Vaimo "opetusvälineenä"

Turust

Tämä tapahtui vaimolleni TYKS:ssä muutama vuosi sitten.

Meillä oli jo kaksi lasta, eikä enempää haluttu. Vaimo halusi käyttää ehkäisynä kierukkaa, ja tilasi sellaisen "asennuksen". Asentajaksi valikoitui jo eläkkeellä oleva naistentautien professori. Toimenpidettä edeltävänä päivänä proffa soitti, ja kysyi sopisiko, että muutama lääketieteen opiskelija (kandi) tulisi seuraamaan toimenpidettä.

Vaimo suotui siihen, mitenkäs muuten tulevat lääkärit oppia saisivat. Hän suostuu aina tällaisiin opetuksiin, suostui myös molempien raskauksien aikana. Hänen mielestään kaikki naisten alapäät ovat saman näköisiä, voi miten väärässä onkaan.

Toimenpiteen jälkeen hän kertoi, että opiskeljoita oli viisi, joista kaksi miehiä. Vaimon istuessa gynetuolissa haarat auki, oli proffa käynyt opiskelijoiden kanssa läpi kaikki naisen alapään rakenteet häpykummun karvoituksesta peräaukkoon. Vaimon mielestä se oli ollut ihan OK, vaikkakin miesopiskelijoiden katseesta ja ilmeestä olikin nähnyt ehkä vähän liiankin suurta mielenkiintoa asiaan.

Yritin kovasti kysellä, miten se ilmeni. Vaimo sanoi, että opiskelijat olivat jo paikalla hänen tullessaan huoneeseen. Istuessaan tuoliin, ja proffan pyytäessä levittämään kantapäätuille asetetut jalat, oli hän huomannut, miten molemmat finninaamiset miehet olivat hiukan punastuneet, ja hymyilleet hakiessaan parempaa katselupaikkaa.

Josko tässä yhteydessä tuohon harhaan naisten häpyjen samankaltaisuudesta: Vaimoni pienet häpyhuulet ovat suurimmat ja paksuimmat, mitä olen koskaan nähnyt. Ne tulevat selvästi esiin isojen häpyhuulten välistä ja vaimon ollessa kiihottunut, ne ovat paksut ja ulkopuolelta violetin väriset.

Myös proffa oli sanonut häpyhuulten olevan keskimääräistä runsaammat ja hyvin symmetriset.
Opiskelijat pääsivät siis näkemään aika harvinaisen, sanoisin jopa pornon pimpin. Miespuoliset kandit olivat vaimon kertoman mukaan katselleet hänen alapäätään välillä niin läheltä, että vaimo oli tuntenut heidän uloshengityksensä häpyhuulissaan. Vähän hän myönsi sen häntä myös kiihottaneen, joten joukko näki häpyhuulet auki turvonneina ja häpykielen pään ulos tulleena.

3

8453

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lippuan

      Kiihottava tarina. Ulkonevat häpyhuulet kiehtovat!

      • Turust

        Samoin minua. Ne ovat vain kovin harvinaisia, etenkin paksuina. Vaimoni alapää on melkein identtinen Dominika C -nimisen eroottisen mallin alakerran kanssa.


      • Läpiauki

        Vaimoni jalat ovat suurimmat ja paksuimmat, mitä olen koskaan nähnyt. Ne ovat paksut ja ulkopuolelta violetin väriset. Vaimo halusi kierukkaa peräaukkoon. Myös eläkkeellä oleva proffa halusi kovasti violetin pään miesopiskelijoiden peräaukkoon. Josko tässä yhteydessä opiskelijoiden karvoituksesta. Vaimon mielestä se oli ollut ihan OK. Yritin kovasti kysellä, miten finninaamiset miehet olivat haarat turvonneina katselleet, hänen istuessa gynetuolissa alapään läpi auki.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1747
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1746
    7. 121
      1712
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe