostetut tunnit ja siivojan tuntipalkka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan luokatonta rakentamista ja säännöistä ei piitata. Samaa olen kuullut A1 Asunnot Lappeenranta Oy:n toiminnasta.

        2024 menossaL-rannassa "keisarinkoti"MASSIVISET remontit/korjaukset jatkuvat.Osui rehti tutkijainsinööri.


    • Anonyymi

      Hyvä määrä tullut A1 kämppiä tarjolle. Rauhankadulla meneillään joukkokato parhaillaan. Asukkaat saaneet sähköpostia ulkopuoliselta taholta, jossa tuotu tietoon muuttoihin vaikuttaneita asioita. Lähiaikoina tapahtunut myös puukotus/tappokeissi.

      • Anonyymi

        Olipa hyvä, että löysin tämän keskustelupalstan. Katselin vapaita asuntoja ja ihastuin asuntoihin sekä sijaintiin. Jostain syystä halusin kuitenkin löytää muiden kokemuksia A1 ja niitähän löytyi aivan hirmuinen määrä. Poistettuja sääntöjenvastaisia kommentteja peräti 19! Mitä lie niissä ollut?! Mutta kiitos teille, jotka olette tänne kokemuksia kirjoittaneet. En tosiaankaan heiltä asuntoa tämän jälkeen vuokraa ja varoitan kyllä muitakin. Tsemppiä kaikille teille, jotka niissä asunnoissa asutte, toivottavasti pääsette pois mahdollisimman pian!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olipa hyvä, että löysin tämän keskustelupalstan. Katselin vapaita asuntoja ja ihastuin asuntoihin sekä sijaintiin. Jostain syystä halusin kuitenkin löytää muiden kokemuksia A1 ja niitähän löytyi aivan hirmuinen määrä. Poistettuja sääntöjenvastaisia kommentteja peräti 19! Mitä lie niissä ollut?! Mutta kiitos teille, jotka olette tänne kokemuksia kirjoittaneet. En tosiaankaan heiltä asuntoa tämän jälkeen vuokraa ja varoitan kyllä muitakin. Tsemppiä kaikille teille, jotka niissä asunnoissa asutte, toivottavasti pääsette pois mahdollisimman pian!

        Poistetuissa viesteissä on lähinnä ollut kirosanoja, jotka ilmeisesti ovat vastoin keskustelualueen sääntöjä. Niiden käyttö ei tietenkään yllätä, kun asukkaat ovat tänne purkaneet tunteitaan kohtaamistaan vääryyksistä.


      • Anonyymi

        Liittyykö puukotus ja poismuutto toisiinsa vai irrallisia asioita? Hieman huolestuttaa toiminta, kun tiedän tapauksen jossa heidän edustaja on uhkaillut astetta vakavammin asiakasta jonka kanssa ollut ongelmia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Poistetuissa viesteissä on lähinnä ollut kirosanoja, jotka ilmeisesti ovat vastoin keskustelualueen sääntöjä. Niiden käyttö ei tietenkään yllätä, kun asukkaat ovat tänne purkaneet tunteitaan kohtaamistaan vääryyksistä.

        Täältä poistetaan myös asiallisia viestejä, jos ne sisältävät kritiikkiä.


    • Anonyymi

      Tuttavilta kuultuna en todellakaan ostaisi tai vuokraisi A1 Asuntojen asuntoja Lahdesta tai Lappeenrannasta. Samanlainen huijaus meininki kuulemma molemmissa kaupungeissa ja tehdään sutta ja sekundaa

    • Anonyymi

      Nyt tarjoavat jopa vuokrasopimuksen ensimmäistä kuukautta ilmaiseksi :D ai että tekee hyvää nähdä firman kituvan

    • Anonyymi

      Onko kukaan Rauhankadulta lokakuun päätteeksi poismuuttanut saanut takuuvuokraa takaisin ilman, että A1 on yrittänyt sitä pimittää?

      • Anonyymi

        Olen saanut takaisin mutta 90e liian vajaana :D sain kaksi viikkoa myöhemmin myös 90e takaisin.


    • Anonyymi

      Täällä nyt itse vähän aikaa asuneena täytyy osasta asukkaista sanoa, että sangen outoa porukkaa asuu. Ei minkäänlaisia käytöstapoja tunnu olevan. Pidetään hirveetä meteliä omissa kämpissä ja rapussa keskellä yötä ja aamuyön tunteina. Huudetaan, bassot jytisee ja tapellaan. Rappukäytävät karmeessa kunnossa. Röökiä vedetään kämpissä, sen kyllä haistaa ja jopa rappukäytävässä. Ei kunnioiteta muita asukkaita pätkääkään. Ja kaiken huippu oli kun nää yhdet talon sekoblondit ja jannut ampu pihassa raketteja ja heitteli niitä mihin sattu. Haloo, missä järki?! No, kuullut jo monelta, että levoton talo ollut alusta alkaen ja mitä olen nyt täältäkin lukenut.

      • Anonyymi

        Aivan samaa mieltä.. Itse myös asun B-rapussa ja odotan vaan päivää että voin muuttaa pois. Hissistä revitty yöllä etupaneeli kokonaan.. Yhtään ei katota ketä otetaan sisään tänne vaan kaikki kelpaa. Ja toimistolta sanotaan että kyllä se talo vielä rauhottuu. Viime vuoden huumehörhöjen jälkeen ei voi sanoa että edelleenkään olisi turvallinen olo asua täällä.


    • Anonyymi

      Hintaa otetaan mutta palvelu on sitten toista. Rauhankadun asunnoissa aivan järkyttävän kylmä näin talviaikaan. Kuulemma lämmitystä ollaan lisäämässä mutta ei kyllä näy missään. Talo johonka ei pitänyt saada muuttaa koirien kanssa on yhtäkkiä muuttunut myös siihen että koirat saavatkin tulla ja sen myötä yöt ja päivät pitkät haukkumista kuuluu pahviseinien läpi omaan asuntoon. Rappukäytävät ovat törkysessä kunnossa..likaa ja roskaa täynnä. Välillä talon omien asukkien pakko siivota käytäviä etteivät kengät tartu lattioihin kiinni teinien ryyppybileitten jälkeisiin jätteisiin. Jos kaipaat yhtään normaalia asumista niin et muuta ainakaan rauhankadulle. Aika välinpitämätöntä toimintaa vaikka asiat menneet toimistolle eteenpäin kyllä kaikista epäkohdista.

      • Anonyymi

        Paljon maksoit rauhankadun asunnosta?


    • Anonyymi

      Kummallista ettei kukaan puutu tuon firman rakentamisen laatuun. Luulisi ettei kaikki räikeydet menisi valvonnan lävitse

      • Anonyymi

        Kyllä käsittääkseni rakennusvalvonta jossain vaiheessa alkoi syynäämään firman touhuja tarkemmin mutta ei rakennusvalvonta pystyy firmaa jäihin laittamaan. Tuntuu että hommia tehdään vaikka niihin ei valvonnasta tai muualtakaan lupaa ole. Nyt käsittääkseni uudet projektit on ollut firmalta jäissä. Ei ainakaan mitään uusia hölmöilyjä ole ilmaantunut ja firman liikevaihtokin näyttää romahtaneen mikä on vain positiivista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä käsittääkseni rakennusvalvonta jossain vaiheessa alkoi syynäämään firman touhuja tarkemmin mutta ei rakennusvalvonta pystyy firmaa jäihin laittamaan. Tuntuu että hommia tehdään vaikka niihin ei valvonnasta tai muualtakaan lupaa ole. Nyt käsittääkseni uudet projektit on ollut firmalta jäissä. Ei ainakaan mitään uusia hölmöilyjä ole ilmaantunut ja firman liikevaihtokin näyttää romahtaneen mikä on vain positiivista.

        Mistä tiedät liikevaihdon romahtaneen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä tiedät liikevaihdon romahtaneen?

        Katso Asiakastiedon nettisivuilta. Sieltä näet tuon firman liikevaihdon muutoksen -99%.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katso Asiakastiedon nettisivuilta. Sieltä näet tuon firman liikevaihdon muutoksen -99%.

        Joo, mutta se on tilikaudelle 2018. Osakeyhtiön liikevaihto on tosin julkista tietoa, joten yhtiön tulee jossain vaiheessa julkistaa se myös tilikaudelle 2019. Toisaalta kaiken näytön perusteella yhtiö pitää lakikirjaa vessapaperina, joten jos viime vuoden taloustietoja ei pikkuhiljaa ala ilmestyä niin asiasta voi vinkata patentti- ja rekisterihallitukselle.


    • Anonyymi

      Kun liikevaihto laskee -99 %:a, tarkoittaa se sitä, että käytännössä toiminta on lopetettu ja kuoret on jätetty jäljelle. Ei muuta kuin perustetaan uusi firma, niin ei tarvitse tehdä takuukorjauksia, eikä muutakaan ikävää.

      • Anonyymi

        No näinhän on juuri tehtykin. 1.1.2020 firma aloitti hieman muutetulla nimellä, mutta sama kiero meininki jatkuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No näinhän on juuri tehtykin. 1.1.2020 firma aloitti hieman muutetulla nimellä, mutta sama kiero meininki jatkuu.

        Mikä on se muutettu nimi? Olennainen tieto.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä on se muutettu nimi? Olennainen tieto.

        A1 Vuokra-asunnot Oy


    • Anonyymi

      Hsrmi että pilasivat lappeenrannan raastuvankadun saneerauksen...

      • Anonyymi

        Lappeenrannan saneerauksen pilasi heidän projektinjohtajansa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lappeenrannan saneerauksen pilasi heidän projektinjohtajansa

        Sama heppu joka Lahdessa häärää. Säälin ihmisiä, jotka ovat heidän "saneeraus kohteista ostaneet uutta vastaavaa"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama heppu joka Lahdessa häärää. Säälin ihmisiä, jotka ovat heidän "saneeraus kohteista ostaneet uutta vastaavaa"

        Lappeenrannassa ei häärännyt omistaja itse, vaan eri projektinjohtaja


    • Anonyymi

      Onko heidän joku saneeraus kohde onnistunut?

    • Anonyymi

      Tietääkö kukaan mikä on tuon lprn raastuvankadun nykytilanne? Kannattaako edes harkita ostamista ko. Kiinteistöstä vai onko jotain suurempaa kohta taas edessä?

      • Anonyymi

        Miksi pitäisi edes harkita kaikkien näiden juttujen jälkeen mitä täältä lukee


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi pitäisi edes harkita kaikkien näiden juttujen jälkeen mitä täältä lukee

        Jos nämä tarinat Lahdesta ja Lappeenrannasta pitävät yhtään paikkansa, niin en ostaisi yhtään heidän saneeraamaan kohdetta. Miten ihmeessä nuo heidän kohteensa ovat läpäisseet rakennusvalvonnan?


      • Anonyymi

        Ei kannata. hyvältä näyttää vaan ei ole.


    • Anonyymi

      A1 Asuntojen toimintaperiaate vaikuttaisi olevan seuraava:
      1. Ostetaan pilkkahintaan korjauskelvoton kerrostalo.
      2. Tehdään näyttävä pintaremontti (piittaamatta kosteusvaurioista ynnä muusta).
      3. Myydään ihastuttava asunto ihastuneelle ostajalle.
      4. Ajataan yritystoiminta alas ja vetäytydään kaikista vastuista.

    • Anonyymi

      Tällä kokemuksella, kiertäkää kaukaa.

    • Anonyymi

      Hupsista! Meinasin hakea kyseisessä firmassa avoinna olevaa vuokrausliiketoiminnasta vastaavan paikkaa. Onneksi ajauduin tänne muodostamaan mielipiteeni ja säästyinkin juuri hakemisen vaivalta.

      • Anonyymi

        Sen sosiopaatin alaisuuteen ei todellakaan kannata hakea töihin.


      • Anonyymi

        Vuokra-asunnon nykyinen esittelijä Lahdessa kertoi asuntonäytössä (kun kysyttiin kuinka asuntoa voi nyt hakea, täytetäänkö hakemus), että vuokralainen valitaan sen perusteella kuka maksaa takuuvuokran - ja nopeimmin... tämä ehkä kertoo kaiken mitä tarvitsee.


      • Anonyymi

        A1-asuntojen meininkiä jo vuodesta 2017 seuranneena tuo paikka on ollut haussa jo useamman kerran aikavälillä. Vaikuttaa siltä, että tehtävään palkatut eivät ole oikein viihtyneet firmassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sen sosiopaatin alaisuuteen ei todellakaan kannata hakea töihin.

        Huh huh..meinasinpa juuri laittaa hakemusta TAAS avoinna olevaan välittäjän paikkaan. Eipä tarvi laittaa, mahtaa olla tuulinen paikka 🙄


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huh huh..meinasinpa juuri laittaa hakemusta TAAS avoinna olevaan välittäjän paikkaan. Eipä tarvi laittaa, mahtaa olla tuulinen paikka 🙄

        Eksyin sattumalta tänne kun googlettelin ko.yrityksen tietoja. Järkytyin suorastaan kaikesta tästä kirjoittelusta ja miten mm. se raskaana olleen naisen laiton irtisanominen on ollut ihan totta. Ajattelin jostain syystä ensin, että näitä juttuja on liioiteltu. Eihän kukaan irtisano raskauden takia. Olinpa naiivi. Kamala työnantaja. Kuitenkin toimitusjohtaja näyttää olevan itsekin äiti, ettäs kehtaa.


    • Anonyymi

      Älkää nyt maksako vakuutta rahana heille. Se on ISO riski...

      • Anonyymi

        Itse odotan jännityksellä että saankohan ikinä takuuvuokraani takaisin kun pois pääsen..


      • Anonyymi

        Olen kuullut että porukalla on kestänyt saada takuuvuokraa takasin heiltä ja saanut ihan vaatimalla vaatia takasinmaksua. Sen verran sanon että oikeesti ihmiset älkää missään nimessä sekaantuko tämän firman kanssa mihinkään kauppoihin. On kyseessä vuokra tai omistusasunnon osto niin kumpikin varmasti yhtä paha. Rauhankadulla mitkäkin hörhöt saa pyöriä ja tehä tuhojaan eikä kukaan puutu millään tavalla asioihin ja tuntuu, että asukkaiden turvallisuudesta ja hyvinvoinnista ei välitetä pätkääkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen kuullut että porukalla on kestänyt saada takuuvuokraa takasin heiltä ja saanut ihan vaatimalla vaatia takasinmaksua. Sen verran sanon että oikeesti ihmiset älkää missään nimessä sekaantuko tämän firman kanssa mihinkään kauppoihin. On kyseessä vuokra tai omistusasunnon osto niin kumpikin varmasti yhtä paha. Rauhankadulla mitkäkin hörhöt saa pyöriä ja tehä tuhojaan eikä kukaan puutu millään tavalla asioihin ja tuntuu, että asukkaiden turvallisuudesta ja hyvinvoinnista ei välitetä pätkääkään.

        Pahempaa on asunnon osto, hinta on kuitenkin huomattavasti isompi kuin yhden kuukauden vakuus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pahempaa on asunnon osto, hinta on kuitenkin huomattavasti isompi kuin yhden kuukauden vakuus.

        Se on kyllä 2 kuukauden vakuus mitä vaativat.. Kyllä sekin nuorelle ihmiselle kirpasee jos et sitä takasin saa.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Rauhankadulla hissit kerta viikkoon rikki ainakin B-rapussa niikun tälläkin hetkellä jo 4 päivä menossa eikä korjaajaa näy missään..tästä puuttuis vielä tosiaan että olis pyörätuolin tai keppien varassa niin pitäisi kotiinsa lukittautua moneksi päiväksi :D

    • Anonyymi

      Mitähän Hollolan kohteeseen Koulutielle kuuluu? Itse yritin sielä asua, mutta firman sielä asustaneet ulkomaalaiset rakennusmiehet tekivät asumisesta helvetin.

    • Anonyymi

      Varmaan jäänyt laskut maksamatta kun ei tule korjausta.

    • Anonyymi

      edellinen viesti poistettiin varmaa kokonaisen lainauksen takia joten kokeillaan uudestaan

      https://www.ess.fi/paikalliset/809453

      a1 joutuu syytteesee rauhankadun lainvastaisuuksien takii, oikeudenkäynti huhtikuussa. mahtava juttu :D

      • Anonyymi

        Voisitko yrittää kopioida tuota ESS.fi juttua tänne kun en millään viitsisi maksaa lukemisesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voisitko yrittää kopioida tuota ESS.fi juttua tänne kun en millään viitsisi maksaa lukemisesta.

        postasin aiemmin lainauksen mut se viesti poistettiin. se on vaa pari kappaletta pidempi, ei siinä sen kummempaa tietoo oo.


    • Anonyymi

      etlari 3.3.: a1 asunnot joutuu syytteeseen rauhankadun lainvastaisuuksien takia. oikeudenkäynti on huhtikuussa.

    • Anonyymi

      Hämeenkatu 28:sta yrittävät nyt myydä asuntoa vähän alle puolella miljoonalla, eivätkä varmaan kerro että siinä on just tehty luteiden tuhoamista:(

      • Anonyymi

        Voi olla yllätys, että taloyhtiön asunnoista on vuokrattu ja kiinteistön historiassa on merkittäviä vesivahinkoja. Maalilla sipastu pinnat ja saatu purkuvalmis kiinteistö uuteen nousuun.


    • Anonyymi

      Mitä tehdä kun isoimmat kosteustutkimuksia tekevät yritykset eivät suostu tulemaan mittaamaan ko yrityksen jälkiä:(:(

      • Anonyymi

        Rauhankadulle ainakin voisi yksi jos toinenkin tarkastaja tulla käymään..


      • Anonyymi

        Itse olin todistamassa Paloaseman jälkipyykkiä ja ei luoja miten pahasti a1-meininki realisoitui siellä. Oli asuntoa, jossa vesi oli tullut läpi vanhoja sähkövetoja pitkin keskellä asuinhuoneistojen sisäkattoa. Kaiken lisäksi kellari, joka ei edes kastunut suuressa vesivahingossa haisi ihan kuolemalta jo valmiiksi.


      • Anonyymi

        Miksi eivät suostu tulemaan?


    • Anonyymi

      Osaako joku neuvoa miten toimia tilanteessa sillä olemme naapureiden kanssa ihmetelleet miten täällä rauhankadulla ovat kaikki rappukäytävät tosi likasia ja siivoojia ole näkynyt moneen viikkoon että käykö muissa a1 kohteissa normaalisti siivojat? Olemme laittaneet toimistolle viestiä asiasta mutta emme ole mitään vastausta saaneet mihinkään ja vielä tämmöisenä aikana kun taudit jyllää niin pitäs siivoukseen rapuissakin panostaa. Niin vastuutonta tän firman toiminta!! Voiko tästä ilmoittaa jonnekin?

      • Anonyymi

        Laskut varmaan maksamatta. Itse olisin yhteydessä Lahden kaupungin terveystarkastajiin, he varmaan osaavat auttaa eteenpäin.


      • Anonyymi

        Olen asunut Rauhankadulla alusta alkaen ja siivouksen taso on ollut koko aika ala-arvoista! Aikasempaan asumispaikkaani verrattuna tosi iso ero. Siellä siivottiin 2-3 krt viikossa, mutta Rauhankadulla max 2 krt kuukaudessa. Ihan yököttää liikkua rapussa, mutta pakkohan sitä on töihin, kauppaan yms. päästä. Tätä ihmettelevät ystävätkin kyläillessä, että miten täällä on aina niin likaiset raput. Niinpä. Rahaa säästetään kaikessa!


    • Anonyymi

      Kiertäkää kaukaa. Tyttöystävä pääsi alkuvuodesta eroon ko. firman homeasunnosta. Olivat lykänneet kosteusvaurion korjausta kukaties vuosia ja peittelivät sitä viimeiseen asti. Vaurion laajuuden ilmetessä luikkivat pakoon, sitä ennen toki yrittivät sälyttää syytä vuokralaisen niskoille, mutta moinen vaurio ei ihan puolessa vuodessa ilmaannu.

      Sama firma välittää asuntoja torissa nimellä a real.

      • Anonyymi

        Kiitos tästä tiedosta


      • Anonyymi

        Oletan että kyse oli Hämeenkadun vuokra-asunnoista, toki muuallakin vesivahinkoja ovat tuottaneet. Siellä taisi ennen remontointia olla polveen asti vettä jossain kerroksessa. Vesivahingon huomasi joku ulkona kävellyt kun lasit oli huurteessa koko kerroksessa, oli juttu Etlarissa aikanaan. Tuskin kovin tarkasti ovat sitä korjailleet. En myöskään ihmettele että vuokralaisten syyksi yrittävät näitä syitä laittaa.


    • Anonyymi

      Vuoden verran asuin Rauhankadun asunnossa. Muutto tuli pakon edestä, laillisin keinoin onnistuin irtisanomaan vuokra sopparin vaikka sopimusta olis ollu jäljellä vielä muutama kk. Irtisanoutuessa mulle ilmotettiin, että yritetään sopia sopiva rikesakko johon totesin, että mulla on lain mukaan oikeus tässä tilanteessa purkaa vuokrasopimus ja tähän alettiin inttää toimiston puolelta vastaan. Vaikka kovasti uhkasivat niin ei sieltä mitään laskua loppujen lopuksi tullutkaan (mikä oli yllättävän positiivinen yllätys).
      Asuminen ei todellakaan vastannut siitä maksettua hintaa. Huolto ei hoitanut asioitaan, asunto oli talvella ja syksyllä ku jääkaappi ja seinät oli ihan ku pahvia olis ollu. En voi muuta sanoa ku oon niin kiitollinen, että pääsin eroon A1 asunnoista. Ei enää ikinä uudestaan.

      • Anonyymi

        Onko kukaan vertaillut tilinumeroja naapureiden kanssa mihin vuokra pitäisi maksaa? Tuntuu ett jtn viilunkia on kun naapurin kanssa eri tilinumerot eikä mitään viitettä. Lisäksi tilunumero vaihtunu jo 3 kertaa alle vuodessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko kukaan vertaillut tilinumeroja naapureiden kanssa mihin vuokra pitäisi maksaa? Tuntuu ett jtn viilunkia on kun naapurin kanssa eri tilinumerot eikä mitään viitettä. Lisäksi tilunumero vaihtunu jo 3 kertaa alle vuodessa.

        Tuota kannattaisi selvittää eteenpäin. Vaikuttaa mielenkiintoiselta, joten ehkä joku ylempi taho voisi tuota kommentoida.


    • Anonyymi

      Miksi tämä yritys toimii nimellä A real netin välityspalstoilla?

      • Anonyymi

        No niinpä...


    • Anonyymi

      Hetki sitten perustettu A1 Vuokra-asunnot Oy yritys on lakkautettu n. puolen vuoden olemassaolon jälkeen. Tilalle on perustettu kolme uutta yritystä:
      - A1 AH 1 Oy
      - A1 AH 2 Oy
      -A1 AH 3 Oy

      Olisi mielenkiintoista tietää mikä on näiden uusien yritysten funktio, miksi perustetaan kolme uutta yhtiötä? Mitä yritetään yhtiöittää/suojata?

      Toivottavasti ihmiset osaavat olla erossa näistä koijareista vaikka moni saattaakin hämääntyä kun tulee jatkuvasti uusia nimiä jolla toimitaan vaikka omistaja pariskunta on kaikissa sama.

      • Anonyymi

        Samalla yrittäjällä on joukko firmoja myös Virossa.


      • Anonyymi

        Omaisuutta tässä suojellaan. Siirretään omaisuus pois A1 Asunnot TL Oyltä ja sen jälkeen konkurssi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Omaisuutta tässä suojellaan. Siirretään omaisuus pois A1 Asunnot TL Oyltä ja sen jälkeen konkurssi.

        Ainakin Paloasemalla ja Vihreässä talossa ollut sellaisia korjausasioita, joihin en ole törmännyt aikaisemmin. Esimerkiksi vihreään taloon asennettiin patteriverkostoa jälkikäteen ja Paloasemalla korjattiin puutteellista kattoa. Paloasemalla alkuperäisiin suunnitelmiin kuului mm. uusi jätepiste, mutta lopputulos oli eriparia olevat käytettynä hankitut röntät ja aita, joka ei meinaa pysyä pystyssä. Rakentajan vastuu ainakin painaa vaakakupissa vielä jonkin aikaa.


    • Anonyymi

      Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa on vuokralainen nostanut kanteen A1 Asuntoja vastaan, kun yli 1200 euron vuokravakuus on pidätetty kokonaan ilmeisesti ruuvinjälkien vuoksi. Firmalla menee huonosti, joten se nähtävästi katsoo oikeudekseen helpottaa talousahdinkoaan vuokralaisten rahoja ryöväämällä.

      • Anonyymi

        Toivotaan, että kääntyy vuokralaisen eduksi. Näistä kun ei koskaan tiedä miten käy. A1 joutaisi kyllä syytteeseen , sen verran kieroilua firman taustalla tuntuu olevan.


      • Anonyymi

        Onko tämä asia edennyt nyt mihinkään suuntaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko tämä asia edennyt nyt mihinkään suuntaan?

        2.7. klo 9.00 on jutun suullinen valmisteluistunto. Tervetuloa seuraamaan!


    • Anonyymi

      Rauhankadulla tullut vain osasta asukkaista ilmoitus viime viikolla vuokran korotuksesta 50 eurolla kesäkuun 1.6 lähtien? Onko muille tullut tämmöistä? Lisäksi ainakin rauhankadulla menty vuokralaisten asuntoihin yleisavaimilla ilman lupaa ja ilmoittamatta.

      • Anonyymi

        No kyllä ne vuokrat vaan nousi kaikilla viime marraskuussa 20 e, jotka olivat asuneet vuoden Rauhankadulla. Se oli jo tosi korkea korotus, mutta eihän tollasta 50 e korotusta voi tulla, ihan laitonta. Omilla avaimilla tullaan törkeesti sisään ja ilman mitään ilmoitusta. Pari kertaa olen ollut paikalla itse kun on hätäseen soitettu ovikelloa ja samassa jo avattu ovi! Törkeetä! Olen samalla sanonut, että tänne ei ole mitään asiaa ilman ennakkoon sovittua ja varsinkaan, että ovikellon soiton jälkeen tullaan sisään eikä odoteta tuleeko joku avaamaan. Jos ei kukaan avaa niin silloin EI TULLA SISÄÄN. Onneksi enää kesä menee täällä ja sitten pääsee pois!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No kyllä ne vuokrat vaan nousi kaikilla viime marraskuussa 20 e, jotka olivat asuneet vuoden Rauhankadulla. Se oli jo tosi korkea korotus, mutta eihän tollasta 50 e korotusta voi tulla, ihan laitonta. Omilla avaimilla tullaan törkeesti sisään ja ilman mitään ilmoitusta. Pari kertaa olen ollut paikalla itse kun on hätäseen soitettu ovikelloa ja samassa jo avattu ovi! Törkeetä! Olen samalla sanonut, että tänne ei ole mitään asiaa ilman ennakkoon sovittua ja varsinkaan, että ovikellon soiton jälkeen tullaan sisään eikä odoteta tuleeko joku avaamaan. Jos ei kukaan avaa niin silloin EI TULLA SISÄÄN. Onneksi enää kesä menee täällä ja sitten pääsee pois!

        Miksi käyvät asunnossa? Joku syyhän niillä on oltava? Törkeetä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi käyvät asunnossa? Joku syyhän niillä on oltava? Törkeetä.

        No eipä vaan ole. Ei ole tullut mitään ilmoitusta edes, että tullaan tekemään jotain tms. Yhtäkkiä tupsahdetaan ja kun asukas on paikalla, niin ilmoitetaan, että tultiin vahingossa väärään asuntoon!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No eipä vaan ole. Ei ole tullut mitään ilmoitusta edes, että tullaan tekemään jotain tms. Yhtäkkiä tupsahdetaan ja kun asukas on paikalla, niin ilmoitetaan, että tultiin vahingossa väärään asuntoon!

        Suomi24 ei ilmeisesti anna minun ehdottaa sinulle eräänlaisen ilmoituksen tekemistä eräänlaiselle viranomaiselle. Se on samanlainen kuin minkä tekisit pyörävarkaudesta mutta sen sijaan kotirauhan rikkomisesta, jota asuntoon luvatta tunkeutuminen on.


    • Anonyymi

      Kyllä on ollut niin järkyttävää kuraa tämä Rauhankadulla asuminen ettei mitään järkeä. Teinit mesoaa täällä jatkuvalla syötöllä oli päivä mikä tahansa kyseessä. Ei kyllä näin isoa vuokraa raaski tämmösestä asumisesta maksaa.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä, ihan järkyttävää meininkiä!


    • Anonyymi

      Vaikuttaisi taas tapahtuneen ihana massapoismuutto A1:n asunnoista. Toivottavasti rahanhukka on lurjuksille mahdollisimman suuri.

    • Anonyymi

      Rauhankatu on joo tyhjentymässä aika monella syyskuuhun mennessä

      • Anonyymi

        Valitettavasti uusia tulee ja kunnon vuokralaiset joutuu lusimaan täällä vuoden, että saavat takuurahansa pois, JOS edes saavat! Melkoisia tarinoita kuullut asukkaista, jotka ovat joutuneet taistelemaan omistajien kanssa näiden keksiessä vaikka mitä millä saavat pidettyä takuurahat. Tässäkin toimivat laittomasti! Kunpa joku lähtis viemään asiaa yleiseen tietoisuuteen, että tää kieroilu ja rikollinen toiminta loppuis ja joutuisivat vastaamaan teoistaan. Miten ne pääsee kaikesta luikertelemaan pois?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valitettavasti uusia tulee ja kunnon vuokralaiset joutuu lusimaan täällä vuoden, että saavat takuurahansa pois, JOS edes saavat! Melkoisia tarinoita kuullut asukkaista, jotka ovat joutuneet taistelemaan omistajien kanssa näiden keksiessä vaikka mitä millä saavat pidettyä takuurahat. Tässäkin toimivat laittomasti! Kunpa joku lähtis viemään asiaa yleiseen tietoisuuteen, että tää kieroilu ja rikollinen toiminta loppuis ja joutuisivat vastaamaan teoistaan. Miten ne pääsee kaikesta luikertelemaan pois?

        Itse muutan syyskuun alussa pois ja minulla nimenomaan on tuo 2 kuukauden takuu kiinni jonka kipeästi tarvitsen. Voin sanoa, että aika jännittyneenä odotan mitä omasta kämpästä tulee koska tiedän että siististi olen asunut niin sanottavaa ei paljoa pitäisi olla. Taistella aion kyllä omistani, jos jotain tulee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valitettavasti uusia tulee ja kunnon vuokralaiset joutuu lusimaan täällä vuoden, että saavat takuurahansa pois, JOS edes saavat! Melkoisia tarinoita kuullut asukkaista, jotka ovat joutuneet taistelemaan omistajien kanssa näiden keksiessä vaikka mitä millä saavat pidettyä takuurahat. Tässäkin toimivat laittomasti! Kunpa joku lähtis viemään asiaa yleiseen tietoisuuteen, että tää kieroilu ja rikollinen toiminta loppuis ja joutuisivat vastaamaan teoistaan. Miten ne pääsee kaikesta luikertelemaan pois?

        Perustakaa faceryhmä taloyhtiölle. Etsikää facesta Lahti ryhmän kautta muita asukkaita. Puhaltakaa yhteen hiileen. Toimi Vuoripojankadulla kun tuli yks kaks yllättäin ksikille vesimaksut käytöstä kun porukka luuli et siel on 20e/kk. Eikä mitää mainintaa vuokrasopparissa asiasta. Niin vaa asukkaat voitti sen erän ja 1. vuoden laskut peruttiin. Jatkossa sitten kai joutuivat maksaa. Kyllä oli sekin melkoinen taloyhtiö, nyt niitö vuokraa joku muu kuin alussa. Omistajakin vissii vaihtu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valitettavasti uusia tulee ja kunnon vuokralaiset joutuu lusimaan täällä vuoden, että saavat takuurahansa pois, JOS edes saavat! Melkoisia tarinoita kuullut asukkaista, jotka ovat joutuneet taistelemaan omistajien kanssa näiden keksiessä vaikka mitä millä saavat pidettyä takuurahat. Tässäkin toimivat laittomasti! Kunpa joku lähtis viemään asiaa yleiseen tietoisuuteen, että tää kieroilu ja rikollinen toiminta loppuis ja joutuisivat vastaamaan teoistaan. Miten ne pääsee kaikesta luikertelemaan pois?

        Onko joku saanut normaalisti näiltä takuuvuokransa takaisin tämän vuoden puolella? Osaa varautua mitä odotettavissa kun muuttaa pois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko joku saanut normaalisti näiltä takuuvuokransa takaisin tämän vuoden puolella? Osaa varautua mitä odotettavissa kun muuttaa pois.

        Me saatiin sentään takuuvuokra takaisin kokonaisuudessaan, mutta siivottiinkin porukalla kokonainen vuorokausi listan mukaisesti varmuudenvuoksi . Kaikki muu sielä sujuikin erittäin huonosti. A1 laittoi meidät muuttamaan ennen kuun alkua klo 12 mennessä tai joutuisimme maksamaan seuraavankin kuun vuokran, meillä ei ollut tuolloin vielä edes avaimia uuteen asuntoon. Kylpyhuoneen kosteusvauriolle ei tehty mitään puoleen vuoteen. Asuntoon tultiin kysymättä/ ilmoittamatta järjestämään näyttöjä, asiakaspalvelu oli todella törkeää yms.


      • Anonyymi

        Melko paljon näyttää olevan vapaita ja vapautumassa olevia asuntoja. Some-kanavalla yritetään luoda mielikuvaa, että asuntoja olisi saatu hyvin vuokrattua eteenpäin, mutta onkohan noin..
        Miten yhtiön johtoa vastaan nostettu syyteasia etenee, onko tästä mitään uutta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Melko paljon näyttää olevan vapaita ja vapautumassa olevia asuntoja. Some-kanavalla yritetään luoda mielikuvaa, että asuntoja olisi saatu hyvin vuokrattua eteenpäin, mutta onkohan noin..
        Miten yhtiön johtoa vastaan nostettu syyteasia etenee, onko tästä mitään uutta?

        Kunpa tieto tästä kulkisi kaikille, eikä kukaan enää vuokraisi asuntoa heiltä. Niin moni säästyisi isoilra harmeilta. Toivon ja uskon, että vielä jonain päivänä joutuvat vastuuseen tekemisistään. Eli toisin sanoen, minkä taakseen jättää, sen edestään löytää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Melko paljon näyttää olevan vapaita ja vapautumassa olevia asuntoja. Some-kanavalla yritetään luoda mielikuvaa, että asuntoja olisi saatu hyvin vuokrattua eteenpäin, mutta onkohan noin..
        Miten yhtiön johtoa vastaan nostettu syyteasia etenee, onko tästä mitään uutta?

        Kaikkia asuntoja ei ole edes ilmoitettu nettiin mitkä ovat vapautumassa syksyn aikana.. Ainakaan rauhankadulta..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kunpa tieto tästä kulkisi kaikille, eikä kukaan enää vuokraisi asuntoa heiltä. Niin moni säästyisi isoilra harmeilta. Toivon ja uskon, että vielä jonain päivänä joutuvat vastuuseen tekemisistään. Eli toisin sanoen, minkä taakseen jättää, sen edestään löytää.

        Onko joku tietoinen tästä uudesta heidän asiakaspalvelijastaan kun häntä oo kiinni saanut enään että onko saanut jo fudut vai lähtenyt itse menemään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko joku tietoinen tästä uudesta heidän asiakaspalvelijastaan kun häntä oo kiinni saanut enään että onko saanut jo fudut vai lähtenyt itse menemään.

        Jos on vähänkään järkevä tyyppi, niin toivottavasti lähtenyt omasta toimesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Melko paljon näyttää olevan vapaita ja vapautumassa olevia asuntoja. Some-kanavalla yritetään luoda mielikuvaa, että asuntoja olisi saatu hyvin vuokrattua eteenpäin, mutta onkohan noin..
        Miten yhtiön johtoa vastaan nostettu syyteasia etenee, onko tästä mitään uutta?

        Kyllä rauhankadulle ainakin samantien tuppas uutta porukkaa sisään kun vanhat vaan kerkes ovesta astuun pihalle..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Me saatiin sentään takuuvuokra takaisin kokonaisuudessaan, mutta siivottiinkin porukalla kokonainen vuorokausi listan mukaisesti varmuudenvuoksi . Kaikki muu sielä sujuikin erittäin huonosti. A1 laittoi meidät muuttamaan ennen kuun alkua klo 12 mennessä tai joutuisimme maksamaan seuraavankin kuun vuokran, meillä ei ollut tuolloin vielä edes avaimia uuteen asuntoon. Kylpyhuoneen kosteusvauriolle ei tehty mitään puoleen vuoteen. Asuntoon tultiin kysymättä/ ilmoittamatta järjestämään näyttöjä, asiakaspalvelu oli todella törkeää yms.

        Tuossa siivoamisessa ei ole mitään poikkeavaa. Minulla on useampi vuokra-asunto ja aina on asunnosta lähdetty siten, että suurinpiirtein on keskilattia imuroitu ja vain vessan pytty puhdistettu. Se useimmiten sitten minä jo on siellä sen 4-5 tuntia ja siivoaa asunnon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuossa siivoamisessa ei ole mitään poikkeavaa. Minulla on useampi vuokra-asunto ja aina on asunnosta lähdetty siten, että suurinpiirtein on keskilattia imuroitu ja vain vessan pytty puhdistettu. Se useimmiten sitten minä jo on siellä sen 4-5 tuntia ja siivoaa asunnon.

        Näin itsellänikin… pinta puhdistus ja itse joudun tekemään sen poismuutto siivouksen. Eikö ihmiset enää osaa likojansa poistaa. Paras on ollut 55v kiinteistönhuoltaja… ei ollut lian likaa missään. Vanha kansa osaa.


    • Anonyymi

      Ei ole kokemuksia.

      • Anonyymi

        No hyvä jos ei ole!


    • Anonyymi

      Onko joku ottanut heidän kauttaan tämän vakuuden (granidia) vai mikä lie onkaan? Eikö heille makseta vuokran yhteydessä juuri ylimääräistä, että tämä vakuus sitten korvaa sen jos jotain menee rikki vai olenko ymmärtänyt aivan väärin? Selvittäkäähän ihmiset onko kyseistä vakuutta edes olemassa ollenkaan! Vink vink...

