Marin pikku hauva

Nainenpuutteessa

Marille oli käynyt oikein onnenpotku, hänen tätinsä oli pyytänyt tyttöä vahtimaan heidän rivarikämppäänsä. Tyhjä asunto oli Marille oikea onnenpotku ja tilaisuus pitää bileet. Ainoa ongelma oli tädin kiukkuinen terrieri, Pate, joka ei pitänyt vieraista.

Mari oli saanut tädiltään pitkän listan ohjeita ja varoituksen olla pitämättä bileitä. Mari oli kuunnellut kiltisti ja hymyillyt tädin ohjeille. Patekin oli ollut kiltisti eikä Marilla ollut mitään estettä bailaamiselle.

Tyttö halusi näyttää kaikille kavereilleen ettei hän ollut mikään pikkutyttö enää ja pitää mahtavat synttärit 16 -vuotis päivänsä kunniaksi. Mari valmistautui tulevaan viikonloppuun ottamalla aurinkoa tädin kämpän takapihalla. Hän rasvasi nuoren vartalonsa, laittoi päällensä pikkubiksut ja suuntasi takapihalle. Siellä tyttö kävi makaamaan selälleen viltin päälle ja huokaisi tyytyväisenä.

Pate suuntasi myös kulkunsa viltille ja alkoi tutkia ympäristöään. Koiran huomio kiinnittyi pian Marin biksujen alaosaan ja utelias kuono eksyi myös housujen sisälle. Mari yritti hätyyttää koiraa pois hänen häpynsä kimpusta, mutta terrieri jatkoi sitkeästi tutkimuksiaan. Tyttö alkoi kiihottua koiran lämpimän kielen hyväilyistä, hän riisui housunsa ja levitti haarojaan. Mari hieroi pilluaan ja kannusti Patea jatkamaan puuhiaan.

Koiran pieni kuono tökki tytön vittua ja karhea kieli hieroi tämän herkkiä paikkoja. Mari huokaili kiihtotuksesta ja tämä herätti naapurin sedän kiinnostuksen. Seppo tähysti yli aidan eikä ollut uskoa silmiään. Nuori tyttö piehtaroi viltillä kiihottuneena koiran nuollessa tämän reikää. Seppo asteli aidalle, avasi portin, käveli tytön luokse ja huusi "mitä täällä tapahtuu?" Sekä tyttö että koira säikähtivät ja Pate ryntäsi takaisin sisälle. Marikin yritti pakoon, mutta Seppo tarrasi tätä käsivarresta ja raahasi rimpuilevan tytön omaan asuntoonsa.

Seppo pakotti Marin suihkuun pesemään koiran kuolat pois pillusta. Ukko hieroi tytön nuorta vittua lumoutuneena. Tyttö yritti turhaan pakoon, mutta mies oli häntä vahvempi. Vihdoin Seppo oli tyytyväinen ja hän pakotti Marin istumaan saunan lauteille. Mies asettui tytön haaroväliin, nosti tämän jalat olkapäilleen ja upotti päänsä nuoreen puskaan.

Vanha mies oli taitava nuolemaan ja kohta Marin lantio pyöri kielen tahdissa. Tyttö huohotti ja ynisi kun mies nuoli klitorista. Sepon kyrpää pakotti jo himosta ja hän otti nuolemisen lomassa kyrvän käteensä. Runkkaus tuntuikin hetken hyvältä, mutta seisokki alkoi hiipua uhkaavasti. Hän ähkäisi tuskissaan, lopetti nuolemisen ja käski Marin ottaa elimen suuhunsa. Mari laskeutui istumaan saunan rappusille, tarttui kaluun ja katseli sitä ujona. "Nuole sitä kuin tikkaria" mies neuvoi ja tyttö totteli kiltisti.

Nuori suu otti ylvään kyrvän vastaan kosteana ja mies ähkäsi tyytyväisenä. Utelias kieli tutki elimen ympärillä ja huulet puristuivat tiukasti terskan päähän. Tyttö oli kokematon, mutta tuotti miehelle suunnatonta nautintoa ja kulli alkoi taas innostua. "Lopeta" mies käski ja komensi Marin kääntämään perseensä hänen suuntaansa. Tyttö puristi lauteita, kun paksu elin tökki vaativasti neitsyen tiukilla huulilla. Seppo pakotti kyrpänsä tytön sisälle tämän tuskahuudoista huolimatta. "Nyt nussitaan" mies nauroi ja kulli upposi Marin pilluun.

Saunan lauteet valittivat naimisen tahdissa ja Seppo ähisi naama punaisena Marin takana. Miehen otsalta valui hiki tämän paniessa nuorta tyttöä joka valitti joka työnnöllä kivusta ja nautinnosta. Seppo kiristi tahtiaan kuullessaan tytön anelevan jo lopettamaan ja verestä kimmeltävä penis rynkytti entistä ahnaammin. Vielä pari rajua työntöä ja sperma lensi kaaressa nuoreen vittuun. Mies karjahti nautinnosta lauetessaan.

Mari istui lauteilla ja ihmetteli mitä oli tapahtunut. Seppo ohjasi hänet jälleen suihkuun, pesi jäljet pois, lainasi tytölle pyyhettä ja talutti tämän takaisin tädin asuntoon. Pate tuli takaovella vastaan ja alkoi haistella naimisen jälkihehkuissa tuoksuvaa pillua. Koira ei aikonut luovuttaa ja Seppo sai siitä idean. Hän vei tytön istumaan sohvalle, avasi pyyhettä ja käski koiran luokseen. Pate totteli kuuliaisena, tuli pillun äärelle ja aloitti nuolemisen. Mari ei jaksanut vielä vastustella ja koira sai herkkunsa. Seppo hieroi tytön klittaa ja koiran kuono tökki panemisesta kivuliaassa reiässä.

Paten pieni koiranelin seisoi punahehkuisena sen vatsan alla. Sepon mielestä koirankin piti saada tyydytys ja hän käänsi Marin makaamaan vatsalleen sohvalle. Koira hyppäsi tytön jalkoväliin ja miehen avustuksella elin lipui vitun suuaukolle. Syljestä liukas vittu oli helppo kohde ja naiminen alkoi taas. Seppo katseli kiihottuneena vierestä, kun koira pani tyttöä.

4

9017

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HyväArvostelija

      Helevetin huono novelli.

      • G79

        Meen runkkaa suihkuun


    • Kivaseksikiihottaa

      Aika oksettavaa raiskauspedofiilieläinseksipaskaa.

    • kooysi

      Liian lyhyt tarina.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      120
      2603
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2400
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2071
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1727
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      14
      1470
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      16
      1423
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe