BB Partyt Pride aikaan

Tautileviää

Onko nämä kaikki HIV Positiivisia jotka osallistuvat ? Onko niillä taudit jne ?
Mainostavat Vogueta tällaisena paikkana ? Joku oli menossa katsomaan ketä sinne menee sisälle.
Pääseekö sinne takakautta ?

En itse uskalla mennä tautivaaran vuoksi

37

1790

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Hydvsyvs

   Miten niin tautivaara, jos itse käyttää kumia?

   • peepingtommi1

    Sekään ei ole 100% varma suojaus kuitenkaan. Kondomi voi aina hajota


   • vdfvfd
    peepingtommi1 kirjoitti:

    Sekään ei ole 100% varma suojaus kuitenkaan. Kondomi voi aina hajota

    Hatara on sen hiuksen ohuen kumikalvon suoja kun panomiehellä on HIV tai kuppa.


   • Lihaskimppa
    peepingtommi1 kirjoitti:

    Sekään ei ole 100% varma suojaus kuitenkaan. Kondomi voi aina hajota

    Kumi ei suojaa visvasyylältä, koska sen leviämiseen riittää ihokosketus. Mutta, miksi joku menisi BB-partyyn paneskelemaan HIV-positiivisia kuvitellen että kumi auttaa?

    Normaalisti riski saada HIV-tartunta, kun käytetään kumia, on hyvin pieni. Menetät sen edun, jos tieten tahtoen paneskelet miehiä, jotka riskikäyttäytyvät.

    30 suomalaista homoa saa HIVn joka vuosi. Älä ole yksi heistä.

    Huomasitteko hesarin uutisen, jossa varoteltiin suuseksin vaaroista?


  • Tarkastatausta

   Tuonne Voguen partyihin pitää olla BareBack, eli ei kumia.

   En lähde kyllä hankkimaan kuppaa tai HIV sieltä

   Suositteleman varomaan näitä tyyppejä !

  • Varomuutamaa

   Helsinki Pride porukassa useita HIV miehiä ja tuonne Voguen paljaalla bileisiin menossa niitä jotka jakavat tautia eteenpäin. Varovaisuutta, Varovaisuutta !

  • pridehomo

   Mitä luulette onko näillä paljaalla panevilla tauteja? Suihinottossahan ei sitten kumia tarvita eikä käytetä koskaan.

   • Lihaskimppa

    Tarvitaan. Sukupuolitautiklinikka on raportoinut kupan nopeasta leviämisestä suuseksin takia. Pitkälle edennyt kuppa runtelee aivot.

    Ei toteuteta hihhuleiden varoituksia. Me homot emme ole tautipesiä.


  • Tarkkanakuporkkana

   Gayromeossa muutama profiili mainostaa näitä bileitä. Ovatkin possareita ainakin profiilien mukaan.

   Seuratkaapa

  • Veggsu

   Jos kuvittelet, että riskikäyttäytymistä harrastava on puhadas, mieti vielä toisen kerran. Mieti, miten paljon harmittaisi, jos tapaisit täydellisen miehen ja ainoa este suhteelle olisi se, että yhden panon takia olisit HIV-positiivinen? Visvasyylä perseessä ei ole kovinkaan kiihottava näky.

   Teinejä ei tuonne mene, koska he eivät tarvitse noin extremeä kiihottuakseen.

  • fotoklik

   Meneekö täysjärkiset tuollaisiin tapaamisiin ?
   Paljaalla nussitaan hasardisti ketä vaan ! Huh huh. Ottakaa kuvia ketä sinne menee

  • näkyvyystaattu

   Sinne kun menet niin pääset valokuvaan ja julkiseksi Paljaalla seksin harrastajaksi

  • Virallinentieto

   Ei ole Voguen sivuilla näistä bileistä mitään tietoa !

  • eihyvääpäiväää

   Pääseekö sinne takakautta? Anna mun kaikki kestää! Jos johonkin mennään, niin mennään etuovesta kuten ihmiset. Suojaamatonta seksiä ei tietenkään kannata harrastaa.

  • Nähnytkukaan

   Oliko kukaan näkemässä, menikö sinne julkimoita ?

  • turhaapelottelua

   No suojaamattomassa seksissä HIV sekä muiden tautien riskit ovat AINA olemassa oli seksi kumppanisi mies tai nainen jonka taudittomuus ei ole varmaa.

   Mitä tulee sitten taas kondomin tehokkuuteen: Kondomit kestävät yllättävän paljon ja suojaavat HI-virus tartunnalta täysin (osasyynä se, että HI-Virus ei tartu helposti ellei joku truikkaa HI-virusta sisältävää verta kehoosi).
   Mulkkusi pitäisi olla vitun terävä tai kortsua pitäisi ensin pitää 30 asteen helteessä suoraan auringon valossa ikkunalaudalla muutaman kuukauden tai muulla tavalla säilyttää ja/tai käyttää väärin (kuten käyttää vääränlaista liukuvoidetta) jotta saisit rikottua sen, kondomi kun venyy vähintään 3 metriseksi repeämättä joka on monen yhtiön testitulos vaatimus ennen kuin se lähetetään myyntiin.

   Uskokaa pois, kondomia on vitun vaikeaa saada vahingossa yksinkertaisella panolla hajoamaan, mokomien hajoaminen useammin ei ole mikään vahinko ja olet vitun tyhmä jos edes uskot moiseen (tietoa on, olen työskennellyt kondomitehtaalla).

   Kondomi voi hajota mikäli käyttää vääränlaista liukuvoidetta, säilyttää vääränlaisessa paikassa (kuten ikkunalaudalla kirkaassa auringonpaisteessa, pakkasessa tai taskussa avainten kanssa)
   käyttämällä kun niistä on mennyt päiväys tai ne ovat kuivia (kyllä, kondomeissa on oma liukuvoide joka pitää ne liukkaina ja latex kumi josta kondomit valmistetaan on orgaanista, eli se haurastuu iän myötä) yms.

   Jos joku sanoo "se hajosi vahingossa" he tarkoittavat "se hajosi "vahingossa" (koska säilytin sitä kuukauden pakastimessa ja pidin kolme viikkoa 30 helteessä auton etulasin alla)".

   Haluatteko tietää mikä on ainoa tapa välttää seksitaudit?

   SELIBAATTI ja käteen vetäminen (sanonta "oma kätesi on paras rakastajasi" ei ole tullut ihan tyhjästä).

   Hi-virus tartunta on oikeastaan epätodennäköisin tauti jonka voit saada. Herpes on se todennäköisin, sillä sitä kantaa arviolta 70% maailman väestöstä ^^ Eli onnea vaan suojautumiselle.

  • gregrewtwertewtre

   Terve! Olin mukana bileissä ja täytyy kyllä kehua järjestelyjä. Paikalle saapui paljon kiimaisia miehiä nussimaan, nuorimmat osallistujat noin 20v kinkereillä. Tunnelma ja meno oli kuin Berliinissä konsanaan. Ehdottomasti parhaimmat sexbileet missä oon Suomessa ollut.
   Lisää ehdottomasti näitä!

  • XXX-BB

   Keskustelua leimaa pyhä kolmiyhteys, uteliaisuus, tietämättömyys ja kateus.
   Ensinnä tuo HIV-peikko. Kun harrastaa seksiä lääkityksellä olevan HIV-positiivisen kundin kanssa, on tartuntariski pyöree nolla. HIV-positiiviset ovat siis yhtä tervetulleita noihin bileisiin, kuin kaikki muutkin. Olen itse TOP ja nussinut satoja HIV-positiivisia kundeja - ja olen edelleen HIV-negatiivinen. Seksuaalisesti aktiivisesta elämästä nauttivat ihmiset älyävät myöskin hoitaa terveyttään. Tunnen suurimman osan bileisiin osallistuneesta jengistä, ja kaikki testaavat itsensä säännöllisesti. Nuo muut seksitaudit ovat myöskin hoidettavissa olevia hidasteita seksistä nauttimisessa. Teitä, joita ei meidän elämäntyylimme miellytä ei kukaan pakota mihinkään. Mikä saa teidät uskomaan, että haluaisimme joitain foobisia ja rasistisia tiukkapipoja pilaamaan mahtavaa yhdessäoloamme. Sitten sinulle takaovi-kundi: Me menemme kyllä paraatiovista paikkaan kuin paikkaan. Me emme todellakaan häpeä itseämme tai rikasta seksielämäämme. Te voitte rauhassa elää tavallanne - me takuulla emme ole pyrkimässä teidän tontillenne.
   Yhteenvetona voin vaan todeta, että perjantain BB-partyt olivat ehdoton kokokohta - takuulla Suomen parhaat bileet, joissa kaikki nautinnot ja hieno fiilis kohtasivat upeasti. Lupaamme järjestää teille kauhisteltavaa vastaisuudessakin.

   • 4ptkgm

    Tätä en jaksa olla ihmettelemättä. Sukupuolitaudeilta suojaudutaan käyttämällä kondomia, eikä suinkaan käymällä testeissä. Testeillä vain selvitetään onko mahdollisesti jotain tautia. Toki testeissä käyminen on suositeltavaa, mutta se ei ole mikään ehkäisykeino.


   • Viestipoistettu

    Miksi pitää harrastaa seksiä ihmisen kanssa jota ei tunne? Josta ei välitä?


  • Katsottavaaolisi

   Missä olisi kuvia bileisiin osallistujista ?

  • ohjeistusSetalta

   Gayromeossa löytyy tietoja esim järjestäjästä. Kuka oli näiden bileiden takan !?!?!

   Kun täytte testissä, ilmiantakaa nämä HIV positiiviset, jotka levittää tauteja

  • BBtm-sport-adonis

   Tää älytön keskustelu oli ehkä hauskinta paskaa mitä olen pitkään aikaan lukenut!!! Tervetuloa juntit sieltä 80-luvulta nykyaikaan. HIV EI TARTU jos positiivinen on lääkityksellä, silloin virukset on nolla!
   Hiviä tartttas tollaset "mennään takaovesta/ottakaa kuvii"-tyypit jotka ei käy koskaan testeissä

   • mjyhmhyj

    Mistä sitä tietää että lääkityksen teho ei vaihtele? Kukaan terve ei halua hiv positiviista kumppania jollei ole itsetuhoinen. Hoitoa ei ole vieläkään keksitty. Joku aika sitten seuranhaku palstalla oli kolmikymppisen naisen seuranhaku ilmoitus. Nainen kertoi haluavansa perheen ja muutekin normalin elämän. Nainen kertoi kuitenkin olevansa hiv positiviinen. Kunnioitettavaa rehellisyyttä mutta sääliksi käy.


   • BBtm-sport-adonis

    niinku sanoin tervetuloa nykyaikaan... jos ole niin tyhmä ja tietämätön ettet tiedä miten nykylääkkeet ja kontrolli toimii ja niin ei voi mitään
    Itse olen HIV+ ja elän ihan normaalia elämää, mun terve bf nussinut mua paljaalla 3v eikä ole saanu tartuntaa. ja tykätään nussia myös kimpoissa, yhdessä ja erikseen. En todellakaan tarvitse sinunkaltaisten sääliä


   • tässätotuus

    Jos se lääkitys on niin LOISTAVA niin miksi silti 30 AIDS potilasta kuolee joka vuosi??


  • LäpiSuomen

   Nyt nämä horot ovat ympäri Suomen liikkeellä. VAROKAA, varsinkin nuoret ja lämmöstä kiimassa olevat ! Ne oikeasti tartuttavat määrätietoisesti.

   Miettikää kenen kulliin tartut !

  • Järjestäjämaksaa
  • seurallaonväliä

   Hesassa on pari totaalista lutkaa jotka tahallaan levittää noita tauteja. Ilmiannettu monesti jo polille.

   Baarimikot, meikkaajat yms olkaa niitten kans varovaisia. Sit on nää työttömät luuserit !

   • saunantakanaontilaa

    Suojaamattoman seksin harrastaminen tilanteessa jossa tietää olevansa hiv-positiivinen, on täysin vastuutonta. Aivan turha vedota lääkitykseen, kukaan ei voi olla täysin varma asiasta.

    Miten baarimikon ja meikkaajan ammatit liittyvät tähän asiaan? Sukupuolitaudit tarttuvat seksiä harrastettaessa, eivät meikatessa tai astioiden välityksellä.


   • kivensisäänvaan

    Sietäisi ilmiantaa myös poliisille, kyseessähän on rikos, jos eivät kerro taudeistaan etukäteen kumppaneilleen.


  • näinsevaanmenee

   Baarimikot yms ovat tunnetusti melkoisia horoja !

  • kortsuakehiin

   Joulukuussa on jälleen tällainen kokoontuminen. Sinne houkutellaan tavallisia homo miehiä ! Olkaa varovaisia, mikäli päätätte mennä. Ottakaa kuitenkin KONDOMIT mukaan !

  • mustatulevaisuuss

   Hyi helvetti, sinne vain kaikki kokeilun haluiset bi-miehet hankkimaan ensikokemusta. Tosin eivätköhän nuo hiv:n kantajat ole vakikävijöitä qruising alueilla muutenkin. Kuinkahan suuri osuus homoista ja bisseistä on hiv:n kantajia kun virus voi olla pitkään oireeton. Kuppakin voi olla oireeton ja voi tarttua kuten myös herpes/kondylooma vaikka pidettäisiin kumiakin.

   • bear.is.the.cure

    Ei muuta kuin heti aamulla ja joka päivä siitä eteenpäin polille, jos epävarmuus vaivaa.

    Siis, ethän voi tietää, eikä lekurikaan, jos tänään on oireeton ja huomenna on pompsahtanut jo vaikka mitä oireita, joita ei tänäänkään ole vielä huomattu, vaikka terveen paperit tuli. Koska oireeton ei voi oireitaan huomata...

    HIV:in kantajista huolestuttavin ja taatusti pisimpään tautia eteenpäin levittävä tapaus on edelleenkin HETERO, joka pitää tautia vain homojen ja bissein tai piikittäjien tautina, eikä käy testeissä sen takia, koska on niin varmasti hetero, ettei niin heteroa olekaan.

    Virukselle ei sun sukupuolisella suuntauksella ole mitään merkitystä. Se on aidosti tasa-arvoinen.

    Minäkin taidan mennä ottamaan kaikki testit, kun ei tiedä, mikä oireeton virus iskee pelkästään näitä urbaaneja kauhutarinoita lukiessa.


   • bear.is.the.cure
    bear.is.the.cure kirjoitti:

    Ei muuta kuin heti aamulla ja joka päivä siitä eteenpäin polille, jos epävarmuus vaivaa.

    Siis, ethän voi tietää, eikä lekurikaan, jos tänään on oireeton ja huomenna on pompsahtanut jo vaikka mitä oireita, joita ei tänäänkään ole vielä huomattu, vaikka terveen paperit tuli. Koska oireeton ei voi oireitaan huomata...

    HIV:in kantajista huolestuttavin ja taatusti pisimpään tautia eteenpäin levittävä tapaus on edelleenkin HETERO, joka pitää tautia vain homojen ja bissein tai piikittäjien tautina, eikä käy testeissä sen takia, koska on niin varmasti hetero, ettei niin heteroa olekaan.

    Virukselle ei sun sukupuolisella suuntauksella ole mitään merkitystä. Se on aidosti tasa-arvoinen.

    Minäkin taidan mennä ottamaan kaikki testit, kun ei tiedä, mikä oireeton virus iskee pelkästään näitä urbaaneja kauhutarinoita lukiessa.

    Ja selvyyden vuoksi: vaikka saatan käydä Pridessä, en ole koskaan menossa mihinkään bb-partyyn, joten tartuntariskini sen suhteen on hyvin hyvin pieni.

    En ole kieltämässä kenenkään seksielämää. jokainen tekee mitä tekee omalla riskillään ja vastuullaan. Jos tartunta jo on olemassa, niin ei kai sitten ole kovin suurta merkitystä käyttääkö kukaan kumeja, mutta jos on alapää terve, niin - anteeksi vain - yläpää ei ole ihan terve kuitenkaan sillä, joka nai paljaalla positiivista ja jopa satoja kertoja eri miehiä, kuten yllä kerrotaan...

    En luottaisi tuollaiseen itsestään ja kenestäkään piittaamattomaan, selkeästi itsetuhoiseen ihmiseen millään tasolla. Jos ei levitä HIV:tä, niin jäähän siihen kaikki muut taudit.


  • ilmoaeteen

   Ottakaapa selvää kuka on noiden tapaamisten taustalla. huppu päässä liikkuu. Ei kestä naamaa näyttää. aika ano profiili tuolla GR

   Kannattaa tuonne Uudenmaan sukupuolipolille ilmoittaa tuollaiset tapaamiset. osaavat sitten tartunnan saanneille kertoa varoituksena.

   Mites se "uusi" DJ ?

  Ketjusta on poistettu 35 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   3995
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   184
   3596
  3. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   277
   2500
  4. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   58
   1664
  5. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   1635
  6. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   72
   1620
  7. Loiri oli minusta vastenmielinen

   Loirin kaikkea tekemistä leimaa hänen Uuno Turhapuro filminsä. Uuno filmit ovat olleet minulle aina todella vastenmielisiä. Tuo poru
   Maailman menoa
   205
   1016
  8. Parisuhdeodotukset

   Ajattelin ohittaa tämän päiväisen palstahärdellin ja viedä keskustelua alueelle, joka kovasti mietityttää ja joka saa tuntemaan suurehkoa rakkauden va
   Sinkut
   139
   873
  9. Martina - Taistelija (WSOY) on menestyskirja

   Mukavaa luettavaa ja paljon kauniita kuvia Martinasta. Loppukesä menee tämän kirjan parissa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   817
  Aihe