Hulahula Juhannus Kokkolassa 2017

HulahulaJussi

Kokkolassa yritetään hulahula -tanssin maailmanennätystä Juhannuksena ja vielä on aikaa harjoitella tulevaan koitokseen, joten te ketkä otatte osaa kilpailuun oletteko harjoitelleet lantioliikkeitä riittävästi tuodaksenne voiton Kokkolaan?

29

677

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iloinen-yllätys

      Aivan selvästi Kokkolaa ajetaan nyt maailmankartalle niin, että oksat pois. Tänne tulee tieten kansainvaellus koko Keski-Pohjanmaalta ei sitä joka vuosi tanssita hulahulaa maailmanennätys tahdissa. :)

      • mulperi_takavanne

        Tuota nuin missä se hulahulavanne on ilman sitä hulahulasta ei tuu lasta eikä paskaa tätä kysyn heti alussa?


    • rantakahvilassa

      Jo on aikoihin eletty, nimittäin luin just, että kuka vaan iästä riippumatta saa osallistua kisoihin. Kaikkea kotkotusta ne öjalaiset keksiikin.

      • jaskarid

        Se on elämää se. Onneksi ei kukaan elä sinun mielesi mukaan.


      • eiymmärtää
        jaskarid kirjoitti:

        Se on elämää se. Onneksi ei kukaan elä sinun mielesi mukaan.

        Mitä mahtanet tarkoittaa kykenetkö selittämään?


    • airobikkaaja

      Siellä Brygganissa kuvataan video, joka lähetetetään Yle Suomeen, jotta tarttee varmaan mennä juhannusperjantaina paikalle, että pääsee näytille rainaan ja näkee miten pitkään ne nytkyttää sitä poppari Robinin Hula Hula kappaletta, mikä on tanssin teemabiisinä ei sitä itte jaksa, ku korkeintaan minuutin.

      • perikatos

        Näyttivätköhän 20 sek pätkän syystä, ettei siellä näkynyt juuri ketään.


    • täyttä.huuhaata

      Onko Kokkolassa mitään muuta jännää Juhannuksena kuin hulahulaa minua kiinnostaisi vähän muunlaiset tapahtumat?

    • jytäjemmari

      Ei hulahulan voitto tulisi millään muotoa pelkästään Kokkolaan vaan Suomeen, sillä Kokkola on vain yksi hulahulan edustajista maailmanennätysyrityksessä, johon tarvitaan 300 000 ihmistä tanssimaan yhtäaikaa.

    • TosirealistiKokkolan

      Hah hah. Hula hula jäi 1950-60- luvulle. Joten lopettakaa tuo paska, hula-hula-hulluus.
      Hah hah haaa!!!...

      • korkki-auki

        Sun mielestä kaikki on hullua, paitsi mitä itse teet. Et ymmärrä että ihmiset ovat erilaisia, heillä on eri tarpeita, erilaisia mielenkiinnon kohteita. Kommenteillasi ei ole mitään painoarvoa, vaan pikemminkin todistat muille kuinka itsekeskeistä ajattelusi on.


      • valittakaa-pois-narsisti

        Ihmettelen,MIKS te annatte tuon R K täällä hahatella ja haukkua elävät ja vainajat??tehkää joukkovalitus,niin ylläpito voi alkaa tekemään asialle jotain!eihä tuo normaalia ole!


    • pulapula

      Moni kallistuu Juhannuksena juopottelun puolelle, joten kannattaa laittaa kello kaulaan muistuttamaan, ettei lähde oma tai muitten henki juopotellessa.

      • Freyåke

        170 rattijuoppoa juhannuksena siinä sitä hula hulaa on.Kyllä on juoppoa kansaa.


    • loimuttaja

      Juhannuskokko Kokkola 2017 Juhannusta vietetään perinteisesti Café Brygganilla, mutta siellä pystytetään vain juhannussalko eli missäs on juhannuskokko ?

      • PöllinSahuri

        Ei missään Kokkolassa jokainen polttakoon omat juhannuskokkonsa tonteiillaan siten miten laki sen sallii, kunhan pitää huolen, ettei sytytä maasto/metsäpaloa. Eikä tarvi lähteä Öjaan palelemaan, että saa tanssia hula hulaa nimittäin Ykspihlajan Sahassa osallistutaan tänään maailmanennätysyritykseen kanssa ja sielläkin on kameramiehet kuvaamassa tapahtumaa Ylen Juhannussuoraan. Nyt pitää lähteä sahalle syömään tuoretta savusiikaa, se on moro... ;))


      • saunaa-ja-laulua
        PöllinSahuri kirjoitti:

        Ei missään Kokkolassa jokainen polttakoon omat juhannuskokkonsa tonteiillaan siten miten laki sen sallii, kunhan pitää huolen, ettei sytytä maasto/metsäpaloa. Eikä tarvi lähteä Öjaan palelemaan, että saa tanssia hula hulaa nimittäin Ykspihlajan Sahassa osallistutaan tänään maailmanennätysyritykseen kanssa ja sielläkin on kameramiehet kuvaamassa tapahtumaa Ylen Juhannussuoraan. Nyt pitää lähteä sahalle syömään tuoretta savusiikaa, se on moro... ;))

        Ei näkyny teeveessä Sahalla paljo ketään missä ne kaikki on?


    • lippu.salossa

      Ylen ykkösen hulahula Juhannus suorana on tämmöselle mökkihöperölle hauskaa katseltavaa. Kiva seurata miten koko Suomi viettää Juhannusta.

      • KohtaBilettää

        Totta ja itse Robinkin näyttäytyi Kalajoen -skenessä, mutta muuten siellä näytti varsin ankealta porukoillakin talvitakit päällä :D


      • Paikallakäyty

        Kalajoki teki ankarat tappiot.Ei ollut yleisöä.Kaljottelevat nuoret örvelsivät pitkin metsiä.Aika on mennyt ohi Kaljajoen juhannuksesta.


    • bubbe

      Hula-hula rules: H-hetki lähestyy kaikki mukaan Café Brygganille ja Sahalle tanssimaan klo: 22.00 hula-hulaa tilaisuus tulee vain kerran elämässä!!!!!!

    • huukeers

      Ei näytetty Kokkolasta ensimmäistäkään hulahulatanssijaa joten syy lienee selvä paikalla mököttivät vain tilaisuuden järjestäjät. :-(

      • TupatenTäynnä

        Höpö höpö hulahulaa tanssittiin sankoin joukoin ainakin Öjassa laita selaimesi hakukenttään " CafeBrygganin Hulahula, juhannus 2017 - YouTube " ja katso itse miten peppu heiluu näin.


    • häränvartaita

      Kokkola on käytännölisesti tähän aikaan suljettu, mutta ei se haittaa, kun on oma parveke ja grilli, missä laittaa omia herkkujaan.

    • autiotpihat

      Epätavallisen hiljainen ja rauhallinen Juhannus lähenee loppuaan. Toivokaamme, ettei huominen tuo uutisia tappeluista Kokkolassa, sillä poliisiuutisissa oli pahaenteistä tekstiä Pohjanmaan poliisin alueelta.

    • hulahalaus

      Joudun ikäväkseni kertomaan teille, että hulahula-tanssin maailmanennätys jäi syntymättä aina ei voi voittaa vaikka hauskaa oli. :)

      • Osallistunut

        Silti 220 000 suomalaista tanssi samaan aikaan hula-hulaa sitä voi jo kutsua todelliseksi yhteishengeksi olemme urheilukansaa nääs.


    • Volvomiesrehti10

      Joo oli ihan pska juhannus kylmää jne,kalajoen juhannus oli surkeaa surkeampi kovat tappiot tuli kalajokisille hyvä niin.Mutta jotaki hyvääkin sattui kalajoella kuinka ollakkaan nimittäin kalajoen shellillä pienessä tuiskeesa:/ tuli nähtyä kokkolasta kotoisin olevia terveiset heille jos tunnistaa

      • YläFemmat

        Ai'jaa no Juhannus on sellainen millaiseksi sen itse tekee meillä kuitenkin oli oikein mainio fiilis koko viikonlopun ajan. :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6329
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      527
      3749
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      188
      3611
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2814
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2519
    6. 288
      2245
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1603
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      110
      1502
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1439
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1220
    Aihe