tallelokeron avain

ekaakertaasunnylle

uskaltaako tallelokeron avaimen jättää sunny beachilla hotellihuoneeseen kun liikkuu ulkona. voikohan hotellin siivoojat varastaa rahaa tallelokerosta jos näkevät tallelokeron avaimen hotellihuoneessa.

19

782

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Safetybox

      Onko jossain hotelleissa oikeesti vielä avaimella toimiva safetybox ? Eikö se oo vähä viime vuosisadan tuote. Älkää vaan sanoko että samassa hotellissa on vielä huoneavain, ei siis korttiavainta.

      • ihanoikeesti_

        Mikäs ihmeen ET tulevaisuudesta tämä on? Kyllä ne avaimet sun muut on ihan tätä päivää ympäri maailman, niin täällä Suomessakin. -Mutta taas, kuka hölmö ensin vuokraa tallelokeron ja jättää avaimen näkyville kun itse on poissa? -Monissa hotelleissahan on tallelokerot aulassa respan yhteydessä vuokrattavissa.


    • SafetyBox

      Miten niin vuokraa safetyboxin? Jos kerta se on huoneessa niin kai se nyt kuuluu siihen huoneen hintaan.
      Vai onko tällainen hotelli sitä samaa sarjaa jossa ovella on kassitarkastus ettei kukaan hotellin asiakas vaan vie vesipulloa huoneeseen, tai mikä pahinta, olet ostanut pari tölkkiä olutta ja aiot juoda ne illalla huoneen parvekkeella.

    • eiköjaxakantaa

      monta kiloa se avain painaa ja jos housujen taskuun laittaa, niin putooko housut.

    • minäteenniin

      jättäkää se tallelokeron avain respaan niin kuin huoneenkin avain yleensä jätetään.

    • IhaniaTyttöjä

      Takavuosina nuorempana kävin Sunny Beachin baareissa joista voi vuokrata tytön tunniksi tai yöksi.
      Minulla roikkui tallekokeron avain ketjusta kaulassani.
      Tyttö baaritiskillä kysyi siitä. Vastasin että se on avain sinun sydämeesi, rakas!

    • avaimeton

      Ihan vain tiedoksi, että SB:llä ainakin isommisssa ja tähtisemmissä hotelleissa on ollut jo toistakymmentä vuotta ovikortit ja huoneissa safety box itse asetettavalla koodilla.

      Boxi tietty sitten maksaa, jos sen ottaa käyttöön, mutta maksoivathan ne hotelliaulojen vanhat lokerikotkin.

      Hotellikortti on siitä kätevä, että esimerkiksi yksin matkustavan ei tarvitse joka kerta kaupungille, rannalla tai altaalle lähtiessään jättää sitä respaan, koska se on tunnukseton. Täysin turvallinenhan se ei ole, niin kuin ei mikään avainkaan.

      • kohtataas

        viime kesänä olin pienemmässä hotellissa, opal hotellissa ja siinä oli huoneessa tallelokero ja avaimella se aukesi.


    • Nessebaariin

      Oon käynyt SB:llä n. 20 kertaa ja en ole koskaan tallelokeroja käyttänyt. Passit on huoneessa ja rahat ja kortit seuraa aina mukana. Kortilla nostan pankien automaateista rahaa kortilla yleensä 2 päivän tarvetta varten ja näin käteiskassa on aika pieni. Vaihtokurssi on paras pankkien seinästä ja päivittyy joka päivä. Koskaan ei ole mitään minulta viety, ei taskuvarkaat, ei siivojat, ei kukaan.
      Hieman kun miettii missä lompakkoa pitää ja kantaa, niin muuta ei tarvita.

      • Eisaanauraa

        "Hieman kun miettii missä lompakkoa pitää ja kantaa, niin muuta ei tarvita. "

        Aika epämukavaa on naisihmisen ottaa aurinkoa ja uida altaassa ja meressä parin viikon ajan, jos on lompakko, kortit ja setelit "aina mukana" ja ne ovat joko tissien välissä tai ahdettuna bikinihousuihin.

        En tiedä, missä omassa välissään edellinen mieskirjoittaja lompakkoaan, korttejaan ja seteleitään rannalla pitää, mutta tarkemmin ajatellen en oikeastaan välitä tietääkään...


      • saanauraa

        Missähän sinä sitten pidät sitä hotellihuoneen ovikorttia tai sanonko minkä näköistä ja kokoista avaimenperää, tallelokerossako?
        Itse jätän passin ja pankkikortin huoneeseen, luotan vielä että olemassa on rehellisiä siivojia. Safetyboxia en vuokraa enkä käytä vaikka olisi ilmainen.
        Rahaa pidän lompakossa muutaman kympin tai satasen, rannalla/altaalla se on ihan vaan laukussa.
        Ennen vanhaan näki sellaisia muovisia "kapseleita" ihmisten kaulassa (kestivät vettä), mihin mahtui rahaa ja ilmeisesti se tallelokeron avain. En ole seurannut, onko niitä vielä käytössä.
        Tosin en kyllä enää Bulgariaan halua matkustaa, mutta siihen on taas aivan eri syyt kuin safetybox


    • SafetyBox

      Hotellihuoneen avainkortin voi vaikka laittaa uikkareiden taskuun tai siihen rantapyyhkeen päälle. Sillä ei kukaan kuitenkaan tee mitää vaikka sen joku varastaisi.
      Passi, rahat, tietokoneet ja muut arvoesineet kannattaa pitää siellä safetyboxissa. Jos ne meinaan varastetaan huoneen pöydältä , vakuutus ei korvaa. Jos ne viedään safetyboxista vakuutus korvaa ne plus esim uuden passin hakemiseen liittyvät kulut.
      Edelleen jaksan ihmetellä tuota safetyboxin maksullisuutta.

    • Eisaanauraa

      "Missähän sinä sitten pidät sitä hotellihuoneen ovikorttia?"

      Helppoa kuin heinänteko!
      Avainkortti pakataan rantakassiin pikkurahan kanssa voiteiden, juomapullojen, kirjojen yms. kanssa. Ei rannalle tai altaalle tarvitse viedä lompakkoja ja luottokortteja.

      Ja safetyboxitkin aukeavat nykyisin tunnuksilla, ei siihen aitanavaimia tarvita

      • avaimellaneaukeaa

        olen käynyt 5 kertaa bulgariassa ja aina vuokrannut tallelokeron ja aina niissä on ollut lukko joka avataan avaimella.viimeksi viime kesäkuussa 2016.ainoa paikka missä on ollut numerojärvjetelmä lukko oli phuketissa pari vuotta sitten.


      • saanauraa

        Helppoa kuin heinänteko.
        Itsehän olit työntämässä tavaroita tissien väliin sekä hyihyi paikkoihin, ei tullut heti mieleen että niitä voi myös säilyttää rantakassissa. Ja kaikilla ei tietenkään ole kassia mukanaan, mutta miehet taitaa usein säilyttää tavaroita shortsien tai paidan taskussa.
        Ja niin kuin tässäkin ketjussa on tullut hyvin ilmi, vielä on hotelleja jossa safetyboxi tai huoneen ovi toimii ihan vanhanaikaisella avaimella.


      • Eisaanauraa

        "Helppoa kuin heinänteko.
        Itsehän olit työntämässä tavaroita tissien väliin sekä hyihyi paikkoihin, ei tullut heti mieleen että niitä voi myös säilyttää rantakassissa."

        Miksi sinä edelleen intät?
        Lopeta jo. Jos sinun hotelleissasi on yhä vielä vanhanaikaiset avainläpyskät varustettuna huoneen numerolla ja boxin avain on samoilla tiedoilla ja samaa kokoa, niin älä täällä sitä meille muille enää itke.


      • saanauraa
        Eisaanauraa kirjoitti:

        "Helppoa kuin heinänteko.
        Itsehän olit työntämässä tavaroita tissien väliin sekä hyihyi paikkoihin, ei tullut heti mieleen että niitä voi myös säilyttää rantakassissa."

        Miksi sinä edelleen intät?
        Lopeta jo. Jos sinun hotelleissasi on yhä vielä vanhanaikaiset avainläpyskät varustettuna huoneen numerolla ja boxin avain on samoilla tiedoilla ja samaa kokoa, niin älä täällä sitä meille muille enää itke.

        Etpähän itsekään osaa lopettaa inttämistä.
        Jos sinun hotelleissasi (minä en omista yhtään) kaikki toimii kortilla tai numeroyhdistelmillä hyvä juttu. Mihin muuten pistät sen numeroyhdistelmän, muistissasi saattaa tulla katkos, etkä saa enää luukkua auki, jollet ole piilottanut sitä hyvään paikkaan!


    • Jätätkö auton avaimet auton ikkunalle tai katolle, kun menet kauppaan? Mikä on tallelokeron funktio jos sen saa auki vaivatta vierestä löytyvillä avaimilla?

      Ja mitä avaimellisiin tallelokeroihin tulee, niihin on _aina_ vara-avaimet olemassa, kyllä sieltä älypuhelimet ja aipädit häviää jokatapauksessa

    • Nessebaari

      Taisi olla jo 20 kerta, kun oltiin SB:lla ja koskaan emme ole tarvinneet tallelokeroa. Mitään ei ole viety, ei hotellihuoneesta, ei taskusta, ei mistään. Toki on oltava tarkkana missä lompakkoa pitää, mutta jos on huolellinen, niin SB taitaa olla jopa turvallisempi kuin kotomaamme. Heinäkuussa oltiin siis 2 vkoa ja oli jännä huomata, kuinka SB oli myös muuttunut. Miltei joka paikassa tyrkytettiin kuittia, ruoka ja juoma oli jopa edullisempaa kuin aikaisemmin. Turidsteja oli todella paljon, syynä varmaankin Turkin tilanne ja järistykset Kreikassa. SB on paratiisi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      784
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe