Aihe

Hävettää ostaa siteitä

Helenaaaas

Olen 37-vuotias nainen ja ongelmana et hävettää ostaa siteitä. Olen koittanut mennä kauppoihin semmoiseen aikaan et ois vähän ihmisiä,mut ei. Viimeksi kun kassajonossa heti ryykäs joku taakse kun koitin kattoa et ketään ei kassalla ole. Ja se henkilö oli mies kaiken kukkuraksi. Koitan samalla tietty ostaa muutakin tavaraa et vois peittää sidepaketin näkyvyyttä. Voi kun sais kerralla koko vuoden siteet ostettua joskus niin sais vuodeksi tämän alentavan häpeäntunteen pois kuukausittain,mutta silloin sitä vasta painus maanrakoon jos joku sattus kassalle ja mulla 12 sidepakettia. Onko mitään paikkaa mistä vois tilata siteitä.

27

501

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • eikannatahaveta

   Onhan noita postimyyntipaikkoja ainakin missä niitä myydään eiköhän niitä ole Kärkkäisellä ja Tokmannilla ainakin, ennen sai Anttilastakin kannattaa katsella muitakin verkkomyymälöiden sivustoja sillä silmällä.
   Mutta kuten jo tiedätkin ei niiden ostamisessa tuossa iässä ole mitään häpeämistä, sillä jokainen tietää sinulla ne jo olevan. No, tiedän kuitenkin tunteen ettei se aina niin kiva niitä ole ostella.

  • normaaliosto

   Normaali nainen tarvitsee siteitä teinistä pitkälle keski-ikään.
   Siteiden ostamisessa ei ole mitään hävettävää.

   Mikä sinulla on suhde seksuaalisuuteen? Kannattaisiko mennä seksuaaliterapeutille?

   • Helenaaaas

    No ei minulla nyt mitään seksuaalisuutta ole. Ei semmoinen kuulu elämääni. En tarvitse terapeutti. Minulla oli hyvä kasvatus kotona. Opetettiin pysymään erosa semmosista


  • Helenaaaas

   No eihän se nyt sama ole siteitä ostaa kuin leipää. Kyllä siinä nyt eroa on. Tää oikeesti vaivannut ihan arkea ni. Mut tosiaan voisin tilata niin ei kait siitä postipaketista ilmene et mitä se sisältää. Tuskin siinä lukee et kaikki näkee sit postissa. No kokeilee kerran niin näkee. Saapahan rauhan kuukausittaisilta alentavalta siteiden ostoilta.

   • normaaliosto

    No ei lue! Voit ihan rauhassa tilata niitä!


  • Helenaaaas

   No hyvä. Tästä asiasta oon tosiaan kärsinyt jo niin pitkään. Ulkomailla asuessani oli semmosia puoteja,joissa oli vaan naisten tavaraa ja siellä kävi naisia,joten siellä hävetys ei ollut niin suuri,kun ei tosiaan tarvinut pelätä et joku mies näkee. Mut olihan se noloa. Nyt kun asun Suomessa pysyvästi niin tämä asia on alkanu vaivata. Mut kiitos miljoonasti. Kokeilen tilata. Ei kai se postivirkailijakaan nyt niin ajattele mitä siel sisällä on. Aattelin vaan ku yves rocherin paketissa aina lukee et Kosmetiikkaa. Ei kai tuossa lue et Siteitä

  • Helenaaaas

   Nyt vielä jysähti päähän et ne paketithan tulee joskus siihen automaattiin. Voin siis huoletta tilata. Kukaan ei tiedä laatikon sisällöstä. Kiitos vielä. Te ette tiiä millainen piina ja alentavaa tää on ollu.

  • hyvaajuhannusta

   Ei siinä paketissa lue mitään sen sisällöstä, vaikka yr paketissa lukeekin, mutta eihän siellä muuta myydäkään. Jos siinä yleisesti jotain lukisi varmaan taloustavaraa, muttei siteitä. E niillä pakkaajilla ole aikaa eritellä lähetyksiä eikä lupaa pistää koko sisältöä näkyviin. Voit ihan huoletta tilata. Ja jos sinulla on joku paikka mistä tilaat niin kannattaa katsoa niidenkin sivuja tarkemmin niin sieltä löytyy kyllä jos niitä myydään niin ei tarvitse siteitä varten tilata vaan muutakin samalla. Jos vieläkin pelkäät niin tosiaankin onhan ne pakettiautomaatit olemassa.

  • Helenaaaas

   Ihanaa. Voin viimeinkin elää normaalia elämää ilman alemmuudentunnetta. Tilasin monta pakettia. Leivoin kakun kin eilen kun tämä asia on nyt pois elämästäni. Kiitos että tuli asiallisiakin vastauksia. Tiedän että joillekin tälläinen ei oo ongelma, mut mulle on. Masensi aina kun piti ottaa vielä siteitä ostoskärryyn kaupassa. Ja koittaa kattoo et naismyyjä ja sit vielä et ei ois kassajonossa ketään. Ne on muisto vain

   • eikannatahaveta

    Hyvä jos edes tuolla tavoin voi olla avuksi ja helpottaa jonkun elämää! ;)

    Oikein mukavan rentouttavaa juhannuksen aikaa sinulle!


  • Helenaaaas

   On tämä kuitenkin suuri elämää rajoittava asia ollut. Nyt tuntuu kuin suuri kivi ois poistunut sydämeltä. Tilaan siteet.kuusi pakettia pari kertaa vuodessa. Niin päätin. Siinä kaikki. Alemmuudentunteet on jääneet tuonne jonnekin. Tätä tunnetta kelpaa fiilistellä.. tajusin juuri et voin unohtaa kaikilta ruokakauppareissuilta hävettävät siteet muiden riesaksi hyllyyn

  • Lasisiipi2

   Mua ei kyllä hävetä, mutta kannatan tosiaan netistä tilaamista, koska miks turhaan kiusata itseään menemällä kauppaan häpeämään.

   Tuolla esim. näyttää olevan valinnanvaraa:
   https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/henkilökohtainen-hygienia/muut-hygieniatuotteet#!sc=26047501

  • Helenaaaas

   Onpa ihanaa huomata et ihmiset haluaa auttaa näin sankoin joukoin

  • Ukln

   Olen kohtalotoverisi. Siteitä kun on joutunut ostaan niin edellispäivän jo tympiny et nyt se taas alkaa. Kaupassa ollessa kädet ja pää hikoaa ja olen punainen. On ne niin hävettäviä. Onneks nykyään tosiaan netistä voi tilata ja ongelma pois

  • Rsai

   Uskon että kaikkia naisia nolottaa ostaa siteitä. Ei se nyt sama oo ku leivän lyö ostoskoriin. Kyllä siinä muilla kassalla voi ajatukset laukata. Miettikääpä vähän mihin se side käytössä laitetaan. Hurjan noloa.

   • Ltan

    Niin totta


   • LiljaLiisi

    Hyvä että kysyjä sai avun, mutta koskaan ei ole siteiden tai tamponien osto nolostuttanut. WC paperiakin käytetään samalla alueella enkä usko että sen osto ketään nolostuttaa. Normaalia kauppatavaraa, jota lähes jokainen naisihminen elämänsä aikana tarvitsee aikamoisen määrän. Enkä usko että kukaan kassalla asiaan kiinnittää sen kummemmin huomiota.


  • Uotr

   Pilaa elämän suoraan sanottuna siteet ja kuukautiset. Noiden sanojen kirjottaminenkin saa kauhean hävetyksen tunteen

  • vanheneva_nainen

   Ihan mielelläni ostan siteitä, seuraavassa vaiheessa mahdollisesti joutuu ostamaan inkontinenssisuojia. Ikääntymiseen kuuluvat erilaiset puolet.

   No traumansa ja ankstinsa kullakin. Itse olen kyllä reiluun 40 vuoden ikään ostanut sekä siteitä, kondomeita että seksileluja. Viimeisten kohdalla oli jo vähän vaikeaa.

   Kuukautiskuppi on hyvä vaihtoehto siteelle. Mutta tokkopa se käy ihmiselle, joka muutenkin nolostelee normaaleja kehon toimintoja. Jotkut pääsevät hormonikierukalla eroon kuukautisista sitten, kun on esim. vaihdevuosiajan vuoksi vuotohäiriöitä. Olen tosin kuullut, että ulkomailla kohdunpoistonkin saisi vähäisemmin kriteerein kuin meillä. Eli samalla hoituu ehkäisyt ja vuodot pois päiväjärjestyksestä.

  • enhäpeä

   ostaa ne ihmiset vaippoja lapsille, niin miks hävetä siteitä. Mä joudun aina ostamaan niitä oikein paksuja siteitä se isoin paketti. ja jos joku mies näkee niin mitä sitte?mutta hyvä sulle jos tilaat siteitä netistä niin ei tarvi sitte hävetä.

  • Helenaaaas

   Joo täytyy sanoa et ois kiva jos vois olla ku te et jopa ihan mielellään ostais siteitä. Se ei vaan riipu mun tahdosta. Kyllä kun siteitä ostaa niin siinä ajatukset katkaisee kun ihmiset kuitenki tietää mitä niillä tehdään. Se hävettää. Mitään kondomeja en ikinä kehtasi ostaa. No eipä ole koskaan ollu tarvettakaan

  • Ersh

   Mulla sama. Kyllä kassa lla olijat huomaa siteet. On turha väittää et kukaan ei nää mitä ostaa. Kyllä ihmiset kassalla näkee et tuolla peppu falskaa. Niin noloa..

  • Netistä

   Kärkkäiseltä ja Tokmannilta voi ostaa netistä. Paketin päällä ei lue mitä se sisältää, ja pakettiautomaattiin voi tilata. Toki kun paketin päällä ei kerran mitään lue, niin ihan sama se on hakeeko automaatista vai muualta postitoimipaikasta.

  • Rakasta_itseäsi

   Enemmän luulisi häpeävän sellaisen, joka hankkii 24 tölkin laatikon olutta ruokakaupasta joka armas viikonloppu. Eivät vaan häpeä ollenkaan. Ylpeänä nostavat saaliinsa kärryihin. Miksi hävetä sellaista joka on jokaisen naisen osa tässä maailmassa. Nunnasta ilotyttöön. Laita vaan se sidepaketti häpeilemättä hihnalle. Ole ylpeästi aikuinen nainen. Parhaassa iässä. Rakasta itseäsi. Älä häpeä itseäsi.

  • mahdollisuudet

   Asialla on myös monet hyvät puolensa. Eikös olekin. Olet nostanut sidepaketin hihnalle. Takanasi kuluu väsynyt alistunut syvä huokaus. Katsahdat taaksesi. Sinua katsoo surusilmin ikäneito Sylvi 55v. Tunnet voimaantuvasi. Olet nostanut sidepaketin hihnalle. Takanasi kuulu kevyt miehen rykäisy. Katsahdat taaksesi. Takanasi seisoo pitkä neitsytmies yliopiston lehtori Pekka Ponteva 40v. Miehen sieraimet värähtävät ja silmiin tulee kiiltoa. Tunnet voimaantuvasi. Kaikki nolouden tunteet katoavat taikaiskusta pois pyyhittyinä.

  • Tuuki

   Kiitos tästä palstasta vaikka en aloittaja ookaan vaan samasta ongelmasta kärsivä. Netti on nykyään ja hävetykset siteiden ostosta joutaa romukoppaan. Harmittaa vain et 20 vuoden ajan oon nolostellut hikipäässä ruokakaupassa ettei kukaan vaan huomaisi sidepakettia. Kauhia sanahirviö!

  • Anonyymi

   Oletko koskaan tullut ajatelleeksi että kaikki kyllä tajuavat vaginasi vuotavan ällöttävää klimppistä limaverta vaikkeivat sinua ostamassa siteitä näkisikään. Minä voin tälläkin hetkellä kuvitella sinut pöntöllä haarat levällään suihkuttelemassa värkkiäsi ja asettelemassa siihen sidettä!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   36
   1642