      • Anonyymi

        Garantia..


    • Anonyymi

      Rauhankatu 2 täynnä huumeidenkäyttäjiä ja siivottomassa kunnossa yleiset tilat. Kellari- ja pyörävarkauksia usein. Roskiksia tyhjennettiin todella harvoin. Vettäkin valui läpi kahdesta kohtaa talon kellarissa.

      • Anonyymi

        Vaihtuvuus on aika suurta, joten asunnot kyllä kelpaa. Ihmettelen kyllä miksi. Varmaan hirvein talo missä itse olen ikinä asunut. Onneksi enään 1.5 kuukautta ja pääsee pois.


      • Anonyymi

        Ennen ei ollut hämeenkadun talo, mutta nykysin on tämäkin. Portaikoissa ja hississä haisee kokoajan kannabis, rapussa ramppaa epäilyttävää porukkaa, huumeita ostetaan etuoven edessä häikäilemättömästi, jossa heilläkin on asennettu jonkun näkönen kamera. Poliisit ovat moneen kertaan täälläkin käyneet ja A1 asunnot eivät tee mitään asialle. Lukuisista kehoituksista huolimatta, asian eteen ei tehdä muuta kuin voivotella. Odotan kun kuuta nousevaa että se vuosi tulee tässä täyteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ennen ei ollut hämeenkadun talo, mutta nykysin on tämäkin. Portaikoissa ja hississä haisee kokoajan kannabis, rapussa ramppaa epäilyttävää porukkaa, huumeita ostetaan etuoven edessä häikäilemättömästi, jossa heilläkin on asennettu jonkun näkönen kamera. Poliisit ovat moneen kertaan täälläkin käyneet ja A1 asunnot eivät tee mitään asialle. Lukuisista kehoituksista huolimatta, asian eteen ei tehdä muuta kuin voivotella. Odotan kun kuuta nousevaa että se vuosi tulee tässä täyteen.

        Hämeenkadulta ei ois pitäny ostaa asuntoa. Tästä tulee tosi iso tappio myydessä.


    • Anonyymi

      Teimme muuttoa viikko sitten naapureitten kanssa Rauhankadulta. Jouduimme turvaamaan asianajajaan, jotta saisimme firman omistajille jakeluun asian avainten palautukseen liittyen. Kaikilta vaadittiin avaimia 31.8 kello 12 mennessä mikä oli täysin mahdotonta. Avaimia emme palauttaneet vasta kun olimme siivonneet asunnon ja tehneet muuttomme rauhassa. Maksoimmehan vuokraa tuosta päivästä vielä normaalisti. Saimme puhelua ja viestiä maanantaina mutta emme vastanneet tarkotuksella niihin. Vaikka sanottiin, että laki on laki ja sitä pitää noudattaa niin tämä ei mennyt jakeluun. Täytyy sanoa, että pois muuttaminen kyseisestä talosta oli varmaan elämäni paras päivä. Muistakaa ihmiset pitää oikeuksistanne kiinni heidän kanssaan. Yrittävät kaikin keinoin nujertaa, jos ei laita kova kovaa vastaan. Takuurahoja tietysti nyt odotellessa sitten, että saas nähä joutuuko toisen taistelun niistä käymään vielä.

      • Anonyymi

        Johan huoneenvuokralaissakin sanotaan näin, muuttopäivä on vuokrasopimuksen mukaisen päivän jälkeinen päivä. Itse olen muuttanut niin että pyrin viimeistöän seur.päivänä klo 12 mennessä luovuttamaan avaset . Toki muutot on aina yks oravanpyörä, kun sen mahdollisen seuraavankin tulijan pitäis saada asuntonsa tyhjäksi. Sen vuoksi mielellään varaa muuttoon ennemmin vaikka viikon maksaen ristiin 2 asunnon vuokrat siltä ajalta, jos siihen mahdollisuus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Johan huoneenvuokralaissakin sanotaan näin, muuttopäivä on vuokrasopimuksen mukaisen päivän jälkeinen päivä. Itse olen muuttanut niin että pyrin viimeistöän seur.päivänä klo 12 mennessä luovuttamaan avaset . Toki muutot on aina yks oravanpyörä, kun sen mahdollisen seuraavankin tulijan pitäis saada asuntonsa tyhjäksi. Sen vuoksi mielellään varaa muuttoon ennemmin vaikka viikon maksaen ristiin 2 asunnon vuokrat siltä ajalta, jos siihen mahdollisuus.

        Siis vuokrasopparin loppumisen jälkeinen seuraava arkipäivä. Sinun tapauksessa
        1.9 klo 12. Alalla työskennelleenä sekä monta kertaa muuttaneena tämä tieto.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Johan huoneenvuokralaissakin sanotaan näin, muuttopäivä on vuokrasopimuksen mukaisen päivän jälkeinen päivä. Itse olen muuttanut niin että pyrin viimeistöän seur.päivänä klo 12 mennessä luovuttamaan avaset . Toki muutot on aina yks oravanpyörä, kun sen mahdollisen seuraavankin tulijan pitäis saada asuntonsa tyhjäksi. Sen vuoksi mielellään varaa muuttoon ennemmin vaikka viikon maksaen ristiin 2 asunnon vuokrat siltä ajalta, jos siihen mahdollisuus.

        Laki on tälle firmalle lähinnä kokoelma ikäviä suosituksia jotka voi jättää noudattamatta tarpeeksi kovaa kun huutaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laki on tälle firmalle lähinnä kokoelma ikäviä suosituksia jotka voi jättää noudattamatta tarpeeksi kovaa kun huutaa.

        Samaa mieltä. Ihan älytöntä toimintaa, minunkin asuntoon tultu pariin otteeseen omilla avaimilla sisään. Kerran juuri sain kylpytakin päälle kun olin suihkusta tulossa kun ovi jo avautui. Jos yhtään mistään uskallat valittaa, niin joudut heidän maalitauluksenne. Mistään mikä asunnossa pitäisi vaihtaa/korjata ei uskalla sanoa, kun ei tee mieli olla vuokranatajiin missään yhteydessä ellei ole aivan pakko.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä. Ihan älytöntä toimintaa, minunkin asuntoon tultu pariin otteeseen omilla avaimilla sisään. Kerran juuri sain kylpytakin päälle kun olin suihkusta tulossa kun ovi jo avautui. Jos yhtään mistään uskallat valittaa, niin joudut heidän maalitauluksenne. Mistään mikä asunnossa pitäisi vaihtaa/korjata ei uskalla sanoa, kun ei tee mieli olla vuokranatajiin missään yhteydessä ellei ole aivan pakko.

        Kaikessa toiminnassa näkyy, että puuttuva ammattitaito on korvattu pelkällä räikeällä kieroilulla. Asukkaiden lisäksi osansa siitä ovat saaneet niin jatkuvasti vaihtuvat työntekijät kuin yhteistyökumppanitkin. Sopimussuhteet tämän firman kanssa ovat tavattoman lyhyitä, eikä mikään uskottava toimija ala heidän kanssa enää millekään. Ilmeisesti ovat itsekin huomanneet huonon maineensa, kun asuntoja vuokrataan tällä uudella nimellä ”A Real” ja lähinnä sossun asiakkaille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä. Ihan älytöntä toimintaa, minunkin asuntoon tultu pariin otteeseen omilla avaimilla sisään. Kerran juuri sain kylpytakin päälle kun olin suihkusta tulossa kun ovi jo avautui. Jos yhtään mistään uskallat valittaa, niin joudut heidän maalitauluksenne. Mistään mikä asunnossa pitäisi vaihtaa/korjata ei uskalla sanoa, kun ei tee mieli olla vuokranatajiin missään yhteydessä ellei ole aivan pakko.

        Suosittelen kyllä laittamaan viestiä kaikista epäkohdista, vaikka vuokranantaja ei asian eteen mitään tekisikään. On sitten ainakin itsellään todiste siitä, että on viestin laittanut. Täten vuokranantaja ei voi syyttää asukasta ja vaatia korvauksia (esim. poismuutto) jostakin asiasta mitä ei ole korjattu. Kannattaa myös aina asuuntoon muuttaessa (myös poismuutto) videokuvata asunto jo heti ulko-ovea myöten, niin on todiste siitä, että kuvat on kyseisestä asunnosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Johan huoneenvuokralaissakin sanotaan näin, muuttopäivä on vuokrasopimuksen mukaisen päivän jälkeinen päivä. Itse olen muuttanut niin että pyrin viimeistöän seur.päivänä klo 12 mennessä luovuttamaan avaset . Toki muutot on aina yks oravanpyörä, kun sen mahdollisen seuraavankin tulijan pitäis saada asuntonsa tyhjäksi. Sen vuoksi mielellään varaa muuttoon ennemmin vaikka viikon maksaen ristiin 2 asunnon vuokrat siltä ajalta, jos siihen mahdollisuus.

        Älä jauha paskaa, muuttopäivä on se mikä sopimuksessa lukee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä jauha paskaa, muuttopäivä on se mikä sopimuksessa lukee.

        Älä itse jauha! Googleta vaikka sanalla muuttopäivä ja lue vuokraturvan sivuilta ennenkuin tulet tänne pätemään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä jauha paskaa, muuttopäivä on se mikä sopimuksessa lukee.

        Muuttopäivä on lakisääteinen. Siitä voi sopia, mutta harvemmin niin tehdään, jolloin laki on se joka pätee. Eli ei mene niin, että vuokranantaja päättää jos sopimuksessa ei lue mitään.


      • Anonyymi

        Saitko takuu rahat?


    • Anonyymi

      A1 TAAS etsii vuokra-asunnonvälittäjää. Huipulla tuulee 😅

    • Anonyymi

      A real välitysliike etsii, ei tosin ole mitään lupia.

    • Anonyymi

      Kannattaa lukea ESS/26.11.2020 artikkeli.

      • Anonyymi

        Minkälainen yrittäjä vastaa kritiikkiin trumpmaisesti "Kuka tommosta sanoo? Taitaa niissä itse olla vika, me teemme kaiken ihan oikein"? Aivan, huono yrittäjä.

        A1 kaivaa itse omaa hautaansa.


      • Anonyymi

        Kuulin, että joku on nostamassa ryhmäkannetta A1 Asuntoja vastaan. Toivottavasti mahdollisimman moni lähtee mukaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulin, että joku on nostamassa ryhmäkannetta A1 Asuntoja vastaan. Toivottavasti mahdollisimman moni lähtee mukaan.

        Suomessa ryhmäkanteen voi nostaa vain kuluttaja-asiamies eikä sellaista ole vielä kertaakaan nostettu. Se ei siis ole todennäköinen vaihtoehto tässä.


      • Anonyymi

        Koska vaimo vain paperilla omistaja. A vastaa kaikesta. Vaimo vain lakkaa ja viilaa kynsiään, ottaa botoxia ja silikonia. Että semmoinen toimitusjohtaja.


      • Anonyymi

        Asuu muka virossa eikä maksa veroja suomeen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asuu muka virossa eikä maksa veroja suomeen

        Menee pohja koko keskustelulta, kun täällä huudellaan ihan omasta päästä keksittyjä juttuja. Jospa pysytään faktoissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menee pohja koko keskustelulta, kun täällä huudellaan ihan omasta päästä keksittyjä juttuja. Jospa pysytään faktoissa.

        Tätä olisin toivonut myös A1 Asunnoilta kun heidän kanssaan asioin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menee pohja koko keskustelulta, kun täällä huudellaan ihan omasta päästä keksittyjä juttuja. Jospa pysytään faktoissa.

        Kirjat virossa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menee pohja koko keskustelulta, kun täällä huudellaan ihan omasta päästä keksittyjä juttuja. Jospa pysytään faktoissa.

        Mikä on ihan omasta päästä keksittyä?
        Jonkin aikaa olen tämän ns. yrittäjäperheen toimia seurannut ja voin sanoa, että kaikki keskustelussa ilmi tullut on aivan tuttua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menee pohja koko keskustelulta, kun täällä huudellaan ihan omasta päästä keksittyjä juttuja. Jospa pysytään faktoissa.

        Päätekijä on kirjoilla Virossa. Se on fakta se.


    • Anonyymi

      Kaikki vaan nyt levittään sanaa eteenpäin jotta sais tän firman toiminnan jäihin toivottavasti sitä kautta, että kukaan enää heiltä vuokrais asuntoa!

    • Anonyymi

      STT 3.12.2020: Lahtelainen rakennusyrittäjä käytti turvapaikanhakijoita hyväkseen ja teetti heillä töitä alle minimipalkan, tuomittiin sakkoihin. A1 Asunnot kyseessä?

      • Anonyymi

        Ei ne virolaiset turvapaikkoja hae.


    • Anonyymi

      Jos tykkää tietää, käykö naapuri paskalla vai kusella ja onko vatsa toiminut, asuminen näissä saneerauskohteissa on varmasti oikein mieluista.

      • Anonyymi

        Älkää valittako, hyviä asuntoja ja A luokkaa. Ette tiedä saneerauksesta mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älkää valittako, hyviä asuntoja ja A luokkaa. Ette tiedä saneerauksesta mitään.

        Voitko nyt vaan olla jo ihan hiljaa ja lopettaa noi valheet, kiitos. Kyllä täällä kaikki tietää kuka nämä ainoat positiiviset kommentit käy kirjottamassa. Ei niitä kukaan usko. :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voitko nyt vaan olla jo ihan hiljaa ja lopettaa noi valheet, kiitos. Kyllä täällä kaikki tietää kuka nämä ainoat positiiviset kommentit käy kirjottamassa. Ei niitä kukaan usko. :)

        Kaikki A1:n saneeraukset on heti uuden saneerauksen tarpeessa :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älkää valittako, hyviä asuntoja ja A luokkaa. Ette tiedä saneerauksesta mitään.

        Onkohan itse käynyt mitään rakennusalan koulutusta.. Isännöitsijän hommista ainakaan tajunnut mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onkohan itse käynyt mitään rakennusalan koulutusta.. Isännöitsijän hommista ainakaan tajunnut mitään.

        Ei ole rakennusalan koulutusta näillä, ei minkään alan.
        Niin sanottu toimitusjohtaja hoitaa kauneuttaan. Hallituksen luku- ja kirjoitustaidoton puheenjohtaja kiertää mopolla ympyrää siellä Virossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole rakennusalan koulutusta näillä, ei minkään alan.
        Niin sanottu toimitusjohtaja hoitaa kauneuttaan. Hallituksen luku- ja kirjoitustaidoton puheenjohtaja kiertää mopolla ympyrää siellä Virossa.

        kateelliset täällä rehtiä perhe yritystä dissaa!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kateelliset täällä rehtiä perhe yritystä dissaa!!!

        Rehtiä? Hahaaa saanen nauraa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rehtiä? Hahaaa saanen nauraa

        Nyt jäi kyllä tuttu napatanssijamme taas kiinni kirjoitettuaan itse tänne kommentin. Todellakin rehti yritys :D


      • Anonyymi

        Juuri näin. Yllä oleva asiallinen kommentti. Kerro miten kävi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin. Yllä oleva asiallinen kommentti. Kerro miten kävi.

        Yli 25 prosenttia vastauksista on poistettu . Aika erikoista. A1 Asunnot TL Oy tapaa tosin uhkailla juristilla kaikkea mahdollista.


    • Anonyymi

      Pakko ottaa kantaa, kun näin läheltä miten hyvä ystävä joutui aikamoiseen ahdinkoon niin taloudellisesti, kuin oman terveytensä suhteen vuokratessaan asunnon tämän ko yhtiön omistamasta rakennuksesta.

      Asunto oli kaikin puolin nätti, mutta osoittautui homepommiksi. Kaveri väänsi monta kuukautta kaupungin terveystarkastajia myöten, vaan jotta pääsisi pois asunnosta, jonka katto vuoti ihan sisälle kämppään. Asian vakavuutta ei taloyhtiön puolesta myönnetty missään vaiheessa, eikä asiaa tahdottu korjata, vaikka vuokralaisilla oli jo hengitystieoireita.

      Kaveri traumatisoitui koko jutun myötä, oli ensinnä päätynyt kyseiseen kämppään pakoon kotiväkivallan alta ja bum, löysi itsensä vielä suuremmasta ojasta pienen lapsen kanssa. Molemmat altistui homeelle ja päätyivät lopulta evakkoon koko paikasta, silti vuokraa ja mahtavaa 50e/kk vesimaksua maksaen, kunnes viimein monta kk myöhemmin saivat paikalle terveystarkastajat. Asunnon katto oli tutkimuksissa läpimätä, vaikka vuotoa oltiin koko ajan vähätelty, eikä sen kuntoa missään vaiheessa yhtiön puolelta lähdetty korjaamaan, ei, vaikka vettä todellakin tuli sisälle asuntoon.
      Asunnossa myös käytiin ilman lupaa (näitä aiempia lukien saan sen kuvan, että näin on ollut monien suhteen) ja mitään vuokralaiselle ilmoittamatta.

      Asunnon lämpötila talvikuina oli maksimissaan 17 astetta.

      Kaikkein eniten huolettaa tämän yhtiön toiminnassa se, etteivät tunnu yhtään välittävän siitä että asunnoissaan asuu eläviä, tuntevia ihmisiä, myös lapsia. Kun kyse alkaa olla jo ihmisten terveydestä (myös henkisestä) ja turvallisuudesta, alkaa kovasti mietityttämään, mikä voi olla tämän yhtiön periaate.

      • Anonyymi

        Haluaisin nyt kyllä nähdä perusteluita väitteeelle että vuokralaset ovat ihmisiä. Kyllä minun mielestäni kun nimi on vuokra sopimuksessa niin silloin vuokralaisesta tulee vuokran antajan omaisuutta t. hallituksen pj a1 asunnot, luultavasti


      • Anonyymi

        Tietääkö kukaan onko Rauhankadun asuntoja mennyt edelleen vuokrattavaksi vai ovatko jääneet tyhjilleen?


    • Anonyymi

      Onko muilla pahoja sisäilmaongelmia?

      • Anonyymi

        Rauhankadulla ainakin oli.


    • Anonyymi

      Keneenköhän pitäisi ottaa yhteyttä kun ei asunnossa ole toimivaa kodinkonetta, tästä infottu monta kertaa niin isännöitsijää ja soiteltu huoltomiehelle.

      • Anonyymi

        Jos yhtään luit ESS esiintynyttä artikkelia firman toimista ja otat asian uskoaksesi niitä, niin et tule saamaan vastausta korjauksille toimiston väestä ainakaan. Nimimerkillä kokemusta on. Kannattaa vaan nopeasti muuttaa helvettiin heidän asunnostaan. Pistävät vielä maksumieheksi rikkinäisistä kodinkoneista.


      • Anonyymi

        Eivät ole tulossa korjaamaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eivät ole tulossa korjaamaan.

        Siltähän tää kovasti vaikuttaa että isännöitsijä siirsi asian huoltomiehen vastuulle, huoltomies sanoo että osia jos ei saa niin tulee uusi uuni, sitä en tiiä sit milloin, epäilen että tosissaan maksattaa uunin lopulta meillä. 2 viikkoa kohta mennyt täs odotellessa. Ois pitäny selvittää kyseistä firmaa enemmä, tyhmiä oltiin ku vuoden vuokra soppari kirjoitettiin... Ja jos muuttaa sitä enne pois niin vievät takuurahat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siltähän tää kovasti vaikuttaa että isännöitsijä siirsi asian huoltomiehen vastuulle, huoltomies sanoo että osia jos ei saa niin tulee uusi uuni, sitä en tiiä sit milloin, epäilen että tosissaan maksattaa uunin lopulta meillä. 2 viikkoa kohta mennyt täs odotellessa. Ois pitäny selvittää kyseistä firmaa enemmä, tyhmiä oltiin ku vuoden vuokra soppari kirjoitettiin... Ja jos muuttaa sitä enne pois niin vievät takuurahat.

        ESS oli tehnyt marraskuussa jutun entisten Rauhankadun asukkien toimesta. Ja kaikki on aivan totta mitä lehdessä kerrotaan. Asuntoon kun muutti useat, niin jotain aina oli rikki ja kokemuksena yrittivät maksattaa omat rakennusvirheensä asukkaiden kustannuksella muuton jälkeen. Useat ovat lähteneet Rauhankadulta ainakin ottaen mielummin sakon, kun jääneet taloon asumaan. Sitähän he vielä tekevät ja näin bisnestä ylläpitävät, että normaalit ihmiset jättävät takuuvuokransa, koska haluavat vaan pois. Toivoimme, että lehtiartikkeli olisi tarpeeksi pitkälle jo kantanut, että kukaan rehellinen ja normaali ihminen ei päätyisi heille asumaan. En tiedä kohdetta missä asut mutta sama meno näyttäisi heillä jatkuvan ja paremmaksi tuskin ikinä muuttuu ennen kun toiminta vaan loppuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siltähän tää kovasti vaikuttaa että isännöitsijä siirsi asian huoltomiehen vastuulle, huoltomies sanoo että osia jos ei saa niin tulee uusi uuni, sitä en tiiä sit milloin, epäilen että tosissaan maksattaa uunin lopulta meillä. 2 viikkoa kohta mennyt täs odotellessa. Ois pitäny selvittää kyseistä firmaa enemmä, tyhmiä oltiin ku vuoden vuokra soppari kirjoitettiin... Ja jos muuttaa sitä enne pois niin vievät takuurahat.

        "Isännöitsijä" on itse firman omistaja. Ei ole uutta sekään, että osia odotellaan tulevaksi pitkänkin aikaa :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Isännöitsijä" on itse firman omistaja. Ei ole uutta sekään, että osia odotellaan tulevaksi pitkänkin aikaa :D

        Ei ole omistaja, mutta vaimo on. Todellisuudessa isännöitsijä kuitenkin päättää kaikesta, vaimo vaan paperilla omistaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siltähän tää kovasti vaikuttaa että isännöitsijä siirsi asian huoltomiehen vastuulle, huoltomies sanoo että osia jos ei saa niin tulee uusi uuni, sitä en tiiä sit milloin, epäilen että tosissaan maksattaa uunin lopulta meillä. 2 viikkoa kohta mennyt täs odotellessa. Ois pitäny selvittää kyseistä firmaa enemmä, tyhmiä oltiin ku vuoden vuokra soppari kirjoitettiin... Ja jos muuttaa sitä enne pois niin vievät takuurahat.

        Kuluttaja-asiamieheen ole yhteydessä. Aivan käsittämätöntä touhua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siltähän tää kovasti vaikuttaa että isännöitsijä siirsi asian huoltomiehen vastuulle, huoltomies sanoo että osia jos ei saa niin tulee uusi uuni, sitä en tiiä sit milloin, epäilen että tosissaan maksattaa uunin lopulta meillä. 2 viikkoa kohta mennyt täs odotellessa. Ois pitäny selvittää kyseistä firmaa enemmä, tyhmiä oltiin ku vuoden vuokra soppari kirjoitettiin... Ja jos muuttaa sitä enne pois niin vievät takuurahat.

        Onko vieläkään tullut uunia tilalle? Ihan naurettavaa touhua. Ylpeydellä rakennettua kuraa!


    • Anonyymi

      Kellään tietoa/kokemusta Lappeenrannan kohteista?

      • Anonyymi

        Ei varmaan paljon eroa Lahden talojen kunnosta. Sama omistaja. Miksi lappeenrannassa olisi yhtään sen parempi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei varmaan paljon eroa Lahden talojen kunnosta. Sama omistaja. Miksi lappeenrannassa olisi yhtään sen parempi

        Sama omistaja kyllä, mutta eri aliurakoitsija


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama omistaja kyllä, mutta eri aliurakoitsija

        Tuskin on aliurakoitsijasta kiinni, koska omistaja käyttää halvimpia mahdollisia ja työmaavalvonta on ihan ala-arvoista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama omistaja kyllä, mutta eri aliurakoitsija

        Samaa paskaa siis


      • Anonyymi

        Uudet korjaukset sisäkatot homeessa.kustannus 5.7miljooonaa euroa talo piti olla kunnossa 2018.


      • Anonyymi

        Korjaukset jatkuu/Hometalo ohohh.asianajajat käärii. EUROJA


    • Anonyymi

      Rauhan kadulla sauna oli niin karmeessa kunnossa. Kukaan järkevä ihminen ei ikinä vuokraa tältä firmalta.

    • Anonyymi

      Todella paska firma! Paljon paskaa saanut aikaan.

    • Anonyymi

      Paljo rauhankadun vuokra? käykö sossun vakuus

      • Anonyymi

        Nehän on ylihinnoiteltuja kämppiä. Ja sinne käy ihan kaikki. Sossun vakuudet yms.. Paras oli tämä tarjous "ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi" kun muutit heille asumaan.


      • Anonyymi

        Käy sossun vakuus, ei tarkasta luottotietoja mut ihan vitun paska lafka. Ikinä en sinne muuttaisi ja kyllä mulla yks tuttu siellä vuoden asui valitetaan olemattomista asioista, vuokraisäntä tulee sisälle silloin kun haluaa. Älkää koskaan muuttaako!!!


    • Anonyymi

      KAIKKI ON HYVIN!

      • Anonyymi

        :DD


      • Anonyymi

        Ei todellakaan ole!
        Näiden kanssa voi olla tyytyväinen, jos välttyy väkivaltavihjailuilta ja suoranaiselta uhkailulta!


    • Anonyymi

      Lappeenrannassa useita asuntoja myynnissä kyseisestä yhtiöstä, jossa juuri tämä rajennuttaja. Hienoja sisältä, mutta kannaattaako edes harkita? Talo R/S kohde.

      • Anonyymi

        Moni kakku päältä kaunis, silkkaa siloa sisältä pätee aika hyvin tämän rakennuttajan kohteisiin.


      • Anonyymi

        Ei missään tapauksessa! Työ on kelvotonta, mutta tyypit vielä kelvottomampia.


    • Anonyymi

      Elämäni huonoin päivä oli se, kun allekirjoitin sopimuksen noiden kanssa. Ei ole normaalia asumista ollut eikä toivoa siitä, että olisi. Itkettää ja pelottaa.

      • Anonyymi

        Sama täällä.


      • Anonyymi

        Onpa surullista. Eikö tälle mahda mitään? Eihän kenenkään pitäisi kotona pelätä. :(


      • Anonyymi

        Eikö ihmiset usko asioita vai mikä on pielessä, että edelleen vuokrataan vaikka lehtiin tehty jo monta artikkelia tämän firman toiminnasta ja vanhat asukkaat itse kertoneet tarinansa Lahden alueelta! Pitääkö oppi ottaa aina kantapään kautta?


      • Anonyymi

        Tämä taas kertoo asianomaisen älykkyyden tasosta. Kyllä ihmiset tietää kuka näitä kommentteja käy kirjoittamassa.


    • Anonyymi

      Kyseisestä firmasta vaihteeksi Etelä-Suomen sanomissa juttua.

      • Anonyymi

        Ilmoittakaa nyt joku noista vuokrauksista aluehallintovirastoon. PYYTÄKÄÄ, että tekevät tarkastuksen mitä ja keiden asuntoja A1 asunnot vuokraavat mille tilille vuokrat menee.


    • Anonyymi

      Taas tupsahti uusi rikostuomio näille.
      Koska hallituksen puheenjohtajalla ei ole tuloja eikä omaisuutta (siirretty toisaalle), maksettavaa kertyi parisen sataa.
      Muistakaa kiertää kaukaa A1 Asunnot!

      • Anonyymi

        Mistä tuli tuomia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä tuli tuomia?

        Siis tuomio


      • Anonyymi

        ei kiinteistöjen välitykseen tarvi kun räpartistin luvan, jäivätkö nyt kiinni


      • Anonyymi

        Erikoista huutelua kun ei mitään faktaa ole kuitenkaan esittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Erikoista huutelua kun ei mitään faktaa ole kuitenkaan esittää.

        Kaveri kävi parturissa ja se on sama hinta pälvikaljulle tai täystukkaselle. Toisen tukassa vähän isompi homma. Toiset tekee vähemmän ja pääsee helpommalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Erikoista huutelua kun ei mitään faktaa ole kuitenkaan esittää.

        Faktoja näiden tyyppien homeisista, laiminlyödyistä loistoasunnoista löytyy jo esim. asunnontarkastajien mapeista.


    • Anonyymi

      Asuuko joku edelleen rauhankadun taloissa? Melkein vuosi sitten itse muuttanut pois sieltä ja kiinnostaisi tietää mihin se talo on mennyt siitä mitä oli. Silloin ainakin yksi iso järkytys.

    • Anonyymi

      Kun koulut pian alkavat, on syytä varoittaa asunnon etsijöitä: älkää vain erehtykö tekemään vuokrasopimusta A1 Asuntojen kanssa!

