Hämeenlinna Hall of Fame ehdokkaat?

HHoFTuleeEngelinRantaan

Ainakin Jorma Hassiselle pitäisi hoitaa ehdottomasti tulevaan Hämeenlinna Hall of Fame rakennukseen paikka jo heti tulo-aulan lähelle. Sen verran tanakat ovat näytöt olleet ko. henkilöllä osaamisesta Hämeenlinnalaisten ja Hämeenlinnan eteen tehdystä työstä, että vaikea on Jormaa sivuuttaa henkilöiden valinnasta, jopa vahanukke olisi suotavaa laitta esille. Myöskään Kiemunkia, Isosuota ja Rautiota ei parane väheksyä ja heillekin vähintään ensimmäisen kerroksen paikka kullattuine info-tauluineen.

18

568

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valmiiksi.vahattu
      • Ullatuuus

        No tämä on hämmästystä suurta, ensin tuhotaan Virvelin terassin lähistöltä matalikko ja atellaan vissiin lokkien muttavan Riksuun....


    • tää.on.helppoa

      Logiikka menee niin, että siellä pesä, missä lintu ja siellä lintu, missä pesä. Siis silloin kun on kesä.
      Kaupungintalon pesät on jaettu jo varmasti tältä kesältä, mutta jatkossa kannattaa huomioida, että pesiä voi olla muuallakin.
      Siispä tasataan pesäpaikat laajemmalle alueelle, niin tällaista ruuhkaa ei kaupungintalon pesiin ole.

      • MenolippuEiPaluuta

        Yksi ilman kaupungintalon pesäpaikkaa jäänyt lähti lipettiin Janakkaalaan.

        Kunhan vaan ei pahanilman lintu muuttaisi takaisin.


      • Buumeranrang

        Meinaatko mustan joutsenen Green peacen toimesta puhdistuvan öljystä ja kuminpaloista ja palaavan lumen valkeana?


    • HalltuleehetkessäTäyteen

      Hämeenlinnan Onnistujien Halliin on ehdottomasti laitettava Juha ja infotaulun taustalle suuri kuva lähes valmiista Aulangon Luxushuvila-alueesta ja samaan tauluun myös kuva Golfyhteisön lähellä olevasta hienosta Klubirakennuksesta. Kiemungin osasto voisi sitten luonnollisesti ollakin Euroopan Suurin, koska lähes rakentamista vaille valmis SCC muistetaan Hämeenlinnassa todella pitkään järkevästä realistisesta hankkeesta. Sarin osasto voisi taas olla MaTu keskeinen ja Sarin infotauluun voisi laittaa kotouttamisen onnistumisprosentit OIKEIN ISOLLA fontilla ja selkeä mainintasiitä kuinka moni matuista ei elä tällä hetkellä (ja tulevaisuudessa) täysin Suomalaisten siivellä täytenä parasiittina. Prosenttiluvun voisi luvun pienuuden takia laittaa sitten ihan normaalilla fontilla, koske se alkaa taatusti numerolla nolla (0), jotain. Jorman ja Matin hallipaikkojen ei myöskään parane olla mitään toisen tai kolmannen kerroksen harjakomero luokkaa, koska näyttöjä osaamisesta heilläkin on todella mairittelevasti ia ihan aulatasoiselle näytteillä ololle. ParkkiJarmolle sitten tyhjien kuutiomäärien hallinnoimisen mukaan ihan Hämeenlinna Hall of Famen koko kerros esittelyyn henkilön osaamisesta.

      • Heheeehheee

        Ilkkalalla on kuulemma jo fame Miekkalinnassa SCC casen merkeissä ja seuraavaksi odotetaan kovaa tuomiota ja fame myös vankilaan. Puolue maksaa kunniamaininnan.


    • NäkyyAvaruuteen

      Suomen suurimaan Kehitysyhtiön saavutukset vaativat myös yhden kerroksen, sen lattiana voisi olla kulottunut tyhjä nurmikko.

      • PöhistäPitää

        Huomenta potkut saanut laiska Pöhinä.


    • Jormalintumäki

      Jorma Hassinen ja Harri Lintumäki ovat ylivoimaisen suvereenisti kalleimmat ihmiset Hämeenlinnalle. He junailivat puolueidensa johdossa Hämeenlinnan kaikkien aikojen tyhmimmän kaupan, Sähkölaitoksen myynnin. Niin suurta taloudellista tappiota eivät ketkään, edes yhteensä, ole saaneet ennen tai jälkeen näiden kauppojen.

      • valitettavan.tyhmä

        Täydellinen tyhmä olet. Haluat yhden rahastavan toimijan lisää sähkölaskuasi lisäämään. En ymmärrä, koska minä maksan sähköstä tarpeeksi. Jos haluat maksaa enemmän valitse kallis yhtiö ! Kaupungilla on myynnistä iso rahasto ja tuloja mistä et ole edes kuullut.


      • demut.leikkii.bisnest
        valitettavan.tyhmä kirjoitti:

        Täydellinen tyhmä olet. Haluat yhden rahastavan toimijan lisää sähkölaskuasi lisäämään. En ymmärrä, koska minä maksan sähköstä tarpeeksi. Jos haluat maksaa enemmän valitse kallis yhtiö ! Kaupungilla on myynnistä iso rahasto ja tuloja mistä et ole edes kuullut.

        Ja lehmät lentää.


      • Jormalintumäki
        valitettavan.tyhmä kirjoitti:

        Täydellinen tyhmä olet. Haluat yhden rahastavan toimijan lisää sähkölaskuasi lisäämään. En ymmärrä, koska minä maksan sähköstä tarpeeksi. Jos haluat maksaa enemmän valitse kallis yhtiö ! Kaupungilla on myynnistä iso rahasto ja tuloja mistä et ole edes kuullut.

        Niistä tuloista ei ole kukaan kuullut. Mistä se yksi rahastava toimija tulisi kun sähkön myyjänä ja siirtoyhtiönä olisi sama taho, Sähkölaitos? Ja tulot kotiutettaisiin kaupungin kassaan, ei olisi alijäämää. Onkohan kukaan tehnyt laskelmaa, kuinka paljon kaupunki on hävinnyt saamattomissa sähkön myyntituloissa, kaksi vai kolme kertaa myyntihinnan verran? Myllärin päästä nollat loppuivat jo paljon ennen, eikä laskutaito ole tuomarinkaan ominta alaa.


    • TärkeäKehitysNarikka

      Linnan Kehitykselle ehdottomasti yksi kokonainen kerros Famesta. Niin kustannustehokasta on toiminta ollut koko liiterin toiminnan ajan. Toimitusjohtajan vahanukke vielä osaston oviaukolle kuvastamaan oikean oven löytymistä tällä kertaa ettei käy kuin Tampereella että ovetkin ovat alkaneet siirtymään pikkutuntien pärinöissä.

      • TärkeäKehitysNarikka

        Sinulle on pöhinä varattu kaksi kerrosta famesta. Kertoo mikä on laiskan kohtalo eli potkut. Ovet käy mutta ei ole takaisintulemista.


    • HölmönNäköisiäNukkeja

      Sunny Car Centeristä vois kyllä tehdä vahanukkenäyttelyn Verkatehtaalle.

      • taas.idea

        Kävisikö kaupaksi SCC:n pienoismalli dioraama, jossa mini-kiemunki ja mini-ritsku paiskaavat kättä rappusilla ja väkijoukkoa (mini-sari etunenässä) on ympärillä hurraamassa?

        Työstän jatkuvasti uusia tuoteideoita. Nimenomaan paikallisia tuotteita hämeenlinnasta hämeenlinnalaisin voimin tuotettuna.


    • lhgdkapoetuw9439

      Juha ja Aulangon Luxus-huvilat pääkaupunkiseudun raharikkaille. Kyllä sillä tonttijunailulla Hall of Fame Hämeenlinnaan pitäisi päästä ja ihan paraatipaikoille. Ei ole myöskään mitään syytä unohtaa uuden kantasairaalan puuhastelijoita, heille paikka varmaan avautuu myös lähitulevaisuudessa. Kantolan Tapahtumattoman puiston vänkäreille myös oma näyttävä osasto olisi suotavaa. Onnistujiahan Hämeenlinnassa riittää isompaankin näyttelyyn.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe