Tuotantotaluden DI.n työtehtävät

Ristätutaksi

Puhutaan nyt ihan rehellisesti ja tullaan pois sieltä pilvilinnoista ja millasiin työtehtäviin vastavalmistuneet tuta di.t on päässeet? Joten unohdetaan ne projektipäälliköt johon pääsee about 5v päästä (ja niihin pääsee kyllä tavan inssikin). Suuntautumista noilla on vaikka millä mitalla, mikä hieman saattaa vaikuttaa työtehtäviin. Mollista en varsinaisesti löytänyt yhtään työpaikkaa johon juuri haettaisiin tuta di.tä. Itse olen työssä oleva raksan amk ins. ja tässä päätin, että vuoden päästä haen tutalle, koska tekee mieli jatkaa opiskeluita, bisnes kiinnostaa ja ainakin meidän toimistossa raksan di.t tekee joko samaa mitä minäkin tai sitten laskevat mathcadit huutaen ihan älyttömiä mitoituslaskuja joka on kyllä normaalistikkin ihan paskaa ja se ei todellakaan kiinnosta ja lämpösessä toimistossa haluaisn pysyä jatkossakin.

6

375

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vbty

      Tutalaiset on yleensä niitä "kilttejä" oppilaita, jotka menevät teknilliseen yliopistoon palkan takia tai verenperimän velvoittamina. Koska heillä ei ole taipumusta tekniseen ajatteluun, tuta on ainoa järkevä vaihtoehto. Näitä on valitettavan paljon ja se näkyy tutan sisäänpääsypisteissä.

    • Tutalis

      Puhelinmyynnissä on loputon työsarka, kuka kustantaa liittymän.

    • turha.miettiä

      Tradenomin ja suunnittelijoiden hommia kuten kaikki nykyisin. Myy tai kuole.

    • elämän.totuus

      Ei kenenkään orjaksi ja viimeistään 50 vuotiaana poispotkittavaksi kannata opiskella. Businessta ja rahaa tekemään, ei toimisto-orjan hommiin vanhenemaan kk-palkalla.

    • uudet_suuntimat

      Tuotantotalouden DI tutkinto ei ole varsinainen kova insinööritiede. Tuta DI tutkinto antaa hyvät valmiudet vaikkapa yrityksen laskentapälliköksi (tarjouslaskenta, kustannuslaskenta, kirjanpito), laadunhallintapäälliköksi, riskienhallinta-asiantuntijaksi, tuotantoprosessien suunnittelijaksi, operatiivisten toimintojen suunnittelijaksi, vientimyyjäksi. Tuta DI tutkintoa voi verrata kauppatieteen maisterin tutkintoon. Niissä on paljon samaa. Ei mitenkään huono tutkinto jos sinulla jo on pohjalla rakennusinsinöörin tutkinto ja työkokemusta alalta. Yhdistelmä avaa ovia eteenpäin jos osaat hyödyntää fiksusti. Tuskin mitään työpaikkaa erikseen tarjotaan tuotantotalouden DI tutkintonimikkeellä. Jos esimerkiksi haetaan firmaan tuotannonhallintapällikköä, laskentapäälikköä, laatuasiantuntijaa, vientimyyjää jne. niin Tuta DI voi hyvinkin sellaista hakea. Toki jos haluat jatkaa suorittavassa työssä perussuunnittelijana niin sitten nykyinen rakennusinsinöörin tutkinto on ihan riittävä. Toisaalta Tuta DI tutkinnolla voit saada pienen palkankorotuksen nykyiseen tasoosi. Oletko fundeerannut arkkitehtiopintoja vaihtoehtona. Kyllä Tuta DI tutkinto on hyväksi jos haluat siirtyä kaupalliseen suuntaan. Se vaatii myös nykyisen ajattelutapasi mylläämistä täysin uusiksi. Kyse ei ole siis vain tutkinnosta vaan tavasta ajatella asioista uudella tavalla. Vanhat luutuneet ajatelutavat joutuu korvaamaan uusilla.

    • tutakandi

      Itse olen nyt tuta kandi ja teen kesätöikseni samoja hommia kuin muut 5-vuoden sisään valmistuneet perusinssit. Kyseessä ns. alempi asiantuntijatehtävä, jossa hoidan yhden ulkomaisen asiakasalueen toimitusketjun hallintaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3560
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2962
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2850
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2738
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      22
      2634
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2435
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      244
      2075
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1867
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      43
      1783
    10. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      169
      1740
    Aihe