    • Anonyymi

      Torissa ko lafka nimellä A Real- älkää vuokratko, pelkkää ongelmaa tiedossa!

    • Anonyymi

      Nyt on Tiia ja Antti myynnyt ilmeisesti kys. Yrityksen pois. Lappu luukulla alakerran toimistossa Hämeenkadulla vuokrattavasta liiketilasta

    • Anonyymi

      Tässä on kyllä jotain konkeloa meneillään kyseisellä firmalla..

    • Anonyymi

      Hyvin uskaltaa

      • Anonyymi

        Huono vitsi. Älkää ostako, älkää vuokratko – varokaa myös salanimeä A Real.


    • Anonyymi

      Kotiini uhattiin tunkeutua ilman lupaani, Laine vaati maksamaan vuokraa sopimuksen loppumisen jälkeen, en saanut vakuutta takaisin. Asia on kuluttajariitalautakunnan, AVIn, poliisin, verohallinnon ja terveystarkastajan prosessissa. Tehkää samoin, ei maksa mitään. Laitetaan piste tälle paskalle!

      • Anonyymi

        Tämän firman toimintatavat ovat olleet kaikkien tiedossa jo vuosia. Tehkää niitä rikosilmoituksia tosiaan ja ilmoituksia muillekin viranomaisille!


      • Anonyymi

        Pystytkö kertomaan tarkemmin miten tähän tilanteeseen päädyitte? Tai siis miksi sinun pitäisi maksaa lisää vuokraa heille? Ja oikein hyvä! Pidän peukkuja, että tuon firman toiminta loppuisi joku kaunis päivä! En käsitä miten saavat vieläkin pyörittää kusetusrinkiään!


    • Anonyymi

      A1 onA1

    • Anonyymi

      Ei kannata olla missään yhteydessä ko. firman kanssa. Ei vuokralla tai ostaa heidän kohteitaan.

      Kannattaa vaikka soittaa kenelle tahansa Päijät-Hämeessä toimivalle isännöitsijälle ja kysyä mielipidettä A1 saneeraamista kohteista sekä toiminnasta. Kuulin juuri eräältä isännöitsijältä, että jälleen yhdessä heidän saneeraamassa kohteessa jokaisessa huoneistossa vesivahinkoja kun märkätilat tehty rakennusmääräysten vastaisesti.

    • Anonyymi

      Vuokraako kyseinen firma vielä asuntoja?

      • Anonyymi

        Vaikka vuokraisikin, kierrä kaukaa! Vältyt monilta murheilta.


      • Anonyymi

        Ainakin osan kohteista mukaan lukien rauhankadun ovat myyneet kodisto / newsecille


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainakin osan kohteista mukaan lukien rauhankadun ovat myyneet kodisto / newsecille

        Ei ole myyneet heille. Edelleen ovat mukana näillä ihme yrityspelleilyillään, esim. A1 AH2 Oy, A1 AH3 Oy... Vuokrausta yrittävät nyt Rauhankatu 2 ja Hämeenkatu 28 näiden kautta, koska eivät enää muuten niitä saa vuokrattua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole myyneet heille. Edelleen ovat mukana näillä ihme yrityspelleilyillään, esim. A1 AH2 Oy, A1 AH3 Oy... Vuokrausta yrittävät nyt Rauhankatu 2 ja Hämeenkatu 28 näiden kautta, koska eivät enää muuten niitä saa vuokrattua.

        Mikähän näissä on taustalla kun kokoaika vaihtuu firma? Oliskohan tää nyt jo viides kerta n. vuoden sisään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole myyneet heille. Edelleen ovat mukana näillä ihme yrityspelleilyillään, esim. A1 AH2 Oy, A1 AH3 Oy... Vuokrausta yrittävät nyt Rauhankatu 2 ja Hämeenkatu 28 näiden kautta, koska eivät enää muuten niitä saa vuokrattua.

        Asun A1 asunnoissa ja meille ainakin tuli ihan lappuset kotiin että myyty huoneistot ja omistaja vaihtuu. Kodistolta tullut kirjeet että siirrytty sinne ja laskut myös vuokrasta. Ja kiinteistöhuolto vaihtunut Totoprohon, sekä A1 asuntojen toimisto on nykysin Go Onin oma. Hyvä että toi vaihtu, sillon kun A1 hoiti itse isännöinnin niin oven avaus oli arkisin vain 7-17. Se oli kiva unohtaa avaimet kotiin viikonloppuna.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asun A1 asunnoissa ja meille ainakin tuli ihan lappuset kotiin että myyty huoneistot ja omistaja vaihtuu. Kodistolta tullut kirjeet että siirrytty sinne ja laskut myös vuokrasta. Ja kiinteistöhuolto vaihtunut Totoprohon, sekä A1 asuntojen toimisto on nykysin Go Onin oma. Hyvä että toi vaihtu, sillon kun A1 hoiti itse isännöinnin niin oven avaus oli arkisin vain 7-17. Se oli kiva unohtaa avaimet kotiin viikonloppuna.

        Et sattumoisin asu rauhankadulla? Onkohan siellä millasta nykyään. Itse kun muutin pois niin oli ihan karseessa kunnossa paikat ja talo täynnä narkkeja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et sattumoisin asu rauhankadulla? Onkohan siellä millasta nykyään. Itse kun muutin pois niin oli ihan karseessa kunnossa paikat ja talo täynnä narkkeja.

        En asu! Asuin hämärillä. Nyt oon muuttanut kylläkin jo pois sieltä. Tai asunto on siellä vielä tyhjänä tän vuoden loppuun. Mulla muutama tuttu asui myös aikasemmin rauhankadulla kun siellä oli tosi rauhatonta ja törkyistä. Ei ole tietoa että millasta on nyt, mutta mun käsityksen mukaan kodisto kattoo vähän tarkempaan ihmisten tiedot vuokrauksessa. A1 tuntu olevan vaan, että kuka vaan pääs sisään kuhan maksoi takuuvuokran tilille niin sai avaimet käteen.


    • Anonyymi

      Onko siellä Lappeenrannan Raastuvankadulla mitään tapahtunut? Eikö heillä mennyt vasta remontoitu talo uudelleen remonttiin?

      • Anonyymi

        Kiinostaisi kanssa Raastuvankadun tilanne. Onneksi päästiin eroon kohtuullisen kuivin jaloin, A1 osti meidän asunnon takaisin.


      • Anonyymi

        Rempat jatkuu .myytävänä yksi asunto,jos joku haluaa murheita itseleen!!!!


    • Anonyymi

      Näillä tosi hyvä laatu

      • Anonyymi

        ;)))


    • Anonyymi

      Kaupparekisterin mukaan A1 asunnot luopuneet A1 AH2 Oy, A1 AH3 Oy yrityksistään ja näyttävät myyneet ne Heimstaden Group Finland Oy:lle. Eli ilmeisesti A1 on luopunut suurimmasta osasta vuokra-asunnoistaan.

      Olisi kiva tietää mikä on asunotojen kohtalo jotka he ovat myyneet ysityisille ihmisille kodeiksi, esim. sairaalan mäellä valkoinen taloa ja vanha paloasema. Niissähän heillä vielä pitkä vastuu rakennuttajana, vieläköhän niistä on löytynyt paljon korjattavia virheitä?

      Kuvaavaa A1 toimintaa on ollut myös heidän toiminta vuokrattavien hallien osalta. A1 Varastot Oy:n omistamassa kiinteistössä Voimakatu 10 tapahtui paljon julkisuutta saanut tappo pari viikkoa sitten. Näköjään A1 asunnot on valmiita vuokraamaan tiloja millaisille ryhmille vain kunhan saavat vuokraa.

      • Anonyymi

        2021 perustettu firma. Voi olla että tulee muutoksia ja yllätyksiä vuokralasille hyvin pian.


      • Anonyymi

        Tämä Heimstaden Group Finland on joku virolaisten perustama firma. Ei ainakaan suomalaisia näy vastuuhenkilöissä.
        Työnantajarekisteriin ämä firma on liittynyt 1.1.2022 . Eli ei ole nyt kenenkään kokeneen hoiviin "siirtynyt" A1- toiminta.


    • Anonyymi

      Jokohan tämä paska on päätöksessä? Toivottavasti asianomaiset saavat ansionsa mukaan.

    • Anonyymi

      Hyviä asuntoja ja voimakadulla hyvä puuhastella.

    • Anonyymi

      Simslapim ja katosi A1 asunnot ja verottaja ihmettelee

    • Anonyymi

      Varaton "kauppamies"on ostanut L-ranan saneratun/keisarinkoditta"32asuntoa/37:stä.×a1asunnot(toimii isänöitsiänä)

    • Anonyymi

      Korjaus edeliseen/Keisarinkoti/Raastuvankatu.9 hometalo edelleen.

    • Anonyymi

      Työni takia asioinut Rauhankadulla, eikä ole silmiin osunut levottomuuksia tmv.,MUTTA asunnossa ja käytävässä on *todella* voimakas homeen haju. Asunnon ilmakin on raskasta,kuin sademetsässä.. 😵‍💫

    • Anonyymi

      Törkeää säätiöt/kaupunki//kunnat myyvät halvalla sisäilma ongelmaisia kerrostaloja osaamatomille saneraus virmoille, niiden rahat ei riitä osaaminen valvonta puuttuu. Paras olisi purkaa home rakenukset.lakiihmiset rikastuu vain .Monet menettävä koko työ uran tienistit.Surullista.

    • Anonyymi

      A1 myy L-ranassa raastuvank.9asuntoa !!! Lisä infoa saa A.Laineelta (toimii isänöitsiänä)

    • Anonyymi

      Olisi pitänyt purkaa mikroobi vaurioinen talo ja rakentaa samalainen tilalle.

    Ketjusta on poistettu 113 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2082
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe