Lentokenttä lähellä

matkapahoinvointia

Mikä olisi hyvä rantalomakohde, kun haluaisimme mahdollisimman läheltä lentokenttää, koska emme haluais tuhlata aikaa monia tuntia busseissa istumiseen. Aurinkomatkojen tms matkanjärjestäjien matkaa olemme ajatelleet..

8

824

Vastaukset

 • Da Nang, lentokenttä noin 5 km päässä rannasta. Todella hienot rannat muuten, Vietnamin parhaimmistoa.

 • Entäs Nha Trang?

 • Nha Trangin ranta myöskin todella upea. Samoin kaupunki kiva.
  Vinpearlin saarelle pääsee ns vaijerihissillä. Saarella huvipuisto joten kannattaa ehdottomasti mennä. Saarella myös kiva pieni ranta joka suojassa tuulilta.

 • Danangissa on aivan paras ranta. Lähietäisyydellä Hoi Annin hieno maailmanperintökohde, joka kyllä turistirysä kuten nuo pakettimatkojen rantakohteetkin, mutta myös Danangin kaupunki, jossa lentokenttä ja shoppailua, kahviloita ym. paikallisen hintatason mukaan, ei turistimesta vaan aito kaupunki.

  • Itse olen kohta lentämässä Hong kongin kautta Da nangiin mutta majpaikan valitsin Hoi anista, hotellin auto hakee minut lentokentältä. Majoitus/taksikyytirahat vaihtaa alkuun lentokentän vaihtopisteessä. Missähän kannattaa vaihtaa valuutat dongeiksi?, Helmikuussa vaihdoin Saigonissa majapaikan respassa, koska kurssi oli hyvä siellä.


  • Kultasepällä tai pankissa


  • Danang on huippu ranta ihan mihin tahansa verrattuna. Lähellä tosiaan kaikki palvelut kaupungissa, joka ei ole turistirysä vaan paikallinen oikea kaupunki. Paikallista rahaa saa kätevimmin kun nostaa pankkiautomaatista. Ei tarvitse kuskata setelitukkuja mukana ja kyttäillä vaihtokursseja. Monissa paikoissa voi myös maksaa kortilla, niin ei tarvitse laskea edes paikallisia seteleitä. Hintataso Danangissa niin edullinen, että loman jälkeen oikein ällistytti miten vähän rahaa oli kulunut vaikka syötiin hyvin, shoppailtiin ja käytiin kahviloissa.


 • Marraskuussa meillä matkan kohteen ensin Vung tau joka on Saigonin lähin rantakohde. Kohde on vietnamilaisten omassa suosiossa, eli lomalaiset pääasiassa heitä. Vung taoon menenmme Saigonista vesitse, matka kestää kaksi tuntia.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  38
  1020
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  549
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  30
  424