Virtsatientulehduksen syitä

Yhteenveto

Mahdollisia syitä:

1. Astianpesukoneessa muhivat virtsatientulehdusta aiheuttavat bakteerit ja siirtyvät ihmisten elimistöön astioiden mukana. Pese astiat käsin!

2. D-vitamiinin puutos. Syö apteekista ostettuja D-vitamiini- ja kalaöljykapseleita läpi vuoden!

3. Mitä aloit syömään (virtsatientulehduksien alkamisen aikaan), mitä et ennen syönyt? Kartoita tämä/nämä ja jätä ne pois ruokavaliostasi, vaikka niiden terveellisyydestä kuinka kohkattaisiin.

4. Väärä partneri?

2

214

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kulkutauditpersiissä

   hah hah,, - suurta taikauskoa noi esittämäsi.!
   Kun virtsatien tulehduksen syinä ovat hipelöinti, itsetyydytys, naiminen, likaiset kädet ja munat,, kun runkataan, niin kaikki mahdolliset ns. aurinkolomataudit leviää......
   sankkeria, hiivaa, lammas tauteja, apinatauteja, jne, jne... pyhiä tauteja kaukomailta.

   vanhemmat naiset, pilu ei vaan enää kestä runklaamista.....

  • verensokerit

   Puhtaammaksi astiat saa koneella kuin käsin. Käsin et kestä pestä riittävän kuumalla. Likaisista astioista saa korkeintaan mahataudin. Sekin on kovin epätodennäköistä. Astiat kuivuvat, pöpöt samoin. Vain ärhäkimmät mahatautibakteerit pysyvät hengissä viikon kuivissa astioissa.

   Bakteerit eivät kulkeudu suun kautta suoraan virtsateihin. Sen sijaan ulosteen bakteerit kulkeutuvat virtsateihin huonolla ja vääränlaisella hygienialla. Itse pesen alapesun joka kerta ulostettuani. Paperilla jyystäen vain rikkoo paikkansa ja levittää bakteereita paikasta toiseen.

   Yleensäkin tulehduksiin on yhteydessä diabetes, joka on todella yleinen nuorillakin nykyään. Sitä kautta et ole hakoteillä ravinnon suhteen. Kaikki sokerit pois ruokavaliosta. Valkoiset jauhot minimiin. Muuten voit syödä kunnolla. Eli korkeat verensokerit ylläpitävät ja aiheuttavat tulehduksia. Nykyisten viitearvojen yläraja on aivan liian korkealla (paastosokeri 6). Verisuonet vaurioituvat jo paastosokerilla 5,5. Eli tavoitteena pitäisi olla verensokeri taso 4 - 5. Se on nykyaikana todellinen haaste. Itse sain omat arvoni 6 -> 5,1. Eli sokeria ei oikeasti saa syödä lainkaan. Hoikkakin saa sillä rasvamaksan ja diabeteksen ja sitä kautta muita terveysongelmia (mitkä naisella näkyvät esim. virtsa- ja hiivatulehduksina).

   Pyydä glykosoitunut hemoglobiini paastoverensokerin lisäksi. Kaikilla diabetes ei näy paastosokeriarvosta. Aterianjälkeiset arvot voivat silti olla taivaallisen korkeat (ja tappavan tuhoisat).

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2016
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   72
   818
  3. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   44
   779
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   73
   686
  5. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   56
   658
  6. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   39
   600
  7. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   88
   558
  8. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   23
   546
  9. Onneks mies teit

   valinnasta helppoo. Its joor lost not main.
   Ikävä
   67
   529
  Aihe