Jotkut palvovat tätä harhaa

Hengellisestisokea

William M. Branham oli väärä profeetta



Lopunaikana nousee paljon vääriä profeettoja ja eksyttäjiä. Toiset heistä on helppo tunnistaa, mutta toisia on vaikeampi tunnistaa. William Marrion Branham oli väärä profeetta, jota oli vaikea tunnistaa vääräksi profeetaksi, jos ei tunne Jumalan sanan opetusta. Jos Jumalan armosta tunnet Jumalaa ja Hänen sanaansa Pyhässä Hengessä, niin silloin voit tunnistaa "taitavankin" eksytyksen. Jumalan tuntemisen päämäärä on oppia tuntemaan Isä Jumala, Herran Jeesuksen kautta sekä Hänen sanansa Pyhässä Hengessä.

Tämän kirjoituksen tarkoitus on tuoda esille kuinka kavalasti eksytys toimii, se näyttäytyy ikään kuin oikean näköisenä, mutta on silti väärää ja eksytys.

Eksytyksen metsästäminen tai eksytyksen tunteminen ei ole Herran Jeesuksen opetuslapsen päämäärä, vaan Jumalan (Isän ja Pojan) tunteminen Pyhässä Hengessä, Hänen sanansa tunteminen, Hänen rakkautensa tunteminen, Hänen armonsa tunteminen, Hänen totuutensa tunteminen, Hänen pyhyytensä tunteminen, se on kaikkein tärkeintä.

Eksytyksen paljastaminen on myös tärkeää, mutta ei kaikkein tärkeintä. Koska lopunaikana nousee koko ajan lisää eksytyksiä ja eksyttäjiä, niin siksi on tärkeätä paljastaa eksytys, eksyttäjät, eksytyksen luonne ja sen kavala opetus. Kehotan sinua juurtumaan Herraan Jeesukseen ja Raamatun sanaan, jonka keskipiste on pelastus ja elämä Pyhässä Hengessä Herrassa Jeesuksessa ja Isän Jumalan tunteminen. Tämä kirjoitus Branhamista on hyvä lukea, että ymmärtää kuinka kavalia eksytykset voivat olla, mutta kaikkein tärkeintä on, että luet Raamattua ja annat Jumalan Pyhän Hengen kautta valaista sinulle Hänen rakkautensa, armonsa ja totuuden Herrassa Jeesuksessa.

Eksytyksen tarkoitus on vääristää Jumalan sanan opetus ja antaa sille valheellinen merkitys, jota opetetaan "totuutena". Branhamin opetus paljastaa meille kuinka lähelle oikeata Branhamin opetus yritti osua, vaikka kyseessä oli eksytys ja väärä opetus. Branhamin opetuksessa oli toki oikeaa myös joukossa, mutta hänen monet väärät opetuksensa vääristivät niin pahoin Jumalan sanan opetuksen, että hän oli väärä profeetta, ei Jumalan lähettämä profeetta. Seuraavaksi aion tuoda esille muutamia Branhamin pahimpia harhaoppeja.

42

709

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OlenRobottiRuttunen

      niin, jotkut tosiaan palvelevat jotain vitun jumalaa, ei ole mitään ihme ukkoa olemassa, koittakaa saada se pieniin aivoihinne perille

    • kerroppasse

      Miten se elämä sitten toimii, miten ihminen vaikka on olevinaan niin viisas ei osaa kehittää elämää tai ihmistä ?

      • SieluTekeeEläväksi

        Juu, eivät tiedemehet, jotka pitävät tiedettä kaikkiluovana, niin eivätpä kykene luomaan vaikkapa niinkin pientä elollista olentoa, kuin polttiaista, joka on niin pieni, ettei paljaalla silmällä erota, mutta elollinen olento polttiainen on, siivet, jalat on silläkin.
        Eivät kykene tiedemiehet luomaan polttiaisen kokoista konetta, joka liikkuu, kuin polttiainen.
        Jos isomman pystyvät luomaan, mutta eivät sielua osaa luoda, joka saa kuolleen eläväksi.


      • MälliMähönen
        SieluTekeeEläväksi kirjoitti:

        Juu, eivät tiedemehet, jotka pitävät tiedettä kaikkiluovana, niin eivätpä kykene luomaan vaikkapa niinkin pientä elollista olentoa, kuin polttiaista, joka on niin pieni, ettei paljaalla silmällä erota, mutta elollinen olento polttiainen on, siivet, jalat on silläkin.
        Eivät kykene tiedemiehet luomaan polttiaisen kokoista konetta, joka liikkuu, kuin polttiainen.
        Jos isomman pystyvät luomaan, mutta eivät sielua osaa luoda, joka saa kuolleen eläväksi.

        Minä itse olen uskossa mutta en ole niin pölvästi, että penäisin todisteita Jumalan olemassaolon puolesta tai sitä vastaan.

        Mitä tarkoittaa kaikkiluova? Itse keksitty termi paremman puutteessa. Kaikkivoiva voisi olla parempikin. Mutta miksi tiedemiehen pitäisi luoda yhtään mitään paitsi pätevää tutkimusta? Ymmärtääkseni tiedemies ei väitä olevansa absoluuttisen oikeassa vaan niin lähellä totuutta kuin ihmisjärjen avulla voidaan tällä hetkellä päästä olemassa olevan tiedon valossa.

        Olemassaolon synty ns. tyhjästä tulee pysymään ihmiselle mysteerinä. Erilaisia selityksiä on tarjolla. Jollekulle ihmisjärki on suurin auktoriteetti ja tällaisille ihmisille puhe jumalasta on hölynpölyä, koska he eivät voi havainnoida sellaista. Jos ajatellaan Luoja, jonka kämmenellä Luotu yrittää järkeillä Luojaansa, päästään lähelle tilannetta, jollaisena itse näen ihmisen suhteen oletettuun, todelliseen tai kuviteltuun Luojaansa tai ruojaansa. Häntä ei voi havaita, koska Hän on ihmisjärjelle käsittämätön ja hyvin oletettavasti riippumaton luonnonlaeista, kun kerran ne lait ovat hänen käsialaansa. Tieteellisen maailmankuvan omaavalle ihmiselle juuri esittämäni päättely tai hänen näkökulmastaan "ajattelu" herättää suurta huvittuneisuutta.

        Jumalasta saatava kokemusperäinen (ns.) tieto voi olla auktoriteetti vain asian kokeneelle. Tiedeihminen - meinasin sanoa tiedeuskovainen - voi aina leimata hänet mieleltään sairaaksi. Näkökantoja on vaikea yhdistää mutta on eri tavalla ajattelevien ihmisten oma valinta, voivatko he elää rauhassa rinnakkain. Provosoimalla saadaan aikaan vitutusta ja sotia; niitä osaavat sytyttää niin uskovaiset kuin ateistit yhtä lailla.

        Eli ihmettelen, miten ihmiset jaksavat jankuttaa samoja argumentteja vuodesta toiseen. Toinen uskoo, koska uskoo. Ei siihen todisteita tarvita eikä saada. Uskoon eivät kuulu todisteet.

        Tieteelliseen maailmankuvaan taas ei kuulu usko. Tosin uskoviakin tiedemiehä löytyy.


      • geniusdata
        SieluTekeeEläväksi kirjoitti:

        Juu, eivät tiedemehet, jotka pitävät tiedettä kaikkiluovana, niin eivätpä kykene luomaan vaikkapa niinkin pientä elollista olentoa, kuin polttiaista, joka on niin pieni, ettei paljaalla silmällä erota, mutta elollinen olento polttiainen on, siivet, jalat on silläkin.
        Eivät kykene tiedemiehet luomaan polttiaisen kokoista konetta, joka liikkuu, kuin polttiainen.
        Jos isomman pystyvät luomaan, mutta eivät sielua osaa luoda, joka saa kuolleen eläväksi.

        Ennen uskovaiset perusteli Jumalanolemassaoloa sillä että ihmisen ja apinanvälillä oli puuttuva lenkki evoluutiossa. Nyt kun sitä ei ole yritetään keksiä muuta selitystä , miten sitten toi geenimanipulaatio ja gloonaminen on mahdollista jos kerran jumala on kaikki luonut.
        Kyllä se vaan taitaa olla niin että elämää muodostuu kaikkialla ja kaikilla planeetoilla joissa on edes jonkinmoiset elämälle tarvittavat edellytykset.
        Mutta uskokaa vaan Jumaliinne jos se oloanne helpottaa ja poistaa pelkoa. Kuolevaisen on hyvä uskoa Jumalaan vaikkeisitä olekkaan on hyvä turvata uskoonsa ja hokea mantraa kun on kipuja tai suruja silloin tällainen itsesukkestio auttaa. Mutta ei ole hyvä jos uskontoa sekoitetaan politiikkaan tai sillä alistetaan ja tuomitaan kansaa kuten on tapana.


    • Aloittajan olisi hyvä käydä tarkistuttamassa lääkityksensä pikapuoliin ennenkuin remmi heittää vielä pahemmin yli.
      Meidän kaikkien on hyvä muistaa sellainen tosiasia että kukaan ei koskaan ole missään tuonut esiin yhtään todistetta ainoastakaan riihitontusta tai jumaluudesta. Ovat siis mitä todennäköisimmin mielikuvitusolentoja.

    • vapautavaimo

      Taistondaaalit tätä palvoo

    • HuutoaRiittää

      Maantieteellisesti mitä kauempaa puhuja tulee ja mitä kovempaa hän huutaa saarnatessaan - niin sitä parempana ja hengellisempänä häntä pidetään...

      Koetaan, että tämänkaltainen puhuja tuo "siunauksia", "voitelua" ja "aivan erityistä hengellistä viisautta"...

      Tämä on tullut huomattua...

    • voinäitähuijareita

      Onhan se kyllä nähty että tällaiset ns karismaattiset johtajat eivät johda muuta kun harhaan, tulee mielisairautta, homoutta, masennusta, psykopaattista käyttäytymistä yms ...

    • helloweenit

      Lestadiolaispuhujat ovat näitä jumalattomia fariseuksia.

    • harhaopitkaivoon

      Ihminen joka syyttää muita on yleensä itse saanut voimakkaita vaikutteita jostakin harha-opista ja luulevat näin ollen että pitää käydä joka puolella oikaisemassa muiden opit, lopputuloksena nämä itsenimitetyt gurut jäävät yksin nuolemaan haavojaan ja paholainen taputtaa käsiään, näin Kokkolassa ja muualla, sanomaa ilman rakkautta on täysin ilman voimaa.

      • harhalessuoppi

        Juurikin näin


    • tyhmäonsejokaeitajua

      Miksi pitää palvoa jotakin Branhamia yms... ulkomaalaisia harhaopettajia, onhan niitä täälläkin maassa ihan omasta takaa .... ??????????

    • mustikat

      tutkituani asiaa monet vuodet tulin siihen tulokseen että branham oli oikea profeetta.

    • onvainyksipelastaja

      Sepäs olikin päivän vitsi, onneksi kukaan terve ihminen ei lähde oikeasti palvomaan tätä demonista harhaa, Branham ei edes tuntenut kirjoituksia kokonaisuudessaan vaan höysi siihen aika paljon omia näkemyksiä.

      • mustikatt

        ei tarvitse olla kirjanoppinut ollakseen jumalan profeetta esim ,kirjanoppineet olivat syypäitä jeesuksen tappamiseen,sanoi jeesuskin antakaa kuolleiten haudata kuolleet tule sinä ja seuraa minua.monesti ja yleensäkin kirjan opeilla ei pitkälle pötkitä.maailman sodat ym katastrofit ovat johtuneet kirjanopineiden virheistä,esim jeesuksen tappaminen ,siitä seurasi juutalaisille ja muille suurta kärsimystä.kenties olisi parempi kun suuri osa tiedettä tuhotaisiin koska tiede ja kirjanopineisuus johtaa maailman tuhoon.jeesus ei ollut kirjan oppinut,profeetat ovat ihmisiä vaikka heissä on jumalan henkeä ,pyhää henkeä.eli virheitä tekeviä ihmisiä.voitas ajatella että teologian tohtori sopisi profeetaksi ,osaisi kirjoitukset,mutta ei se vaan niin käy.he ovat kuolleita ja pysyvät kuolleina.no osa varmaan heistä pelastuu,jotkut ovat sydämmestään uskossa kiinni ja jumala armahtaa heitä.


      • demonibranham
        mustikatt kirjoitti:

        ei tarvitse olla kirjanoppinut ollakseen jumalan profeetta esim ,kirjanoppineet olivat syypäitä jeesuksen tappamiseen,sanoi jeesuskin antakaa kuolleiten haudata kuolleet tule sinä ja seuraa minua.monesti ja yleensäkin kirjan opeilla ei pitkälle pötkitä.maailman sodat ym katastrofit ovat johtuneet kirjanopineiden virheistä,esim jeesuksen tappaminen ,siitä seurasi juutalaisille ja muille suurta kärsimystä.kenties olisi parempi kun suuri osa tiedettä tuhotaisiin koska tiede ja kirjanopineisuus johtaa maailman tuhoon.jeesus ei ollut kirjan oppinut,profeetat ovat ihmisiä vaikka heissä on jumalan henkeä ,pyhää henkeä.eli virheitä tekeviä ihmisiä.voitas ajatella että teologian tohtori sopisi profeetaksi ,osaisi kirjoitukset,mutta ei se vaan niin käy.he ovat kuolleita ja pysyvät kuolleina.no osa varmaan heistä pelastuu,jotkut ovat sydämmestään uskossa kiinni ja jumala armahtaa heitä.

        Olipas taas vaihteeksi erittäin harhaanjohtava kommentti, taitaa olla että asiat
        katsotaan pelkästään muiden oppi-isien kautta kun ei osaa itse muodostaa kuvaa
        todellisuudesta. Paljon asiavirheitä, missään ei lue että kirjanoppineet olisivat tappaneet,
        väitetään että kirjan opeilla ( raamattu ) ei pitkälle pötkitä, raamattuhan on meidän
        parhaimpia työvälineitä, profeetassa on Jumalan Henkeä mutta ei kaikissa, esim.
        Branhamissa oli demooniset henget, lopuksi on turhaa spekuloida ja tuomita mihin kukin
        menee, se on ainoastaan Jumalan käsissä. Kannattaa pysyä asiassa eikä omilla opeilla
        harhailla miten sattuu ... ???


      • mustikat

        kirjan opeilla tarkoitin yleensä tiedettä ja myöskin kirjanopineita pappeja,tiede vie ihmiskuntaa kohti tuhoa,esim suuret pommit ym,teologian kirjanoppineet ovat kuolleita jeesuksen aikana ja myöskin nykyään,jeesus sanoi että antakaa kuolleiten haudata kuolleet,kyllä ne on papit jotka ovat haudanneet kuolleita,juutalaiset papit olivat osasyynä jeesuksen tappamiseen,siitä seurasi suurin ihmiskunnan pyhänhengen pilkka ,luulempa että ennen jeesuksen tappamista olevat sodat juontuivat tästä tapahtumasta,ensimmäinen maailmansota oli seurausta jeesuksen tappamisestra ,toisen maailmansodan syyt tulevat jeesuksen tappamisesta ja tuleva kolmas maailmansota johtuu jostain suuresta pyhänhengen pilkasta.näistä perus asioista luulen sotien lähtevän.syy ja seuraus..sanoit tietäväsi että branhamissa olisi demoonisia henkiä,luulenpa että se on suurta harhaa jota kirjoitat,on helppo kirjoitella vastaan henkilöistä jotka ovat nouseet tyläisperheestä suureksi saarnamieheksi ja profeetaksi,jos joku teologian tohtori olisi jumalan profeetta häntä ei saisi kiinni kirjoituksien esilletuonneista,mutta eipä jumala käytä noita tohtoreita,jeesus oli puusepän poika ja luulempa että jokainen joka on ohi jeesuksen jollai on vaikea päästä ikuiseen elämään,toki heilläkin on mahdollista pelastua.jeesus ei tykänny kun hänelle sanotiin että demonisten henkien mukaan parantaa,taisi olla pyhänhengen pilkaa silloin, samoin sinä joka luulet tietäväsi että branhamissa on demoonisiä hengiä taidat olla samassa hengessä kuin jeesuksen pilkaajat.


      • demonibranham
        mustikat kirjoitti:

        kirjan opeilla tarkoitin yleensä tiedettä ja myöskin kirjanopineita pappeja,tiede vie ihmiskuntaa kohti tuhoa,esim suuret pommit ym,teologian kirjanoppineet ovat kuolleita jeesuksen aikana ja myöskin nykyään,jeesus sanoi että antakaa kuolleiten haudata kuolleet,kyllä ne on papit jotka ovat haudanneet kuolleita,juutalaiset papit olivat osasyynä jeesuksen tappamiseen,siitä seurasi suurin ihmiskunnan pyhänhengen pilkka ,luulempa että ennen jeesuksen tappamista olevat sodat juontuivat tästä tapahtumasta,ensimmäinen maailmansota oli seurausta jeesuksen tappamisestra ,toisen maailmansodan syyt tulevat jeesuksen tappamisesta ja tuleva kolmas maailmansota johtuu jostain suuresta pyhänhengen pilkasta.näistä perus asioista luulen sotien lähtevän.syy ja seuraus..sanoit tietäväsi että branhamissa olisi demoonisia henkiä,luulenpa että se on suurta harhaa jota kirjoitat,on helppo kirjoitella vastaan henkilöistä jotka ovat nouseet tyläisperheestä suureksi saarnamieheksi ja profeetaksi,jos joku teologian tohtori olisi jumalan profeetta häntä ei saisi kiinni kirjoituksien esilletuonneista,mutta eipä jumala käytä noita tohtoreita,jeesus oli puusepän poika ja luulempa että jokainen joka on ohi jeesuksen jollai on vaikea päästä ikuiseen elämään,toki heilläkin on mahdollista pelastua.jeesus ei tykänny kun hänelle sanotiin että demonisten henkien mukaan parantaa,taisi olla pyhänhengen pilkaa silloin, samoin sinä joka luulet tietäväsi että branhamissa on demoonisiä hengiä taidat olla samassa hengessä kuin jeesuksen pilkaajat.

        Eipä tullut mitään muuta kun samaa aivopestyä branhamilaisuutta, jospa nykyiset sodat yms johtuvatkin branhamin demoonisesta elämästä eikä mistään pilkasta, jos branhamista olisi
        jäänyt jotakin hedelmää niin se olisi näkynyt tänäkin päivänä vielä mutta hedelmän tilalle tuli mielisairautta ja pilaantunutta hedelmää, branhamin vanhemmat olivat okkultisteja ja hänellä oli kammottava demooni vierellään koko ajan jota hän kuvaili pelottavaksi, tällä demoonilla oli tietäjän henki ja sen takia branham pystyi harhauttamaan niin monia mutta ei niitä jotka ovat täynnä Pyhää Henkeä.


      • mustikatt

        heh he,luulempa että nykyään voidaan tehdä pyhänhengen pilkkaa median,radion tv ym kautta asia eskaloituu ja rikos suurenee ja syntyy lopulta pyhänhengen pilkaa,helpoa on kirjoitella että branhamin parannusihmeet syntyivät demoonien kautta,esim demoonit ja riivaajat pelkäävät raitiisti elävää, kovassa uskossa olevaa, tervettä, hyvässä kunnossa olevaa ihmistä branham kuului tähän luokkaan.onneksi branhamia ei tapettu ,luulen niin.yleensä proveetat tapetaan ,kivitetään ym haukutaan demoonnisiksi ym.kun yleensä kirjanopineet eivät usko työläisestä nousevan jumalan asioita tietävää henkilöä.no jotain sivistyksestä on hyötyä kun ei branhamia tapettu,


      • demonibranham
        mustikatt kirjoitti:

        heh he,luulempa että nykyään voidaan tehdä pyhänhengen pilkkaa median,radion tv ym kautta asia eskaloituu ja rikos suurenee ja syntyy lopulta pyhänhengen pilkaa,helpoa on kirjoitella että branhamin parannusihmeet syntyivät demoonien kautta,esim demoonit ja riivaajat pelkäävät raitiisti elävää, kovassa uskossa olevaa, tervettä, hyvässä kunnossa olevaa ihmistä branham kuului tähän luokkaan.onneksi branhamia ei tapettu ,luulen niin.yleensä proveetat tapetaan ,kivitetään ym haukutaan demoonnisiksi ym.kun yleensä kirjanopineet eivät usko työläisestä nousevan jumalan asioita tietävää henkilöä.no jotain sivistyksestä on hyötyä kun ei branhamia tapettu,

        Branhamin enkeli

        Branhamin elämässä vaikutti enkeli, joka ilmestyi hänelle kun hän oli seitsemän vuoden iässä. Silloin enkeli ilmestyi hänelle puskasta pyörretuulena pyörien sanoen; älä koskaan juo, polta tupakkaa tai saastuta itseäsi, sillä sinulla on tehtävä.

        Branhamin vanhempien sanotaan olleen okkultisteja. Branham varttui okkultiikan keskellä ja siksi demonihenget jo hyvin varhaisessa vaiheessa Branhamin elämässä ilmestyivät eksyttämään häntä.

        Branhamin palvelutehtävän aikana henkiolento oli hänen päällänsä, oikealla puolella. Branham kertoi ihmisille, että kyseessä oli Jumalan enkeli. Jos Branhamin enkeli olisi ollut Jumalan enkeli, niin hän olisi opettanut Branhamille totuuden Jumalan Kaikkivaltiudesta, että Jumala on ollut aina Jumala; hän olisi kertonut ettei Kainin isä ollut käärme, vaan Adam; hän olisi kertonut ettei Jumala ole äiti Jumala, hän olisi kertonut ettei Branham voi avata seitsemää sinettiä; hän olisi kertonut että kadotus on iankaikkinen jne. Koska Branham uskoi todella monessa kohdassa harhaoppeja, niin se todistaa että Branhamin enkeli oli eksyttäväinen demoni, ei Jumalan enkeli.


    • poista

      Missä ylläpito tuo asiaton aloitus pitää poistaa heti.

    • eibranhampelastaketään

      Miksi faktaa pitäisi poistaa ?? totuus tekee vapaaksi

    • Tsenppiä

      Vittu te olette sekaisin :D titityy

    • joentaistelusuu

      Kuka edes viitsii palvoa tällaista demoonista roskaa, todistettavasti Branhamilaisuus
      on mielisairauuteen rinnastettavissa, sen huomaa kun todistavat silmälaput päässää,
      epäilevät omia tekoja kuten esim. kaste ja pelastus, äärimmäistapauksessa on jopa
      sellaisia jotka ovat kastaneet itseään niin monta kertaa että ovat itsekin menneet laskuissa
      sekaisin, jos törmää Branhamilaiseen henkilöön niin kannattaa soittaa ambulanssia tai
      juosta karkuun.

    • demonibranham

      Jumalan seurakunta - yksi ruumis

      Branhamin opetuksesta tulee selkeästi esille kuinka hän opetti, että Rooman katolinen kirkko aloitti väärän organisoidun seurakunta (kirkko) mallin ja kuinka erilaiset kirkot, kirkkokunnat, ja herätysliikkeet eivät ole Jumalan tahto, sillä Jumalan tahto on yksi seurakunta, yksi Jumalan seurakunta, ei monta erilaista seurakuntaa.

      Raamatun ehdoton totuus on ettei Jumalalla ole monia erilaisia seurakuntia, erilaisten nimikylttien takana erilaisine opin painotuksineen. Raamatun sanan valossa Rooman katolinen kirkko on seurakunnan valhejäljitelmä, ei Jumalan seurakunta.

      Tässä kohdassa monet innostuvat Branhamin opetuksesta, koska se osui tässä kohden oikeaan. Branhamin puheista ja opetuksista käy myös se ilmi, että hän piti itseään ja sitä uskoa mitä hän edusti ainoana Raamatullisena uskona ja seurakuntana.

      Tässä kohdin Branham kuitenkin erehtyi, sillä hänen okkultistinen opetuksensa oli eksytystä, eikä hänen okkulttinen uskonsa edustanut aitoa Raamatun seurakuntamallia, vaan kavalaa eksytystä. Jumalan tahto on totisesti ennallistaa seurakuntansa yhdeksi uskomaan siten kuinka Raamattu opettaa. Branhamin kutsu ykseyteen perustui saatanan petokselle, jossa henkivallat eksyttivät Branhamia. Branhamin ykseyden malli ei siis perustunut totuuteen, vaan valheeseen.

      Monet sanovat että uskova voi erehtyä ja niin Branhaminkin erehtyi, mutta oli aito uskova. Siinä laajudessa, jossa Branham erehtyi opillisesti ja kuinka demoninen henkiopas johdatti häntä, ei ole kyse vain opillisesta erehdyksestä, vaan siitä että hän oli väärä profeetta, joka julisti valheenhenkien sanomaa.

      Branhamin opetuksen selkeät okkultistiset ja demoniset opetukset Jumalan sanasta, joita tässäkin kirjoituksessa on tuotu esille todistavat häneen ollen väärä profeetta, ei Jumalan lähettämä.

      On todella kavalaa, että Branham kykeni ihan oikein tuomaan esille, ettei Jumalan tahto ole hajaannuksessa oleva seurakunta erilaisine nimikyltteineen ja oppeineen. On todella kavalaa, että Branham osui oikeaan joissakin kohdissa, sillä näin hän kykeni eksyttämään jopa valitutkin. Branham nähtynä hänen koko opetuksensa kautta tekee hänestä kuitenkin väärän profeetan, jonka tarkoitus oli eksyttää ihmiset palvelemaan sitä samaa demonia, joka toimi Branhamin henkioppaana. Jos olet pitänyt Branhamia Jumalan palvelijana, niin tee siitä parannus, koska hän oli väärä profeetta ja eksyttäjä.

      • reijoärkö

        Kuka pitää Branhamia muuna kuin vääränä profeettana ja eksyttäjänä?


    • harhatkokkolassa

      RR:llä on muita harhaoppeja, Branhamia palvovat vain erittäin epätoivoiset ja mielisairaat !

      • Nimiä_jos_on

        Siis ketkä?


    • branhamintauti

      Eipäs enää näy, on kuulemma saanut potkut Kokkolan kaikista piireistä kun ei osaa käyttäytyä,
      ihmiset ovat hyvästä halusta halunneet auttaa mutta tässä tapauksessa osasto 15 olisi
      paras vaihtoehto, valitettavasti näin ..... ja surullista ....

    • taistellaanjoessa

      Kyllä pitää olla aika hullu jos saa potkut joka paikasta, eikö se jätkä itse ymmärrä parastaan vai onko nuppi niin sekaisin ?

    • voilapsijavaimoraukat

      Palvoo itseään kotona ja nöyryttää lähimmäisiään omalla opillaan !

    • puolukatt

      william branham oli oikea profeetta,tutkituani asiaa monet vuodet sain selville asian.

      • siitätuleehulluksi

        Ei sitä tarvitse kovinkaan kauan tutkia kun huomaa että se on täysi harha ja
        vie ihmisen väärälle polulle joka asiassa.


    • Jeesuspelastaaeibranham

      Eipäs ole kovinkaan monta hedelmää branhamin jäljiltä ja nekin aika mädäntyneitä, hyvinkin
      vaarallinen ja epäkristillinen oppi, hänen oppinsa sisältää lukuisia virheitä ja demoonin avulla
      hän teki asioita, itse branham kuvasi tätä vieressä kulkevaa demonia kammottavan näköiseksi,
      branhamin vanhemmat olivat okkultisteja ja koko perhe- ja ilmapiiri oli täynnä pahoja henkiä.
      Nykymaailmassa branhamia palvovia ihmisiä ovat yleensä omasta mielestä sellaisia jotka
      kuulevat jumalan sanottavan asioita mutta todellisuudessa on kyse harhasta ja ulosanti on
      pelkkää vihaa ja negatiivista uskonnollisuutta, tuomitaan ihmisiä eikä osata ymmärtää että
      on itsessään se viallinen oppi ja harha.

      • puolukatt

        samassa hengessä tuntuu kirjoittaja olevan kuin jeesuksen pilkaajat jotka sanoivat jeesuksen parantavan paholaisen voimalla,täysin samaa ,samanlaista kirjoitusta


      • branhamviekadotukseen

        Branhamin palvojat ylistävät hänet Jeesuksen yläpuolelle eivätkä muutenkaan
        kunnioita ketään muuta kun omaa oppiaan !


    • kaikenlaisiatörppöjä

      Branham ja Aku Ankka ovat yksi ja sama mielikuvitus johon pöljät uskovat, miksi pitää
      aina olla jotakin amerikkalaista harhaa, jotka vajakit sitten palvovat ja pitävät palopuheita
      muille vaikka itse on M1 ???

    • Viisasmi

      Uskomushoidot ovat aivojen uskomushoito keskuksen luoma harha. Lue uusin tieto: Marwan Baliki: PLOS BIOLOGY 27.10.2016: Brain Connectivity Products Placebo....

      TÄSSÄ. ON UUSIN. TIETO!!!!

    • hullujenmyksi

      Ei se uusikaan tieto poista vanhaa tietoa, pahinta on kuitenkin kun uskomus johonkin
      alkaa olemaan mielisairasta ja tämä harhassa oleva henkilö alkaa terrorisoimaan
      ympäristöään ja kenties läheisiä omilla psykopaattisilla säännöillä sekä luulee
      vielä olevansa oikeassa ?

    • MB85E

      Oletteko nyt ihan aikuisten oikeasti tosissanne näindem hörhöilyjenne kanssa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      366
      4456
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      84
      1844
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1580
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    6. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      209
      1369
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1351
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1341
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe