Holiday Club Gold

ämpärit

Holiday Club Gold on todistanut että suomalaiset ovat ämpärikansaa. Kun kauppakeskus jakaa ilmaisia ämpäreitä, niin suomalaiset jonottavat tuntikausia jotta he tämän ilmaisen ämpärin saavat. Holiday Clubin osakkaille ämpäri on ns. Gold kortti, jolla osakas saa etuja. Kympin säästö sieltä ja toinen täältä. Se on pakko saada. Tämä Holiday Club Gold ämpäri maksaa minimissään 3900 euroa. Sillä sitten voi kauhoa niitä etuja. Tässä tapauksessa ämpärillä mätetään rahaa ihmisen taskuista holiday clubin kassaan. Tosielämän Tankki täyteen, ala Sulo Vilen.

165

13561

  Vastaukset

  • Meille ratkaiseva etu on lupaus viikkomme tehokkaasta jälleenmyynnistä. Tämän takia kultakortin hommasimme,

   • Eihän mitään tehokasta jälleenmyyntiä ole olemassakaan. ja jälleenmyynti arvot ovat täysin olemattomat.
    Taas yksi huijattu!!!
    miksi te ihmiset olette niin tyhmiä


   • "tehokkaan jälleenmyynnin arvot" - Kuinka ihmiset voi olla noin tyhmiä, että uskovat tällaiseen kusetukseen!!!


  • Vai on Holiday Club alkanut tekemään buysale kauppoja...ne kun ovat vähintään arveluttavia tai jopa lainvastaisia kauppoja joita käräjäoikeudessa sitten puidaan. Onko otettu mallia Holiday Club Eesti filial firmalta?

  • Minkä tähden pitää maksaa tuhansia euroja että pääse kohteeseen . Pääsee sinne muulla tavallakin siis jäsenyydellä eikä tarvii maksaa kun 120 eur ja pääsee milloin vain: Olin järjestelmän kautta Rukalla 3- 10.2. 17 4mh huoneisto maksoin 340 eur viikosta ! Ja toimii

  • Lueskelin holiday club gold etuja hcr nettisivuilta ja siellä ei ollut mitään mainintaa edusta kohdentuen viikon jälleenmyyntiin ja siihen että gold korttilainen olisi etuasemassa jälleenmyynnissä verrattuna muihin jäsenten jättämiin jälleenmyyntitoimeksiantoihin. Miten on, pääseekö gold korttilainen keulille jälleenmyynnissä? Vai onko yksittäinen hcr myyjä puhunut paskaa, eli valehdellut asiassa?

  • Lupaukset lomaosakkeen jälleenmyynnin onnistumisesta paremmin Gold korttilaisille, kuin normaali jäsenille ovat valetta. Jos Holiday Club myyjä sellaista väitää niin valehtelee! Jos tällainen lupaus annetaan niin se on syytä ottaa kirjallisena, muutoin et voi todistaa mitään lupausta annetun. Gold kortti on rahastusta, ei mitään muuta! Ette ikäpäivänä saa säästettyä sitä tuhansien eurojen kynnysrahaa alennuksilla käyttöhinnoista. Voihan olla että intian omistajat myyvät holiday clubin jollekin uudelle taholle ja he sitten lopettavat koko gold jäsenyyden. Ei se ole ikuinen. Toinen järjen köyhä omistus on tämä villas omistus. Jäät sitten 6:n viikon loukkuun koska kukaan ei sitä pakettia sinulta tule ostamaan vapaillamarkkinoilla. Nämä kaksi asiaa jätä suosiolla väliin, jos et halua menettää rahojasi! Kenen kuvittelet maksavan näiden tuotteiden kalliin markkinoinnin? Jokaiselle osakkaalle joka tulee kuunteleen tätä "infoa" annetaan 100 euron. Se yksi joka ostaa maksaa kaikkien muiden ei ostaneiden sataset ja se on paljon pelkästä ilmasta ja tyhjistä lupauksista!

  • Ostin lomaosakkeen koska sain kaupantekijäisenä ämpärin. Lupasivat toimittaa sen myöhemmin.

  • Hei

   Onko kukaan onnistunut myymään omia osakkeitaan koskaan, edes Holidayclubin kautta??
   Mietin vaan että miten sitten käy ku mummu ja pappa kuopataan ja perillisille jää kultaämpäri .
   Jääkö se vaan rasitteeksi perikunnalle, vai voiko niistä oikeasti päästä eroon.
   Pitääkö maksaa että pääsee eroon rasitteista?

   huh pelottaa perintö

   • Kyllä ne osakkeet saa myytyä. Hinta vaan kohdalleen.


   • Älä muuta virka. HC:n kiroan, voi veljet... 2v jo myynnis, ei mee.


  • Kultakortista on todellista hyötyä, jos sinua ja läheisiäsi tällainen lomailu kiinnostaa ja aikaa on. Jos tavoittelet myyntivoittoja, pitää raha laittaa johonkin muuhun. Velaksi ja viimeisillä rahoilla ei näitä kannata ostaa. HC:n myyntitilanteet ovat nykyään asiallisia, lyhyitä, tilaisuuksia, ainakin meidän kokemuksemme mukaan (Kuusamon tropiikki ja Katinkulta).

  • Ei näistä osakkeista pääse eroon ja tämä kultakortti on esimerkiksi meidän alkuperäisten katinkultalaisten mielestä ihan meidän polkemista. Miksei mille vanhoille omistajille anneta sitä? Eihän siinä ole mitään järkeä maksaa 4000 euroa jostakin kortista kun sillä saa muutaman satasen alennusta maximissaan vuodessa jos oikein ahkerasti käyttää. Tämä kultakortti on ollut tosi huono meidän omistuksille ja varmaan monen muunkin kohteen siinämielessä että enään ei mene oma viikko vuokralle kun ei voi Holiday Clubin kanssa kilpailla vuokrahinnoissa kun vuokraavat niin halvalla. Kukaan ei halua ostaa näitä viikkojamme juuri siksikään, koska ilman omistustakin voi lomailla. Huono juttu tämä kultakortti ja osakkeita ei pääse eroon edes antamalla ilmatteeksi.

   • Jos olet ostanut viikkosi HCR:n kautta, vuokraavat he myös sinun viikkosi. Ei näitä kannata 'hankemielessä' ostaa, vaan omaksi ja perheen iloksi. Ymmärrän harmisi, sillä kultakortin majoitusetu on merkittävä.


   • Omistan perusviikkoja ( 2kpi )HCR-kohteista. Olen jättänyt niitä myös vuokralle HCR vuokrapalveluun. Vuosien saatossa HCR vuokrapalvelu ( 10 kertaa jätetty vuokralle ) on 2 kertaa saanut viikkoni vuokrattua. Toisella kerralla tuli peruutus ja asiakas jätti tulematta minun omistamalleni viikolle ja jäin nuolemaan näppejäni. Se kerta kun viikkoni meni vuokralle, vuokratuotto oli alle maksamani vastikkeen. Tutkittuani mistä tämä saamani summa tuli niin huomasin että viikkovuokrastani oli vähennetty HCR vätityspalkkio -30% ja 3 keraa välisiivousmaksu, koska viikollani oli ollut 3 eri asiakasta. Ainoa hyöty tästä vuokrauspalvelusta oli että etukäteen ennen viikkoani maksamastani 300 euron vastikkeesta sain 260 euroa takaisin HCR tilityksenä n. kuukauden kuluttua viikostani, eli kuluni oli 40 euroa viikosta jota en käyttänyt. Onko järkeä?


   • Tuli joskus ostettua lomaosake Katinkulasta. Eihän sitä kultakorttia kannata antaa vanhoille osakkaille (eihän matojakaan anneta sangossa oleville kaloille, vaan niitä käytetään uusien onkimiseen) Olen tullut vuosien varrella siihen tulokseen, ettei vanhoilla osakkailla ole mitään väliä. Se tuntuu olevan pääasia, että saaraan uusia vastikkeiden ym. maksajia lisää. Jos myyt osakkeesi häviät vain lisää, eikä siitä ole mitään haitta kenellekkään, kun Holiday Club saa aina rahansa joka tuntuu olevan pääasia.. Erästuttu naureskelee sille kun itse lomailee hiljaisina viikkoina 370€ viikko, ilman osaketta.


   • Minua suorastaan pistää vihaksi tämä Kultakortti! Hitto. Olemme omistaneet HCR- kohteen 10 v ja sit edustajat vinkuvat, että Nyt kun ostat tämän 4000 uuden osakkeen vain 180 euron yh. vastikkeella niin Saat Kultakortin. Voi xxxnvnva - sanonko mitä?

    Samalla useampi tuttavaperheeni ovat ostanee elämänsä ensimmäisen lomaosakkeen n. 4000 euron hintaan ja saavat kaupanpäälle tuon perhanan kortin!

    Jos joku vain keksii panna pystyyn Holiday Glubin Kultakorttivihaajat niin olen ensimmäisenä liittymässä siihen!


   • miinustuotto kirjoitti:

    Omistan perusviikkoja ( 2kpi )HCR-kohteista. Olen jättänyt niitä myös vuokralle HCR vuokrapalveluun. Vuosien saatossa HCR vuokrapalvelu ( 10 kertaa jätetty vuokralle ) on 2 kertaa saanut viikkoni vuokrattua. Toisella kerralla tuli peruutus ja asiakas jätti tulematta minun omistamalleni viikolle ja jäin nuolemaan näppejäni. Se kerta kun viikkoni meni vuokralle, vuokratuotto oli alle maksamani vastikkeen. Tutkittuani mistä tämä saamani summa tuli niin huomasin että viikkovuokrastani oli vähennetty HCR vätityspalkkio -30% ja 3 keraa välisiivousmaksu, koska viikollani oli ollut 3 eri asiakasta. Ainoa hyöty tästä vuokrauspalvelusta oli että etukäteen ennen viikkoani maksamastani 300 euron vastikkeesta sain 260 euroa takaisin HCR tilityksenä n. kuukauden kuluttua viikostani, eli kuluni oli 40 euroa viikosta jota en käyttänyt. Onko järkeä?

    Hyvä kun otit puheeksi. Onhan toi vuokraushomma perusmätä! Ensi ilmoitetaan että on vuokrattu ja sitten vuokralaiset eivät tule. Osakkaan viikko menee pilalle. Ainoa kärsijä on osakas. Ei mikään muu firma toimi väin. Vain varausrahan maksaneilla pitäisi olla oikeus varata viikko. Eihän HC kiinnosta kun vastike (tärkein) kuitenkin tulee. Hyvä ettei osakas ole sähköä kuluttamassa!

    Yhden kerran oon käyttänyt HC vuokrausta, ensimmäisen ja viimeisen kerran. Jos luette tämän, älkää ikinä käyttäkö vuokrausta. Antakaa viikkonne vaikka kahvipaketista kaverillenne!


  • Ostimme reilulla parilla tonnilla osakkeen ja saimme paljon kehutun Gold kortin kaupan mukana, lomalahjakortin ja ilmaisen kylpyläloman. 2 viikon lakisääteisen peruutusajan aikana soitimme monet kerrat goldkorttiliasille tarkoitettuun omaan numerron ja kyselimme juurtajaksaen todelliset goldkortti systeemit.
   Eivät siellä ylistäneet eivätkä luvanneet niin vuolaasti halpoja viikkoja saatavaksi kuin myyntiesittelijä teki meidän lomaosakeesittelyn aikana. Totuudessa goldkorttilaislle aukeaa vuokrattaviksi ns. "jämienjämä viikot" eli kaikki ne viikot ja irtopäivät mitä HC ei saa myytyä normaali hinnoilla eikä tarjouslomina niin vasta ne "jämät"tulevat pelkästään sitten Goldilaisille myyntiin.

   SItten on joka keskiviikko klo 10 alkaen mahollista soittaa kilpaa muiden asiakkaiden kanssa ja yrittää varata niistä jämä viikoista tai irtopäivistä jotakin lomapätkää itselleen. Gold linjalla tosin virkailija oli niin rehellinen ja myönsi, että useimmiten se menee niin, että talvi aikana ja syksyllä pääsee helpommim vaikka Saimaalle järvisuomeen ja sitten taas kesällä on Lappiin avoinna niitä halpoja lomia eli juuri päinvastoin miten nyt ihmiset normaalisti lomailee! kuka haluaa kesällä Lappiin ja keskellä talvea tai räntäsadetta Saimaan rannalle??!!

   Goldkorttilaisena siis niiden hyvin luvattujen lisäviikko lomien saanti oikeassa elämässä on todella vaikeaa ja ennenkaikkea epävarmaa!!! kukaan ei tiedä mitä tulee millekin viikolle edes tarjolle vai tuleeko mitään, koska HC:n omat viikot todella myydään Goldilaislle sen mukaan mitä on sattunut jäädä myymättä. Sitten on muut osakkeiden omistajat jotka jättää joskus oman omistamansa viikon HC:lle myyntiin niin Goldkortilla saat ostettua ( jos kerkeät) niin kyseisen viikon -25% halvemalla siitä normaalista lisäviiko hinnasta. Tästä eivät tietenkään osake esittelyssä puhuneet mitään vaan kaikki oli mahtavaa ja puoleen hintaan ja aina pääsee lomalle milloin ja minne vaan itse haluaa! VALETTA!!! l

   Lisäksi myyvät yhtä ainoaa viikkoa kerrallaan aina 4 viikkoa etukäteen ja jokainen voi tästä jo kuvitella millaiset ruuhkat on puhelinlonjoilla kun monet ihmiset soittavat samaan aikaa ja hikoilee yhden ainoan myynnisä olevan loma viikon perään .. tai sitten voi olla niin ettei ole edes viikkoa myynnissä vaan ainoastaan irtopäiviä " kysy vapaita mahdollisia vuorokausia". Siinäpä se järki onkin, ettäl ähde ajamaan vaikka pääkaupunkiseudulta 3vrk loma takia Lappiin tai päinvastoin. Päivittävät vain sen goldkortti sivun yhden kerran eli joka keskiviikko klo 10.

   Luulen, että monet ovat ostaneet jonkun halvimman mahdollisen viikon tämän goldkortin varjolla, mekin menimme siihen lankaan, mutta ONNEKSI aloimme tutkia asiaa tarkemmin kotona ja peruimme kaupat kirjallisesti sen 2 viikon sisällä!!

   HC on kieltämättä keksinyt todella hyvän porkkanan höynäyttää ihmisiä goldkortin avulla!! varmistavat tietenkin sillä, että ne myymättä jääneet irtopäivät tai viikot menisvät jotenkin ja jollekin edes myyntiin!

   Haluan kiittää HC väkeä yhdestä asiasta: Goldkortti linjalla soittaessa moneen kertaan ja eri virkailijoiden knassa juteltua kaikki puhuivat rehellisesti siitä miten homma käytännössä oikeasti toimii ja ettei lisäviikkoja todellakaan ole mielinmäärin tarjolla+ sesonkiaikoina ei ole tarjontaa ja on viikkoja milloin ei tule mitään lisäviikkoja myyntiin mistään kohteista, koska kauppa on käynyt normaalihinnoilla sekä tarjouksilla jo kaupaksi niin silloin ei tietenkään ole HC:lla mitään omia lisöviikkoja tarjota. Sanoivat ettei koskaan voi myöskään tietää tuleeko minkä verran tai edes ollenkaan osakkailta heille omia viikkojaan myyntiin jne. Kuulosti joka puhelussa rivien välistä siis siltä, että eivät suosittele koko touhua kellekkään, on humpuukkia ja ihmisten höynäyttämistä. Olin meinaan varma, että siellä olisi armottomia myyntitykkejä jotka kehuisvat ja ylistäisivät lisäviikot ja goldkorttia maasta taivaaseen, mutta erehdyin ja olen kiitollinen siitä kun puhuivat niin suoraan systeemeistä !! KIITOS goldlinjan virkailjoille ja HÄVETKÄÄ HC:n esittelijät röyhkeistä ja epärehellisistä puheistanne mitä hölisette ihmiselle päin naamaa! EN ikinä tule ostamaan teiltä osaketta vaikka saisin sellaisen eurolla ja timanttikortilla !!! lomailen jatkossakin huolettomasti ilman ikuista riippakivi loma osaketta!!!

   • Tuleeko siitä kaupan purkamisesta kuluja? Mikäli sen purkaa ensimmäisen kahden viinon aikana?


   • Goldgortti kirjoitti:

    Tuleeko siitä kaupan purkamisesta kuluja? Mikäli sen purkaa ensimmäisen kahden viinon aikana?

    Ei tule kuluja. Me oltiin jo tehty kauppakirjat esittelyssä juuri tämän kultakortin kanssa. Taidettiin jopa allekirjoittaa... jostain syystä kuitenkin sovimme esittelijän kanssa, että menen parin tunnin päästä uudestaan käymään siellä. Siinä parin tunnin aikana tutkimme asiaa ja onneksi päädyimme purkamaan kaupat heti. Kyllä oli helpottunut oli kun talsin takaisin huoneeseen ilman osaketta.


   • Kannattaa ostaa osake sesonkiviikolta niinkuin me. Näin sitä voi käyttää itse tai voi antaa vuokralle. Saimme myös Kultakortin kaupan päälle. Se on selvä että sitä ei voi käyttää esim 11-14 viikoilla talviaikaan tai kesäkohteissa heinäkuussa, mutta muuten yleensä tilaa löytyy hyvin. Myyjät ovat lisäksi olleet tosi mukavia ja auttavaisia. Olemme käyneet esittelyissä melko usein jälkeenkinpäin ja nyt mietimme jo toisen osakkeen hankintaa, tietysti sesonkiviikolta. Ja kysykää myös jälleenmyyntihintaa ennen päätöstä. Tsemppiä kauppoihin!


  • Moi "Goldkortti" ! Ei siitä tule mitään kuluja sulle jos perut sen kirjallisesti 2 viikon sisällä kaupan teko hetkestä ja postitat sen sinne Tampereen osoitteeseen mikä löytyy siitä palautuspaperista. Me vielä soitettiin sinne Tampereelle etukäteen asiasta niin laittovat jo heti siinä puhelimessa tiedon peruutuksesta ja sit vaan allekirjotettuna peruutuspaperi menemään perään ja siinä se sitten olikin. Aijoo, no postimerkin joudut maksaa itse :-D :-D

   • Okei, taidanpa perua kaupan kuullostikin liian hyvältä ollakseen totta..


  • Joo, me tulimme ihan tuohon samaan lopputulokseen itsekin! lisäksi goldkortti numeroon useamman kerran soittaneena fiiliksemme vain vahvistui. Olisi pitånyt jo olla heti esittelyssä tietoinen, että eihän ne siinä kerro totuudenmukaisesti asioita.

   • Niimpä! Kyllähän se gold kortin 50% prosenttia sai hämilleen ja sen vuoksi se ostettiin. Tosin aika paljon saa kylpeä että homma alkaa pyörimään sen kortin avulla..


  • Siinävaiheessa kun gold-kortti alkaa kannattamaan, pyörimään sinun eduksesi, sinulle on kasvanut räpylät jalkaan ja evät selkään. Täytyy oleskella enemmän kylpylän altaassa kuin kuivalla maalla.

  • Juurikin näin! paljon saisi aikaa viettää kylpylän altaissa ja siinä vielä huomioiden, että saatavuus on todellisuudessa aivan järjettömän rajallista ja epävarmaa! meille myös se Goldkortti oli "se juttu" miksi tehtii halvin mahdollinen osake kauppa. Siinä esittelyssä kiivaan myyntipuheen alla jo hetken itsekin uskoi siihen hölynpölyyn. Meidän kanssa samaa aikaa kuului muutama muukin pariskunta tekevän kaupat nimenomaan tuon Goldkortin takia... toivottavasti ihmiset on herännyt todellisuuteen. Enään en mene näihin lankoihin vaikka lupaisivat avaruuslennon ja timanttikortin!

   • Joo, eipä tarvi enää kuunnella moista lätinää.. saapa nähä soittelevatko perään kun kauppa on purettu:D


  • Kaupan peruutuspaperit kannattaa sitten lähettää kirjattuna kirjeenä, niin kukaan ei voi sitten väittää että paperit eivät olisi tulleet perille.

   • soitettu että peruutus on tulossa,ja toimitan paperin itse Lapinniemeen perjantaina, ja pyydän todistuksen että se on vastaanotettu jne. tämä puhelu kun virkailijan kanssa päättyi ja ilmoitus peruutuksesta lähti niin meni kolme minuuttia kun välittäjä jo soitti :D:D en vastannut:D


   • Hah hah! meillä kävi sama homma! soittivat perään, mutta " vasta" seuraavana päivänä, eikä vastattu mekään :D turhaa siinä rupeaa vatvomaan, 2 viikon peruutusoikeus on olemassa niin en koe tarvetta alkaa heille alkaa perustelemaan asiaa. Kyllä varmasti itse tietävät mitä p***aa puhuvat ihmiselle ja tommon tyyli ei ainakaan nosta heidän pisteitään. Jep, ja todella kannattaaakin varmistaa kaikinmahollisin tavoin, että peruutus on heidät saavuttanut.


   • Ei tarvii edes postimerkkiä, saati kirjattua kirjettä, kun skannaa sähköpostilla paperin menemään. Oli helppoa ja nopeaa, vastaanottokuittaus tuli samantien 👍 Samalla jää itselle dokumentti lähetetystä peruutuksesta ajallaan!


  • Alunperin gold korttia piti tarjota oliko 2000kpl. N.5-10% omistajista. Eikä kellekkään kahta kertaa. Meille on nyt parin vuoden aikana varmaan 4 kertaa tarjottu. Eli joko kauppoja tulee oikeasti huonosti tai sen saa kaikki.

   • Jep! Oltiin Saimaalla 2016 HC lomaosake esittelyssä jossa myyjä kertoi tästä uudesta mahtavasta goldkortista jota oli "vain" silloin mahdollista saada kauppojen yhteydessä eli mainosti goldkortin olevan vain sen kyseisen esittely vkl tarjolla! No jaahas! Tänä kesänä oltiin uudessa esittelyssä samassa paikassa ja kappas ihmettä, heillä olikin goldkortteja villisti tarjolla edelleenkin :-D kyllä ne osaavat nuo myyntikikat :-D ei ostettu eikä osteta jatkossakaan osaketta!!


   • JohanNauratti kirjoitti:

    Jep! Oltiin Saimaalla 2016 HC lomaosake esittelyssä jossa myyjä kertoi tästä uudesta mahtavasta goldkortista jota oli "vain" silloin mahdollista saada kauppojen yhteydessä eli mainosti goldkortin olevan vain sen kyseisen esittely vkl tarjolla! No jaahas! Tänä kesänä oltiin uudessa esittelyssä samassa paikassa ja kappas ihmettä, heillä olikin goldkortteja villisti tarjolla edelleenkin :-D kyllä ne osaavat nuo myyntikikat :-D ei ostettu eikä osteta jatkossakaan osaketta!!

    No meille tarjosivat ensimaisen kerran puheella myyntipäälikkö kun huutaa hep. Niin ei enää saa tarjota. No ei otettu silloin. Seuraavalla kerralla olimme kuulema etuoikeutettuja kun meille sai toisen kerran tarjota. Kolmannella kerralla se olisi tullut kaupan päälisenä. Neljännellä kerralla ohimennen myyjä sanoi että tulee gold kortti mukana. Kohta varmaan sen saa kun osalistuu esittelyyn.


  • Hei, onpa teillä huonoja kokemuksia Gold- kortista. Meillä ja myös aikuisilla lapsillamme on Gold- kortti ollut nyt lähes vuoden- lasten nimet sai laittaa paperiin - he omistavat kukin yhden prosentin Saimaan osakkeestamme. Vajaan vuoden aikana olemmeolleet ystävien kanssa Rönnesissä 8hlön hienossa hirsihuvilassa 3vrk- 39e/vrk, Saimaalla myös 3vrk ystäväperheen kanssa kesällä, sama hinta ja nuoretperheemme ovat lomailleet Lapissa ja Saimaalla myös ystäväperheiden kanssa ja saaneet myös yst halvat asunnot viikoksi- Ei voida valittaa! Lisäksi kun emme varmaan koskaan käytä Saimaan osaketta vaan käytämme pisteemme ulkomailla, niin meillä on ollut Ystävien kanssa 2 hienoa lomaviikkoa Espanjassa. Kaikkea emme vielä ymmärrä näistä Holiday-clubin jutuista, mutta hieno vuosi on takana ja juuri katslen Lapin-lomaa ystävän kanssa nyt ennen isoa lomaryntäystä- näyttää olevan paikkoja!

   • 😄😅😆😄😃😂😁😆😅😄😃😂


  • On yleisesti tiedossa tietyissä piireissä että Mahindra on pettynyt sijoitukseensa HCR:ssä ja etsimässä ostajaa yritykselle. Kun HCR:lle löytyy uusi omistaja nämä gold yms etuudet tullaan lakkauttamaan. Ei ole kiveenkirjoitettua että ne olisivat ikuisia, mikään ei ole ikuista. Käytä etuuksia kun vielä voit. Toisaalta RCI:n jäsenenä saat yhtälailla lisävikkoja ilman tätä gold juttua ja RCI lisäviikot on pysyviä. Gold jäsenyys on viimeinen rahastus ennen omistajavaihtoa.

   • Ja nämä piirit olivat "Hevosmiesten tietotoimisto" -osastoa ;-). Kyllä lisäviikoja saa, mutta kovemmalla hinnalla...Emme myöskään elä ikuisesti, joten kortti on hieno lisä lomaosakematkailuun :-)


  • Kävin ostamassa rukan itsenäisyyspäiväviikon,ja myyjä sanoi että saan kultakortin.
   Ollut parempi kun itse osake..huippujuttu

  • Ollaan menossa viikolla 8 HC.n esittelyyn. Jotenkin kuutamolla kaikesta pisteistä ja muista hässäköistä. Mikä ihmeen gold? Enpä usko että ostan osaketta. Taitaa olla tarkoitettu hiukan fiksummille ihmisille.

  • Sinulle Rukan itsenäisyyspäiväviikon ostajalle, peru heti kauppa jos vielä perumisaika jäljellä. Jos maksoit osakkeestasi 5000 euroa, niin kerron sinulle että osakkeen todellinen arvo on haarukassa 500-700 eruoa. Aikas paljon saat käyttää hcr alennuksia jotta saat sen 4500 euroa säästtöinä. Veikkaisin että se vie yli 20-vuotta. RCI:n systeemi on hyvä jolle asia sopii. Ilmeisesti sopii sinulle kun ostit osakkeen. Pistesysteemi on rahastusta, jota rakennuttajat myyvät yksinoikeudella. RCI:n viikkosysteemi on vapaasti kenen tahansa liityttävänä. Saat kaikki samat edut, muttet niitä HCR gold etuja, eli muutaman kympin alennuksia sieltätäältä heidän hotelleistaan. Mieti vähän; koska nyt on lomaosakkeissa ostajan markkinat, saat saman rukanviikon sillä hintahaarukalla 500-700 ja puhelinsoitto RCI:n toimistoon, he opastavat sinut jäseneksi. Maksaa noin 300 euroa ja sillä saat jäsenyyden ja 2 vuotta jäsenaikaa. Senjäleen minimissään 60 euroa vuosi. Sillä saat kaiken sen mitä HCR kalliilla osakkeella paitsi niitä hotellialennuksia. Bonuksena tässä että kun myyt osakkeesi saat siitä todennäköisesti saman 500-700 euroa, eli olet vain voittanut lomailusäästöissä. Nyt HCR kaupallasi ole miinuksella alkuun sen n. 5000 euroa. Käytä aivojasi ja peru kauppa!

   • Kertokaahan korttiinne tyytyväiset, mihin olette sitä käyttäneet? Onko viikonloppulomia saanut hyvin? Entä äkkilähtöjä?? Nuo tyytymättömät ovat kyllä perustelunsa esittäneet....!


  • me ostettiin osake ja saatiin goldkortti. ollaan oltu tyytyväisiä. gold edut voi lukea hc:n sivuilta. käytiin esim perheen kanssa vuokatissa juhannuksena, viikko 2mh kämpässä missä sauna, loppu siivous... ym mukavuudet... hinta oli alle 200e(ovh normi yli 1000e). kylpylälomat on -50%. nyt varattiin saimaalta hiihtolomaviikoksi 3yöksi 2mh villashuoneisto hintaan 240e(ovh normi 744e). goldkortilla pystyy varaa minimissään 3vrk lomia lomaasunnoista hintaan 39e/vrk. omaa viikkoa ei olla käytetty vaan ollaan käyty ulkomailla lomilla ja ei ainakaan itellä ole vielä mitään negatiivista sanottavaa.

  • Meidän perheelle ei ole ollut mitään hyötyä koko gold kortista. Ei siellä ole tarjolla hyviä viikkoja kysytyistä kohteissa. Hiljaisia viikkoja kyllä riittää. Hotellialennuksissa ei mitään järkeä kun ovh pyyntihinnat poskettomia. Booking. Comista on saatu parempia ilman tätä gold korttia. En suosittele korttia kelleen.

  • se on tietty totta että toisille se sopii ja toisille ei. veikkaan että jos ainoat lomat suomessa tekee just sesonki viikoilla niin silloin voi olla huonosti tarjolla halpoja majoituksia. ei mekään saatu hiihtolomaviikolta kämppää mistään laskettelukeskuksesta mutta se on ymmärrettävää koska moni on ostanut sen viikon osakkeen itselleen koska haluaa käydä siellä tai tehdä rahaa sillä. mutta saatiin 2mh villas huoneisto saimaalta hintaan 80e/yö. ja kerro toki minulle mistä saat juhannusviikolle golf kenttien vierestä täys varustellun kämpän mihin kuuluu loppusiivoukset hintaan 39e/vrk??? en usko että löytyy bookingin kautta. ite en halua majoittua ahtaisiin hotellihuoneisiin useammaksi päiväksi. pisteitä ollaan käytetty kahtena vuonna espanian lomiin. ensimmäistä negatiivista kokemusta odotellessa...

  • Gold kortissa on periaatteellinen vedätys, hcr asiakkaiden vedätys, joka on jo yksi syy olla ostamatta/hankkimatta goldia. Miksi? Suomen Lomapörssi Oy, nykyinen Holiday Club, alkuajoista 1990-luvulta lähtien antoi kaikille lomaosakkiden ostaneille asiakkailleen (Airisto, Pyhäniemi, Punkaharju, Pyhä, Salla, Saariselkä) ylimääräisiä viikkoja vapaanaolevan lomahuoneison yhtiövastikehinnalla. Vuosituhannen vaihteen molemmin puolin Lomapörssi alkoi laajentua ostamalla Kuusamon Lomatropiikin, Katinkulan, Honka Holidayn ja Loma Dynastian. Näitä ostoista tulleita "uusia" viikko-omistajia oli täten huomattavasti enemmän kuin vanhoja lomapörssiläisiä. Uudet eivät saaneet automaattisesti lisäviikkoetuja, vaan saadakseen lisäviikkoedut oli tehtävä jokin kauppa Holiday Clubin (lomapörssi) kanssa. Tätä rahastusta tehtiin 2000-2010
   Holiday Club on tehnyt historiansa aikana 3 suurta vedätystä. 1)konkussiin ajetun Katinkullan pilkkahintainen osto/ryöstö ja sen lisärakentaminen ja rahastus (samalla osakkeiden arvonalennus johtuen ylirakentamisesta=tarjontaa enemmän kysyntää) 2) Pistesysteemin lanseeraus, jolla saatiin ihmiset ostamaan minimipisteytettyjä rupuviikkoja joilla sai sitten näitä hcr lisäviikkoja. Tästä tuli ongelma kun ihmiset eivät pääse minimipisteillä mihinkään vaidoille. Tästä syystä vaihtokauppoilla parempiin osakkeisiin rahastus. 3) kolmas vedätys on tämä Gold kortti. Kun melkein kaikilla on jo pistesysteemi ja siihen liittyvä lisäviikko ja hotellialennus, lanseerattiin Gold. Ostamalla sen pääset jonon kärkeen valitsemaan mahdollisia hyviä lisäviikkoja. Gold kortteja markkinoitiin rajallisena tuotteena, mutta nykyään sen saa kaikki ostaneet asiakkaat. Kun kaikilla on Gold sen arvo on mitätöity olemaan sama perus lisäviikkoetu kaikille. Kaikki pääsevät etuajassa valitsemaan muutamia hyvia viikkoja! Suuri rahastus. Seuraavaksi varmaan lanseerataan Platinum kortti joka pääsee ohi Goldin ja se tietysti maksaa ja se myydään sitten kaikille. Gold korttilaiset; kuten piilokamerassa...sinua on vedätetty.

   • Et paremmin voisi lausua. Lisäksi koko osake on huijausta, sillä kyllä niitä lomahuoneistoja on tarjolla vuokrattavaksi. Jopa HC huoneistoja saa vuokrattua ihan edullisesti ei jäsen, jos ei ole ruuhkaviikolla liikkeellä. Yksityisiltä voi vuokrata mökkejä, huoneistohotelleja, hotelleja, kartanomajoitusta, majataloja, b&b jne. Vain jos ehdottomasti haluaa tietyllä viikolla olla samassa paikassa hinnalla millä hyvänsä, niin osake kannattaa. Niin ja oiva kepponen perillisillehän tuo osake on myös.


  • no mutta siihen asti nautin täysin näistä eduista ja hinnoista. ilman kyseistä korttia en tähän hintaan onnistu suomessa nauttimaan tasokkaasta matkailusta. toki majoitus mökkejä löytyy keskeltä ei mitään halvalla...
   onneksi holiday clubilla on suomessa riittävästi vaihtoehtoja ja uusia tulee kokoajan.

   eniten säästöä saisi ja ei joutuisi huijatuksi kun ei menisi mihinkään ja ei kävisi missään.

  • Edelleenkin sillä goldilla saa vain rupuviikkoja, ei huippuviikkoja. Alennukset on ylihinnoitelluista lähtöhinnoista.

   • tottakai huippuviikot on varattuja koska silloin osakkeen omistajat on ite niissä omissa osakkeissaan. mutta kerro minulle mistä saan juhannusviikolta läheltä kaikkia aktiviteettejä täysin varustellun kämpän koko perheelle mihin kuuluu loppusiivous... alle 200e/vk tai vastaavasti 39e/vrk??? myyn kyllä heti osakkeen pois ja varaan sen. tai nyt hiihtolomaviikolta kylpylästä to-su täysin samanlainen kämppä hintaan 240e???
    ainahan voi ostaa osakkeen huippuviikolta... ja käyttää sitä.


   • Ei se noin halpa ole. Olet jo maksanut siitä gold kortista, kuinka paljon se olikaan? Ja maksat vastiketta vuodessa jostain paikasta kuinka paljon?


   • Gold2016, mitenpä meinasit osakkeesi myydä😆


  • Ensinmäisessä lauseessa sanot että huippuviikot varattuja kun osakkaiden käytössä ja toisessa lauseessa sanot että niitä saa kuiteskin. Onko hcr myyjällä pää kipeä tai muutoin sekava olo kun puhut päättömiä? Sieltä esim. booking.com tai airbnb palvelusta niitä edullisia viikkoja löytyy. Voi varata jo vaikka 6 kk etukäteen ja peruuttaminenkin onnistuu kätevästi. Vaivatonta.

   • myönnän ei saatu vuokatista hiihtolomalle halpaa majoitusta mutta saimaalta saatiin. juhannukseksi saatiin 2017 viikko alle 200e. just katoin bookingista niin viikko ens juhannuksena halvin hinta 550e.! ja voin kyllä sanoa rehellisesti että en ole mikään myyjä. olen osakas jolla ei ainakaan vielä ole mitään negatiivista sanottavaa. ja toiv ei tule.


  • Taitaa olla patologinen valehtelija linjoilla...oireet viittaa vahvasti hcr myyntiosastolle mutta voin olla kyllä väärässäkin, onhan avohoito nykyään niin yleistä. Gold viikkoja voi varata tällähetkellä viikoille 8,9 ja 10. Sulla taitaa olla ihan oma gold kortti kun voit varata jo viikon 26/2018? Kas kummaa kun ei maksanut euro per vko. Fakta on omasta kokemuksesta jotta kysyttyjä viikkoja ei ole tarjolla, vain rupuviikkoja. Niitä voi sitten varailla muutamaviikko ennen lomaviikon aloitusta. Jännätä perheenkanssa päästäänkö lomalle vai ei...jännää.

   • kirjoitin että oltiin 2017 juhannus vuokatissa. ja bookingista katoin yleensä mökkien juhannus hintoja vuokatista.! ni ei sieltä saanu alle 200e yhtään mökkiä viikoksi.! ihmettelen vaan mistä keksitte noita että samaan hintaan saa bookingista mökkejä.!!!


   • ja katoppas tarkemmin mitä viikkoja voi jo varata... taitaa olla jo viikot 11,12 varattavissa.


  • Oltu Holiday Club jäseniä jo yli 10-vuotta ja viimeisimmän osakevaihdon yhteydessä saatiin tämä kehuttu gold kortti. On yritetty saada hiintolomaviikkoja ja erinäisiä kesälomaviikkoja juhannuksesta heinäkuun loppuun hyvistä kohteita. Ei ole tilaa sanoo aina asiakaspalvelija holiday clubilta. Kummallista kun menemme booking.com palveluun ja siellä löytyy isollarahalla samoja viikkoja. Eli holidayclubilla on näitä viikkoja mutteivat vuokraa minulle goldkorttilaiselle niitä. Musta tuntuu että mua on ainaskin kusetettu suurilla lupauksilla gold kortyista, koska en voi käyttää näitä gold viikkoja eli tämä gold kortti on meidän perheellä stadium kortin vierellä, yhtä paljon käyttöä ja hyötyä.

   • ite vasta pari vuotta käyttäny kyseistä korttia... ainaki viime juhannuksena saatiin kämppä viikoksi katinkullasta. saas nähdä miten ens kesänä käy...
    tai sit osakkeen omistajat on laittanu oman viikon vuokrattavaksi ja niitähän ei holiday club voi vuokrata halvalla... koska osakas haluaa siitä rahat. esim hiihtoloma viikolta varmaa toista tonnia... en tiedä tarkkoja summia.


  • En tiedä millainen gold kortti muilla on mutta se joka meillä on, on umpisurkea, ei löydy vapaita viikkoja kesäaikaan muualta kuin lapista. Parhaiten ja edullisimpia viikkoja löytyy esim. Tori.fi palvelusta kun malttaa etsiä. Esimerkiksi Katinkullasta tuntuu olevan paljon edullista tarjontaa verrattuna pyyntihintoihin holidayclubin verkkokaupassa tai booking.com. Halvimmillaan on ollut kesäviikkoja suoraan omistajilta 500-600 eurolla viikko (saa monasti vielä kylpyläliput+jonkin harrasteen mukaan samaanhintaan) ja niistäkin voi tingata vielä hintaa alas jos kehtaa. Taitaa olla paras gold tämä tori.fi ja se on ilainen.

  • Vain yksi neuvo: Älä osta osaketta.

  • Joo kyllähän se niin on varmasti että minkä kokoista kämppää hakee ja mistä kohteesta ja viel mille ajankohdalle... ite pärjätään viel min 1mh kämpällä ku lapset vielä pieniä.
   Laskin juuri tossa että 4henk 1vk espaniassa pisteillä n.1400€. Siihen laskin lennot+ hc vastike+ rci jäsenmaksu+rci vaihtomaksu. Et ei ihan hirveän kallis. Loput suomessa saatavat edut ja alennukset vas isoa plussaa koska reissattua kuitenki tulee.

  • Jättäkää ylihinnoiteltu hcr pistesysteemi väliin. Vapailtamarkkinoilta hyvä viikko edullisesti ja itse liittäminen RCI-viikkosysteemiin. Kaikki samat edut löytyy sieltä kuin hcr puolelta. Ostamalla hcr osakkeen häviät osakkeen arvonalennuksena suoraan -80%. HCR pistesysteemi on rahastusta.

   • paljon liittäminen maksaa? Voiko sinne liittää minkä vaan loma osake viikon?


  • Kaikki on katunu ketkä ostanu näitä huijariosakkeita eikä kukaan ole saanu myytyä niitä. Kerran tuli käytyä nauramassa niitten myyntiyritystä

   • Pelkkää huijausta. Perin tällaisen osakkeen. Myytyä sitä ei saa, eli se on arvoton. Luulavasti pitää yrittää huutonettiä tai jotain. Tää kultakortti on nyt sit joku uus huijaus. Ihme et noita koijareita ei saa vastuuseen.


   • Perit osakkeen. Onko se mukana rci pistesysteemissä? Vai onko sinulla vaa käyttöoikeus siihen viikkoon? Jos näin niin ihan eri asia kuin se että saat omasta viikosta pisteet millä matkustat ulkomaille. Ja gold-kortilla nautit alennuksista ja halvoista lomista suomessa.


   • Paljonko osakkeiden myynnillä tienaa tänä päivänä?


  • Niitä halpoja lomia ei ikinä ole ollut hcr:n kautta ettäs tierät iilimatoja kaikki.

   • Halvin loma on ku menee eväiden kans takapihalle perheen kanssa lomalle. Ite olen ainakin saanu halpoja lomia ja tulen varmaan viel saamaankin.
    Ulkomaan matkoista ni ne matkatoimistot vasta kusettaakin ja ottaa ylihintoja matkoista. Ite ku varaa ni säästää paljon matkan hinnasta ja plussana ei tarvi kuunnellaa oppaan höpinöitä.


  • Pettynyt goldiin ja koko hcr lupauksiin. Jäsen jo sentään -99 Lomapörssin ajoista. Ihmiset, älkää ostako lomaosaketta ja tämä gold on myös yksi iso tyhjä kupla. Ei saa hyviä lomapaikkoja, ei millään.

   • Eetunnut kerro tarkemmin. Jos kerta et ole saanu hyviä lomia ni mille ajanjaksolle olet yrittäny ja mistä??? Etkö ole gold kortilla saanu mitään halpaa majoitusta suomesta... ite omistanu kortin vajaan 2v ja saanu jo useamman halvan loman suomesta. Outoa. Ite en kylläkään matkusta sesonkien aikana.


   • Taitaa osakekauppa tökkiä. Tuo kerro lisää voi aiheuttaa myös vastareaktion, jolloin se ei toimi. Eli suomeksi, jos ns. asiakas ärsyyntyy.


  • Siinäpä se juju onkin ei niitä sesonki aikaan olekkaan halpoja lomia missään lomakohteesta.Sijoita sesonkiviikkoon niin pääsee.noin25000€ kun laitat tai sitten enenmänkin.

   • Juhannusviikko 2017 katinkulta maksoi alle 200€. Se on mun mielestä halpa.


  • Jos näitä gold viikkoja olisi yllinkyllin, niin Holidayclub yritysasiakkaiden tarttis ostaa vain yksi viikko ja henkilökunta käyttäis vain lisäviikkoja. Olisiko liian hyvää ollakseen totta?Hyvät viikot on HCR:llä on myyty tai vuokralla kovaan hintaan, ei saatavilla ale-hinnoilla. Hcr henkilökunta täällä vain trollaa valetotuuksia. Ehkä osakekauppa tökkii tai ostajat käyttävät kaupan purkuoikeutta eli peruvat veloituksetta kauppojaan ja sehän käy HCR jakohdon hermoille.

  • Joo, pistesysteemissä oli ja purku oli hankala ja pitkä prosessi. Puljun asenne on ollut todella ikävä. Yleisessä tiedossahan on, että jälleenmyynti ei ole mikään tehokas. En usko, että vanhoja osakkeita edes yritetään myydä jälleenmyynnissä. Perikunnan näkökulmasta voin sanoa, että inha pallo jalassa. Loppujen lopuksi on edullisinta maksaa lomansa ihan selvällä rahalla, mutta senhän myyjät jo tietävätkin. Majoitusvaihtoehtoja on paljon tarjolla. Toivottavasti ihmiset ymmärtäisivät mihin ryhtyvät. Huutonetti lienee ainoa ulospääsy, ellen joudu ihan maksamaan jollekin, joka ottaa osakkeen.

  • Itse en ainakaan ole kyseisen firman henkilökuntaa. Saatiin juhannukseksi kämppä ja sillä piste. 1mh kämppä alkovilla golfharjusta ja hinta oli sen gold osakkaan 185€/vk.
   Perijä käytittekö sitä pistesysteemiä?

   • Onko sinulla tietoa jälleenmyynnistä, eli miten osakkeesta pääsisi eroon?


  • Gold systeemi kertoo paljon HCR:n arvoista. Osakkeenomistajien tasa-arvoisuudesta yrityksessä. Sitä ei ole HCR:llä. Sehän on muissa itseäänkunnioittavissa nyky-yritysten trendiarvo. HCR itseisarvo on raha ja miten sen saa osakkaiden taskusta pois keinolla millä hyvänsä. Perustelen väitettäni sillä että HCR myi osakkuuden yli 60 000 perheelle ja jokaisella oli alusta asti ilmaiseksi käytössä näitä ylimääräisiä viikkoja, yhtiövastikeviikkoja. Sitten alkoi osakkaiden arvottaminen rahalla. Se jäsenistä joka antaa firmalle rahaa saa tämän Gold kortin ja pääsee etuilemaan näitä vähäisiä ylimääräisiä viikkoja. Se joka osti isolla rahalla itselleen ennen gold korttia osakkeen ja hänellä ei ole tarvista uusiin osakkeisiin tai osakevaihtoihin, on nyt hännillä saadakseen ylimääräisen viikon. Kun HCR:llä ei ole arvoja, nämä ns goldkorttilaisetkin tullaan pettämään jotenkin ja se on varmaa. Gold kortti on ämpärikansan rahastusta.

   • Voin viidellä eurolla piirtää kultatussilla kuvion vessapaperiin. Tulee halvemmaksi. Saispa tähän itkunauruhymiön.


  • Ei tietoa miten saa myytyä. En ole kyselly koska en ole myymässä osaketta. Nautin niin kauan kuin se tuntee itsestä edulliselta ja kannattavalta.

   • Et tietenkään, mutta miten myisit osakkeesi, jos olisit sitä myymässä ja mitä arvioisit sen arvoksi suhteessa ostohintaan; 10%, 50% 100% jne.?


   • Tuota en ole miettiny. Mutta ite lasken sen niin että nyt kun noita matkoja ja muita lomia käyttää niin tavallaan ne alennukset on josssin vaiheessa maksanu sen osakkeen takaisin. Ja jossain vaiheessa on ns.plussalla. Eihän kukaan saa auton tai talon ostettuaan omia takas... tai sit on tosi hyvä myyjä. Sanoohan myyjät autokaupoillakin että tää merkki ja malli pitää hyvin hintansa ja on helppo jälleenmyydä... just joo. Onneks en ite maksanu osakkeesta mitää 25000€... alle 6000€ sai riittävät pisteet ja tietty gold-kortin.


  • Lomaosakesysteemi on ok käytönpuolesta. Miinusta on osakkeen kalleus ja se että jälleenmyytäessä saaat 0-50% takas ja osa osakkeista ei mene ikuna kaupaksi kuten osa golf osakkeista. HCR osake on huono tämän kalleuden takia. Järkiviikko on edullinen viikko jälkimarkkinoilta sillä 0-50% ovh ja itse liität sen RCI systeemiin. Tästä osakkeesta saa joksinnee omansa pois myytäessä, voipi saada enemmänkin. Gold on rahastusta, samat edut melkein pelkällä RCI jäsenyydellä.

   • Meille toi gold oli se juttu minkä takia osake ostettiin. Eli käydää 1-2 krt vuodessa ulkomailla ja loput lomat tehdään suomessa. Kesällä yks kokonainen viikko ja sit useampia pitkiä viikonloppuja. Milloin perheen ja milloin kavereiden kanssa. Mistä noita halpoja ei HCR osakkeita löytää? Ja mistä niiden pistearvon tietää?


  • Ostin ensinmäisen viikon yksityiseltä markka-aikaan. Liitin sen jo silloin itse RCI- systeemiin. Ostin euroaikaan toisen viikon myös yksityiseltä ja liitin senkin viikko systeemiin, en hcr pistesteemiin. Nykyään myös viikkosysteemi on pisteytetty. Näillä kahdella viikolla saan vuodessa 25 pistettä. Maksan näistä kahdesta osakkeesta vastiketta vuodessa n. 400 euroa. Viikkopistehinnaksi tulee 16 euroa. Esim tämä karinkulta maksaa minulle noin 80 euroa plus hcr rci sisäinen vaihtomaksu, eli pikkasen reilu 200 eur viikko. Perus tarjousloma esim Katinkullassa ottaa 4-6 pistettä. pistetta pankissa. RCI systeemissä näitä (gold) lisäviikoja tuhansia hintahaarukalla 200-400 euroa viikko koko asunto. Miksi liittyä isolla rahalla HCR kohteestakun yksityise halpaviikolla saa tämän minkä minäkin RCIjäsenmaksulla. Maksoin 2000 markkaa ensinmäisestä viikostani ja toisesta 350 euroa. Näillä olen matkustanut yli 100 kohteessa Californiasta Balille.

   • Ok. Ei osaa kyl nyt suhteuttaa noita pisteitä tohon systeemiin missä kämpästä saa tyyliin yli 60000pistettä. Mutta joo varmaa on halvempiakin systeemeitä olemassa. Kaikki ei vaan noista tiedä.
    Minkä hintanen on se osakkeen liittäminen rci pisteisiin?


  • Se minun toisen viikkon pistearvo on 16 (viikko systeemissä) ja on Hannunkiven kesäviikko ja HCR pisteitä sillä saisi yli 100 000. Tällaisia viikkoja löytyy vapailtamarkkinoilta 1000-2000 eurolla. Tällaisen viikon liittäminen RCI viikko systeemiin maksaa noin 300 euroa ja saat 2-vuoden jäsenyyden. Soita RCI:n numeroon ja kyssy Jani H:ta. Eli tässätapauksessa saat 1300-2300 eurolla saman minkä HCR:ltä yli 10 000. Kumpi on sinusta järkevämpi tapa liittyä RCI:n systeemiin?

  • Pitääpä tutustua systeemiin jos joskus tarvii lisää pisteitä. Nyt pisteet riittää hyvin matkoihin. Mut on se kivempi lähteä ulkomaille ja majoittua 2mh kämpässä ku ahtaassa hotellihuoneessa. Viimeksi oli kämpässä 2 kylppäriäkin.

   Ja yks systeemin plussa mikä on loistava niin se että ei tarvi tehdä loppusiivousta. Astiat koneeseen ja kone päälle ja petivaatteet heittää lattialle. Ja ei tarvi rahdata mukana suomessa petivaatteita tai pyyhkeitä... nämä asiat ainakin toimii HCR kohteissa.

  • Systeemi on hyvä, mutte ei ole järkevää liittyä siihen HCR:n kautta. HCR osake on kallis ja osakkeen arvonalennus on niin suuri heti kun muste kuivuu paperissa ettei sitä saa takas alennuksilla vaikka koko suku käyttäisi sitä.

   • Riippuu paljon on osakkeesta maksanu.!!!


  • Hankkimalla HCR:ltä osakkeen häviät aina varmasti. Hyvistä ja halutuista eli kalliimman sektorin osakkeista (12000-29000 eur) voit saada maximissaan 50% maksamastasi myyntihinnasta jälkimarkkinoilla takaisin. Halvimman sektorin (3900-6900 eur), jälkimarkkinoilla ei halutut viikot, ovat käytännössä arvottomia. Et pääse niistä eroon vaikka antaisit ilmatteeksi. Suurin itseaiheutettu harmi itselle on ostaa ensinmäiseksi viikoksi HCR:ltä ns. halpisviikko että sillä sitten pääsee näihin gold viikkoihin käsiksi. Tällä rupuviikolla sinut ankkuroidaan HCR systeemiin kiinni, et saa myytyä viikkoasi ikinä pois kun huomaat ettet saa goldilla mitään erityisen hyviä lisäviikkoja. Se onkin ollut HCR:n idea alusta alkaen; sinua aletaan rahastamaan vaihtokaupoilla uusiin ”parempiin” osakkeisiin. Vuosien kuluttua tämä halpa ankkuriviikko gold viikkoihin tulee maksamaan kymmeniätuhansia euroja. Ihan järjettömän kallista Gold matkailua!

  • Me ostettiin viime keväänä halpa osake, goldin takia. Me reissataan n.5-6kertaa vuodessa kotimaassa. Joka kerta, kun on reissua suunniteltu ni on saatu haluamallemme ajankohdalle mökki/huoneisto 39e vrk. Aiemmin maksettiin pienestä mökistä (joittenka kunnostakaan ei ollu niin varmuutta) niin vähintään 75e vrk ilman loppusiivouksia ym.

   Kyllä me ollaan tähän asti tuohon goldiin oltu tyytyväisiä.

  • Eikös teillä siellä Holiday Clubin osakemyynnissä ole aikas hyvät henkilökuntaedut? Saatte 50 euroa per vko vapaan loma-asunnon?

   • Miksi sun on vaikea uskoa tota. Hinnat on noi ja sillä siisti. Jos jotkut ei niitä majoituksia saa varattua punaisilta viikoilta niin kyllä meitä tyytyväisiä osakkeen ja gold-kortin omistajia on. Me reissataan paljon muulloin ku punaisilla viikoilla ja silloin niitä kämppiä kyllä köytyy... se on fakta.


  • Olen ammatiltani opettaja ja kuulun OAJ-opetusalan ammattijärjestöön. Järjestömme omistaa lomaosakeviikkoja Holiday Club kohteista. Arvomme syksyisin seuraavanvuoden käyttöoikeudet jäsenillemme. Lomaviikkoja riittää vain pienelleosalle jäseniä per vuosi. Olen eräänävuona päässyt OAJ:n viikolla 8 Ylläkselle ja kerran OAJ: vkolle 30 Katinkultaan. OAJ jäsenillä on myös käytössä Gold edut, mutten niinävuosina kun arpaonneni OAJ:n viikoille ei ole osunut, en ole myöskään ollut vapaana näitä Gold viikkoja. Päätelmäni on että niitä ei ole tarjolla opettajien loma-aikoina.

   • Meinaatko että jos ammattijärjestö ostaa osakkeen ja siihen gold-kortin ni kaikki jäsenet saa edut käyttöön...? Eli jos näin on ni sittenhän sie voit varata niitä gold hintaisia viikkoja ja vuorokausia milloin vain.!


  • Opee varmaankin tarkoitti jotta ei niitä lisäviikkoja ole tarjolla opettajien loma-aikoina. Sitä se varmaan tarkoitti.

   • Ei ole tarjolla koskaan kun olis vähänkään sesonkia. Kaksi vuotta on yritetty saada edes yhtä välisesonkia, mutta EI EI.


  • Jos ostit pisteosakkeen Hcr esittelystä ja suurin syy oli tämä gold kortti, suosittelen lukemaan ylläolevia keskusteluita ja miettimään uudestaan tuliko tehtyä hätäinen päätös heti samalta istumalta esittelyssä. Antoikin lomaosakemtyjä turhan mukavan kuvan Gold kortista. Myyntitaktiikkaanhan kuuluu kaffittelu esittelyn aluksi ja tulla ns kavereiksi. Juuri tämä sumuttaa sinua ja alat käyttäytymään tapojesi vastaisesti, viisaana harkitsevansa hyvin asiasi hoitaneena henkilönä teet hätiköityjä päätöksiä isoista rahoistasi, yleensä mielestäsi asioita mietitään kaupankäynnissä ja palataan asiaan ja saadaan vielä muutama lisäalennus tai kylkiäinen seuraavina päivinä tai viikkoina. Minä kaikki talousasiani aina hyvinhoitaneena en tehnyt niin vaan lankesin houkutukseen. Otin miettimisrahoituksen OP Yrityspankista mitä HCR tarjosi minulle,vain reilu 50 eur kuussa. Tällä rahoituksella sain miettimisaikaa mista tileiltäni vapaita kauppasummaan. Muutin kaupan myöhemmin käteiskaipaksi, eli rahoituspaperit revittiin. Suuri syy kauppaan oli Gold kortti ja olisihan se ollut hyvä kauppa jos Gold kortti olisi ollut lupausten mukainen. Lomaosakemyyjä antoi vääriä lupauksia tästä Gold kortista ja se huomattiin kun ei ole saatu sillä golfille meille sopivia viikkoja koululaisten loma-aikaan. ÄMeille ei sovi viikot 23-25 ja 31-33 Etelä-Suomen Hcr kohteissa. Lapissa kyllä olisi tilaa kesällä. Nyt meillä on tämä minimipisteytetty osake jolla ei päästä mihinkään paitsi tammikuussa 3 viikoksi Costa Del Solille tosi edullisesti. Gold viikot ovat kuin ässä arpa...valitettavasti et saanut lomaa mutta toki voit yrittää uudemman kerran josko onni suosis ensi vuonna. Miten yleensä perheellinen voi laskea tällaisten nopeiden Gold lähtöjen varaan laskea kun lapset kysyy mihin mennään kesälomalla? Nämä Gold viikot tulee saataville muutamia viikkoja ennen lomaa ja jos et saa, sanotko lapsille että sori nyt ei mennäkään luvattuun paikkaan vaan Jumboon kylpemään? Juuri pistesysteemin ostanut ja kylkiäisenä Holiday Club Cold kortti...sinulla on harkinta-aikaa vielä, voit perua kaupan kuluttajansuojalain puitteissa 14 vrk sisällä ja vältää painajaisen. Minä en tehnyt niin ja maksan vain kuluja tästä arvottomasta Gold kortista.

   • Oletko saanu gold-kortilla lyhyempiä lomia , niitä 39€/vrk? Me käytetään niitä ku harvoin pääsee koko viikoksi reissuun. Ja pääseehän niitä viikkoja varaamaan 4vk aikasempaa.


  • Olimme juuri tänään holiday esittelyssä ja ostimme pistesysteemin osakkeen tämän gold lisäviikkomahdollisuuden vuoksi. Tämän viestiketjun lukiessani kyllä perun kaupat. Kiitos hyvästä informaatiosta gold systeemistä mitä myyjäpuoli ei antanut.

   • Joo kyllä se näin on niin kuin minkä tahansa asian tai ostoksen yms... että toisille se käy ja toisille ei. Toiset tyytyväisiä ja toiset ei. Jos lomat tekee punaisilla viikoilla ni halpoja gold viikkoja voi olla nihkeästi tarjolla.


  • Sieltähän se totuus tuli. Gold viikkoja ei ole saatavilla kysytyillä viikoilla. Miksi yleensä hankkia gold kortti kun rci jäsenenä saat näitä lisäviikkoja muutoiskin samaan hintaan tai halvemmalla? Gold kortti on myyjäpuolen porkkana tyhmille ostaja-aaseille. Älykkyysosamäärääsi punnitaan hcr myyntiesittelyssä, ostatko hcr pistesysteemin vai et. Se paremminpisteytetty porukka jättää ostamatta tämän pallon jalkaan.

  • Sinulle Gold2016, en tiedä elätkö vielä -90 vai -00 lukua, mutta voin kertoa sinulle että RCI systeemissä käytetään nykyään pistearvoa, ei värikoodeja sin, val, pun. On vain viikkoja jotka on viikkopisteytetty alkaen arvosta 4 ja se on sitä vanhaa sinistä aikaa ja päättyen 20 joka on sitä extra super punaista. Pitäisi olla faktat hallussa kun täällä kommentoi.

   • Mie kun varaan rci lomia niin pisteet on kyllä tyyliä 10000-100000pst. Eli noitakin on eri tyylejä mihin pistesysteemiin kuulut. Ota selvää ennen ku kommentoit... TOTTA ! Tai sittenhän toi HCR piste systeemi on tosi kannattava... 70000pst saa aika monta rci viikkoa jos niihin menee max.20pst.
    Punasella viikolla tarkoitan sesonkiviikkoja.
    Ite matkustan sesonkiviikoilla ehkä kerran viiteen vuoteen, sen takia gold-kortti sopii minulle.


   • Ja kävin kattomassa RCI:n sivuilla niin kyllä siellä oli vielä kohteissa värikoodit eri viikoille. Sin,pun,valk. Että sellasta tietoa sinulta expun.!


   • Gold2016 kirjoitti:

    Ja kävin kattomassa RCI:n sivuilla niin kyllä siellä oli vielä kohteissa värikoodit eri viikoille. Sin,pun,valk. Että sellasta tietoa sinulta expun.!

    valitettavasti voin sanoa sinulle että sellaisia värijuttuja ei ole siellä. Palaa vain lukemaan akuankkaa.


   • Gold2016 kirjoitti:

    Mie kun varaan rci lomia niin pisteet on kyllä tyyliä 10000-100000pst. Eli noitakin on eri tyylejä mihin pistesysteemiin kuulut. Ota selvää ennen ku kommentoit... TOTTA ! Tai sittenhän toi HCR piste systeemi on tosi kannattava... 70000pst saa aika monta rci viikkoa jos niihin menee max.20pst.
    Punasella viikolla tarkoitan sesonkiviikkoja.
    Ite matkustan sesonkiviikoilla ehkä kerran viiteen vuoteen, sen takia gold-kortti sopii minulle.

    Ensinmäinen suuri ongelma ostajalle on hcr pistesysteemi gold jäsenyydessä hinta; maksat esim 8000 euroa noin 50 000 pisteestä jolla pääset joka toinen vuosi johonkin kohteeseen arvoltaan 100 000 pistettä. Jotta saat sen loman maksat 2xvastikkeen eli noin 800 euroa ja vielä vaihtamiseen liittyviä makuja ja säsenmaksun. Kysymyskuuluu? Onko reilusti yli 1000 euroa edullinen hinta esim kesäviikosta Katinkullassa? Toisena kysymyksenä; Kun maksoit osakkeesta 8000 euroa ja samoja osakkeita myydään hintaan 500 euroa vapailla markkinoilla; oliko maksmasi hinta hyvä kauppa, hyvä sijoitus?   • hcrtappio kirjoitti:

    Ensinmäinen suuri ongelma ostajalle on hcr pistesysteemi gold jäsenyydessä hinta; maksat esim 8000 euroa noin 50 000 pisteestä jolla pääset joka toinen vuosi johonkin kohteeseen arvoltaan 100 000 pistettä. Jotta saat sen loman maksat 2xvastikkeen eli noin 800 euroa ja vielä vaihtamiseen liittyviä makuja ja säsenmaksun. Kysymyskuuluu? Onko reilusti yli 1000 euroa edullinen hinta esim kesäviikosta Katinkullassa? Toisena kysymyksenä; Kun maksoit osakkeesta 8000 euroa ja samoja osakkeita myydään hintaan 500 euroa vapailla markkinoilla; oliko maksmasi hinta hyvä kauppa, hyvä sijoitus?

    Juuri näin.


  • Tämä gold kortti sopii kyllä gold viikkojen saatavuuden perusteella käytössä eläkeläisille jotka lomailevat sesonkien ulkopuolella, siis ei kesällä eteläsuomessa ja kevättalvella lapissa. Eläkeläistenkään ei kannata ostaa viikkopisteytettyä gold jäsenyyttä ikänsä puolesta, koska elämän rajallisuus on meillä kaikilla ja kun se viimeinen päivä koittaa perikunta miettii mitä tällaisella omistuksella tekee. Gold kortti omistus perustu monesti johonkin hassuun ei kysyttyyn viikko jota kukaan ei ikuna halua jälkimarkkinoilla. Siinäpä hyvä ankkuri kyolinpesän perunkirjaan. Kaikki muut on jaettu mutta tämä yksi viikko-osaka pitää yllä kuolinpesää loputtomiin. Hyvä muisto vainajasta, viikosta jonka hän osti ja kukaan perillinen ei suostu ottamaan riesakseen ja kukaan ei sitä osta vaikka ilmatteeksi antaisi. Tuskin olisi vainaja ostanut gold viikkoa jos olisi tiennyt ongelmasta minkä aiheutti perillisille. Tämä on yksi syy monista olla ostamatta holiday Club osaketta.

  • Läpinäkyvyyden vuoksi tällaisen keskustelukanavat ovat välttämättömiä jotta kuluttaja saa oikeaa tietoa hankintojensa pohtimiseen, onko se järkevää vai ei. Esim tämä keskusteluketju on tehnyt sen että googlaamalla holiday club gold googaaja päätyy automaattisesti tähän keskusteluun. Jo yli 100 viestiä aiheesta. Ihana google, ihana suomi24 keskustelu. Tämä keskustelu tulee säilymään keskustelut lomaosakkeet suomi24 sivustolla. Veikkaisin että yli 10 pisteosakkeen ostanutta on tullut järkiinsä ja perunut kaupat kun kuluttajansuojan 14 perumis-suoja on käytössä.

  • Hcrtappio ! jos olet tommoisia summia maksanu noista pisteistä niin olis kannattanu tutkia asiaa ennen ku ostit... vai heititkö hatusta summia ja pistemääriä.
   Olin jo aikasemmin laittanu omis reissu/matkailu hintoja/kustannuksia ja omasta mielestä ne ei ole pahat.

  • Halusimme vaimon kanssa lähteä hiihteleen ja lasketteleen johonkin sopivaan hcr kohteeseen ja koska olemme gold jäseniä soitimme toiveikkaana hcrlle ja kyselimme saatavuutta nyt keväällä. Lappi ja Pohjois Pohjanmaa hakuna. Eihän siellä ollut yhtään sopivaa viikkoa meille eli taitaa olla perää näissä negatiivisissa palautteissa täällä keskustelussä tästä gold kortista.

  • Jos en omista osaketta, voinko ostaa joltain tarpeettomia RCI-pisteitä vieraskortille? Maksaisiko tämä paljon?

  • Ei löytynyt heinäkuulle ylimääräisiä goldviikkoja vaikka niitä kovasti mainostettiin olevan kysytyilläkin viikoilla tarjolla ja vaihto pisteillämme tuotti saman tuloksen, täyttä.

   • Voin vuokrata kohtuu hintaan vk29 vuokatista 1mh+parvi kämpän viikoksi 14-21.7. Kiinnostaako? Ite en tod.näköisesti kerkiä/pääse...


  • Ei saatu tällekesälle gold viikkoja Katinkulta, Saimaa, Caribia, Hannunkivi, Tahko. Tarjosivat Salla, Ylläs, Saariselkä. Käytiin sitten perheen kanssa Tampereella Särkänniemessä ja sitten Holiday Club Tampereen Kylpylässä ja saatiin gold alennusta kylpylässäkäynnistä 10% joka teki meille noin 8 euroa. On hienoa olla gold jäsen ja saada suuria etuja.

  • Voi teitä. No, onneksi niin moni on koko Holiday Clubia ja sen kultakorttia vastaan että saan itse nauttia hyvistä tarjouksista. Terv. Portugalissa pisteillä (villassa) 2vk ollut matkaaja, ja tämä maksoi vain varausmaksun (170e) + lennot :-) ne valittaa ketkä ei ymmärrä koko lafkasta hölkäsen pöläystä. Lisäyksenä vielä se, että olen matkustanut hotels.com yms muiden kautta useita kertoja ja lähes joka toinen on ollut pettymys.

  • taispa männä tuo holiray ja rci sekasin

  • Immeinen haluaa ostaa tuutin mutta tämä kirjoittaja yrittää laittaa suuhun makkaraa. Jos haluaa päästä kesällä lomalle etelä-suomessa, niin mitä väliä sillä on kuinka monta viikkoa sillä goldilla voi olla syksyllä Portugalissa tai Botswanassa? Ei pienintäkään markkinointiälyä...apukoululainen.

  • Ei nämä Holiday Clubin osakkeet ole mitään pahoja kun on vaan aikaa eläkeläisenä käyttää. Tänä vuonna on tullut ostettua hyvää viikkoa Torista, jolloin keskihinta on 750 euroa viikko. Näitähän saa ilmaiseksikin, mutta kuka hullu ottaa vaikka Lapista kesäviikkoa ym. On se järkyttävää kun Saimaaltakin olisi saanut 1.200 eurolla heinäkuun viikon ihan läheltä rantaa. Pisteillä pyyhin takapuolta, kun ovat matemaattisesti ajateltuna täysin järjettömiä.

  • Omistajat jotka myyvät osakkeitaan pilkkahintaan eivät tiedä niitten todellista arvoa. Itse olen vuosia poiminut halpis viikkoja ja sitten vuokrannut niitä tai myynyt pistämällä myyntihintaan yhden nollan lisää. Helppoa rahaa.

   • Tuottoo ostatko multa myös osakkeen puoli-ilmaiseksi? (Saimaa vko 41) Myyt vaikka sitten kalliimmalla eteenpäin. Pitäis päästä vaan eroon tuosta kun elämäntilanne muuttunut radikaalisti :/


  • Meille tämä sopii. Emme yleensä lomaile sesonkiaikoina, teemme silloin töitä ja lomailemme, kun te painatte töitä. Hyvin löytyy viikkoja ja pääsee huilaamaan 👍

  • Jotta voi lomailla halvalla ei sesonkiaikana onnistuu ihan ilman Gold korttiakin. Ei seonkiaikana viikkoja saa mökeista 200-300 eur/viikko. Gold kortilla saat 300-400 eur/viikko eli ovat kalliimia. Ostat siis kalliin osakkeen ja maksat kalliimpia viikkovuokrahintoja. Lisäksi se ei sesonkiviikko HC kohteesta ei mene kaupaksi jälkimarkkinoilla, eli olet jo hävinnyt sen investoinnin arvonalennuksena.

  • Tere. Laskekaa hyvät ihmiset jos joku maksaa ensin 7900e osakkeesta, jossa saa olla viikon vuodessa ja sitten 500e päälle vuodessa ja tän kaiken maksaa 51 ihmistä. Ensiksikin yhtiö vastike on liki 20.000e vuodessa moista summaa en ole koskaan kuullut, että maksetaan vastikkeita ja sitten 51 ihmistä ostaa 7900e osakkeen. Mielestäni 7900e pitää aika kivan viikon missä vaa eikä tule ongelmia, jos joku vuos ei olekkaan varaa maksaa 500e vastikkeita ja muita kuluja. Pyramidi huijaus laillinen semmoinen.

  • Tollanen pitkän matikan lukenut ajattelija voisi laskea minulle hotellihuoneen pyyntihinnan järjettömyyttä vuodessa. Siis jos keskimäärin yö maksaa 130 euroa niin paljonko se tekee vuodessa hintaa yhdelle hotellihuoneelle? Veikkaisin että kamalan paljon, mutta laske sinä. Ja sitten voisit laskee paljonko yhdelle ravintolan ruokapäydälle, jossa on 4 paikkaa, tulee hintaa vuodessa kun jokainen syö keskimäärin 16 euron aterian ja montako asiakasta yleensä päivässä syö tässä samassa pöydässä? Mahtaa olla melekosen kallis pöytä? Miksi yleensä syödä kalliisti ravintolassa kun voi syödä kotona tai hakee lähikaupasta mikroeineksen 3 eurolla ja syöde sen esim työpaikan taukohuoneessa. Ihan järjetöntä rahastusta nämä ravintolahinnat. Jos olet tuplainsinääri (tuskin) niin lasket vaivattomasti tämän, mutta jos olet yksinkertainen insinööri (todennäköisesti), niin siinä on haastetta konsanaan purtavaksi.

   • Ei tarvita mitään matikkaa tajuamaan, mikä ero on vuokraamisella ja omistamisella. Hotellihuoneet ei edes ole joka päivä vuokrattuna ja siellä on palkattua henkilökuntaa auttamassa ja hoitamassa jatkuvasti vaihtuvien asukkaiden logistiikkaa. Mitään järkeä verrata jotain hotelliyötä ja osaketta. Osakkeilla kyllä viedään tyhmiltä rahat pois tehokkaasti.

    Vain itselle vuosittain sopivalta viikolta netistä jälleenmyyntihintaan (10-15% alkuperäisistä ryöstöhinnoista) ostettuna osake on fiksu vaihtoehto. Jos siis on ihastunut siihen paikkaan, että haluaa sinne aina palata. Muuten löytyy aina halvemmalla vuokrattava kohde ja voi vähän vaihdella paikkaakin.


  • Kait tuota systeemiä voi verrata ihan siihen että haluaako asua vuokralla vai omistus asunnossa. Jos säännöllisesti matkustaa kerran vuodessa saattaa olla ehkä ihan kannattavaakin. Pitääkin vähän laskeskella asiaa.

  • Immeiset ostaa ihan hassuja rupuviikkoja jotta vaan saa tämän kultakortin. Saa sitten niitä kympin alennuksella kerran pari vuodessa. Ja tästä ämpärikansa maksaa kitisemättä helposti 5tonnia.

  • Vai niin

  • Myyjät saivat meidänkin perheen vakuttuneeksi että tämä on hyvä juttu. Itse kiinnostun aluksi tuosta kultakortista ja sen "eduista" sekä RCI jäsenyydestä, viikko Katinkullassa ei hirveästi houkuttata, mutta jonkunhan pitää näidenkin paikkojen remontit maksaa.

   "Hyvin" nukutun yön jälkeen rupesin tutkimaan enemmän asioita ja faktoja tullen siihen tulokseen, että eihän tässä ole mitään järkeä (minun mielipide). HC osakkuus sopii perheille, jotka pystyvät tietämään tulevat lomansa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, käytännössä noin vuosi- puolitoista etukäteen. RCI toimii jos käytät vähintään pisteitä kahdesti vuodessa. Kultakorttin edun saat jos käytät sitä 5-6 kertaa vuodessa.

   Eniten vai vaivaamaan oman osakkeen poismyynti, jossain vaiheessa. Pitkät myyntiajat ja 60% hävikki (jos et itse saa myytyä). Ajattele asiaa niin, että otat 10.000 euron lainan ja saat vain 4.000 euroa tilille. Bisnestä ei tällä tee kukaan, siitä pitää huolen intialaiset pääomistajat. Yrityksille mielestäni nämä osakkeet on hyvä tapa esim. palkita ja kannustaa työntekijöitä. Kukapa ei haluaisi lähteä Åreen ja Floridaan "palkintomatkalle".

   Onneksi tulin omasta mielestä järkiini ja sain perusteltua kaupan purun perusteet itselleni.
   Onneksi kaupan pystyy peruuttamaan kahden viikon kuluessa kaupantekopäivästä. Haluan korostaa, että jokainen tietenkin tekee omat päätökset. Kaupan purku meni hyvin, kunhan muistat lähettää oikeat paperit kirjattunakirjeenä tai pikakirjeenä Tampereen pääkallopaikalla ja sähköisesti sekä myyjälle, kohdepäällikölle ja Tampereelle.

   p.s. tuon kultakortin huuman voi unohtaa, tilalle tulee ja on jo tullut platinajäsenyys (yllättäen ei löydy nettisivuilta) , jonka tietenkin, kuinkas muutenkaan saa mm. ostamalla lisää pisteitä.

   Itse ajattelin varata edelleen hotellin ja lennot erikseen, pihimies kun olen...

  • Holiday Clubin osakkeita kannattaa ostaa Torista. Kaverin kanssa ostettu jo neljä tarkoin valittua mieleistä viikkoa omaan käyttöön. Huippuviikoista on maksettu yhteensä 3.100 euroa. Monet tutut ostavat aivan arvottomia viikkoja esittelyistä aina vaan ja vaihtavat niitä sitten. Aina kun tekevät kaupan pitää maksaa vähintään 4.000 euroa. Saattavat maksaa Saariselän kesäviikostakin 5.000 euroa, joita kukaan ei ota normaalisti ilmaiseksikaan.

  • Onko tietoa mikä tällainen kullitettu osake on.

  • Tällähetkellä tosiaankin paras ostospaikka lomaosakkeille on tori sivusto. Jos osaa valikoida, voi tehdä löytöjä. Jatkuvat alennus hullutpäivät. Tosin torissa on myös se että parhaat ja halutuimmat viikot voivat mennä todella nopeasti, eli ei kannate jäädä miettiin ja vatuloimaan joa sopiva osuu kohdalle. Nopeat päättäjät korjaavat sadon.

   • Kiitos vinkistä. Tori sivuston kautta voisin siis päästä eroon osakkeesta.


  • Kyllä valistunut kansalainen tietää miksi pitää mainostaa?

  • Kaikki tutut yrittävät päästä eroon kalliista huijauksesta, ovat myöntäneet olevansa hölmöjä

  • Kaikki tutut, taidat tuntea puolisuomea. Toisaalta kaksi tuttua on jo kaikki tutut. Toisaalta jos olet lestadiolainen ja lomailet viikko-osakkeessa, olet huomannut että caravaanari sielusi kaipaa asuntovaunua suviseuroihin.

  • Kyllä ne varmaan kiroavat monia tuttuja, jotka käyvät näillä edullisilla kylpylämatkoilla, mutta eivät koskaan osta esittelystä mitään. Neljä tuttua on taas aina rahapulassa ja pienikin maksu tuntuu hirmuisen kalliilta. Nämä taas ostavat vaan ja vaihtavat näitä lomaosakkeita esittelyistä osamaksulla. On niillä varmaan esittelijöillä kova kiista kuka saa otettua näitä hyödyllisiä hölmöjä ja kuka taas joutuu turhaan selittämään toivottomille tapauksille. Sitten kun vinkkaa torista todella halvan osakkeen esim. Saimaalta eivät reagoi mitenkään, kuitenkin pari tuttua on sitten ostanutkin Saimaalta moninkertaisella hinnalla. Sen vielä ymmärtää jos yhden osakkeen ostaa ja pääsee jäseneksi, mutta jatkuvat ostot ja vaihdot?

  • Ei Saimaalta kannata ostaa edes halpaa tori viikkoa. Turun Caribia on jo jotain.

  • Ostin kahella tonnilla osakkeen ja gold-osuus tuli mukana.

   Oma viikko vaihettiin katinkullan syyslomaviikkoon, ja kesällä ollaan viikko saimaalla. Siihen pikaextrat päälle.

   Meitä palvelee!

  • Nämä lomaosakkeet ovat aivan järkyttäviä kauppoja esittelystä ostettuna. Nyt jos ostat vaikka 10.000 eurolla, niin myyjä ei osta takaisin edes 1.000 eurolla tai mikäli on hyvä viikko voit saada myytyä Torissa kun on hinta alle 1.000 euroa. Nyt jos ostat vaikka auton 10.000 eurolla, niin saat väkisin heti myytynä ainakin 8.000 euroa tai järkevässä kaupassa jopa voittoa. Ajatelkaapa kun voisi ostaa 150.000 eurolla ostetun asunnon parin viikon päästä ostosta 15.000 eurolla ym.

  • Mene matemaatikko ostamaan ärrältä jätski ja mieti miksi jätski on niin kallista ärrällä. On se niin väärin kun Prismasta saman saisi niin paljon halvemmalla. Jos ei ymmärrä tätä lomaosaeke asiaa niin miksi kommentoida yleensäkin näistä lomaosakkeista?

  • Porvarille tiedoksi. Ilmaisia ämpäreitä ei ole!
   Joku maksaa aina joka asiasta jotain tai ainakin joku senkin ilmasen ämpärin tekee.

   Olitko tosissasi että löydät muutamalla tonnilla itsellesi paratiisin ja joku muu maksaa sinun huippu lomasi?

   Kyse tässä holiday clubin hommassa on se että kuinka pystyy/osaa sovitella lomia niin että tästä on hyötyä.

  • Mulle hinta ei merkkaa sen enempää, kunhan saa hyvää palvelua!!!

  • Kaksi viikkoa tänä vuonna malediiveillä hintaan 358e sekä juhannus katinkullassa 185e. Yhteensä n900e sisältäen rci ja vastikkeen

   Miten joku voi sanoa että tämä ei toimi

   • Meidän perheellä toimii, hyvä ja edullinen vaihtoehto lomailuun.
    Lomaosake ostettu muutama voisi sitten Kuusamosta n. 3000€:lla ja tyttärillä 1% omistusosuus. Lapset harrastaa liikuntaa, urheilua... -> cold-kortit käytössä heillä ja meillä kaikilla useita kertoja vuoden aikana (n. 10x). Aluksi tyttärillä vastustus ko. lomailuun, mutta pian oivalsivat hyödyt. Kiitos.
    Ei kannata ostaa HC osaketta, jos kuvittelee lomailun olevan ilmaista, mutta meidän mielestä pelkkää +++


  • Ne huijaa juuri esittelyssä ostamaan näillä vaihdoilla. Joutuu todella korpeen hotelleihin, jonne normaali ihminen ei lähde ilmaiseksikaan. Lennot ovat hirveät sovittaa juuri tarkkaan aikaan, kun lomalainen voi sovitella lennot oman aikataulun mukaan ja sopia lomankin lentojen mukaisesti. Hirveitä vaihtoja ja odotuksia. Menee vastikkeen hinta, RCI:n vaihtomaksu, vuosimaksu ym. Lennot hirveällä hinnalla. Normaali lomalainen varaa esim. Norskilta lennon ajoissa halvalla ja hotellin sen mukaan ja siinä kulut. Torista kyttää ja ostaa halvalla itselle sopivan osakkeen ja maksaa pelkän vastikkeen. Saa hirveän tyydytyksen kun toinen on maksanut samasta kymmenen kertaa enemmän. Molemmat saa myydessä saman hinnan.

   • Ei ne nyt aina korvessa ole, itse oltu pisteillä useamman kerran USAssa, paikkoina ollut mm. Miami, Orlando, Las Vegas(Stripin varrella), New York(Manhattan). On myös käyty pitkin Eurooppaa, Thaimaassa oltu Hua Hin ja Bangkok. Totta on ettei saa aina sitä minne ja milloin haluaa. Meillä toimii kun voimme varata kohtuu joustavasti aikojen suhteen. Lisälomia käytetty myös niin Suomessa kuin Euroopassa. RCI numeron kautta myös saatu sellaisia asuntoja mitkä ei näy varaussivujen kautta. Gold korttia ei ole, mietitty kyllä mutta ajatuksen asteelle jäänyt. Pistesysteemi omasta mielestä fiksu silloin kun käy muuallakin kuin perus Kanaria jne mihin on kohtuullisia matkapaketteja, toki sesongit kuten joulu jne kalliita nekin.


  • Ai että tuntuu Goldilta herätä. Taas saan nauttia kultakorttini eduista täällä Saimaan rannalla. Kiitos Holiday Clubille näistä upeista lomista. Eikä tullut kalliiksi.

  • Mitenkähän tuo uusi VR:ltä kaapattu toimitusjohtaja saa nämä gold hommat reilaan. Liekko samanmoista tarkkuutta jatkossa kuin junien aikatauluissa. Ei voi kun nostaa hattua rohkeudesta muikkelille.

  • ei me saatu ämpäriäkään!

  • Ilmaisia ämpäreitä ei ole.

  • En kyllä ymmärrä tätä narinaa asiasta. Meidän 5 henkinen perhe käy hiihtolomalla lapissa ja syksyllä ulkonailla. Tämän lisäksi 2-3 kylpylä vkloppua vuodessa ja vuosikulut noin 1000e sisätäen vastikkeet ja rci maksun. Tuolla tuhannella eurolla ei pääsisi edes lappiin omaan mökkiin hiihtolomalla.
   Sekä kylpylälomailla päästään tilaviin huoneistoihin. Ei kolmen teinin kanssa edes mahduttaisi hotellihuoneisiin.
   Jos joskus päätämme luopua osakkeesta voisin myydä sen vaikka eurolla koska se on haukkunut oman hintansa monta kertaa jo takaisin ja mahdollistanut lomat mitkä muuten olisi jäännyt tekemättä

  • Meitä on 7 hengen perhe mekin käydään lapissa. Mutta mitä ihmeellistä siinä on.

  • Postissa on tullut vaimolleni useasti kutsuja Holiday Clubin osakkeen myyntiesittelyyn. Olemme käyneet 7 kertaa tällaisessa myyntiesittelyssä. Se on ollut edullinen tapa meidän perheelle (2aik.+2lasta) käydä lomailemassa. 2 yötä kylpylässä hintaan 60...120 euroa. Lomaan sisältyy kylpylän rajaton käyttö ja aamupalat. Lomaan "sisältyy" pakollisena reilun tunnin myyntipuheen kuunteleminen. Se ei haittaa, koska meille on alkanut muodostua rutiiniksi viheltää myyntipuhe poikki jo aikaisessa vaiheessa ja lähteä esittelystä pois. Emme ole koskaan edes miettineet osakkeen ostamista.

   Viimeisellä esittelykerralla myyjä ihmetteli, miksi olemme käyneet niin monta kertaa esittelyssä. Jouduimme varmaankin Holiday Clubin mustalle listalle, koska tämän viimeisen kerran jälkeen emme ole saaneet enää kutsuja esittelyihin. Harmi, koska perheemme tykkäsi käydä 2 yön minilomalla kylpylässä. Olemmekohan maailmanhistorian ensimmäiset Holiday Clubin mustalle listalle päätyneet "mahdolliset" ostajaehdokkaat...

   Suosittelen kaikille osallistumista tällaiseen Holiday Clubin osakkeen myyntiesittelyyn.
   1. On mielenkiintoista katsoa myyjän myyntitekniikkaa ja taivuttelua osakkeen ostamiseksi.
   2. Hyvä tilaisuus opetella sanomaan EI. Ensimmäisellä kerralla oli tosi vaikeaa kieltäytyä tarjouksesta ja "loukata" myyjän tunteita sanomalla ettemme osta osaketta. On paljon ihmisen persoonasta kiinni, mutta voin sanoa kasvaneeni ihmisenä, kun kävin esittelyssä ja opin sanomaan jämäkästi ei. Melkein hävettää tällaisen myöntäminen, mutta teki hyvää minulle.
   3. Edullinen lomailu. 2 yötä kylpylässä ajankohdasta ja paikasta riippuen 60...120 euroa.

   Osakkeen ostamista en suosittele ja enkä sen hankkimistä ymmärrä lainkaan. Miksi kukaan haluaa sitoutua loppuelämäkseen tällaiseen. Niin kauan kuin osake on sinulla ja Holiday Club on pystyssä, maksat joka vuosi tietyn summan Holiday Clubille. Pahimmillaan voit joutua henkilökohtaiseen konkurssiin, jos et pysty maksamaan. Hyvänä puolena tietysti on, että voit lomailla...

   Kuolemasi jälkeen osake jää todennäköisesti kuolinpesään, koska en usko kenenkään haluavan ottaa perinnöksi tällaista riippaa. Ja kuolinpesä maksaa joka vuosi maksun Holiday Cubille. Kun kuolinpesästä loppuu rahat, aletaan katsoa kuka on saanut sieltä rahaa ja niitä aletaan periä takaisin. Holiday Club saa rahansa aina.

   Menkää Holiday Cubin myyntiesittelyihin. Suosittelen!!

   Älkää ostako osaketta. Se ei ole edes huono sijoitus, vaan täysin rahojen hukkaan heittämistä.

   • Puheesi ei pidä paikkaansa. Kun me kävimme esittelyssä katinkullassa v2020 tammikuussa. Meille kerrottiin että on helppo myydä pois jos ei ole enää käyttöö. Hinnat nousevat kun rakennetaan uutta. Osakkeesta saa voittoa myydessä useamman tonnin.


  • Hei kaikki vuokatissa majoittuvat. Vappuna vois yrittää vaikka katinkullan alueella jotain kivaa yhdessä. Ollaan ulkosalla ja pidetään 1,5 metriä väliä toisiimme ;)

   • Olkaa alasti numerolappu rinnassa katinkullan pihalla.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   598
   9695
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   66
   1291