Auringon ottoa

Seppämies

Tämä on tapahtunut ex-tyttöystävälleni 80-luvun lopulla, kirjoitan tapahtuneen niin, kuin hän on sen minulle kertonut:

Lukion jälkeen kesällä menin mökillemme Luvian saaristoon lukemaan yliopiston pääsykokeisiin. Siellä oli täydellinen lukurauha, kun isä ja äiti olivat töissä. Sadepäivinä luin sisällä, tai terassilla, mutta auringon paistaessa ulkosalla.

Tuo päivä oli aurinkoinen, joten jo aamulla puin bikinit ylle, ja levitin rantapyyhkeen laiturille. Mökkimme oli hyvin suojaisassa paikassa, saarien välissä, eikä tästä syystä laiturin ohi kulkenut lainkaan veneitä. Puolen päivän aikaan alkoi olla jo tosi kuuma, jopa bikineissä. Olin muutamana päivänä lueskellut ilman bikinien yläosaa, ja niin päätin nytkin tehdä, olihan kiva, ettei tullut turhia rusketusrajoja. Riisuin yläosan, ja laitoin sen pyyhkeelle viereeni.

Luin taas äidinkielen kirjaa, ja samalla kuuntelin musiikkia walkmaneista. Jostain sain ajatuksen täysin rajattomasta rusketuksesta. Nousin makuulta istumaan, ja katselin merelle, jota näkyi vain vähän saarten välistä. Olin varma, ettei kukaan voi nähdä minua, vaikka olisin ihan alasti. Vanhempanikin olivat tulossa mökille vasta parin päivän päästä perjantaina.

Siinä sitten riisuin myös bikinien alaosan pois, ja vaikka nakuna olo vähän jännitti, oli se toisaalta tosi vapauttavaa. Laskeuduin takaisin makuuasentoon ja jatkoin lukemista. Jonki ajan kuluttua lukeminen alkoi kuitenkin väsyttää, ja päätin ottaa pienet nokoset. Laskin kirjan viereeni, ja suljin silmäni.

En tiedä miten pitkään olin nukkunut, kun tunsin unen läpi pienen tärähdyksen. En kuitenkaan reagoinut siihen aluksi mitenkään. Pian tunsin toisen tömäyksen, ja avasin silmäni. Kohottauduin kyynärpäitteni varaan ja samalla koukistin jalkani.

Laiturin päähän noin neljän metrin päähän oli nukkuessani ajanut iso työvene, jonka kannella oli kaksi miestä. Molemmat katsoivat suuntaani, ja vanhempi miehistä näytti sanovan jotain. Laskin kuulokkeet toisella kädellä kaulalleni, kuullakseni mitä mies sanoo. Hän kertoi, että he ovat tulossa raivaamaan pusikkoa saaren toisella puolella olevan linjamerkin edestä. Sen jälkeen hän totesi leveästi hymyillen: "Vaikka näyttää tuo linja hyvin näkyvän, kun pusikko on noin hyvin leikattu". Vasta silloin unenpöpperöisenä tajusin, että siinähän minä olen puoli-istuvassa asennossa, täysin alasti, polvet koukussa ja reidet levällään, eilispäivänä siistitty alapääni kahden miehen katseen alla.

Eipä siinä ollut enää mitään tehtävissä, joten sanoin miehille, että olkaa hyvä vain, mökin vasemmalta puolelta menee polku taululle. Nuorempi miehistä sanoi ottavansa työkalut mukaan, jolloin huomioni kohdistui häneen. Vasta silloin tunnistin hänet lukion luokkakaverikseni. Hän oli luokkamme hiljaisin poika Arto, jonka tiesin minuun ihastuneen, mutta ihastuminen ei todellakaan ollut molemminpuolista.

Vanhempaa, noin 50-vuotiasta miestä en tuntenut, joten se, että hän näki salaisimmat ruumiinosani ei niin paljon harmittanut, vaikka hänellä olikin jotenkin pervo katse. Koska tilanne oli jo "menetetty", oli aivan turha alkaa pukea bikineitä, tai yrittää pyyhkeellä tai kirjalla itseään peitellä. Enhän edes tiennyt, miten pitkään miehet olivat katseillaan varataloani "syöneet", ennen veneen kolahdusta laituriin.

Silloin päätin, että annetaan sitten saman tien viihdettä koko rahan edestä. Laitoin kuulokkeet takaisin korvilleni, ja laskin ylävartaloni takaisin pyyhkeelle. Korjasin käsilläni pääni alla olevaa tyynyä, ja samalla, kuin vahingossa siirsin jalkojani leveämmälle. Sen jälkeen availin reisiäni musiikin tahdissa, niin, että välillä polvet melkein koskettivat toisiaan, ja välillä taas reidet olivat aivan auki. Tunsin, miten asennossa, jossa "haarukka oli auki", pienet häpyhuuleni aukenivat ja tunsin suoran auringonvalon niitä lämmittävän.

Jotenkin tieto siitä, että kaksi miestä, tavaroita kerätessään, samalla tuijottavat haltioituneena muutaman metrin päästä häpyäni, myös kiihotti minua, ja tunsin häpyhuulteni paisuvan. Kovin pitkään tuntui tuo työkalujen kerääminen veneestä kestävän. Hetken kuluttua tunsin laiturin tärähtävän, ja kun avasin silmäni, huomasin miesten nousseen laiturille moottorisaha ja raivaussaha käsissään.

Silloin päätin vaihtaa asentoa. Nousin istumaan, ja käännyin teatraalisen hitaasti polvilleni selkä miehiin päin. Polviseisonnasta laskin toisen käteni pyyhkeelle tyynyn viereen, ja toiselle kädellä kohensin tyynyäni. Hitaasti olin siis siirtynyt asentoon, jossa olin nelinkontin. Aurinkolasieni heijastuksesta huomasin molempien miesten vähän koukistavan polviaan, jota näkisivät paremmin. Siitä hiukan innostuneena, laskin yläartaloani vähän alemmas ja samalla koukistin selkääni. Kuin vahingossa siirsin samaan aikaan polviani leveämmälle.

Tiesin olevani asennossa, jossa miehillä oli täydellinen näkymä alakertaani, koska tunsin auringon hehkun peppureissäni ja häpyhuulillani. Tuosta asennosta laskeuduin hitaasti vatsalleni.

5

7122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Seppämies

      Tila loppui vähän kesken, mutta niin loppui tapahtuman kiinnostavat osatkin. Tytön kuvailu jäi pois, joten se tulee tässä: Exäni oli 177 pitkä, hoikka ja urheilullinen vaaleaverikkö. Hänellä oli pienet B-kupin täyttävät rinnat, pienet nännipihat ja pitkät nännit sekä kivan pyöreät pakarat ja keskimääräistä isommat ja ulkonevammat pikkuhäppärit. Keskiruskean häpykarvoituksen hän ainakin pari vuotta myöhemmin, jolloin olimme yhdessä, piti lyhyenä.
      Hän kertoi tuon tapahtuneen minulle mökillä, jossa hän myös demostroi nuo etäisyydet ja liikkeensä.
      Täytyy kyllä sanoa, että hän tarjosi miehille sellaiset näkymät, että ovat varmaan hakanneet hanskaan sinä päivänä töiden lomassa.

    • uufffhhhhl

      Joopajoo...löylykauha perseeseen satusetärunkkarille

    • sunbather

      Usein unohdetaan, että tuolloin auringon ottaminen yläosattomissa oli ainakin Helsingin ranta- ja muilla kallioilla ihan yleistä, jopa Hietsussa jotkut kokeilivat. Syrjäisillä kallioilla saattoi ottaa jopa alasti aurinkoa, ei sitä samalla tavalla paheksuttu kuin nykyään. Eli tuo juttu voi sen puolesta olla ainakin osin ihan tosikin. Hyvä myös muistaa, että esimerkiksi näyttelijätär Hilkka Helinä (Halttunen) otti alasti aurinkoa jo 1940-luvulla, jolta ajalta on myös tv:ssa esitetty filminpätkä Hietsusta, jossa nainen ottaa syrjässä kalliolla aurinkoa rinnat paljaana.

      Voisi hyvin suositella nykynaisille ja tytöillekin, ei se niin ihmeellistä ja sensaatiomaista ole.

    • Aikuinennainen2

      Seksinovellit kuuluvat muualle. Ei pahalla.

      • Seppämies

        Tarina on tosi, tuohon "silloin päätin" -alkavaan kappaleeseen saakka.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2743
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2330
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1847
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1715
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe