Keuruun pääkadun töyssyt

häpyend

Olisikohan jo aika poistaa tai ainakin vähentää pääkadun töyssyjä,nehän ei tuota mitään vaan haittaa. Mieluummin vaikka peltipoliiseja. Aivan naurettavaa touhua! Itse ainakin kierrän keskustan kaukaa jos mahdollista ja käytän Lidlin,Megamarketin ja tulevaisuudessa valmistuvan kauppakeskuksen palveluja. Töyssyn mallikin on sellainen että ei missään muualla ole sellaisia.

31

753

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PoisVaanÄkkiä

      Ja kuten eräs kaveri on joskus todennut: juuri kun suomessa opittiin tekemään tasaisia teitä alkoi ihme buumi sitten keinotekoisten töyssyjen rakentamiseen!
      Ja ei ole kuin ajan kysymys kun joku idiootti polkupyöräilijä luulee autoilijan antavan sille tietä, kun joutuu hiljentämään töyssyn takia, ja jääkin sitten alle! No oppiipahan sitten liikennesäännöt, että suojatiellä EI saa ajaa polkupyörällä, jos sattuu pää kestämään!

    • Taluttaenylitse

      Polkupyörällä suojatiellä ajaen, tuntuu että se on näiden hurjien mielestä ihan laillista. EI tulis itselle mieleenkään tehdä niin.

    • Naapurista

      Keuruun kaupunkihan on jo niittänyt kuuluisuutta keskustan hidasteilla ympäristökunnissa, niille ei kuulemma pärjää kuin Ähtäri, no kaikki ei ole vielä käynyt Lapinsalmentiellä. Oneksi keskusta siirtyy kohti Haapamäkeä. Onkohan Keuruulla onnettomuuksien määrä vähentynyt vuositasolla kuinka paljon ajasta ennen töyssyjä, löytyykö fakta tietoa. Kun tuommoisia kerran rakennellaan niin voisi ne edes pitää kunnossa tai sitten purkaa pois.

    • Onkohan olemassa tutkimustuloksia töyssyjen turva-vaikutuksesta? Onko Keuruulla näyttöä/tilastotietoa siitä että niistä on enemmän hyötyä kuin haittaa?Suomessa on useitakin paikkakuntia missä ei juurikaan ole näitä liikenne-esteitä. Saapi Keuruu syyttää itseään kun keskusta autioituu....

    • töyssyjälisää

      Vaasan tiellä 2 suojatiellä olevat sinivalkovilkut ihan yes.tärkeitä suojatie turvallisuudelle ovat.

    • Sietämätön

      Näitä autoja rikkovia ns. hidasteita suunnittelevat asiasta mitään ymmärtämättömät kirjoituspöytäinsinöörit. Keuruu on kokemukseni mukaan karmein tapaus. Esim. Jyväskylässä tai muissa pienissä mutta oikeissa kaupungeissa on katuja ja siten myös suojateitä kymmeniä kertoja Keuruuta enemmän mutta eivät ne sinne ole onneksi näitä hyppyreitä rakentaneet. Liikenne kuitenkin sujuu vaikka nopeudet onkin pudotettu minimiin.

      Polkupyöräilijät ovat yhtä päättömiä kaikkialla. Suojatie on erityisen suosittu kiitorata jalkakäytävien ohella vaikka laki ei salli niiden käyttämistä pyörällä ajoon. Poliisi ei kiinnitä näihin liikenteenvaarantajiin mitään huomiota kunnes joku ajaa kolarin auton kanssa ja silloinkin autoilija on epäiltynä. Eivät opi edes toisten kolareista eikä kuolemista vaan hulvaton meno kaduilla jatkuu.

      Keuruulla ei ole sitten 1970-luvun ymmärretty liikenteen päälle mitään ja taannoin suunnittelivat jopa aseman risteykseen liikennevaloja. Kun keuruulaiset saavat ruuhkan aikaiseksi kolmella autolla ilman valojakin, niin se olisi merkinnyt täydellistä kaaosta. Väki vähenee mutta liikenteen esteet lisääntyvät ja saas nähdä millaisen liikennesumpun nämä kirjoituspöytäinsinöörit saavat aikaiseksi siihen Megan ja rakenteilla olevan K-Marketin ympärille.

    • Sairaustuokin

      No nyt on entistä tärkeämpää se töyssyjen poisto, kun Trump ei osallistunut Pariisin ilmastosopimukseen. Jatkuvat jarrutukset ja kaasutukset Keuruun pääkadulla ovat yhtä suuri ilmasto-ongelma kuin USA:n hiilenpoltto.., luulisin ainakin?
      Jos töyssyt jää, suuntaan Keuruun uuteen keskustaan Tervassa. Näivettyköön koko vanha keskusta jos töyssyt ei poistu. Nyt joutuu oikein miettimällä miettimään mitä kautta pääsee nykyisen keskustan kauppaan siistimmin ilmastoa säästäen. Aina ei voi mennä kävellen tai pyörällä.

    • ELYLLE

      Hidasteiile on tulossa paikallislehden mukaan korjauksia, Keuruuntie on valtion hoidon alle joten sinne kritiikkiä.

    • oimal

      Boikotoikaa keskustan kauppoja yms. niin kauan, kun töyssyt poistuu.

    • Ilovetöyssy

      Keskustaan pääsee hyvin ilman yhtäkään töyssyä jos niin haluaa. Niistä mitään haittaa ole. Ei ole tapahtunut niiden takia onnettomuuksia eikä tule tapahtumaan. Kannattaa madaltaa sitä peltipurkkia vähän vähemmän jos et pysty keskustassa ajamaan. Keskustassa on nopeusrajoitus ja tätä rajoitusta noudattamalla ei töyssyistäkään ole normaalille autolle haittaa.

      • TöyssytpoisHeti

        Olen tässä vuosien aikana aika monella alkuperäisen korkeuden omaavalla autolla ajellut noihin v'tun töyssyihin ja osassa jo puolella tuosta sallitusta maksiminopeudesta lyö jouset pohjaan, vaikka olisi juuri vaihdettu jouset ja iskarit uusiin!
        Johtuu ihan siitä, että ovat liian jyrkkiä!
        Tosin jos haluaa olla säälimättä autoa, niin voi niistä ajaa vaikka kuuttakymppiä yli... eli ei se töyssy välttämäti sitä vauhtia hidasta jos kuljettaja ei niin halua!
        Ja voi sitä noen määrää välillä kylällä kun eräät diisseli autot himmaa töyssyyn ja sitten kiihdyttää... välillä ei näe kylän toiseen päähän asti! Ja poliisi ei valvo kylällä eikä vie niistä kilpiä pois eikä laita uusintakatsastukseen, miksi? no kun on helpompi vaan kytätä peltikameroilla pieniä ylinopeuksia ja lopettaa muu valvonta!


    • D-kupintöyssyt

      onneksi syksyllä ei enään tarvitse vaivautua koko keuruunTIELLE(se ei ole katu),kun kaikki palvelut siirtyvät muualle.
      tehköön vaikka skeittiramppeja töyssyjen väliin,kun kersojen temmellyskentäksihän se jää.

      • Vihreäliike

        Kovin ovat kalliita rakentaa ja kunnossapitää. Aiheuttavat ympäristökuormitusta.
        On siinä idean isällä ja hyväksyjällä järki piehtaroinut.


    • kerjus-seutu

      menitpä keuruun keskustaan mihin aikaan päivästä tahansa niin liikenne ei suju.syynä on juuri nää töyssyt ja ylimitoitettu suojateitten määrä.tehkää sille insinöörille patsas joka nää on suunnitellu.

      • ahkeriatöyssyttäjiä

        menitpä keuruulla mihin tahansa,niin mikään ei suju.

        onneksi kohta on juhannus,jeesushan pääsee aina tulemaan oli töyssyjä tai ei :D


    • öljypohja

      nyt saa häpyend kunnon orkut,töyssyt poistetaan tai niitä ainakin muutetaan.eihän virkamiehet voi myöntää tehneensä järjettömiä ratkaisuja.kannattaisi muuttaa koko pääkatu kävelykaduksi koska autoilevat ihmiset saavat palvelunsa jo muualta.kun uuteen liikekeskukseen tulee pizzeria peli on selvä.

      • SamaPeliJatkuu

        Ja missä on sanottu, että töyssyt poistetaan???? Nimi muutetaan suojatiesaarekkeeksi... eli noin tyhmiä taas kusetetaan suoraan silmään!


    • Kaahar

      Töyssyjen poisto maksaa ihmishenkiä.

    • kyselijä--

      Voisiko sen laskun sitten maksaa matuilla?

      • Kaahar

        Voi. Se on jopa valtion tavoite.
        Kun Keuruun kaaharit tekevät Keuruuntiellä ruumiita, niin valtio tuuppaa tänne lisää musu-matuja.
        Myös ossi unto ja simo ovat tyytyväisiä.


      • tötsyjälisää

        Eikö matuista voisi tehdä niitä töyssyjä? Saataisiin niillekin tarpeeksi tasokasta hommaa.


      • vastailija

        ehkä niistä on tarkoituskin tehdä töyssyjä,kun lehdessä mainittiin eri värinen pinnoite töyssyn kohdalle.


    • Töyssytpois

      Töyssyt pois ja niistä säästyneet rahat uuteen ympyrään Tervantien päähän Haapamäen tielle niin päästään turvallisesti Megan ja sieltä pois. Töysyistä ole ollut muuta kuin haitaa, niiden viereen ilmestyy aina veden kovertamia reikä jolloin huomio menee tien huonon kuntoon, reikien ja mahdollisten tulevien saarekkeiden vahtimiseen kun pitäisi olla aikaa seurata muuta liikennettä jalankulkijoita ja toilailevia pyöräliöitä. Järkeä päähän pättäjille KIITOS

    • bimmerinbumbbaaja

      hihii,kohta päästään harrastaan auto slaalomia keskellä keuruuta,kun tekevät niitä saarekkeita keskelle tietä!
      saa saikkonenkin aprikoinnin sijaan ihastella sitä pörinää,kumin ujellusta ja jarrujen kitinää :D

    • Vilppulalainen

      Rasisteille töyssyt säilykööt! Hähääää.... Terveiset Multialta.

    • villinlännenkylä

      sama vaikka vetäisi nurmikolle ja istuttaisi puita koko kadunpätkän
      kaikki liikkeet kun sieltä siirtyy pois

      • villivarsavilppulasta

        ja jos siihen joku liike tai räkälä jää niin sen eteen voisi laittaa puisen "puomin" johon multialaiset voi köyttää hevosensa asioimisensa ajaksi.


      • multiankeltiäiset
        villivarsavilppulasta kirjoitti:

        ja jos siihen joku liike tai räkälä jää niin sen eteen voisi laittaa puisen "puomin" johon multialaiset voi köyttää hevosensa asioimisensa ajaksi.

        mut ei siihen rautatieaseman puoleiseen päähän kun voivat säikkyä junia.


      • multialalainen
        villivarsavilppulasta kirjoitti:

        ja jos siihen joku liike tai räkälä jää niin sen eteen voisi laittaa puisen "puomin" johon multialaiset voi köyttää hevosensa asioimisensa ajaksi.

        multa läikky kahvia kupista kun kaverri ajo siihen korokkeeseen ja hillamunnkkikin meinas puota.sokerrit meni hupparin rinnuksele.ei hyvä.


      • tamppikoskentamppooni
        multiankeltiäiset kirjoitti:

        mut ei siihen rautatieaseman puoleiseen päähän kun voivat säikkyä junia.

        voihan siellä aika ryske käydä kun multialaisten suolijuna pääsee liikenteeseen,kun auto lehtonen on ensin öljynnyt kaikkien perät.


    • StadinKokoukseenJunalla

      Töyssyillä on hyvin hyvin työllistävä vaikutus !! Kunnan insinööri kun aikoinaan "keksi" töyssyt ja kierot liittymät. Muidenkin kuntien insinöörit "keksivät" samat hommat ja niin suomen jokaiseen kuntaan ja kylään rakennettiin töyssyt ja kierot liittymät.
      Nyt kun homma on valmis, ei aleta tumput suorina seisomaan !! Niitä aletaan purkamaan ja "säätämään" jokaisessa suomen kunnassa ja kylässä samaan malliin...... on meinaan työllisyys taattu ! Kyllä insinööri on ihmeellinen !

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe