LapWall kohtelee työntekijöitään, kuin sontaa

extyöläinen

Enpä ehtinyt kauaa olemaan kyseisen firman riveissä, kun päättivät siirtyä kolmivuorotyöstä kahteen vuoroon, joka aluksi kuulosti hyvältä, mutta sitten tuotantopäällikkö kävi juttusilla ja kertoi, että sinulla loppuu täällä työt, koska kaikille ei riitä töitä. Samaan aikaan oli käynnissä jokin hässäkkä, että sahatavaraa ei olisi tarpeeksi niin laittoivat loppuviikoksi tehtaan osittain kiinni ja muut työntekijät pakkopekkasille. Onkohan firmalla ollut maksuvaikeuksia, kun eivät ole saaneet tavaraa lisää? Noh jokatapauksessa, meitä lähti kaiken kaikkiaan 10 henkilöä, joista kaikilla oli koeaika eli meidät oli helppo irtisanoa. Irtisanomisen syy oli "työnantajan arvion mukaan työntekijä ei sovellu työtehtävään" joka ei pidä paikkaansa, koska itselläni on paljon kokemusta elementin valmistuksesta ja olen aina panostanut työjälkeen. Tämä sama syy oli muillakin irtisanotuilla. Kaiken tämän jälkeen paskan maku jäi tästä firmasta. En suosittelisi paikkaa kenellekkään.

33

6979

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • harmittaa_puolestanne

      "Irtisanomisen on perustuttava suoriutumiseen tai sopivuuteen"

      "Tuotannolliset ja taloudelliset vaikeudet eivät ole enää laillisia koeaikapurun perusteita, koska koeajan tarkoitus liittyy suorituksen arviointiin. Tämä poikkeaa aikaisemmasta oikeuskäytännöstä."

      Lähde: https://lindblad.fi/irtisanominen-koeajalla/

      Kiinnostava tilanne teillä kymmenellä. Voisitte harkita jatkotoimia. Kysykää porukalla ohjeita ensisijaisesti ammattiliitosta, jos kuulutte liittoon.

      • Lessu-meininkiäkö

        Onko siellä kesä duunareita tai eläkeputkeen pääseviä ? Jos on niin miksi luottis ei oli asiaan puuttunut tai ottanut asioista selvää ? Mitä se tj kertoi asiasta ?


      • starlaight

        Tuossa on selvä tarttumispinta riitautukseen,eipä luottari ole ollut ajantasalla tai kiinnostunut asioista.


    • ytytyt

      No niin taaas täällä on yt päällä. Mikähän lie nyt syynä ? Luottari vaan kaivelee nenäänsä ja antaa kaiken mennä läpi. Taitaa olla herrojen liekassa koko jätkä.

    • kärmäki

      Voi voi onneksi en enään ole hommissa kyseisessä firmassa,luottarikin on täys pelle,uhoaa vaan kovasti.

      • Jokakuuseenkurkottaa

        Yt on merkki että bisnes yskii kovasti. Yleensä johto on tehnyt isoja arviointi virheitä ennen tätä, näitä yritetään epätoivoisesti korjata.


      • ammuvaansaatana

        Virhe on jo tehty kun perustivat firman. Töissä siellä olleena ja takas en mene vaikka aseella uhkaisivat. Voisivat vaikka vetää liipasimesta mut takas en menis perkele sentään!!!


    • Kissakiitoksellaellää

      He he Lappiwall lahjoi 5vuotta talossa olleet.Onneksi niitä ei ollut monta muutenhan lahjat olis jääny saamatta. Meinaan jos olisivat kohdelleet työntekijöitä ihmisinä niin vaihtuvuus ei olisi ollut niin suuri ja lahjojen määrä iso.

      • tabtab

        Epä noilahjat paljon auta . Nyt alkaa lomautukset ja puhuvat et yt kierros. On tämä "firma"


    • Lakkoonvaan

      Kaikki jotka kuuluvat ammattiliittoon niin tulevat saamaan fudut 2.2.2018 aikana tai jälkeen,selitys tulee olemaan"ei sovellu työtehtävään"ja sillä pesee kätensä pois,ja välttää todellisen syyn miksi on yt,näin on firma toiminut ennenkin!Kiertäkää kaukaa kyseinen firma!

      • lähtee-ei-lähde

        Mikä lafka se tämä sitten on (orja työlaitos) ? Töihin voisin lähteä vaikka muihin paikkakuntiin mutta jos tälläinen systeemi on niin miettiä vielä pitää. Onko siellä päin oikeita firmoja missä tehdään töitä eikä poliitiikkaa harrasteta ?


    • kokokylänsonni

      Orpa kyllillä taitaa listat jo kiertää ketkä osallistuvat mielenosoitukseen,voi sitten potkuja antaa seuraavaan vedoten "työnantajan arvion mukaan työntekijä ei sovellu työtehtävään"

    • KeijoPetteri

      Kuopioon kyseinen firma rakentaa näköjään luhtitaloja.Epäillyttävän halpoja jotka on myymättä?Liekköhän sutta ja paskaa?En oo ostamassa mutta kiinnostaa vaan tuo rakentaja ja sen toiminta tavat?

      • homeessako-tehty

        Möihän ne Iisalmeen päiväkodin. On kuulemma suljettu homeongelmien takia.


      • houmahmetti

        Kyllä se sitä itteesä on eli sutta ja paskoo,ei kannata kenenkään ostaa!Kyseisen firman toiminta tavat löydät kyllä lukemalla täältäkin.


    • 7976efnmgsrwtysre

      lapwallin toiminta on tämä!pakkasella kustaan omaan housuun ja toivotaan,että se lämmittää!

    • työtekeevapaaksi

      Arbeit macht frei. Tuo kyltti sopisi tuon puljun portille. Reilu vuosi siellä ja sitten riitti HUONOIN TYÖNANTAJA mitä ikinä on ollut.

      • Hytr

        Kerro lisää, hakevat tekijöitä, mikä siitä tekee huonon


      • Hsjshshsk
        Hytr kirjoitti:

        Kerro lisää, hakevat tekijöitä, mikä siitä tekee huonon

        Katkeruus luulisin.


      • työtekeevapaaksi

        Työntekijöiden kohtelu tekee huonon. Eikös työntekijöilläkin ole ihmisoikeudet. Jos olet L niin ei mitään ongelmia, mutta oleppa L- niin olet toista luokkaa eli 2:s luokkaa. Ilmaiseppa oma mieli piteesi tai erehdyppä esittämään tai kyseenalaistamaan menettely jonka herrat (Lessut) on keksinyt niin putoat 3:s luokkaan. Teko pyhyys oli sitten viimeinen pisara, esittävät uskon miehiä , sikailevat viikon sitten sunnuntaina kädet pystyssä pyytävät syntejä anteeksi. Vanha ukko antaa synnit anteeksi taas voivat viikon sikailla. Eikös raamatussa sanota että kohtele kanssa ihmisiä niin kuin haluaisit itseäsi kohtelevan ? Kohteleppa samalla tavalla . Tuo lafka on perseennuolioita ja L ihmisiä varten. Jos tätä ei näe niin on kyllä todella sokea tai umpi tyhmä !!


      • L--

        tietääkö joku Lähtikö pyhännän tuotanto päällikkö käveleen vai joutu lähteen? Kuulemma ei oo firmassa vai onko väätää tietoo


      • MuliPuli

        Paras uutinen aikoihin jos näin on käynyt!!Vielä kun mätisäkki Lamppari saisi monoa niin uutiset vaan paranee.


      • Abccba

        Tuotantopäällikön paikka auki facessa.... kuka on Lamppari?


      • Firmanpiikkiin
        L-- kirjoitti:

        tietääkö joku Lähtikö pyhännän tuotanto päällikkö käveleen vai joutu lähteen? Kuulemma ei oo firmassa vai onko väätää tietoo

        Kaks työnjohtajaa savustivat ulos ja nyt haukkuvat kaikki ongelmat sen syyksi


    • Firmanpiikkiin

      Tuleva lakko 25-26.10.2018. Työnjohtaja oli tupakkapaikalla sanonu että joka jää lakkoon saa potkut.

    • tyhmät

      Laiton irtisanominen ja uhkailu liittoon vaan , kyllä vetää ukot nöyräksi .

    • mietin-vaan

      Lapwall olisi tämän Sipilän irtisanomislain suuri hyväksi käyttäjä. Olen kuulut huhuja että muidenkin firmojen johto suunittelee kuinka lokeroida yritys ryhmiin eli 9 henkilön osastoin. Kas sittenpä olisi hienoa kikkailla irtisanomislailla. Siitä tässä on kysymys ,Nuoret suunittelee asunnon ,auton ostamista perheen perustamista. Katkaistaan tällä lailla unelmilta siivet kun ei voi olla koskaan varma tulevaisuudesta irtisanomisen uhalla. Ottavatko firmat sitten sopivan ikäisiä vaan toihin kun irtisanominen olisi helponpaa ? Saataisinko tällä lailla sitten uusi työttömien ryhmä vanhempiin ikäluokkiin ? Jos joku näkee jotain hyviä puolia tässä laissa niin antaa tulla vaan. Lessu on lessu ei Sipilä siitä mihinkään muutu.

    • Saunatakanatilaa

      Orpa kyllikö siellä jällen on painostanut uhkaillen?Munaton kaveri joka ei firman ulkopuolella uskalla sanaa sanoa kellekkään.
      5hunttia ja tupla palkka,ja hyvä veli kaakut,mahtavaa.

    • Kohteleesontaa

      Ei kannata mennä töihin tähän firmaan.

    • tyhmännauraja

      Järjestääköhän Pekkarinen taas kakkukahvit nyt kun Sipilän hallitus osoittautuikin historian surkeimmaksi?

    • Judgebred

      LapWall Oy sivuilla haastattelussa sanotaan että, liitto on perusteettomasti lähtenyt viemään noita toimenpide ratkaisuja, millä ei ole mitään tekemistä yrityksen toimintamallien kanssa???? siis kuka puhuu shaibaa, ketä tässä uskoa???? työntekijät eivät ilm. uskalla avautua, koska taustalla piilee tulla irtisanotuksi jos nyt ei muuten niin sitten vaikka keksityillä perusteilla. Voi kun joku uskaltaisi kertoa missä mennään ja mikä oikeasti on tilanne, kun luottamusmiestäkin ajetaan kortistoon, niin onhan se jo työläisille kohta kestämätön paikka. Kuka silloin valvoo etuja jos sinne tulee firmaan päin kallellaan oleva "lisäliksalla" otettu luottamus henkilö.

    • Anonyymi

      Huono työhön opastus kyseisessä firmassa kukaan ei kunnolla opasta mitä tehdään laitetaan yksin uusi kaveri tekemään ja sutta tulee.

    • Anonyymi

      Toinen keskustelu ketju lukittu L+ valta ulottuu Suomi24:än.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2936
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      106
      2500
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      92
      2256
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2082
    5. 177
      1896
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1883
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      46
      1825
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1323
    Aihe