Iskelmä kesä äänisaaste

Miesvm86---

Mikä into kaupungilla on antaa järjestää tällaisia tapahtumia. Mitä hyötyä siitä on kaupungille että 2000 ihmistä pääsee häiritsemään vähintään yhtä monen ihmisen elämää. Yritä tässä nyt nukkua ja tehdä kumpanakin päivänä 12h vuoro töissä kun tota paskaa tuolta kuuluu korvatulppien läpikin. En vain voi käsittää. Viekööt noi tapahtumat jonnekin jumalan selän taakse jossa ne eivät häiritsisi ihmisiä. Harmi ettei edes tullut sitä rankkasadetta joka olisi flopannut tapahtuman ihan täysin. Ketkä ovat vastuussa riihimäellä näistä lupa-asioista että meteliä saa pitää ilta kymmenen jälkeen? Arvatenkin he ovat jotain kasista neljään töissä -ihmisiä.

40

1781

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lisääbassoa

      Hienoa että tässä kylässä tapahtuu jotain! Porukkaa oli reippaasti liikenteessä. Valittajia löytyy AINA oli tapaus mikä tahansa. Jos ei muuta niin valitetaan kun ei tapahdu mitään. Vuorotyö on aina tietoinen valinta eikä kukaan voi olettaa että maailma pyörii vuorotyöläisten pillin mukaan joka asiassa.

      • typeryysvallalla

        Vuorotyö EI OLE AINA tietoinen valinta, vaan pakon sanelema keino tulla toimeen!
        Nykyäänhän tämän ajan ilmiö , yltiöliberalismi, sallii sen, että kaikki on vain minun omaksi huvikseni. Muita ei ajatella, saatikka oteta huomioon ollenkaan.


    • Miesvm86--

      Vuorotyö on lisääntynyt ja nykyisin ei oteta sitä mitenkään huomioon. Samalla lailla vuorotyö on tietoinen valinta kuin kasista neljään. Paitsi että kasidta neljään duunit on vähenemään päin nykyisin.

    • Miesvm86--

      Kiva yrittää vauvaa nukuttaa tollasesaa jytkeessä. Tässä kärsii paljon useammat kuin vuorotyöläiset.

    • Mies179

      Hah, sen takia vaihdoin yövuoroon, niin ei häiritse mitenkään tuo melusaaste.

    • Blaaaaah

      Voi narinari ja valivali...

    • Hauskaonhauskaa

      hienoo että näitä tapahtumia on niin voi isin ja äidin pikku mussukat siellä temmeltää kaatokännissä reput täynnä kaljaa.... eikä ihan muutama nassikka taas ollu kaljoineen liikenteessä... toki aikuisväestö myös osaa hyvin näyttää mallia oksentaen ja kaatuillen pitkin katuja... jee lisää näitä " musiikkitapahtumia" ja joka illalle!!! riittää poliisille, sossulle ja katusiivoojillekin hyvin töitä
      ---- ja pian ne vauvatkin on jo siinä iässä että ovat tuolla joukon jatkeena, hyvä se on jo pienestäpitäen tottua siihen mikä on tärkeetä

    • uusiatalojatorille

      Eikö sinne vanhalle torille ole tarkoitus rakentaa kerrostaloja? Toivotaan, että rakennustyöt alkavat pian ja asunnot saadaan myydyiksi. Silloin loppuu torin käyttö musiikkijuhliin, samoin sinua ja joitakin muitakin häiritsevä myöhäisillan musiikki.

    • Tälläistätietoahuipulta

      Vanhalle torille kyllä rakennetaan, mutta siihen tulee joku rallitiimin talli. Kuulemma tuunaavat autoja niinkuin west coast customssi konsanaan. Ja kiihytys rataa meinasivat mutta ei riitä väylä. Koeammunta rata oli myös suunnitelmissa, mutta olisi pitänyt rakentaa äänivalli suojaamaan melulta

    • Nainenjostainn

      Ahdistavaa ajatella mitä kaupunki on valmis tekemään muka nostaakseen mainetta, joka ei ihan oikeasti ketään kiinnosta. Kukaan ei perusta päätöstään riksuun muuttoa sillä onko täällä joku eläkeläisten iskelmärallirenkutukset vai ei. Messupuiston nyt jotenkin vielä ymmärtää koska siellä asuvilla ihmisillä on tiedossa että siellä tapahtuu silloin tällöin. Mutta että kaupungin keskustaan. En ihan oikeasti ymmärrä. Yhteiskunta on muutenkin muuttumassa entistä enemmän 24/7 yhteiskunnaksi ja samalla pitää pohtia asioita uudelleen. Ei siellä riksu päättävissä elimissä voi joku virkamies sanoa että joo huudattakaa vain niin pitkään siellä perjantaina ja lauantaina kuin haluatte kunhan sunnuntai-iltana on rauhallista että voin valmistautua rauhassa alkavaan viikkoon. Ahdistavaa.

    • Jee.lisää.mölyä

      Ja ensi vuonna onkin sitten uudestaan. Näin aamupostissa oli juttua. Onnea asukkaat, saatte ilmaista musaa ja örinää.

    • RMK1

      Hyvä, että näitä tapahtumia saadaan myös Riihimäelle. Loistava tapahtuma, ja ensi vuonna uudelleen.

      • Aapooo

        Mitä loistavaa siinä on?


    • Jjjaapapa

      Tapahtumanjärjestäjä ei muistanut lähialueen asukkaita muuten kuin roskaantuneilla kaduilla.

      • kokoomusko

        Olisiko torin ympäristön väelle pitänyt kolehti kerätä, kyllä hauskaakin kestää paremmin pientä korvausta vastaan.
        Koskas sielläpäin kadut itse olette joutuneet siivoamaan?


      • KivaaOli

        "Tapahtumanjärjestäjä ei muistanut lähialueen asukkaita muuten kuin roskaantuneilla kaduilla."

        Niin.. paitsi että saatiin maksutta omalla parvekkeella nauttia musiikista :)


    • Eeteen

      Ihmettelen kanssa, onko asukkaat joutuneet itse kadut siivoamaan. No ei ole, mutta kun joskus kuolleeseen kylään saa toiminta, niin heti kitistään. Onhan se ikävää tietenkin, kun yli neljänkympin olevat ukot ja akat kusee pusikoihin ja roskiskatoksiin.

      • kokoomusko

        Ihminen osaa olla vaikea, jos ei mitään järjestetä valitetaan kuolleesta kylästä. Annas olla kun vähänkin poikkeavaa tapahtuu, menee maailmankirjatkin sekasin.
        Olikohan lehdessä että vessojakin tuotiin nopeasti lisää, kun jonot kävi liian pitkiksi. On jonkinlainen vika virtsateissä,jos tarttee roskakatoksiin kuseksia, tai vikaa voi olla yläpäässäkin.


    • Kdjfkfk

      Ja taas toi tapahtuma tulee tekemän 3vuorotyötä tekevän elämästä helvettiä. Aamuvuorot lauantaina ja sunnuntaina ja lapsi pitäisi saada nukkumaan ennen kahta. Ei varmaan paljoa tarvi nukkua ja tapahtuman järjestäjäkin tuntuu olevan pelkkä kusipää. Riihimäen päättäjillä joku ihme kiima saada tämä känniääliöitä oleva äänisaastetapahtuma tänne. Eikö hyvinkää ole muka tarpeeksi lähellä kun se sielläkin järjestetään. Luojan kiitos toi rock fest on hyvinkäällä. Ei muuta kuin hyvinkääläisille kestämisiä.

      • Falafel.keb

        Todella upea asia, että saadaan Riihimäelle toimintaa. Mitenköhän muissa kaupungeissa ihmiset pärjää tämmöisissä tilanteissa. Vai valittaako nekin samallalailla kuin Riihimäkeläiset?


    • jninininni

      minä kuuntelen omalta parvekkeeltani.
      jartsun ääni kuuluu kristallinkirkkaasti sinne

      • kerrankesässä

        niin mekin kuunnellaan omalta parvekkeelta, kiva juttu!


      • Graznos

        Tuleeko Jartsa sinne vai joutuuko istumaan? Eikös sillä tänään ole tuomionluku siitä vauhtikoplasta minkä kanssa se on vedelly amfetamiinia..


    • Hah-hah-haaa

      Muuttakaa maalle, täällä on ihanaa.

    • Örf

      Aina vuorotyöläiset kitisemässä kun jotain rutiinista poikkeavaa tapahtuu...

      • Graznos

        Tuossa asiassa olet oikeassa.


      • Raskainlaji

        Aika ymmärrettävää kyllä. Koetapa itse.


      • Niina90riihi

        Niin tai miksei noita festareita järjestetä arkena keskellä yötä. Siitähän se vasta itku ja hampaidenkiristys tulisi kun kehdataan häiritä päivätöitä tekevien unta. Yövuorolainen on kaiken kärsijä.


    • RMK1

      Me suvaitsevammat riihimäkeläiset toivotamme kaikki iskelmän ystävät tervetulleiksi paikan päälle! Tervetuloa taas!

    • Niina90riihi

      Huomenna se oksennus alkaa eikä järjestäjä edes anna ilmaislippuja lähialueen asukkaille! Sen sijaan on jaettu mainospaperia autojen tuulilaseihin jonka poispesusta tulen lähettämään laskun järjestäjille. Liimailkaa omiin autoihinne ne tarranne.

    • Mahaaaaaa

      Ja järjestejä valehtelee perjantain aamupostissa kirkkain silmin ettei valituksia ole tullut. Itse valitin kyseiselle kaverille viime vuonna melusaasteesta ja vastauksena tuli lähinnä vittuilua vuorotyötä tekeviä kohtaan.

      • Falafel.keb

        Ei taida kumminkaan olla järjestäjän vika. Herrat kabineteissa sen hupiluvan on tuohonkin festariin myöntäneet. Pitäisikö heille valittaa, eikä tuolle järjestäjälle?


    • ääniyliherkkä

      Valitettavasti on jouduttu toteamaan, että liiallinen volyymi pilaa paremmankin musiikkiesityksen. Huonompi esitys voidaan peittää kovaan meteliin. Kukaan ei sellaiseta mitään nautintoa saa. Kalja on kyllä hyvää ja kännissä on kiva katsella naisia. Musiikkiin voi keskittyä sitten kotona - sellaisella äänenvoimakkuudella, jossa sävelistä, soinnuista ja sanoista voi saada jopa selvää.

      • Kirkassilmäinen

        Olet harvinaisen oikeassa musan suhteen mutta kalja ei ole niiin hyvää ja tyttöjä voi katsella ihan selvinpäinkin. Vai etkö uskalla?


    • Jotainrajaa

      "Tarkasti säännellyt desibelirajat" -joopajoo äänenvoimakkuus sahaa laidasta laitaan.

      • Annnas

        Onko tuo nyt yllätys kun on harrastelijoita ja vapaaehtoisia koko porukka.


    • Erkit

      Kätevää kun vuorotyöläiset asuu kaupunkien keskustoissa niin pääsee aina valittamaan jokaisesta ylimääräisestä äänestä...

      • Samaa.mieltä

        Niinpä. Kohta joku vinkuu kun ei missään muualla voi asua tai ei ole varaa.


      • Miesvm86

        Otetaas nyt kuitenkin huomioon että iskelmäkesä on ollut keskustassa vasta 2v ja osa ihmisistä on asunut siellä pidempään. Täten on täysi oikeus valittaa. Kyllä uuden tulokkaan pitää tulla hyvin nöyrästi eikä vittuilemalla paikallislehdessä sanomalla että valittajia aina löytyy. Varsinkin kun tämä kuslpää ei edes suostu ymmärtämään muita näkökulmia. Ja tälläinen yömyöhään kestävä musiikin soitto on todellakin aika uutta riksussa. Ei voi vedota siihen että on tiennyt minne muuttaa. Toivotaan ensi vuodeksi kaatosadetta ja taloudellista konkurssia tapahtumalle ja kaupungilta jämäkämpää otetta äänisaasteen hillitsemiseksi klo 22.00 jälkeen, jolloin viimeistään tulisi olla hiljaisuus. Lisäksi järjestäjä valehtelee ettei viime vuonna äänestä valitettu... kyl valitettiin ja suoraan kyseiselle henkilölle. Tä vuonna kusetti ettei ole kuullut kuseskelusta ja bajamajoista aitojen ulkopuolelle... kyllä on kuullut.


    • tananidiootti

      samaa musa saastetta pöyrynkatu 23 osoitteessa. soitetaan jotain kuraa ammattilais kamoilla, tuskin on lupia kysellyt

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      2090
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      57
      1783
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1654
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1586
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1545
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1475
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1336
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1301
    9. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      95
      1283
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1193
    Aihe