karhu hyväksyy vain omiaan

pattijoki

kaikenlainen höpöttely kuinka uusperheessä kaikki lapset olisivat tasaarvoisia on täyttä saivartelua.veri on aina vettä sakeampa, väittääpä punavihreät idealistit mitä tahansa. itse olen seurustellut yh äitien kanssa ja nähnyt ihan mukavia lapsia, mutta ei ole tullut samanlaisia tunteita kuin omaa aikuista poikaa kohtaan. voin olla heille ikään kuin vanhempi frendi, mutta ei sen enempää.

8

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oeeooeooeoeooeo

      Joopa, mä en kans voi sietää mieheni pentuja, suorastaan ällöttää mutta pakko kestää ja leikkiä äitiä vaikkei halusi, pakko kotileikki. Omiani suojelen ja säästän kotihommilta, miehen lasille laitan kaikki likasemmat hommat, kai se on sitä inhoa että miehellä on pentuja toisen eukon kanssa, sitä en kestä, mut pakko. Omani ovat myös kauniita ja menestyviä,miehen taas laiskoja ja koulu ei kiinnosta lainkaan.
      Yritän kovasti leikkiä heille äitiä, ja oppini menee perille ja komentoni on käsky ei pyyntö, mutta aina ei toimi miten haluisin, ovat erittäin itseppäisiä ja idiootteja.
      Ei oikeasti voisikaan olla mun lapsia vaikka kaikki niin toivovat, surullista, että olen heidän mielestä ihana ihminen vaikka itse en tunne heitä kohtaa mitään muuta kun sääliä ja inhoa.
      Onni on että ovat täällä vaan sillon kun annan siihen luvan. Olen hyvä ihminen mutta jossain se raja kulkee, jos ei toella eikä olla niinkuin minä sanon, niin raivostuttaa. Olen heille kuitenkin se pakko äiti joka määrää ja sanoo miten tehdään, siihen on heidän tyytyminen.
      Omiani taas lellin vähän, sillä he ovat niin ihania.

    • osijshjwow

      Ymmärräthän että tuo on vain sinun näkemyksesi? Ja ymmärräthän sekin, että vaikka olet joidenkin yh-äitien kanssa seurustellut, se on hyvin eri asia, kuin elää perhe-elämää vuosia yhdessä?

      Minulla ja miehelläni on molemmilla lapsia. Kun tapasimme minun lapseni olivat mahassa ja 3v. Miehen lapsi oli 4kk. Kumpikaan meistä ei ollut parisuhteessa, jos nyt joku asiaa miettii... Emme heti aloittaaneet seurustelua, mutta hiljalleen lapseni syntymän jälkeen kyllä.

      Meidän lapset ovat kasvaneet meidän perheeseen. He eivät muuta muista. Ja me vanhempina olemme kasvaneet vanhemmuuteen, jossa biologian lisäksi on muitakin arvoja. Olemme sujuvasti vaihtaneet vaippoja toistemme lapsille, käyneet uhmaiät tiiminä läpi, syöttäneet ja valvoneet öitä... Kaikkea mitä vanhemmuuteen kuuluu.

      Se on totta, ettei rakkaus uusperheessä toisen lasta kohtaan syty salamanlailla, kuin oman lapsen syntyessä. Mutta se ei tee siitä rakkaudesta yhtään vähemmän tärkeää.

      Lapsipuoleni on nyt 11v. Minä olen tuntenut hänet 11v. Minun kuopus on 10v ja esikoiseni 13v. Kuopukselleni mieheni on isä. Ainoa isä, joka hänen elämässään on läsnä ollut. (Koska biologinen isä valitsi olla olematta.) Onneksi myös puolisolleni biologialla ei ole merkitystä.

      Yksi parhaista ystävistäni on adobtoitu kun hän oli 2v. Hänellä on ne vanhemmat, jotka eivät ole biologisia. Taatusti rakastavat häntä, kuin hän olisi biologinen lapsi. Sen vanhemman rakkauden olen aina nähnyt heistä. Jo silloin, kun olimme lapsia.

      • isamellalkdjkd

        Mun lapsipuolet ovat 29 ja 31 v ja kohtelen heitä tasapuolisesti omien ( 4 ja 7) kanssa. Olen miehen lasten äitipuoli, ja joudun usein komentamaan lapsipuoliani kun ovat niin sottaisia ja riitaisia.
        Vaikka ovat noin vanhoja vaadin että kohtelee minua kauniisti ja kutsuu äidikseen ja tottelee minua. Hyvin olen saanut heidät koulutettua, siivoovat kun käsken ja tiskaavat joka päivä, itse en viitsi.
        Olemme lähes samanikäisiä, mutta kun olen heidän isän vaimo olen heille äiti ja auktoriteetti, ja vaadin hyvää käytöstä ja kohteliasuutta ja minun kunnioitusta ja tottelevaisuutta. Olen tiukka äiti heille, mutta kyllä kannattaaa, heidän vuokseen.


      • Lissuhei
        isamellalkdjkd kirjoitti:

        Mun lapsipuolet ovat 29 ja 31 v ja kohtelen heitä tasapuolisesti omien ( 4 ja 7) kanssa. Olen miehen lasten äitipuoli, ja joudun usein komentamaan lapsipuoliani kun ovat niin sottaisia ja riitaisia.
        Vaikka ovat noin vanhoja vaadin että kohtelee minua kauniisti ja kutsuu äidikseen ja tottelee minua. Hyvin olen saanut heidät koulutettua, siivoovat kun käsken ja tiskaavat joka päivä, itse en viitsi.
        Olemme lähes samanikäisiä, mutta kun olen heidän isän vaimo olen heille äiti ja auktoriteetti, ja vaadin hyvää käytöstä ja kohteliasuutta ja minun kunnioitusta ja tottelevaisuutta. Olen tiukka äiti heille, mutta kyllä kannattaaa, heidän vuokseen.

        Olet sää sit vähä saatan hullu ämmä.
        Tarinasi ovat ihan perseestä, provoistakin vois tehdä vähän järkevämpiä, pitääkö sitä joka kommentissa julistaa tuota hulluutta ja näyttää tyhmyytensä.


    • 1säpappa

      Sinä ehkä olet karhu. Minä olen ihminen, ja ihmiset toimivat muutenkin monessa asiassa eri tavalla kuin karhut.

      Koska aloittaja on UROSkarhu, niin hän toimii kuten uroskarhut toimivat: käy vain panemassa naarasta, ja jättää naaraan sitten YKSIN huolehtimaan pennuista.

      Minä toimin toisin.

    • äitipuolieijaksakohta

      Totta. Mun miehen laset ovar rumia, lihavia, laiskoja ja muutenkin käytös on kauheeta. Aina pitää huutaa ja kasvattaa heitä kun heidän äiti ei ole sitä tehnyt. Äitipuoli joutuu olemaan kokopäiväinen iti heille.

      Omat lapseni ovat esimerkillisiä ihmisiä, ja ovat esimerkkinä miehen lapsille, muttei mene perille oppi. On kurjaa ja hävettävää kun ei osaa kasvattaa lapsiaan, onneksi minä olen oseannut mutta miehen lapsia ei osaa kukaan ovat niin ärsyttäviä ja kauheita. Varastavat multa rahaa ja meikkejä ja vaatteita, ja kiusaavat mun lapsia.

      • Itibuhahahaaaa

        Herää pahvi krapulastasi, ei sulla ole miestä eikä lapsia, kaikkea se juopottelu teettää ”iti”.


      • VarmaTieto

        Alku pitäisi paikkansa, jos lissu joskus saisi miehen. Jos saisi, niin lissulla ole mahiksia kuin lihavaan rumaan mieheen, jonka lapset tietysti ovat sitten samanlaisia.

        Loppu on lööperiä, sillä lissulla ei ole edes lapsia. Kaikkihan tietävät, että lissu on oikeasti äitimuorin helmoissa asuva peräkammarinpoika.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe