Sain kuukautiset pois

Kkaisaaaa

Elämä hymyilee. Mulla auttoi. Aloin syömään vain hedelmiä ja vihanneksia. Jätin kaiken roskan. Ts keitetyn ruuan maidon viljan sokerin. Ihana olo tila! Jonninjoutavat kuukautiset ei enään tuu.

29

1972

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juis

      Onneksi olkoon

    • Joo_mutta

      No kiva. Mutta jos ei tuu menkat, niin minne se menee se munasolu, jota ei olla siitetty? Onhan ne menkat ärsyttäviä, mutta kuuluu kuitenkin naisen biologiaan siinä samalla kuin vaikka hiusten kasvu. En tajuu, miten munasolu päättää olla irtoamatta terveellä ruokavaliolla. Sehän tarkottaisi, että nainen joka syö tosi terveellisesti voi ikinä tulla raskaaksi. o_o

    • Kkaisaaaa

      Kuukautisethan ei oo normaali ilmiö vaan nykyajan sairautta. Raskaaksi voi tulla ilman niitäkin. Nykyajan ihmisellä on niin hapan keho että sen täytyy puhdistua kuukautisten muodossa. Kuukautisverihän on likaista verta. Miehet hän mm kaljuuntuu liioista hapoista kun niillä ei oo kuukautisia. Ravinto siis emäksiseksi niin kuukautisetkin saa kyytiä.

      • hohhohah

        huono provo huono huono naurettava


      • autuas_muinaisuus

        Toki entisaikaan kuukautisia ei ollut. Menarkeaika oli huonon ravitsemuksen vuoksi nykyistä myöhempi, tytöt naitettiin heti, kun olivat sukukypsiä ja nainen oli aina raskaana tai imetti. Eli sitten taas paksuksi ensimmäisestä edellisen synnytyksen jälkeisestä irronneesta munasolusta sen kohdatessa ahnaat siittiöt.

        Eikä ollut muuten ennen vaihevuosiakaan, koska vielä 100 vuotta sitten suomalaisnaiset kuolivat alle 50-vuotiaina. Moni kuoli jo vauvana, mutta toki raskaudet ja synnytyksetki tappoivat.


    • Joo_mutta

      Nyt en enää tiedä oletko 100% tosissasi. Mikä on lähteesi tuohon hapokkuus juttuun, olisi kiintoisaa tietää?

      Ruumis puhdistuu munuaisissa ja maksassa - kuona ja kaikki se ruokaaines jota ruumis ei osaa käsitellä tulee ulos virstaamalla ja ulostamalla. Ihan jo koulun bilsassa ja terveystiedossa sanotaan, että kuukautiset on nimenomaan se munasolu, joka irtoaa joka kuukausi. Ei niitä kuukautisia TARVITSE raskautta varten, mutta se on vähän niin kuin sivutuote. Munasolu odottaa kohdussa joko se siitettäisiin, eli joko siihen tulee sperma. Jos ei siitetä, se poistuu ruumiista verenä, eli kuukautisina. Eli kysyn taas, mihin se munasolu sitten menee, jos ei ole kuukautisia? Jää kohtuun odottamaan? Katoaa? Tai jos munasolua ei ole kohdussa ollenkaan, miten tulla raskaaksi sitten?

      Vai onko koulujärjestelmät ja wikipediat huijannut meitä? Miksi muuten nuorilla tytöillä ei sitten ole kuukautisia? Ja miksei raskaana oleville tai vastasynnyttäneille naisille tule kuukautisia?

    • Kkaisaaaa

      Ei se ole se munasolu mikä tulee verenä ulos. Ei sitä munasolua voi nähdä itse. Kohtu joutuu luovuttamaan mineraalinsa vuotona nykyihmisellä koska ravinto on niin hapanta. Vuoto sinällään ei siis ole tarpeellista. Luonnotonta sanon minä.

    • Kkaisaaaa

      Senkin tosiaan huomasi pikkuhiljaa et mitä puhtaammaksi ravinto ni muuttui sitä helpommiksi menkat menivät. Elimistön ei siis tartte puh istua niin paljon

    • terveellakuukautiset

      Hormonitoiminnan myötä kohdun limakalvo paksuuntuu kuukausittain vastaanottamaan hedelmöityneen munasolun. Jos munasolu ei ole hedelmöitynyt, limakalvo poistuu kuukautisverenä ja kierto alkaa alusta.

      Kuukautisten puuttuminen hedelmällisessä iässä olevalla naisella kertoo hormonitoiminnan puutteesta tai häiriötilasta. Taustalla oleva syy pitää selvittää. Jos syy ei ole raskaus (normaalitila), niin syy on jokin sairaus tai puutostila.

      • Kkaisaaaa

        Höpö löpön


      • eitervetta

        Niin se vain on, että jos menkat puuttuu kroppa ei ole ihan kunnossa silloin.
        Se aiheuttaa mm. osteoporoosia, että kannattaa miettiä nuorena jo tulevaisuutta.


      • Joo_mutta

        Joo, tätä mäkin yritin sanoa (meni vaan vähän faktat sekasin, limakalvo se on joka tulee ulos, ei itse munasolu). Siis pääpointtina kuitenkin mulla oli se, että kuukautiset on välttämätön osa naisen hedelmällisyyttä, ja jos ei sitä ole, ei ole kyllä raskaudestakaan toivoa (tai pelkoa). Joten kuukautiset ole mikään sairaus ja siten kuukautisten puuttuminen ei ole terveyden merkki,

        Edelleen kyllä kiinnostaa, mistä AP on saanut tietonsa?


      • höhläähommaa
        Joo_mutta kirjoitti:

        Joo, tätä mäkin yritin sanoa (meni vaan vähän faktat sekasin, limakalvo se on joka tulee ulos, ei itse munasolu). Siis pääpointtina kuitenkin mulla oli se, että kuukautiset on välttämätön osa naisen hedelmällisyyttä, ja jos ei sitä ole, ei ole kyllä raskaudestakaan toivoa (tai pelkoa). Joten kuukautiset ole mikään sairaus ja siten kuukautisten puuttuminen ei ole terveyden merkki,

        Edelleen kyllä kiinnostaa, mistä AP on saanut tietonsa?

        Ei aplla ole tietoa vaan jotain merkillisiä kuvitelmia.

        Saahan niillä höpöketjun aikaseksi. Onko tää nyt provo vai trolli?


    • Kkaisaaaa

      Ei ole provo eikä trolli. Puhdistuminen parantaa kirjasta nää tiedot on. Uskon elävään ravintoon ennemmin kuin koulun biologia soopaan

    • Kkaisaaaa

      Kuukautiset ei kuulu terveeseen elämään. Niin paljon vuodat mitä likasempi kehosi on.

      • hgmn

        Mikä diagnoosi sulla on ?


      • eihyvaapaivaa

        Kannattaa ensin ottaa selvää mitä kuukautisten puuttuminen tekee ihmiselle ja miettiä haluaako kärsiä sen seurauksista saamalla kehon sekaisin sen vuoksi, että saisi menkat pois. Ei siiten vanhana kaduta nuoruuden viisastelut.


    • Kkaisaaaa

      Jos kuukautiset saa luonnollisesti pois se on hyvä. Niitä ei tarvita puhdistamaankoska ei ole happoja kehossa. Te jotka sen sijaan käytätte e pillereitä aiheutatte itsellenne syövän

    • Kkaisaaaa

      Kuukautisia ei munasolun irtoamiseen ja raskaaksituloon tarvita. Lihaa maitoa ja viljaa syövillä on kuukautiset. Usein runsaat ja pahanhajuiset. Kun ravinto puhdistuu ja raakaantuu kuukautisetkin niukkenee ja häviää

    • Gtds

      Siistiä. Mäki alan

    • ex_sairaanhoitaja

      Olen ollut kasvissyöjä suunnilleen neljännesvuosisadan, josta suurimman osan ajasta vegaani. Ja hormonikiertoni on normaali iän mukainen. Elikkäs vaihdevuodet lähestyvät ja kierto lyhentynyt sen tiimoilta. Nuorena oli sellainen kuin kuuluukin, säännöllinen.

      Joka tapauksessa pelkkä hedelmiä ja vihanneksia sisältävä dieetti ei ole riittävä. Ihminen tarvitsee hyviä ravintorasvoja ja proteiineja. Jos olet joku hilipaliaatteilija, et varmaankaan korvaa ravitsemuksen puutteita lisäravinteilla? Ravinnostasi et saa D-vitamiinia etkä B12-vitamiinia. Nykyisessä muodossa saat liian vähän proteiinia ja rasvaa. Kärsit jodin puutoksesta. Kärsit raudan puutoksesta. Jos syöt kohtuuttomasti hedelmiä, olet diabeteksen riskiryhmässä. Kärsit aliravitsemuksesta, minkä kuukautisten pois jääminen osoittaa. Ennemmin tai myöhemmin sairastut vakavasti. Jodin puutos aiheuttaa kilpirauhasongelmia, B12-vitamiinin puute veren ja hermoston ongelmia, D-vitamiinin puute aiheuttaa osteoporoosia ja lisää mm. syöpäriskejä, jne.

      On aivan normaalia, että aliravitsemuksesta kärsivältä naiselta jäävät kuukautiset pois. Se on kehon tapa suojautua kriisitilanteessa. Nk. nälkäpsykoosi löytyy myös lääketieteen teoksista. Kuinka paljon olet laihtunut? Tarvitset apua, olet sairas.

      • socerikole

        Ap on höpö, joka joutaa bittien taivaaseen.

        Mutta "jos syö kohtuuttomasti hedelmiä, on diabeteksen riski" kiinnostaa. Tarkoitat, että ruokavalion pitää olla tasapainossa? Yleensä hedelmien syöntiä suositellaan (esi)diabeetikoille?


    • Kkaisaaaa

      Olette vaan kateellisia kun joudutte kärsimään kuukautisista ja minä sain ne pois.

      • Huolestuttaa

        Mitä jos menisit kiireesti lääkärin kanssa juttelemaan asiasta, ettei vanhana tarvitse katua nuoruuden typeryyttä.

        Mikä on pituutesi ja painosi? Se kertoo jo paljon sinusta.


    • Kirt

      Tuollainen väite että kuukautiset ois terveen naisen merkki on tyrmistyttävä .verinen vuoto ei kuulu normaaliin olemiseen.

      • Huolestuttaa

        Kyllähän se vain niin on. Jos kuukautiset jäävät pois ei kaikki ole kunnossa ellet satu olemaan raskaana. Aina kun menkat tulevat voit huokaista helpotuksesta, että kehossa on kaikki kunnossa eikä sen osalta tarvise huolestua.

        Ei ole mukavaa olla nainen menkkojen vuoksi, mutta voi tulla päivä jolloin opit olemaan niistä kiitollinen. Ei auta muu kuin hyväksyä ne osaksi elämää.

        On aika pelottaavaa jos joku nuori ottaa alkuperäisestä esimerkkiä, sillä seurauksista voi tulla monen vuoden painajainen. Tai sitten ne näkyvät vasta vuosien kuluttua.


      • 55v

        Kuukautiset kertovat, että lisääntymisterveys on kunnossa. Muita sairauksia voi silti olla vaikka miten!
        Hormonikierukan avulla kuukautiset saa melko olemattomiksi. Tässä iässä ei tarvi enää murehtia menkoista mitään, kun vaihtarit jyllää. En siis ole kateellinen aplle, kuten joku epäili.


    • Kkaisaaaa

      Painoni on 50 ja Pituuteni 165. Niin normaali kun voi olla. Minun päähäni ei mahdu että ihminen on terve jos se joka kk vuotaa verta. Kyllä mun piti tehä jotain asialle ja onneks sit autto.

      • Anonyymi

        Hienoo


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe