Syy trollaamiseen ja kateuteen Pattayaa kohtaan

huanNähnyt

Missään ei ole niin paljon entisiä lentäjiä, painijoita, nyrkkeilijöitä, lahjakkaita pitkän matkan hiihtäjiä, upseereita, presidentin henkivartijoita, Euroopan ja maailmanmestareita eri lajeissa, kuin Hua Hinissa.

Jutuissaan joka ukolla on metsääkin enemmän kuin Suomessa pinta-alaa. Jonkin poliittisen ja juridisen järjestelyn vuoksi niitä metsiä ei juuri nyt saa realisoitua...

Heitä kun ei siellä Hua Hinissa kukaan ennestään tunne, niin nämä Suomesta halvan elämän pariin paenneet yksinäiset hanttihommia aikoinaan tehneet sairaseläkeläiset raihnat kertovat ensimmäiselle peltotöistä vastaantulevalle pönäkälle daamille olevansa sellainen ja tällainen mies, joita ei joka oksalla kasvakaan!

Thainaiset (edes ne peltotyöläiset) eivät ole tyhmiä. He näkevät heti että ukko puhuu paskaa mutta puntaroivat tilanteen ja haistavat helpon rahan. Kastelemalla kukkasia ja kokkaamalla he pääsevät pois pellolta ja asumaan asuntoon jossa on sähköt. Ilmastointiahan nämä Huan eläkeläiset eivät raaski käyttää eikä heillä ole siihen varaakaan, mutta läpivedolla saadaan asumislämpötila siedettäväksi.

Seksin kiroilta Hua Hinin naiset välttyvät, koska näillä maailmanmiehillä erektio katosi jo Suomessa.

Sitten kun nuo ukkelit ovat tarpeeksi kauan valehdelleet elämäntarinansa, niin he alkavat uskoa siihen itsekin. Kun Suomeenkaan ei enää ole kontaktia, niin ei ole ketään kuka oikaisisi heidän satujaan.

Siksipä nuo Suomessa nobodyn köyhää elämää viettäneet ukkelit kulkevat ylväinä Hua Hinin kaduilla viisikymppisten paksujen vaimojensa kanssa ja ärhentelevät tälle, jos tämä ei osoita herran arvolle kuuluvaa kuuliaisuutta ja kunnioitusta.

Laitapa kaksi Hua Hinin ukkoa samaan pöytään istumaan niin alkaa sellainen kilpaitsekehuskelu että se johtaa sitten tönimiseen ja huutamiseen lopulta. Ja se se on säälittävä näky kun kaksi kihtikeijoa tuuppii toisiaan kuin kissanpennut.

Hua Hinista on tullut Suomen miesten jäteaineksen kaatopaikka ja saattokoti, jossa heillä ei valehtelun lisäksi ole muuta tekemistä kuin kiukutella vaimoille ja netissä ventovieraille.

Pattaya on Hua Hinin valehteleville jäteukoille punainen vaate, koska Pattayalla käy ja asuu elävät ihmiset ja miehet, joilla on oikeasti elämää takana ja rahaa taskussa. Pattayan naiset ovat lisäksi 20 vuotta nuorempia ja 20 kiloa kevyempiä kuin Hua Hinin maatuska-vartaloiset riisihattuiset luuserin lomittajina työskentelevät pottunokat.

Tällaisista puitteista kumpuaa erään numeromiehenkin tarina ja valheiden loputon suo.

60

476

Vastaukset

 • Maija Maija kokeile vaikka banaanilla, mutta paa enstex vauvaöljyy.

 • Taidat itse olla "pitkän matkan hiihtäjä"? Totuushan on se, että kurjimmat ja köyhimmät SUOMALAISET, sekä eliitti, jäävät tänne reserviin puolustamaan maatamme Putinin hyökkäyksiä vastaan? Ne kellä on rahaa vähän, vaihtavat kyllä maata. Näin teen itsekkin, jos sotatilan uhka on todellinen. En jää puolustamaan eliitin fasaanin metsästysmaita.

 • Aloittaja sama yksinäinen pelle joka tässä taannoin kertoi, miksi rakastaa thaityttöystäväänsä? Ja kertoi jokamiehen toivelistan" maksullisesta" naisestaan?

  1. Thainainen ei vanhene, Huan miehet ovat väärässä?

  Pattayalla aloittaja saa aina 22 vuotiasta naista 1000Thb yö?

  Perseaukisia " selittelijöitä" tulevia perijöitä jaOsakkeen omistajia olen tavannut enemmän Pattayalla kun Huassa.

  "Siksipä nuo Suomessa nobodyn köyhää elämää viettäneet" ????

  Tuo on sanomaasi, Osoitatko jonkun nobodyn, jolla on asunto Thaimaassa? Sulla ei ole kavereita, mutta tunnetko jonkun sossun luuserin, joka asuu vakituisesti Pattayalla? Taidat olla aika nilkki, ja perseet auki?

  • Aloittaja on Tuusulassa asuva Maija, joka on 3 lapsen isä, Totuustarkkailija, Osa-aika-lerpukka, tuhannen nimimerkin Urpo jolla ei ole muuta elämää, kuin Huan ja Lerpan vihaaminen.


 • Homma meni munilleen jo avauslauseessa, resuperse... miksi kukaan olisi kateellinen "miehelle" jonka mielenterveys on tennaritasoa, reppana.

 • Ihan mielenkiinnosta kysyn onko tämän avaajalla koskaan mahdollista asua pattayalla, ja onko tämä todellinen syy kateuteen, ulkomailla asuminen vaatii kunnossa olevan lompuukin, kun ei saa mistään mininkään tukea, kysyn myös onko avaajalla lompakko kunnossa.

  • Resuperse otin kantaa jo ongelmiisi alhaalla, reppana... ei ole tarvetta kommentoida muuten resuperse... reppana.


  • LerpanLaiffii kirjoitti:

   This message has been removed by admin.

   Ups taisi osua ja upota tosissaan...


 • Lerppa paskanjauhaja on hyvä esimerkki mitä persaukisuus Hua Hinissä on. Päivät kun viettää netissä 20 tuntia niin ei siihen rahaa tarvita. On taas varaa Lerpalla mennä Blu Portiin syömään kallista 55B maksavaa kuponkiruokaa.

  • Resuperse ei ole, sinä taas reppana olet erinomainen esimerkki kun mielenterveys pettää... ja yleensä niin käy perseaukisille ja se on loppuelämä se.


  • 654767567657 kirjoitti:

   Resuperse ei ole, sinä taas reppana olet erinomainen esimerkki kun mielenterveys pettää... ja yleensä niin käy perseaukisille ja se on loppuelämä se.

   Numeromies, McDonaldo, 654767567657... Mutta missä on TaxiTero?? Tero suuttuu sulle kohta jos et käytä sitä nimimerkkiä vaihteeksi.


  • Vain sinun resuperseen mielikuvitusmaailmassa, oletko reppana huomannut että Numeromies, McDonaldo, 654767567657, taxitero jahtaavat juuri sinua, miksi reppana.


  • 654767567657 kirjoitti:

   Vain sinun resuperseen mielikuvitusmaailmassa, oletko reppana huomannut että Numeromies, McDonaldo, 654767567657, taxitero jahtaavat juuri sinua, miksi reppana.

   Lerppa sun pääkoppa on pöpilä jossa asuu nuo kaikki neljä vanhaa lihavaa homoa ja muutama muu siihen päälle. Jätehuollosta siellä sun päässäsi vastaa roskakuski Helsingistä ja musiikista OtaHanuriinPoju, lopuksi vaka vanha xaphodbx kurkistaa korvastasi ja karjaisee että turpa kiinni mä meen nukkumaan. Sitten sieltä pöpilästä sammuu valot ja kaikki seitsemän kuorsaavat autuaasti.


  • MIten vaan resuperse mutta pääni sijaitsee thaimaassa mutta sinun ei koskaan, reppana,


  • 654767567657 kirjoitti:

   MIten vaan resuperse mutta pääni sijaitsee thaimaassa mutta sinun ei koskaan, reppana,

   Olisi mukava tietää miksi Maijan elämä pyörii juuri Pattaya + ja Hua Hin - aiheisena.

   Eikö mikään muu Thaimaassa kiinnosta ?


  • Minusta olisi hauskaa tietää tämä resuperseen motiivi, hän ei omista pattayaa ei asu siellä, hyvin harvoin käy siellä, jos lainkaan, onko kysy vaan pakkomielteestä, jokin psykiatrisen ongelman ilmentymästä, että ei hyväksy sitä että pattaya ei ole mikään paratiisi, tuskin yhdenkään siellä asuvan mielestä, lisäksi myös motiivi hua hinin suhtautumiseenn kiinnostaa, jos näkee maailman mustavalkoisena ja pattayan valkoisena suorastaan puhtaan, ja hua hinin mustana, tuon vastakkain asettelun motiivi myös kiinnostaa.


  • 656546456456 kirjoitti:

   Minusta olisi hauskaa tietää tämä resuperseen motiivi, hän ei omista pattayaa ei asu siellä, hyvin harvoin käy siellä, jos lainkaan, onko kysy vaan pakkomielteestä, jokin psykiatrisen ongelman ilmentymästä, että ei hyväksy sitä että pattaya ei ole mikään paratiisi, tuskin yhdenkään siellä asuvan mielestä, lisäksi myös motiivi hua hinin suhtautumiseenn kiinnostaa, jos näkee maailman mustavalkoisena ja pattayan valkoisena suorastaan puhtaan, ja hua hinin mustana, tuon vastakkain asettelun motiivi myös kiinnostaa.

   Lerppa-riepu taas vääntämässä velkoja saataviksi.

   Oliskohan kaikkien resuperseiden motiivina vastata silloin tällöin sinun jatkuvasti harjoittamaasi mielisairaaseen ja kaksi vuotta ja 16 tuntia / vrk kestäneeseen trollaamiseen? Jona aikana olet kirjoittanut noin 60000-80000 viestiä suurimmaksi osaksi Pattatya-palstalle ja liki jokaisessa lukee sanat resuperse ja reppana?

   Sen vastakkainasettelun ja paratiisikeskustelut olet keksinyt vain ja ainoastaan sinä. Suurin kysymys on että mitä kamalaa sinulle on tapahtunut Pattayalla että vihaat sitä niin paljon ja miten tyhmä täytyy "miehen" olla että käy vihaamassaan ja haukkumassaan paikassa kuudesti vuodessa ja vie sinne vielä vaimot ja lapsetkin? Haloo?

   Jos se Pattaya on mielestäsi paskainen tunkio jossa ei käy kuin rotat niin mitä ihmettä sinä siellä teet? Taivastelet vai mitä ihmettä? Eihän tuossa ole mitään logiikkaa mutta eipä noissa jutuissasi muutenkaan ole pienintäkään järkeä. Sekoilet laidasta laitaan ja varastelet nimimerkkejä ja huutelet itseksesi eri nimillä.

   Väitän että Hua Hin ei kiinnosta juuri ketään Pattayalaista mutta sinun kampanjasi ansiosta olemme alkaneet vihata Hua Hinia, jos siellä asuu oikeasti tuollaisia sekopäitä paskiaisia.

   Tunnusta nyt että tulit Suomeen johonkin hoitolaitokseen? Onko se Terho-koti vai missä sinua säilytetään tällä hetkellä, reppana?


  • Etko sinä sitten tunnista itseäsi resuperse reppana sanoista kuitenkin reagoit voimakkaasti ne kuullessasi, mistä päättelet että vihaan pattayaa en vihaa ja olen sen täällä lukemattomia kertoja todennut, en edes vihaa sinua reppana resuperse, vaikka kirjoitat sivukaupalla paskaa,

   milloin mistäkin mielikuvutuksesi luomasta hahmosta, on lerppoja, onkomiehiä amalioita yms. selkeästi sinun mielikuvituksesi tuotetta, jossain totesit että Hua hinin vanhukset alkavat uskoa luomiinsa hahmoihin, harmivaan ettei sellaisia ole edes olemassa vain sinä ja sinun mielikuvituksesi, niinkuin sanoin en vihaa sinua, ja miksi vihaisin olen 100% varma siitä että et voi itsellesi mitään, ja teet tallaista sisäisestä pakosta, joten oikeampi tunteeni sinua kohtaan on sääli, munaa sinulla ei ole sen verran että uskallat kertoa itsestäsi käyttää samaa nimimerkkiä.

   Velat saataviksi, mulla ei ole velkoja, toisin kuin sinulla enkä tarkoita taloutta, vaan sinun tennarin tasoista mielenterveyttä, resuperse...

   Kun esität todellista thaimaan tietäjää miksi Thaimaassa paukutellaan pommeja, keskellä päivää ne tulevat budhatemppelistä, miksi... esim tänään on kuulunut useita paukahduksia, miksi...

   Tiedän että sinä et vastaa ole kysynyt jotain aiemminkin etkä ole koskaan vastannut mihinkään, etkä varmasti vastaa nytkään, resuperse.

   Sinä ole itseasiassa pahin trolli mikä palstoilla on sanoisin joka potenssiongelmainen poju, jolla on vielä 38 vuotiaana murrosikä, kauheaa se sukurutsa, eikövain reppana.


  • Numeromies kirjoitti:

   Etko sinä sitten tunnista itseäsi resuperse reppana sanoista kuitenkin reagoit voimakkaasti ne kuullessasi, mistä päättelet että vihaan pattayaa en vihaa ja olen sen täällä lukemattomia kertoja todennut, en edes vihaa sinua reppana resuperse, vaikka kirjoitat sivukaupalla paskaa,

   milloin mistäkin mielikuvutuksesi luomasta hahmosta, on lerppoja, onkomiehiä amalioita yms. selkeästi sinun mielikuvituksesi tuotetta, jossain totesit että Hua hinin vanhukset alkavat uskoa luomiinsa hahmoihin, harmivaan ettei sellaisia ole edes olemassa vain sinä ja sinun mielikuvituksesi, niinkuin sanoin en vihaa sinua, ja miksi vihaisin olen 100% varma siitä että et voi itsellesi mitään, ja teet tallaista sisäisestä pakosta, joten oikeampi tunteeni sinua kohtaan on sääli, munaa sinulla ei ole sen verran että uskallat kertoa itsestäsi käyttää samaa nimimerkkiä.

   Velat saataviksi, mulla ei ole velkoja, toisin kuin sinulla enkä tarkoita taloutta, vaan sinun tennarin tasoista mielenterveyttä, resuperse...

   Kun esität todellista thaimaan tietäjää miksi Thaimaassa paukutellaan pommeja, keskellä päivää ne tulevat budhatemppelistä, miksi... esim tänään on kuulunut useita paukahduksia, miksi...

   Tiedän että sinä et vastaa ole kysynyt jotain aiemminkin etkä ole koskaan vastannut mihinkään, etkä varmasti vastaa nytkään, resuperse.

   Sinä ole itseasiassa pahin trolli mikä palstoilla on sanoisin joka potenssiongelmainen poju, jolla on vielä 38 vuotiaana murrosikä, kauheaa se sukurutsa, eikövain reppana.

   ja resuperse tuossa tämän päiväinen päivällinen, http://aijaa.com/IvitOM, ja muuten jos kiinnostaa minulla ei ole velkoja myöskään mihinkään ollut enään vuosiin, taseeni on hyvin vahvasti plus merkkinen... Ainiin osaako kuuluisa Thaimaan asiantuntija kertoa tämänkertaisen lounaani sisällön reppana.


  • Numeromies kirjoitti:

   ja resuperse tuossa tämän päiväinen päivällinen, http://aijaa.com/IvitOM, ja muuten jos kiinnostaa minulla ei ole velkoja myöskään mihinkään ollut enään vuosiin, taseeni on hyvin vahvasti plus merkkinen... Ainiin osaako kuuluisa Thaimaan asiantuntija kertoa tämänkertaisen lounaani sisällön reppana.

   Onpas hemmetin huonon ja halvan näköinen annos. Tulee oikein huono olo tuota katsellessa.

   Kadunvarsikuppilassa Lerppa vetänyt uudelleen keitettyä liki puuroksi mennyttä riisiä ja käsin revittyä kanaa mihin on jotakin hörsseleitä heitetty sekaan vapaalla kädellä.

   Alitit sen 55 bahtin budjetin tällä kertaa. Nimittäin tuollaisesta katuannoksesta ei tarvi maksaa kuin 40 bahtia. Persaukisuutesi ja pihiytesi on suorastaan ilmiömäistä ja syöt aivan hevonpaskaa.

   Tuo että vedät vielä kokiksen kanssa thairuokaa on suorastaan surullista, resuperse.

   Tältä näyttää ruoka oikeassa ravintolassa Thaimaassa. Siinä on kuvissa annoksia jotka jokainen maksaa 10-20 kertaa enemmän kuin sinun "sapuskasi", vitun pummi koomikko! :DDD

   http://aijaa.com/m4XnmK

   http://aijaa.com/j5bsmq

   http://aijaa.com/VXj6Ll


  • hoh hoijaa tuo ruokani oli erinomainen, ankkaa valkosipulilla, et siis erota kanaa ja ankkaa toisistaan, nuo sinun safkasi on perinteistä turisteille tarjottavaa perusruokaa, noita tarjoaa kymmenet ravintolat ympäri hua hiniä noin 200-250b hintaan, tuo ruokaannokseni maksoi juomineen 120b, ja kokis sopii siihen erinomaisesti... sinä tietysti maksat 10 x hintaa, tyhmyytäsi, resuperse... 555555


  • Numeromies kirjoitti:

   hoh hoijaa tuo ruokani oli erinomainen, ankkaa valkosipulilla, et siis erota kanaa ja ankkaa toisistaan, nuo sinun safkasi on perinteistä turisteille tarjottavaa perusruokaa, noita tarjoaa kymmenet ravintolat ympäri hua hiniä noin 200-250b hintaan, tuo ruokaannokseni maksoi juomineen 120b, ja kokis sopii siihen erinomaisesti... sinä tietysti maksat 10 x hintaa, tyhmyytäsi, resuperse... 555555

   Peltilusikalla katuruokalassa linnun huonoimpia osia ahmit käsin revittynä ja selvästi vanhaa riisiä. Yök. Tuosta ei puutu kuin röökin tumppi tuosta jätekasasta.

   Kas kun et kaatanut kokista riisin joukkoon. Ootko kokeillut vielä kirnupiimää rapujen kanssa? Voisi olla sulle just sopiva setti.

   Pattayalla parhaat länkkärimätöt löytyy Sizzleristä, Hard Rock Cafesta, Hootersista, Carls Juniorista, Hopfista ja Hilton hotellin kerroksesta 14. Siellä on buffetti tuhannen bahtin luokkaa ja löytyy aivan kaikkea thairuoasta valtavaan valikoimaan tuoreita kasviksia.. Flambeeratut runsaat lihat, monipuoliset kalat, salaattipöytä, juustopöytä, jätskit, täytekakut, leivonnaiset jne....

   Yksi kiinalainen rafla on aivan huippu siinä Secon roadilla entisen Marriottin kupeessa, en muista nimeä.

   Mutta nuo kaikki mainitut on sinun budjettisi ja kuponkiruokiesi ulkopuolella kymmenkertaisesti.

   Mahtaa vituttaa kun joudut syömään koiranruokaa? Pattayalla on 100 kertainen valikoima ravintoloita verrattuna Hua Hinin kojuruokaloihin.


  • Vielä naurattaa tuo sinun kommenttisi, "Onpas hemmetin huonon ja halvan näköinen annos" en minä resuperse osta ruokaa ulkonäön mukaan, vaan maun mukaan,
   Laitoin tuossa vielä erään toisen ruuan joka ei silmiä hivele mutta se on hua hinin parhaan suosituimman ravintolan tarjontaa, nuudeleita sekasotkussa, maku on taivaallinen... hinta 80b, joten poju viitsi viisastella noilla ns. ruuallasi, reppana. http://aijaa.com/RV9GvE
   asun täällä syö thai ruokaa päivittäin, ja todellakin tiedän mistä joutuu tai täytyy maksaa...

   Hinta ja ulkonäkö ei takaa hevon paskaa, ei edes hyvän laadukkaan näköinen ravintola, takaa yhtään mitään, syö siellä missä on ihmisiä, ja ruoka on bueno, olet sinä aika pelle, yrität opettaa isääsi naimaan, resuperse.


  • numeromies kirjoitti:

   Vielä naurattaa tuo sinun kommenttisi, "Onpas hemmetin huonon ja halvan näköinen annos" en minä resuperse osta ruokaa ulkonäön mukaan, vaan maun mukaan,
   Laitoin tuossa vielä erään toisen ruuan joka ei silmiä hivele mutta se on hua hinin parhaan suosituimman ravintolan tarjontaa, nuudeleita sekasotkussa, maku on taivaallinen... hinta 80b, joten poju viitsi viisastella noilla ns. ruuallasi, reppana. http://aijaa.com/RV9GvE
   asun täällä syö thai ruokaa päivittäin, ja todellakin tiedän mistä joutuu tai täytyy maksaa...

   Hinta ja ulkonäkö ei takaa hevon paskaa, ei edes hyvän laadukkaan näköinen ravintola, takaa yhtään mitään, syö siellä missä on ihmisiä, ja ruoka on bueno, olet sinä aika pelle, yrität opettaa isääsi naimaan, resuperse.

   Saisiko valokuvan annoksesta, jota Maija syö Tuusulassa ?


  • Numeromies kirjoitti:

   hoh hoijaa tuo ruokani oli erinomainen, ankkaa valkosipulilla, et siis erota kanaa ja ankkaa toisistaan, nuo sinun safkasi on perinteistä turisteille tarjottavaa perusruokaa, noita tarjoaa kymmenet ravintolat ympäri hua hiniä noin 200-250b hintaan, tuo ruokaannokseni maksoi juomineen 120b, ja kokis sopii siihen erinomaisesti... sinä tietysti maksat 10 x hintaa, tyhmyytäsi, resuperse... 555555

   Jos Lerppa voitat joskus lotossa ja pääset Pattayalle niin käy syömässä yhden kerran oikeaa ruokaa vaikka tässä mestassa. Täällä on lusikatkin tehty teräksestä eikä foliosta.

   https://www.tripadvisor.fi/Restaurant_Review-g297916-d1830177-Reviews-Nam_Sing-Chonburi_Chonburi_Province.html


  • Numeromies kirjoitti:

   ja resuperse tuossa tämän päiväinen päivällinen, http://aijaa.com/IvitOM, ja muuten jos kiinnostaa minulla ei ole velkoja myöskään mihinkään ollut enään vuosiin, taseeni on hyvin vahvasti plus merkkinen... Ainiin osaako kuuluisa Thaimaan asiantuntija kertoa tämänkertaisen lounaani sisällön reppana.

   Köyhälistön ruokaa. Vaimon kotona maalla ei edes noin huonotasoista ruokaa saa koskaan.


  • hyi-edelleen kirjoitti:

   Peltilusikalla katuruokalassa linnun huonoimpia osia ahmit käsin revittynä ja selvästi vanhaa riisiä. Yök. Tuosta ei puutu kuin röökin tumppi tuosta jätekasasta.

   Kas kun et kaatanut kokista riisin joukkoon. Ootko kokeillut vielä kirnupiimää rapujen kanssa? Voisi olla sulle just sopiva setti.

   Pattayalla parhaat länkkärimätöt löytyy Sizzleristä, Hard Rock Cafesta, Hootersista, Carls Juniorista, Hopfista ja Hilton hotellin kerroksesta 14. Siellä on buffetti tuhannen bahtin luokkaa ja löytyy aivan kaikkea thairuoasta valtavaan valikoimaan tuoreita kasviksia.. Flambeeratut runsaat lihat, monipuoliset kalat, salaattipöytä, juustopöytä, jätskit, täytekakut, leivonnaiset jne....

   Yksi kiinalainen rafla on aivan huippu siinä Secon roadilla entisen Marriottin kupeessa, en muista nimeä.

   Mutta nuo kaikki mainitut on sinun budjettisi ja kuponkiruokiesi ulkopuolella kymmenkertaisesti.

   Mahtaa vituttaa kun joudut syömään koiranruokaa? Pattayalla on 100 kertainen valikoima ravintoloita verrattuna Hua Hinin kojuruokaloihin.

   Resuperse älä jauha paskaa pattayalla on kolme hyvää ravintolaa, eikä ne yksikään noista reppana, eikä ne tarkalleen ottaen sijaitse edes pattayalla ehdottomasti paras on Bruno's Restaurant and Wine Bar ja toinen on Restaurant Casa Pascal kolmatta nimeä en muista, näissä on kaikissa huippu kokit, reppana... muuten tarkalleen ottaen ruuan hinta ei ole täällä missään suhteessa laatuun saattaa saada 50b aivan uskomattoman laadukasta, 2000b saatat saada ihan kuraa varsinkin noissa sinun mainitsemissa, ne on vain turistelle suunnattuja, yleensä en käy buffeteissa ne niitä on kyllä hyviäkin mutta ongelmaksi tulee säilyvyys, pahimmat vatsaongelmat ovat tulleet buffeteista, esim. äyriäiset pilaantuvat hyvin nopeasti... tässä kuumuudessa.


  • numeromies kirjoitti:

   Vielä naurattaa tuo sinun kommenttisi, "Onpas hemmetin huonon ja halvan näköinen annos" en minä resuperse osta ruokaa ulkonäön mukaan, vaan maun mukaan,
   Laitoin tuossa vielä erään toisen ruuan joka ei silmiä hivele mutta se on hua hinin parhaan suosituimman ravintolan tarjontaa, nuudeleita sekasotkussa, maku on taivaallinen... hinta 80b, joten poju viitsi viisastella noilla ns. ruuallasi, reppana. http://aijaa.com/RV9GvE
   asun täällä syö thai ruokaa päivittäin, ja todellakin tiedän mistä joutuu tai täytyy maksaa...

   Hinta ja ulkonäkö ei takaa hevon paskaa, ei edes hyvän laadukkaan näköinen ravintola, takaa yhtään mitään, syö siellä missä on ihmisiä, ja ruoka on bueno, olet sinä aika pelle, yrität opettaa isääsi naimaan, resuperse.

   Älä viitsi selittää näkeehän tuon lapsikin että moskaa mikä moskaa. Riisikin on kaavittu toisten asiakkaiden tähteistä ja keitetty uudelleen jolloin se puuroutuu. Tuo annoksesi ei mene huonommaksi vaikka oksentaisit siihen. Mutta ei 40 bahtilla saa tuon kummempaa. Otan osaa, reppana.

   Tältä näyttää miehinen ruoka-annos Hootersissa. Ai niin Hua Hinissa ei taida olla Hootersia... Sorry! Ja vaikka olisi niin sinä et ikinä maksaisi 750 bahtia ruoka-annoksesta.

   Tuusulassa en tiedä mitä syödään mutta Pattayalla vedetään myös tällaista:

   http://aijaa.com/tECsg6


  • Numeromies kirjoitti:

   Resuperse älä jauha paskaa pattayalla on kolme hyvää ravintolaa, eikä ne yksikään noista reppana, eikä ne tarkalleen ottaen sijaitse edes pattayalla ehdottomasti paras on Bruno's Restaurant and Wine Bar ja toinen on Restaurant Casa Pascal kolmatta nimeä en muista, näissä on kaikissa huippu kokit, reppana... muuten tarkalleen ottaen ruuan hinta ei ole täällä missään suhteessa laatuun saattaa saada 50b aivan uskomattoman laadukasta, 2000b saatat saada ihan kuraa varsinkin noissa sinun mainitsemissa, ne on vain turistelle suunnattuja, yleensä en käy buffeteissa ne niitä on kyllä hyviäkin mutta ongelmaksi tulee säilyvyys, pahimmat vatsaongelmat ovat tulleet buffeteista, esim. äyriäiset pilaantuvat hyvin nopeasti... tässä kuumuudessa.

   Riisipussimies hei. Sinä syöt kuponkiruokalassa ja huonoimmissa katukeittiöissä, niin ehkäpä et ole oikea henkilö kertomaan mikä ravintola Pattayalla on paras. En usko että olet eläissäsi maksanut sapuskasta yli 150 bahtia per annos.

   Jos et sattunut tietämään niin meriruokapaikoissa merenelävät otetaan altaista ja jäämurskasta ja ne valmistetaan tuoreina ja nyt en puhunut kuponkiruokaloiden buffetista vaan OIKEIDEN ravintoloiden buffeteista.

   Kuponkiruokalat ja katukeittiöt eivät ole ravintoloita. Ne ovat syöttölöitä köyhille.


  • ONKO NÄÄ KAKS IHAN TÄYSILLÄ MATKASSA ???????

   KUMPI KIRJOITTAA MUUMIMAILMASTA JA KUMPI LINTSILTÄ, VAI ONKO NE KUMPIKIN SÄRKÄNNIEMESSÄ JA SAMASSA PÖYDÄSSÄ ??????

   VOI HYVÄNEN AIKA JOS TÄÄ ON THAIMAAN MATKAILIJOIDEN TASO !!!!!


  • SairastaJengii kirjoitti:

   ONKO NÄÄ KAKS IHAN TÄYSILLÄ MATKASSA ???????

   KUMPI KIRJOITTAA MUUMIMAILMASTA JA KUMPI LINTSILTÄ, VAI ONKO NE KUMPIKIN SÄRKÄNNIEMESSÄ JA SAMASSA PÖYDÄSSÄ ??????

   VOI HYVÄNEN AIKA JOS TÄÄ ON THAIMAAN MATKAILIJOIDEN TASO !!!!!

   Lerppa hei, ei tarvitse hädissään huutaa vaikka jäit taas kerran hopealle ja kiinni halpojen jätteiden järsimisestä.

   Sovitaanko vaikka sillä tavalla että sinä et osallistu ravintolakeskusteluihin jatkossa koska sinulla ei ole kokemusta ravintolaruoasta? Ja älä postita noita syöttölöiden jäteannoksien kuvia enää tänne. Menee ruokahalut.


  • Ribsitmaistuu kirjoitti:

   Älä viitsi selittää näkeehän tuon lapsikin että moskaa mikä moskaa. Riisikin on kaavittu toisten asiakkaiden tähteistä ja keitetty uudelleen jolloin se puuroutuu. Tuo annoksesi ei mene huonommaksi vaikka oksentaisit siihen. Mutta ei 40 bahtilla saa tuon kummempaa. Otan osaa, reppana.

   Tältä näyttää miehinen ruoka-annos Hootersissa. Ai niin Hua Hinissa ei taida olla Hootersia... Sorry! Ja vaikka olisi niin sinä et ikinä maksaisi 750 bahtia ruoka-annoksesta.

   Tuusulassa en tiedä mitä syödään mutta Pattayalla vedetään myös tällaista:

   http://aijaa.com/tECsg6

   Hienoa resuperse ja sinä luulet että tuo on laaturuokaa, muuten Karilla Happy Pigissä on samanlainen en muista hintaa oliko 180b, tai 240b... ei oikein kiinnosta vedellä porsaan luita kun niissä tuo lihaa on vähänlaisesti, ennemmin syön kyljyksiä, mutta ne pitää itse paistaa...
   Täältä saa hua hin all in paikasta erinomaista maalaismakkaraa itse tehtyä hapankaalilla ja muussilla 180b, tuo riisi oli ihan asiallista... tuo ravintoja missä sen söin on noin 200 paikkanen http://aijaa.com/lHic2S


  • Kaino_Aino_Pyytää kirjoitti:

   Lerppa hei, ei tarvitse hädissään huutaa vaikka jäit taas kerran hopealle ja kiinni halpojen jätteiden järsimisestä.

   Sovitaanko vaikka sillä tavalla että sinä et osallistu ravintolakeskusteluihin jatkossa koska sinulla ei ole kokemusta ravintolaruoasta? Ja älä postita noita syöttölöiden jäteannoksien kuvia enää tänne. Menee ruokahalut.

   Huvittavinta on tuon sekopäälerpan mielialojen vaihtelut kun useimmiten se kutsuu ja arvelee "Pattayan poikia" niin köyhiksi ettei heillä ole varaa matkustaa eikä asua Thaimaassa kun taas välillä hän kehuskelee sillä miten halvalla hän (sijoittaja-lentäjä) itse syö ja arvelee Pattayan poikia tyhmiksi koska nämä maksavat laadukkaasta ravintolaruoasta huomattavasti enemmän kuin lerppa kuponkimestoissaan... Ota tuosta selvää.
   Samaten hän ei vieläkään ole päättänyt että huijataanko tyhmää suomipoikaa Thaimaassa vai käyttääkö törkeä suomipoika köyhää maaseudun naista hyväkseen.
   Viimeisin ristiriita lerpan päässä on että hän ei tiedä kumpi on trolli; -Hän itse trollatessaan vai hänen trollauksilleen naureskelijat. Vastaus kun löytyy suoraan edellisestä lauseesta.

   Tuo Lerpan logiikka tuon suhteen on samaa tasoa kuin että poliisi ottaisi kiinni ylinopeutta ajaneen mutta antaisikin sitten sakot itselleen kaaharin totuustarkkailusta.


  • Kaino_Aino_Pyytää kirjoitti:

   Lerppa hei, ei tarvitse hädissään huutaa vaikka jäit taas kerran hopealle ja kiinni halpojen jätteiden järsimisestä.

   Sovitaanko vaikka sillä tavalla että sinä et osallistu ravintolakeskusteluihin jatkossa koska sinulla ei ole kokemusta ravintolaruoasta? Ja älä postita noita syöttölöiden jäteannoksien kuvia enää tänne. Menee ruokahalut.

   TOI VITUN KAINO AINO ON MAIJA.......

   KAIKKI SEN TIETÄÄ TODISTETUSTI ETTÄ TÄÄ JUTTU ON YKSINPUHELUA JA HARJOITETAAN JOSTAIN HOITOLAITOKSESTA KÄSIN.

   SOVITAANKO VAIKKA........ SOVI ITTES KANS VAIKKA......

   EN OO LERPPA, VAAN PIDÄN TEITÄ MOLEMPAA SAIRAANA, TOSI SAIRAANA.

   Hädissään, voi muumimamma mitä tarinaa.


  • numeromies kirjoitti:

   Hienoa resuperse ja sinä luulet että tuo on laaturuokaa, muuten Karilla Happy Pigissä on samanlainen en muista hintaa oliko 180b, tai 240b... ei oikein kiinnosta vedellä porsaan luita kun niissä tuo lihaa on vähänlaisesti, ennemmin syön kyljyksiä, mutta ne pitää itse paistaa...
   Täältä saa hua hin all in paikasta erinomaista maalaismakkaraa itse tehtyä hapankaalilla ja muussilla 180b, tuo riisi oli ihan asiallista... tuo ravintoja missä sen söin on noin 200 paikkanen http://aijaa.com/lHic2S

   Kerrankin oli ihan oikeaa keskustelua no vaikka ruuasta, yleensä täällä on vain vittuilua... Thaimaassa on erinomainen ruokakultturi, parhaat ruokapaikat on yleensä katukeittiöt, ja huonoimmat turistikeittiöt.


  • MIX tänään EI riidellä LAVATAKSIEN reiteistä JA aikatauluista, VAAN ruuasta ???????

   Minä PÄIVÄNÄ on INFRAN vuoro ???????

   SIIS TE MOLEMMAT OOTTE IHAN BIMBOJA, ELI MINÄ EN OLE TOINEN TEISTÄ !!!!


  • McDonald0 kirjoitti:

   Kerrankin oli ihan oikeaa keskustelua no vaikka ruuasta, yleensä täällä on vain vittuilua... Thaimaassa on erinomainen ruokakultturi, parhaat ruokapaikat on yleensä katukeittiöt, ja huonoimmat turistikeittiöt.

   Ihan oikeaa keskustelua.......

   No tulipahan tuokin selväksi mikä on Pattayalahkolaiselle oikeaa keskustelua, kiitos.

   KIITOS KIITOS KIITOS.


  • Joo nuo porsaan luut hieman romahdutti keskustelun tasoa, kuka helvetti menee Thaimaahan syömään porsaan luita, voi kristus... ja maksaa niistä 750b, melkein 20 euroa...


  • McDonald0 kirjoitti:

   Joo nuo porsaan luut hieman romahdutti keskustelun tasoa, kuka helvetti menee Thaimaahan syömään porsaan luita, voi kristus... ja maksaa niistä 750b, melkein 20 euroa...

   Unohtui.
   Numba ja Maija meni hattaralle ja pirtelölle tonne pallomeren taa, eli pieni tauko paikallaan.
   Palaavat kyllä pian, siis kärsivällisyyttä, kyllä taas pian pukkaa Thaimaatietoa kansalle.


  • McDonald0 kirjoitti:

   Unohtui.
   Numba ja Maija meni hattaralle ja pirtelölle tonne pallomeren taa, eli pieni tauko paikallaan.
   Palaavat kyllä pian, siis kärsivällisyyttä, kyllä taas pian pukkaa Thaimaatietoa kansalle.

   Eniten minua huolettaa se että joku kertoo ymmärtävänsä jotain ruuasta, ja kertoo että menee Thaimaassa syömään porsaanluita, vai eikö nämä rattayan pojat tiedä mitä ribbsit tarkoittavat, todellisia maalaistolloja.


  • McDonald0 kirjoitti:

   Eniten minua huolettaa se että joku kertoo ymmärtävänsä jotain ruuasta, ja kertoo että menee Thaimaassa syömään porsaanluita, vai eikö nämä rattayan pojat tiedä mitä ribbsit tarkoittavat, todellisia maalaistolloja.

   Mutta tuotakin enemmän minua huolettaa ihan niin että kuperkeikkaa heitän päivittäin seikka, että tänne palstalle on pesiytynyt Pattayalahkolaisten yhden hengen ryhmä, joka ei ole koskaan käynyt Pattayalla, mutta tietää kaikesta kaiken, myös kaikista itselleen tuntemattomista henkilöistä.
   Tällainen k...pää pilaa kaikkien Thaimaan matkailijoiden maineen matkustivat he Pattaylla tai minne tahansa Thaimaahan.


  • Lerppa... Ihan oikeesti ketä sä luulet hämääväsi tuolla McDonaldo ja McHarley nimimerkilläsi? ThainAviomiestäkin esität sujuvasti huutaen. Et sä voi oikeesti olla noin idiootti???

   Hootersin ribsit on maailmankuulut ja suussasulavan maukasta. Tehty parhaista kylkipaloista ja marinoitu ja haudutettu pitkään.

   Äläkä höpötä mistään "turistikeittiöistä". Pattayalla on yksi maailman laajimmista ravintolavalikoimista ja luxusta löytyy suorastaan älyttömyyksiin saakka. Kobe-härkää ja tryffeliä et vetele niissä sinun katukeittiöissäsi.

   Katukeittiöitä ja kuponkiruokaloita voi puolustella vain silloin, jos taskussa ei ole kuin 100 bahtia.

   Ohimennen olen joskus syönyt minäkin syöttölässä, kun muuta ei ole sattunut kohdalle, mutta voin sanoa että ne on huonompaa kuin Seiska Elevenin mikroruoat. Huonointa lihaa ja huonointa riisiä. Ei niistä voi puhua samana päivänäkään ravintoloiden kanssa.

   Hua Hinissä on muutes tosi paska raflavalikoima. Meinattiin helmikuussa mennä päivällä syömään yhden aikaan, niin mikään ei ollut auki ja ne missä oli niin niissä ei ollut vielä kokkia paikalla. Elättekö te juutalaiset siellä pelkällä vedellä ja kaljalla vai mistä se johtuu?

   Monet valitsee muutes Pattayan juurikin koska siellä on Thaimaan parhaat safkat ja laajin valikoima.


  • Hootersman kirjoitti:

   Lerppa... Ihan oikeesti ketä sä luulet hämääväsi tuolla McDonaldo ja McHarley nimimerkilläsi? ThainAviomiestäkin esität sujuvasti huutaen. Et sä voi oikeesti olla noin idiootti???

   Hootersin ribsit on maailmankuulut ja suussasulavan maukasta. Tehty parhaista kylkipaloista ja marinoitu ja haudutettu pitkään.

   Äläkä höpötä mistään "turistikeittiöistä". Pattayalla on yksi maailman laajimmista ravintolavalikoimista ja luxusta löytyy suorastaan älyttömyyksiin saakka. Kobe-härkää ja tryffeliä et vetele niissä sinun katukeittiöissäsi.

   Katukeittiöitä ja kuponkiruokaloita voi puolustella vain silloin, jos taskussa ei ole kuin 100 bahtia.

   Ohimennen olen joskus syönyt minäkin syöttölässä, kun muuta ei ole sattunut kohdalle, mutta voin sanoa että ne on huonompaa kuin Seiska Elevenin mikroruoat. Huonointa lihaa ja huonointa riisiä. Ei niistä voi puhua samana päivänäkään ravintoloiden kanssa.

   Hua Hinissä on muutes tosi paska raflavalikoima. Meinattiin helmikuussa mennä päivällä syömään yhden aikaan, niin mikään ei ollut auki ja ne missä oli niin niissä ei ollut vielä kokkia paikalla. Elättekö te juutalaiset siellä pelkällä vedellä ja kaljalla vai mistä se johtuu?

   Monet valitsee muutes Pattayan juurikin koska siellä on Thaimaan parhaat safkat ja laajin valikoima.

   Kuka on Hootersman ?


  • Resuperse sinun pitää ottaa hieman selvää asioista, cm saat porsaanluita jos niitä kaipaat marinoit ne hp original maustekastikkeella,

   porsaan luut on porsaan luita ei se siitä mihinkään ribsiksi vaihtamalla muutu, ja jos et nyt satu tietämään Nanalla on hooters kävelymatkan päästä condostani ja kävin siellä kerran, samoin kävin pattayalle olisiko ollut viime vuonna tai edellisena vuonna avajaisissa en muista tarkkaan...

   Erinomainen ruokapaikka on myös nanalla robinsonin food court, samoin kuin terminal 21 vastaavassa, hua hinissä on muutama erinomainen ravintola, kolme ... mutta ei niitä ole pattayallakaan sen enempää, ja muista että yhtään huippuravintolaa ei ole rantakadun varrella... Huippuravintolat eivät tarvitse näyttävää liikepaikkaa, vaan kyvyn tehdä erinomaista ruokaa... lisäksi käsityksesi katukeittiöistä on vähintään naurunalainen, etsi katukeittiö missä on paljon väkeä ja mene sinne syömään, ne on yleensä aivan huippuja.


  • Tuo poju ei ole todenäköisesti koskaan edes käynyt hootersissa, tuo lause on suoraan niiden mainoksesta "Hootersin ribsit on maailmankuulut ja suussasulavan maukasta. Tehty parhaista kylkipaloista ja marinoitu ja haudutettu pitkään.", joka löytyy netistä... todellinen asiantuntija.


  • numeromies kirjoitti:

   Resuperse sinun pitää ottaa hieman selvää asioista, cm saat porsaanluita jos niitä kaipaat marinoit ne hp original maustekastikkeella,

   porsaan luut on porsaan luita ei se siitä mihinkään ribsiksi vaihtamalla muutu, ja jos et nyt satu tietämään Nanalla on hooters kävelymatkan päästä condostani ja kävin siellä kerran, samoin kävin pattayalle olisiko ollut viime vuonna tai edellisena vuonna avajaisissa en muista tarkkaan...

   Erinomainen ruokapaikka on myös nanalla robinsonin food court, samoin kuin terminal 21 vastaavassa, hua hinissä on muutama erinomainen ravintola, kolme ... mutta ei niitä ole pattayallakaan sen enempää, ja muista että yhtään huippuravintolaa ei ole rantakadun varrella... Huippuravintolat eivät tarvitse näyttävää liikepaikkaa, vaan kyvyn tehdä erinomaista ruokaa... lisäksi käsityksesi katukeittiöistä on vähintään naurunalainen, etsi katukeittiö missä on paljon väkeä ja mene sinne syömään, ne on yleensä aivan huippuja.

   Ribsit muuttuu ei muutu muuttuu, se onkin taikatemppu, mutta ohessa hieman tärkeää Pattayatietoutta:

   http://www.poppamies.fi/vinkkeja-ruoanlaittoon/ribsien-valmistustekniikat-simppelisti/


  • numeromies kirjoitti:

   Resuperse sinun pitää ottaa hieman selvää asioista, cm saat porsaanluita jos niitä kaipaat marinoit ne hp original maustekastikkeella,

   porsaan luut on porsaan luita ei se siitä mihinkään ribsiksi vaihtamalla muutu, ja jos et nyt satu tietämään Nanalla on hooters kävelymatkan päästä condostani ja kävin siellä kerran, samoin kävin pattayalle olisiko ollut viime vuonna tai edellisena vuonna avajaisissa en muista tarkkaan...

   Erinomainen ruokapaikka on myös nanalla robinsonin food court, samoin kuin terminal 21 vastaavassa, hua hinissä on muutama erinomainen ravintola, kolme ... mutta ei niitä ole pattayallakaan sen enempää, ja muista että yhtään huippuravintolaa ei ole rantakadun varrella... Huippuravintolat eivät tarvitse näyttävää liikepaikkaa, vaan kyvyn tehdä erinomaista ruokaa... lisäksi käsityksesi katukeittiöistä on vähintään naurunalainen, etsi katukeittiö missä on paljon väkeä ja mene sinne syömään, ne on yleensä aivan huippuja.

   numeromiehellä on luksuscondo nanalla...


 • PeltosenMaija, McDonaldo, McHarlay, Numeromies ja SairastaJengii eli Lerpan pään sisäiset viisi päivänsankaria kampanjoimassa kuponkiruokalan ja jätekeittiön ruoan puolesta.

  Kohta Lerppa alkaa kertoa kuinka erinomaista safkaa löytyy perkuutähteiden joukosta satamasta ja se on sitten tosi herkkua eikä mitään turistiruokaa. Ensin pitää vaan hätistää kärpäset ja kulkukissat pois huutamalla ja huitomalla ja sitten voi poimia herkut läjästä.

  Lerpan Keittiö / Loose kitchen / Lerppas kök / Das Lerppa Küche / ห้องครัวหลวม alkaa olla maailmankuulu herkuista ja antimistaan. Tuskin maltan odottaa Lerpan keittiön seuraavaa kuvaa ateriasta. Marinoituja rotan persreikiä kenties? Yammy Yammy! :D

  • Numeromies on mainio esimerkki millaista väkeä asuu Hua Hinissa. Yksinäistä, köyhää, katkeraa ja mielenvikaista. Eipä tarvi siellä koskaan käydä kun taso on nähtävissä jopa täällä palkstalla tyypiltä joka haikailee Pattayan iloihin.


 • Miksi lärpäkkeen pitää kirjoittaa noin monella eri nimimerkillä.?

 • Hua on suomalaisten eläkeläisten saattohoitola.. matkan pää.

  • tottahan tuo.


 • Palstanollalla pääppönen taasen hällä pipikö pahastikkin ollen, kun nakkaa vollottaen

  • kappas, palstapäivystäjä.!! montako tunia ehtii nukkua ensiyönä, unilla ollen ääliö.?


  • Anonyymi kirjoitti:

   kappas, palstapäivystäjä.!! montako tunia ehtii nukkua ensiyönä, unilla ollen ääliö.?

   Tunia nakaten montako nukkuu hällä nollalla ollen pipi pääppönen.


  • Anonyymi kirjoitti:

   This message has been removed by Utopia.

   Ollessaan vielä Chiang Maissa asuva suomalaisen miehen vaimo, heidän Azi jahtinsa oli peräti 100 metrinen, mutta kutistui matkalla Hua Hiniin 40 jalkaiseksi. Jahtiunelma on elänyt nimimerkistä "zaphodbx" saakka, jolloin se oli rekisteröity luxembourgiin ja oli parkissa Pranburin satamassa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ollessaan vielä Chiang Maissa asuva suomalaisen miehen vaimo, heidän Azi jahtinsa oli peräti 100 metrinen, mutta kutistui matkalla Hua Hiniin 40 jalkaiseksi. Jahtiunelma on elänyt nimimerkistä "zaphodbx" saakka, jolloin se oli rekisteröity luxembourgiin ja oli parkissa Pranburin satamassa.

   Aiemmin rva ChiangMai oli itäsuomalainen nainen.
   MP palstalla riiteli japanilaisia moottoripyöriä harrastavien kanssa aktiivisesti. Sittemmin samainen motoristirouva muuttui Chiang Maissa olevaksi thainaiseksi joka oli naimisissa suomalaismiehen kanssa. Seuraavaksi hän olikin samaisen naisen aviomies ja edelleen amerikan mopot ne vaan pörisi potato.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Aiemmin rva ChiangMai oli itäsuomalainen nainen.
   MP palstalla riiteli japanilaisia moottoripyöriä harrastavien kanssa aktiivisesti. Sittemmin samainen motoristirouva muuttui Chiang Maissa olevaksi thainaiseksi joka oli naimisissa suomalaismiehen kanssa. Seuraavaksi hän olikin samaisen naisen aviomies ja edelleen amerikan mopot ne vaan pörisi potato.

   Mode "Utopiasta" on tehty kanne Aller medialle.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mode "Utopiasta" on tehty kanne Aller medialle.

   Ohisalon: Sisäministeriön poliisi­osasto selvittää parhaillaan sitä, miten muslimihuivin voisi yhdistää poliisin virka-asuun. Seuraavaksi hankkiudutaan eroon Utopiasta.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ohisalon: Sisäministeriön poliisi­osasto selvittää parhaillaan sitä, miten muslimihuivin voisi yhdistää poliisin virka-asuun. Seuraavaksi hankkiudutaan eroon Utopiasta.

   Ai niin.
   By dumboll


Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  45
  1237
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  635
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  31
  508