parisielu

utelias

meillä on kaikilla parisielu ja lukuisia sukulais-sieluja. Oletko tavannut parisielusi?
Käsittääkseni parisielua ei tavata joka inkarnaatiossa mutta hän on ollut läsnä jo aivan alusta.. sellainen henkinen auttaja ja opastaja.
Parisielut eivät myöskään mene koskaan naimisin keskenään.

18

4413

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Qadesha

      Enpä olisi niinkään varma että kaikilla on se parisielu, mutta se on kyllä vissi ja varma että jos joku sellaisen omaa, niin ei sen kanssa sitten välttämättä naimisiin mennä todellakaan.

      Muistelisin että Michael-kirjallisuuden mukaan syntyy myös yksittäisiä sieluja, joskin se olisi hyvin harvinaista.

      Näkisin että tässäkin pitää hakea vertauskohtaa fyysisestä maailmankaikkeudesta (koska "niin ylhäällä kuin alhaalla"). Useimmat tähdet syntyvät kaksoitähdiksi tai useammankertaisiksi tähdiksi, mutta on tod.näk. myös niitä jotka syntyvät yksinäisiksi. Mikseivät sielutkin niin tekisi.

    • Lumia

      Minulle tuli kerran mieleen teoria..kun joskus tapaa ihmisen, jonka kanssa ajatukset osuvat yksiin, ja muutenkin tuntuu olevan aivan uskomaton side tämän välillä ja blaablaa..niin entä jos tämä ihminen onkin osa sinua itseäsi?? Jakautunut sielu..sinä itse siis..tavallaan..

      • SiriusB

        Elän itse juuri kuvailemassasi suhteessa.

        Tunnemme molemmat suurta, "selittämätöntä" yhteenkuuluvuuden tunnetta, aivan ensi tapaamisestamme lähtien.

        Ajattelemme YHTÄ aikaa samoja asioita. Tätä tapahtuu kymmeniä kertoja päivittäin.


    • SiriusB

      Miksi parisielut eivät menisi naimisiin??

      Hyvin, hyvin monet avioparit/avoparit ovat tässä elämässä naimisissa tai parisuhteessa kolmatta, ken ties viidettä kertaa. Miksi?

      Siksi, että karmiset siteet (heidän sielujensa välillä) ovat vielä purkamatta. Toisin sanoen karmiset energiat odottavat tasapainottumista.

      Karmisia siteitähän syntyy KAIKISSA ihmissuhteissa jatkuvasti. Sitä kutsutaan elämäksi, jota me jokainen tällä hetkellä elämme.

      Luonnollisesti noita siteitä syntyy runsaasti juuri parisuhteissa, koska on kyse hyvin läheisestä henkilöstä, jonka kanssa vietetään usein monia vuosikymmeniä.

      • Minullakin pisti silmään tuo ketjun aloittajan väite siitä, etteivät sielunkumppanit/parisielut menisi koskaan naimisiin. "Soul matea" ja "Twin soulia" käsittelevässä, karmistisen ja inkarnaatio-näkemyksen sisältävässä, kirjallisuudessa nimenomaan mainitaan, että sielunkumppanien ei tarvitse olla ollut aiemmin aviossa, mutta useimmiten tämä kuitenkin tapahtuu "kierros toisensa jälkeen" eli toistuu useiden elämien aikana.

        Esimerkiksi Edgar Caycen huomautus siitä, että parisielu ei tarkoita sielujen samanlaisuutta, vaan sitä, että he jakavat saman tarkoituksen ja päämäärät, tukee ajatusta siitä, että tavoite voi toteutua esimerkiksi avioliiton kautta. Myös nuo esittämäsi karmistiset siteet voivat ennemmin johtaa liittoon, kuin olla johtamatta.

        Myös populaarisemmassa ja naturistisemmassa käsitteistössä sielunkumppanuus ja parisielu liitetään vahvasti avioliittoon. Joskus viime vuonna kun keskustelimme samasta aiheesta, postasin linkin erääseen tutkimukseen, joka käsitteli sielunkumppanuutta ja avioliittoa. En valitettavasti löydä sitä nyt, mutta tulos vastaajajoukossa oli se, että sielunkumppanuus oli merkittävä tekijä aviokumppania valittaessa.


      • Qadesha
        mrkala kirjoitti:

        Minullakin pisti silmään tuo ketjun aloittajan väite siitä, etteivät sielunkumppanit/parisielut menisi koskaan naimisiin. "Soul matea" ja "Twin soulia" käsittelevässä, karmistisen ja inkarnaatio-näkemyksen sisältävässä, kirjallisuudessa nimenomaan mainitaan, että sielunkumppanien ei tarvitse olla ollut aiemmin aviossa, mutta useimmiten tämä kuitenkin tapahtuu "kierros toisensa jälkeen" eli toistuu useiden elämien aikana.

        Esimerkiksi Edgar Caycen huomautus siitä, että parisielu ei tarkoita sielujen samanlaisuutta, vaan sitä, että he jakavat saman tarkoituksen ja päämäärät, tukee ajatusta siitä, että tavoite voi toteutua esimerkiksi avioliiton kautta. Myös nuo esittämäsi karmistiset siteet voivat ennemmin johtaa liittoon, kuin olla johtamatta.

        Myös populaarisemmassa ja naturistisemmassa käsitteistössä sielunkumppanuus ja parisielu liitetään vahvasti avioliittoon. Joskus viime vuonna kun keskustelimme samasta aiheesta, postasin linkin erääseen tutkimukseen, joka käsitteli sielunkumppanuutta ja avioliittoa. En valitettavasti löydä sitä nyt, mutta tulos vastaajajoukossa oli se, että sielunkumppanuus oli merkittävä tekijä aviokumppania valittaessa.

        ...tästä naimapuolesta. Olikohan se Stefan Lindfors jolla on kirja "Rakkaus, lahja tähdiltä", joka perustuu hyvin pitkälti siihen mitä hän muistaa vaimonsa kanssa heidän menneistä yhteisistä elämistään mm. Egyptissä ja Atlantiksella.

        Kirja on ihan hyvä, mutta tulee vain mieleen että samankaltaista aineistoa on varmasti pilvin pimein. Minua hieman aina tökkäisee parisieluisuuteen takertuminen romantikkojen keskuudessa, koska pahoin pelkään että moni pilaa elämänsä ja kenties muidenkin elämän odotellessaan Sitä Oikeaa. Mutta toki ilman tuota parisuhdeteoriaakin ihmiset osaavat suhteensa pilata...

        Omalla kohdallani koen että olen löytänyt sen kumppanin minkä pitikin, mutta silti minulle ei tule hänestä minkäänlaista parisielufiilistä. Ennemminkin tulee mieleen että välillämme on ollut huonoja fiboja, jotka olemme pikkuhiljaa sulattaneet siinä määrin pois että nykyään voi puhua rakkaudesta ja yhteisymmärryksestä.

        On olemassa henki tai sielu, jonka olemassaolon tiedostan toisinaan (ja muistan hänestä asioita liittyen muutamiin ed. elämiini), joka sopisi parisieluksi sikäli että tunnen aivan selittämätöntä yhteyttä häneen (mutta onneksi olen jo vuosia sitten tajunnut että en tule häntä tässä elämässä kohtaamaan!) - vaikken voi edes todistaa että häntä olisi olemassakaan. Mutta tunnen itseni suorastaan kehitysvammaiseksi häneen verrattuna, joten jos meillä on jokin parisieluisuus, niin se on jo useita elämiä toiminut opettaja/oppilas-kytköksenä. En oikein osaa uskoa merkittävään epäsuhtaan kehityksen tasossa mitä tulee parisieluihin, joten en sen vuoksi osaa pitää häntä parinani. Opettajanani vain, sekä innoittajana. Johtotähtenä...


    • salamasusi

      Tuntuu ainakin, että eräs olisi..

    • Noita-Nainen

      Ihan hyva teoria...olen siina tapauksessa tavannut sukulais- ja parisieluni.

      He taitaisivatkin olla liian "helppoja" ollakseen aviokumppaneita..?
      (siis heidan kanssaan olisi "liian helppoa" elaa)

      Se "helppo elama" ei ehka ole avioliiton tarkoitus...

      • pow_71

        tosi viisas ajatus... Eli minä olen täysin tyyväinen tähän elämään leskenä koska oma parisielu on lapsi joka syntyi suhteesta sukulaissieluun... Selväähän että mikään vähempi ei voi enää tyydyttää kun on saanut "sitä parasta" kokea elämässä joten olen tyytyväinen tähän "lesken osaan" ja jos jossain on vielä joku saman sieluperheen jäsen niin tervetuloa vaan elämääni. Talvella on kylmä yksin...


    • utelias

      olen vain ajatellut sen niin että parisieluilla ei ole karmallista velkaa toisilleen, joten heidän ei tarvitse mennä naimisiin keskenään. Aviopuolisoilla on aina karmavelkaa toisilleen, siksi he meneävät niin kauan yhteen kun tulee balanssi. Rakastavaiset ja vihamiehet(naiset) syntyvät "käsi kädessä".
      Parisielut tukevat toisiaan vuoron perään elämien ketjussa.

      • Qadesha

        Omat kokemukseni voisivat viitata nimenomaan tuollaiseen järjestelyyn. Mutta toisaalta muistikuvani viittaavat siihen että olen ollut naimisissa "Opettajakseni" kokemani (pari???)sielun kanssa (tosin vain yksi hänen useista vaimoistaan). Toisessa elämässä olen todistanut hänen polttamistaan roviolla, josta olen tietenkin pohtinut että oliko se minun syytäni jotenkin?

        Enivei tällä hetkellä tässä elämässä hän on johtotähteni - oli häntä tai ei. :P

        (Mainittakoon taas kerran että nämä "muistikuvani" voivat toki olla ihan mitä hyvänsä, mutta itselleni ne ovat nimenomaan muistoja menneestä.)


    • Heh heh

      Jos ajatellaan että maailmassa on 6miljardia ja suomessakin miljoonia ihmisiä, eikö olisi tilastollisesti aika outoa jos jokaiselle EI löytyisi "sukulaissieluja" eli ihmisiä jotka käyttäytyvät tai ajattelevat samalla tavalla ja tuntuvat siten "tutulta" ja miellyttävät itseä muita enemmän?

    • molla

      Tämä teoria on se, että ihminen jakautui ennen Taivaasta lähtöään. Ihmisessä on siis kaksi sukupuolta, jotka eriytyivät eri ihmisiksi. Nyt eri reinkarnaatioissa puoliskojen osat vaihtelevat. Joskus menevät naimisiin tai miksei vaikkapa rekisteröityyn suhteeseen. Usein ovat perheessä, esim. äiti & lapsi. Tiedän tapauksia, joissa osapuolet itse eivät tunnista toisiaan, mutta on havaittavissa, että he ovat parisieluja keskenään. Itse olen tavannut parisieluni ja se on niin merkittävä hetki, että asian kyllä tunnistaa. Sisäisistä asioista tässä on kyse ja siksi niitä on vaikea ymmärtää, jos ei ole itse kokenut tai ei muista syistä tunne koko teoriaa.

      • Nanni

        Olen kuullut tällaistakin termiä käytettävän. Onko kummisielu yhtä kuin parisielu? Miten sen käsittäisitte?


    • pow_71

      Naimisiin menoon en ota kantaan... mutta toki olen tavannut parisieluni ja parhaalla mahdollisella tavalla! Oma lapsi. Syvästi henkinen ihminen ja tiukasti "tiellä"... Hyvänä esimerkkinä paripäivää sitten meidän käyttämällä puhelinoperaattorilla oli ongelmaa ja ikään kuin hukkasin hänet eli oli tapaaminen mutta vain suunnilleen tiedetyssä paikassa ja vain suunnilleen tiedettynä aika... Kytkeydyin häneen ja kerroin missä olen. Simppeliä!

    • e.s.........

      oon tavannut yhden ihmisen johon liittyen mulla on outo ja miellyttävä kokemus...
      olimme porukalla ulkona kävelemässä, minä ihan yksin erillään muista, hän kaverinsa vieressä. jossakin vaiheessa huomasin että hän oli tullut viereeni kävelemään, ja en muista enää ihan kunnolla missä vaiheessa, minut täytti valtava, pyyteettömän epäseksuaalisen puhdas rakkauden tunne, tunne jota en voi verrata tunteisiini muuten, jotakin niin erilaista ja suurta. samalla tuntui, että olisin kohonnut "korkeammalle ulottuvuudelle" (tällöin en ollut lukienut mitään ulottuvuuksista mutta noilla sanoilla mielessäni sitä tunnetta kuvailin), olo tuntui jokseenkin henkiseltä ja voisin ajatella mielikuvaa rauhallinen, tyyni meditoiva viisas buddha.
      minä joka en silloin ollut lukenut tai uskonut mihinkään telepatiaan, ajattelin, että ajattelemmekohan telepaattisesti samaa, ja ajattelin, minusta tuntui, jos katsoisin häneen päin, näkisin hänen lävitseen hänen henkiset ominaisuutensa, menneisyytensä ym tietoja hänestä. en kuitenkaan katsonut ;(.
      tunne oli sellainen kuin kaikki unelmat olisivat toteutuneet ja olleet siinä, kaikki herkkyys mitä olen aina kaivannut elämään jne.
      en ole voinut puhua tästä kokemuksesta hänelle, emme oikeastaan tunne. mutta varmaan jotain aika merkittävää hän on minulle. en tiedä oliko tuo sitten sitä että värähtelytaajuuteni kohosi voimalla tai jotain mutta mitä olen lukienut, silloi koetaan suurta rakkautta. mutta miksi juuri siinä tilanteessa? liittyiköl se häneen? olen kyllä ollut ja olen häneen voimakkaasti kiintynyt... epäseksuaalisella tavalla.
      vuoden päästä alkoi tapahtumaan taas kummia... mulle tuli semmoisia tuntemuksia varoittamatta kroppaan, seksuaalisia, kiihottumista ilman syytä. ja todella voimakkaasti, varoittamatta, keho ikäänkjuin vähitellen ylikuumeni. samalla tuntemuksia oli vatsassa, ja selässäkin asti, tuntemuksia millaisia en tiennyt voiuvan olla. ja tämä tunne sitten parin päivän päästä oli lievittänyt,mutta ei loppunut kokonaan... tä'mä varmaan kuulostaa aika uskomattomalta mutta on sellainenkin termi kuin priapismi, jatkuva erektiotila, olen miettinyt sitä selitykseksi. no, siis tätä kiihottuneisuutta jatkui aamusta iltaan parin kuukauden ajan. aloin todella ahdistumaan siinä vaiheessa kun tuntui että olotilani heijastuu ympäriltä, ei tunnu kuvitelmalta koska se heijastui niin voimakkaasti, aloin uskomaan siinä vaiheessa telepatiaan ja että lähetän tunnettani ja olotilaani ympärille, muihin ihmisiin. jossakin vaiheessa tietenkin tuli lievä psykoosi diagnoosiksi kun aloin tästä puhumaan.
      lopulta tuntemukset lantuivat ja enää niitäei minulla ole,muttamikä jäi, eräänlainen poreilu/värähtely kehossa (tästä olen lukenutkin ja tätä näyttäisi olevan joillain muillakin), korvien soiminen pienesti usein/aina, muut pienet ja erilaiset kehon tuntemukset kuten vihlaisut, mahakipu ja sydänkipu silloin tällöin. ja kroppa on nykyään herkempi ja reagoin mielen juttuihin enemmän. niin, ja ahdistuneisuus jäi, sitä on ollut nyt jotain kolme vuotta suunnilleen. ja seksuaalisuus on hyvin pinnassa, mihin en ole tottunut.
      olen alkanut miettimään enemmän henkisiä asioita, henkistä kehitystä, ja alkanut kehittämään itseäni ja kehittymään. nostamaan värähtelytaajuutta?
      kommenttia? mielipiteitä?

      • parisielua etsimässä

        Minulla on aivan vastaavanlaisia kokemuksia kuin sinulla e.s. Ei lisättävää koska kirjoitit aivan kuten itse olen kokenut. En uskaltanut alkaa juttelemaan tämän ihmisen kanssa mutta siitä lähtien toivoisin tapaavani hänet uudestaan.


      • Luna34

        Samanlaisia kokemuksia ollut mullakin jo useamman vuoden ajan. Ensimmäinen kokemus ilmestyi yhtenä talvi-iltana, kun makasin sängyllä ja yhtäkkiä tuli voimakas ilon tunne, että nyt elämään on vihdoin tulossa joku tärkeä uusi ihminen <3 Meni vain reilu kuukausi, niin tapasin ihmisen, johon rakastuin syvästi, koska tuntui, että meillä oli henkisellä tasolla yhteys. Suhdetta ei kuitenkaan päässyt koskaan kehittymään, koska tällä miehellä oli sairaalloisen narsistinen ja mustasukkainen tyttöystävä, joka tuhosi välini niin kaveriini kuin tähän mieen (syyttäen tietenkin minua). Olin pitkään tosi rikki, kunnes minut johdatettiin toisen ihmisen luo, jota on sanottu sielunkumppanikseni. Jotain todella outoa johdatusta tapaukseen liittyi ja heti alkuun tuli tunne, että luin tämän ihmisen ajatuksia, enkä voinut olla hänestä erossa. Mutta kuinkas ollakaan, tämäkin mies on naimisissa ja ympärillä pyörii paljon naisia, jotka levittelevät pahoja puheita. Onnistuivat pilaamaan välit tämäkin ihmisen kanssa ja tuntuu, että kahlaan jo ties monetta vuotta elämässäni suossa, josta ei ole ylöspääsyä eikä varsinkaan eteen päin pääsyä, enkä tiedä kauanko tällaista enää kestää?

        Joskus tulee kuitenkin noita tunteita - korvien soimista (usein), lämmöntunnetta, seksuaalista kiihottumista ilman syytä - ja sitten ihan suoraa ajatusten lukua. Välillä yhteys on taas täysin poikki, mikä aiheuttaa melkoista ahdistusta. Outoa tässä on se, että näitä on tullut siis kahden ihmisen kanssa, enkä siksi voi enää oikein luottaa parisieluteoriaan? Kummankin kanssa kokemukset ovat olleet todella vahvoja ja nostaneet kokonaan "toiselle tasolle" - mutta siis nimenomaan henkisesti, fyysisestä kontaktista nyt ei voi juurikaan puhua... Ja tämänkin kokemuksen jälkeen elämään on tullut taas yksi varattu mies, joka tuntuu läheiseltä, ja jonka kanssa on todistetusti telepatiaa.

        Kohtaamiset näiden ihmisten kanssa ovat kyllä olleet enimmäkseen tosi rajuja, joten mistään leposuhteesta ei voi puhua, joten en kyllä voi allekirjoittaa tuota ajatusta siitä, että oltaisiin samaa mieltä, eikä olisi konflikteja. Tosin nämä konfliktit ovat kyllä aina ympäristön aiheuttamia, jos joskus saisin keskustella näiden ihmisten kanssa rauhassa tai edes tutustua kunnolla, olisi se varmasti parempaa kuin osaisin edes kuvitella. Nyt tunnen vain olevani rankasti hyväksikäytetty.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2483
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2287
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2021
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1452
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1393
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1383
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe