Tiina Keskimäki Loviisan kaupunginjohtajaksi!

Ansatsemme-osaajan

Kaupungilla puhutaan, että entinen elinkeinojohtaja Tiina Keskimäki hakee Loviisan kaupunginjohtajan virkaa. Nyt olisi hyvä tilaisuus saadaa meille asiantunteva kaupunginjohtaja.

Keskimäen eduksi voidaan lukea hänen yhteiskunnallinen tietotaito ja vahva lain tuntemus yhdistettynä sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen.

33

2234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kukakannattaa

      Olisit nyt omalla nimelläsi laittanut tuon viestin, ettei kukaan irvileuka luule Keskimäen itsensä kirjoittamaksi.

      • VirkamiesNN

        Luuloharhaisetkin tajuaa ettei Loviisan kaupungin palveluksessa olevana minun kannata paljastaa henkilöllisyyttäni. Voisi tulla lähtö, kuten aikoinaan elinkeinojohtajana kävi Keskimäelle, joka on tervetullut takaisin Loviisan kaupungin palvelukseen uudeksi kaupunginjohtajaksi.


    • tiinakeskimäki

      KH § 69 Valmistelija: kaupunginsihteeri Anu Kalliosaari

      Elinkeinopäällikön tehtävään saatiin yhteensä 22 hakemusta, joista yksi saapui myöhässä. Ensimmäisessä vaiheessa kaupunginjohtaja, talouspäällikkö ja henkilöstösihteeri tutustuivat hakemuksiin ja valitsivat esihaastatteluun seitsemää hakijaa. Esihaastatteluun valittiin hakijat koulutuksen, aikaisemman työkokemuksen etenkin yrittäjien ja yritystoiminnan parissa, kielitaidon sekä hakemuksista pääteltäviin henkilökohtaisten ominaisuuksien perusteella.

      Esihaastatelluista hakijoista kutsuttiin tehtävään parhaiten soveltuvimmat hakijat hallituksen haastatteluun. Kaupunginhallitus haastatteli 20.3.2006 ekonomi Tiina Keskimäkeä Helsingistä, ekonomi Juhani Lahtista Lahdesta ja filosofian maisteri Petri Luukkosta Oulusta.

      Esittelijä: kaupunginjohtaja Olavi Kaleva

      Ehdotus: Kaupunginhallitus valitsee hakijoiden joukosta elinkeinopäällikön toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

      Päätös: Valittiin yksimielisesti Tiina Keskimäki Helsingistä.

    • kalevaolavinen

      Niin, ja nyt ei Kaleva voi esittää kaupunginjohtajaksi Keskimäkeä. Minusta mahtavaa jos Tiinaa valittaisi. En pistäisi hanttia.

    • tiinakeskimäki

      "Kiitos työhakemuksestasi Loviisan kaupungille. Hakemus on saapunut Kuntarekryjärjestelmään."

    • Masteraneste

      Ei ole mitään syytä valita Ralf Sjödahlia?

      • Korkkikiinniratiin

        Kerro tai avaa hieman "syitä"?


    • tiinakeskimäki

      Toivottavasti hakijoiden välillä tehtiin perusteellinen kirjallinen ansiovertailu ettei tule jälkipuheita.

    • kuljunentaas

      Hakuaika päättyi kello 12.00 ja jo hyvissä ajoissa iltapäivällä nimettiin haastateltavat. Selvä peli!

    • kuljunentaas
    • tiinakeskimäki

      Tällaisia mielenkiintoisia kommentteja bongasin Lovarin faceryhmästä:

      "Pikkuiset ja isommatkin linnut laulavat, että Loviisan on tulossa kaupunginjohtajaksi legendaarisen loviisalaissuvun vesa( juu juu - ei ole valittu vielä, mutta valittaneen). Hänen isoäitinsa Greta Oker-Blomin isä oli Loviisan kunniaporvari, laivanvarustaja ja jääkärieversti Ragnar Nordström, jonka linnamainen koti koristaa Tullisiltaa edelleenkin - kannattaa lukea miehen postuumi omaelämäkerta Voitto tai kuolema. Hänen isänsä oli Loviisassa kasvanut tunnettu keittiömestari Kenneth Oker-Blom - 100 haukireseptia-kirjan kirjoittaja. Tulevalla kaupunginjohtajallamme on laaja ja monipuolinen ansiolista ja osaaminen. Tervetuloa suvun jalanjäljille, kotiin Loviisaan. Jan D. Oker-Blom"

      "Kenraali ja kuvernööri Christian Theodor Åkerblom aateloitiin vuonna 1865, ja hän muutti sukunimensä 1866 muotoon Oker-Blom. Samana vuonna suku esiteltiin ritarihuoneelle numerolla 239. Suvun tunnuslause kuuluu "Oma toimi Luojan apu"."

    • Nuivajulistaja

      Loviisan tapa on valita hommaan kuin hommaan sopivin mutta ei pätevintä. RKP-vetoisessa valinnassa hakijan sukunimen pitää olla oikeanlainen ja entiset rötöstelyt tai muut kielteiset valintaan vaikuttavat seikat sivuutetaan. Hyvävelijärjestelmästä on tässäkin suuri apu.

    • Lottie12

      Pieni googlaus Tiina Keskimäestä kertoo hyvin miksei ole pätevä eikä sopiva. Valittanee tästäkin kyllä kaikkiin mahdollisiin tuomioistuimiin ja haastaa päättäjät oikeuteen. Sitä saa mitä tilaa.

      • No-ni

        Tiina on kova valittamaan kaikesta, mutta jossain vaiheessa varmaan tulee se vastaan, ettei rahoittajia enää löydy hänen toimintaansa. Nytkin hän valittaa että rahat loppu kun tuli 500,- lisälasku. Tiina kirjoittaa näin: "Oon tosi loppu nyt, voisiko joku organisoida rahankeräyksen? Tarve on 1000 euroa, 500 euroa korkeimmalle oikeudelle Janitskinin vangitsemisoikeudenkäynnin salaamispäätöksestä ja 500 euroa korkeimmalle hallinto-oikeudelle tästä turvislakimiesten salaamisesta."


      • tiinakeskimäki
        No-ni kirjoitti:

        Tiina on kova valittamaan kaikesta, mutta jossain vaiheessa varmaan tulee se vastaan, ettei rahoittajia enää löydy hänen toimintaansa. Nytkin hän valittaa että rahat loppu kun tuli 500,- lisälasku. Tiina kirjoittaa näin: "Oon tosi loppu nyt, voisiko joku organisoida rahankeräyksen? Tarve on 1000 euroa, 500 euroa korkeimmalle oikeudelle Janitskinin vangitsemisoikeudenkäynnin salaamispäätöksestä ja 500 euroa korkeimmalle hallinto-oikeudelle tästä turvislakimiesten salaamisesta."

        Pyysin hallinto-oikeudelta saada tietää niiden lakimiesten nimet, jotka verorahoillamme laativat kielteisen päätöksen saaneille turvapaikanhakijoille valituksia. KHO hylkäsi tänään valitukseni ja joudun maksamaan 500 euron oikeudenkäyntimaksun.
        http://www.kho.fi/fi/index/paatoksia/muitapaatoksia/muupaatos/1499161521390.html

        Eikö ketään muuta kiinnosta miten verorahojamme käytetään? Omasta mielestäni parempi kohde olisi esim. vanhustenhoito.


      • Kappasvaintätäkin

        Melkoinen uutinen: MV-lehden tiedottaja on siis vaatinut listausta kaikista hallinto-oikeudessa vireillä olevista turvapaikkavalituksista ja valituksen tehneistä asiamiehistä sekä laki- ja asianajotoimistoista. Meinaako perustaa jonkin sortin rekisterin? No, ei perusta, kun KHO tänään tyrmännyt koko jutun. Ei kyllä yllätä.


      • mv-lehti-

        Miten verorahojen käyttö liittyy Janitskinin vangitsemisoikeudenkäynnin salaamispäätöksestä olevaan kanteluusi? Ja muista itse myös kunnioittaa lakia, eli jos olet itsellesi jotain rahankeräystä tekemässä, niin muista siihen hakea lupa, niin kuin laki sen tällä hetkellä edellyttää. Muutenkin tuntuu oudolta, että sinä maksat Iljan juttujen rahoja? Eikö Ilja pitäisi maksaa hänen juttunsa ja siinä samalla maksaa muutkin pikku KHO maksusi.


    • No-ni

      Tää on pakko olla joku vitsi. Eihän siis kukaan halua salaliittoteorioihin ja kaikkien kanssa riitaa haastavaa tällaiseen virkaan. Kaiken lisäksi Tiina ei pysty edes ottamaan asiallista palautetta vastaan vaan blokkaa heti kun on eri mieltä kuin hän. Miten tällainen pystyisi hoitamaan millään tasolla tällaista virkaa? Kaiken huipuksi hän on mukana Suomi Ensin rasistien kanssa ja on Ilja Janitskin tiedottaja. Kertoo paljon.

      • Lottie12

        Eiköhän tästäkin irtoa hyvät salaliittoteoriat kun karsittiin jatkosta. Merkillistä myös uhriutua kiusatuksi ja vainotuksi ja samaan aikaan itse jutuillaan toimia kuten koulukiusaaja pahimmasta päästä - vrt mv-lehden kirjoitustyyli ja poliisien ja tuomareiden listaus fb:ssä, rasistisista jutuista puhumattakaan.


    • tiinakeskimäki

      Viite: Asiakirjapyyntönne 2.7.2017 (Dnro 547/01.00.02/2017)

      Ohessa Kuntarekry – palvelussa ja Loviisan kaupungin verkkosivulla 8.6.2017 julkaistu kaupunginjohtajan hakuilmoitus sekä kaupunginvaltuuston päätös 7.6.2017 (§ 22), jolla on vahvistettu kaupunginjohtajan kelpoisuusehdot.

      Valintaprosessin ollessa kesken, hakijoiden ansiovertailua ei vielä ole eikä pyytämänne asiakirjaa siten voida toimittaa. Ansiovertailu laaditaan myöhemmin ja toimitetaan valtuuston valintapäätöksen jälkeen kaikille kaupunginjohtajan virkaa hakeneille.

      Ystävällisin terveisin

      Jan Rosenström, henkilöstöpäällikkö







      Jan Rosenström
      henkilöstöpäällikkö/personalchef
      Loviisan kaupunki/Henkilöstöyksikkö
      Lovisa stad/Personalenheten
      Mannerheiminkatu 4, 07901 Loviisa PL 77
      Mannerheimgatan 4, 07901 Lovisa PB 77
      Puh. / Tel. 0440 555 210

      • tiinakeskimäki

        "Haastatteluryhmä on valinnut haastateltavat hakemusasiakirjojen perusteella. Valintaehdotukseen liitettävä ansiovertailu, josta myös ilmenevät perusteet joilla haastateltavat hakijat valittiin, valmistuu myöhemmin.

        Ystävällisin terveisin,

        Jan Rosenström"

        Raatihuoneella kannattaisi tutustua Lakiin kunnallisesta viranhaltijasta
        http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2003/20030304#L3P12


    • Anterokangas

      Loviisa on niin läpeeensä korruptoitunut keskinäisen nuoleskelun kerho, että vain Tiina Keskimäen nimittäminen kaupungin johtoon voisi pelastaa kaupungin, jolta edelleen puuttuu lain edellyttämä evakuointisuunnitelma.
      https://www.youtube.com/watch?v=HmGOU6JWicU

    • Snadistisadisti

      Loviisa olisi varmastikin ansainnut tämän harhoissa elävän Janitsikin kätyrin johtoonsa. Mahtaako aika kuitenkaan riittää koska Facebookpäivityksiä ja muiden kirjoittamien kirjoitusten jakoja täytyy tykittää taukoamatta, lähes yötä päivää. Säälin hänen lapsiaan.

    • mv-lehti-

      Ei kait kukaan uskalla ottaa Tiina Keskimäkeä töihin. Tämän jälkeen hän alkaa tekemään kaikenlaisia valituksia milloin mistäkin ja irtisanominen maksaa sekä aikaa, että rahaa. Kaiken lisäksi tämä CV: http://mvlehti.net/2016/11/19/mv-lehti-nimitti-tiedotusvastaavan-tiina-keskimaki/ Takaa jo sen, että kukaan ei halua häntä. Kaiken huipuksi tuossa tiedotteessa rikottiin lakia, koska julkaistiin salaiseksi määrätty dokumentti. Kuka haluaa tälläisen tiedostuvastaavan, joka ei osaa edes tiedottaa vaan siitäkin tulee syyte?

      • Miina.Laitapari

        Älähän kommunisti nyt ihan pullaasi tukehdu...


    • Hajaantukaa

      Keskimäellä on valtava kannatus - hänen omansa. Lausuntoa pukkaa ja valitusta valituksen perään. Jo hän pääsisi johtamaan jotain, hän tekisi aamut päätöksiä, iltapäivän valittaisi hyväksymistään päätöksistä ja lopun aikaa pitäisi monologia suoli24:sää. Lopulta Keskimäki hajoaisi sisäisiin ristiriitoihin vähän niinkuin puolueensa.

    • Ryhdistäytykää

      Mikä sinua rassaa TK:ssä? Todennäköisesti se, että aikanaan hän oli erottamistaan koskevassa asiassaan oikeassa ja ei saanut oikeutta. Huonomuistisia poliitikkoja hävettää tai ainakin niitä joilla on vielä omatunnon rippeet jäljellä!

      • onkodemarixxxntunari

        Toden totta, Arjalta meni ensin rohkeus ja sitten muisti. Niin se ote hillopurkista säilyi.


      • kylläismotietää

        tosi on


    • Omatkoiratpurivat

      Pelon ilmapiirissä voi kirjoittamattomin ja
      siten mielivaltaisin valtaoikeuksin toimiva xxx-taho voi ulottaa kouransa jopa sisäpiiriin. Stor direktör joutui lähtemään kun ei enää pelannut xxx-tahon tonttimunkkibisnespeliä vaan "erehtyi" toimimaan kunnan edun mukaisesti. Sen verran xxx-taho pelästyi totuuden paljastumista , että suut pistettiin suppuun yli sadan tonnin sinetillä!

    • Nyckelpigatango

      Edellisen h-johtajan blogissa esiin tuoma pelon ilmapiiri takaa omertan. Jos ei tanssi xxx-tahon pillin mukaan, niin siitä seuraa fudut. Xxx-tahon antamien nuottien ei tartte olla ihan legaaleja ja stadin omien paragrafien mukaisia, mutta niiden mukaan tanssia esittävälle taataan virkavastuuvapaus. Tietysti tanssijan pitää unohtaa myös stadin etu.

    • Skattebetalarebetalar

      Seuraava tanssikappale on skoltango!

    • tiinakeskimäki

      Tämä hessu on nykyään Kauniaisten kaupunginjohtaja...

      Loviisan kaupungin virallisilla kotisivuilla julkaistu hallintojohtajan blogikirjoitus:

      "05.05.2011
      Christoffer Masar: Mietteitä viiden kuukauden jälkeen

      Mietteitä viiden kuukauden jälkeen

      Tätä kirjoittaessani takana on reilut viitisen kuukautta Loviisan kaupungin hallintojohtajana. Uutena henkilönä voin vielä osittain ulkopuolisen silmin tarkastella kaupunkiorganisaatiota ja sen vahvuuksia ja heikkouksia, sekä niin sanotusti nostaa kissan pöydälle silmiinpistävissä epäkohdissa. Mielessäni on monta eri asiaa, jotka ansaitsisivat oman kirjoituksen, mutta keskityn tässä mielestäni olennaisimpaan teemaan, joka on Loviisan poliittinen kulttuuri ja siihen liittyvät puutteet.

      Kunnallinen hallinto perustuu niin kutsuttuun dualistiseen johtamisjärjestelmään. Tämä tarkoittaa, että organisaatiota johtavat sekä vaaleilla valitut luottamushenkilöt että virkasuhteissa toimivat viranhaltijat. Vastuurajat menevät pääpiirteissään niin, että virkamiehet valmistelevat asiat poliittisille elimille ja päättävät operatiivisista asioista, kun taas poliittiset toimielimet päättävät laajemmista ei-operatiivista asioista ja päättävät kaupungin strategisen suunnan. Tai näin ainakin teoriassa.

      Luottamushenkilöiden tärkeimpänä tehtävänä voidaan pitää asioiden tärkeysjärjestykseen laittamista. Taloudelliset resurssit ovat aina rajalliset ja luottamushenkilöiden tehtävä on tehdä priorisoinnit siitä mihin nämä rajalliset resurssit kohdennetaan. Operatiivinen päätöksenteko näiden priorisointien perusteella taas kuuluu virkamiehille. Todellisuus on se, että maantieteelliseltä alueeltaan näin suuri kunta näin pienellä ja vanhenevalla väestöpohjalla joutuu tekemään paljon kipeitä ratkaisuja, eli priorisointeja. Kaikkea ei voi saada kaikkialle ja kaikille, vaan painopisteitä on oltava.

      Se, minkä olen havainnut erityisesti valtuuston työskentelyssä, on osittainen päätöksenteon ja priorisoinnin pelko. Tämä ilmenee siitä miten valtuusto käyttää suurimman osan kokousajastaan kaupunkikokonaisuuden kannalta epäolennaisiin ns. lillukanvarsiin. Poliittiselta kentältä on muutamaan otteeseen esitetty sellaisia mielipiteitä, että valtuuston on kannettava vastuunsa. Olen asiasta samaa mieltä, mutta valtuuston osalta vastuunkanto tarkoittaa priorisointien tekoa, strategian ja suurten linjojen päättämistä, eikä sitä, että valtuusto käyttää aikaansa puhtaasti operatiivisiin tai lautakuntatasolle kuuluvien kysymysten ratkaisemiseen. Virkamiehet eivät voi näitä priorisointeja tehdä, koska ne kuuluvat luottamushenkilöille. Mikäli luottamushenkilötkään eivät uskalla tehdä näitä vaikeita päätöksiä, olemme tuuliajolla.

      Vielä yllä mainittuakin vakavampi ongelma liittyy siihen, miten luottamushenkilöt suhtautuvat virkamiehiin. Olen kaupungin eri keskuksista saanut useaan otteeseen viestejä ja soittoja siitä, kuinka uupuneita monet virkamiehet ovat jatkuvaan kritiikkiryöppyyn, pitkiin ja raastaviin lautakuntien sekä muiden poliittisten toimielinten kokouksiin ja siihen, että puutteita valmistelussa oikein etsimällä etsitään. Kokouksiin menemistä on jopa kuvattu sanoilla ’niin kuin teloituskomppanian eteen astuisi’. Tällainen, sanoisinko jopa pelon ilmapiiri, ei voi olla kenenkään eduksi. Luottamushenkilöiden voidaan katsoa olevan virkamiesten esimiehiä ja mikäli vastaavanlaista kohtelua esiintyisi toisenlaisessa organisaatiossa, kuten esimerkiksi yrityksessä, niin kyse olisi jo monessa tilanteessa työpaikkakiusaamisesta. Kunta ei saa olla mikään muusta yhteiskunnasta erillään oleva linnake, jossa alaisia luottamushenkilöiden toimesta voidaan kohdella kuinka tahansa.

      Valmistelu nykyisessä ylinormitetussa kuntatodellisuudessa on haastava tehtävä ja aikataulupaineet ovat kovat. Valmisteluun liittyviä epäkohtia toki esiintyy ja virkamiehistö ottaa mielellään vastaan rakentavaa kritiikkiä. Mutta kritiikin tulisi juuri olla rakentavaa ja pyrkiä kuntalaisia ajatellen parempaan lopputulokseen, eikä, niin kuin valitettavan usein on, virheiden hakua ja kritiikkiä vain kritiikin itsensä takia.

      Entinen Itä-Uudenmaan maakunta kärsi siitä, etteivät maakunnan kaupungit ja kunnat kyenneet yhteistyöhön, joka hidasti koko maakunnan kehitystä. Ei tehdä samaa virhettä kaupungin sisällä. Pienessä kaupungissa on kyettävä yhteistyöhön ja on pystyttävä priorisoimaan. Loviisalla on monia valttikortteja, ja kunhan työskentelemme ja uskallamme tehdä myös vaikeita päätöksiä, niin pystymme saavuttamaan niin paljon enemmän.

      Hyvää kesää toivottaen,

      Christoffer Masar "

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe