Mämmi uskontona

Uusi_kevyempi_usko

Mitäpäs kuulkaa te hallet pelastuksen sanomaa !
Mämmi pelastaa !
Ottakaa sen kovakantisen satuolennon tilalle kevyempi ja suussa sulavampi pelastava Mämmi elämäänne ohjastamaan.
Mämmi tosin pelkkänä raakana tuotteena ei suoraan mene kurkusta alas kuin kovakantisen satuolentokaan. Voitte sitä kastaa kermalla ja ripotella päälle sokerista makiaa.
Kuinka se soljuu sujuvan maukkaasti kaikkien Mämmiin uskovien kurkusta vastustelematta alas.

P.S. Kymmenyksillä monta litrandia.

38

390

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kevyempi_Sananen

      Mämmi uskoon (järkiinsä) kääntymisen helppo ja tuskaton tie alkaa siitä kun vaihdatte siihen kovakantisen satuolennon tilalle pelastavan sanan Mämmi.
      Siitä vaan sitten rohkelikkona uutta (järkiinsä) tulon sanaa lukemaan, tutkimaan ja itseään Mämmi uskoon (järkiinsä) ikäänkuin huomaamatta käännyttämään heräämään. Huomaa ihan itse kuinka turhaa ja naurettavaa se on ollut kovakantisella itseään ja muita kurittaa ja kiusata.
      Voi sitten jättää sen kovakantisen sivummalle Mämmi uskoon (järkiinsä) tultuaan.
      Mämmi pelastaa elämään !

      • Pelastava_Sananen

        Voi kuulkaa nyt pelastuksen uutta sanaa te helluntailaiset.
        Mämmi !!!

        Sanokaa se rohkeasti ääneen kun luette kiirastulta kovakantisesta. Vaihtakaa satuolentojenne nimen tilalle tuo järkiinsätuloa herättävä sananen Mämmi.
        Huomaatte vääjäämättä kuinka turhaan olette olemattoman satuolentonne nimeä lausuneet. Elämäänne kuolemaan valmistautuessa tuhlanneet
        Nopeimmat järkiinsä tulot ja kovakantisen sivuunlaittamiset ovat olleet vain kaksi (2) päiväisiä.
        Useat monet Helluntailaiset on kuin säpsähtäen herännyt elävään elämään pitkästä uskon harhan unesta.

        Iloitkaamme Mämmissä !


      • Todellinen_Herättäjä

        Oooiiiiih !
        Mämmi Mämmi Mämmi !
        Tuo niin pehmeä, maistuva, lohduttava, herättävä ja hallen pelastava sananen.
        Tätä järkiinsätulon heräämisen ja pelastuksen tuojan nimeä sinä et voi koskaan turhaan lausua.
        Mämmi ei ole satukirjan satuolento.
        Mämmi on elävän elämän kermalla kastettu ja sokerilla ripoteltu todellinen hallen palastaja. Järkiinsätulon mahdollistaja.

        Ota Mämmi pelastamaan itsesi elävään elämään !


      • Memma_Räddar_Dig

        Mämmii Mämmii Mämmii !

        Sinullakin on nyt mahdollisuus tulla järkiisi. Älä pelkää Mämmin pelastavaa sanaa sinä paatunutkaan halleilia. Jo syväänkin halleiluun uponnut, tukahtunut ja harmaantunutkaan.

        Sillä Mämmi on sinusta viimmeistään kolmantena päivänä ulos tuleva.
        Vanhat uskon kuonat mukanaan päivänvaloon työntävä. Ota reilusti vaan lusikoiden ja Mämmin järkiinsätulon aiheuttavaa sanaa toistellen.
        Sydämmesi alkaa takomaan elävän elämän rytmiä. Sillä olet vapaa kaikista satuolennoista, demoneista ja örkeistä joita olet joutunut halllena pelkäämään.

        Alavilla mailla ei ole Mämmin vaaraa. Olet vapaa halleilusta. Olet järjissäsi.


      • Mämmin_Avulla_Järkiinsä

        Mämmiii !

        Jo sadat ja huomenna jo tuhannet hallet ovat tulleet Mämmissä järkiinsä.
        Saalemit hiljenevät järkiinsä tulleiden ja kovakantisesta luopuneiden jäädessä viettämään vapaata elämää halleilusta vapaina.

        Mämmipelastus leviää kastekermalla kastettuna ja sokerisella makialla ripoteltuna ympäri Mämmissä vahvana elävän suomen maan.
        Voimallinen Mämmin lusikoinnin ääni kuuluu taloista ja torpista kun halleiluun elämänsä tukahduttaneet porukalla irtautumista ja järkiinsä tuloa maistelevat.
        Ota sinäkin epäileväinen Mämmiä lusikoiden.
        Mämmi pelastaa !


      • Mämmissä_Järkiinsä

        Mämmin ihanaa uutta alkanutta viikkoa !

        Todellakin monessa saalemissa eilen maallikko saarnaajat turhaan hätääntyneinä odottelivat paikalta pois olevaa hallekansaa. Ihmetys oli suuri.
        Niin voimallisesti on Mämmi pelastuksen sana kiirinyt ympäri suomenmaan. Mämmissä tuhansittain pelastuneet jäivät järjissään kotia uutta elävää elämäänsä elämään.
        Eivät tänään lähteneet Mämmissä pelastuneet töihin ja askareisiin tyhjänä astiana vaan voimaantuneina täytenä kermalla kastettua ja sokerilla ripoteltua Mämmiä.
        Lusikoikaamme porukalla myös näille maallikko saarnaajille Mämmin pelastavaa järkiintuloa.
        Jotta hekin pääsisivät viimeinkin halleilusta irti ja voisivat alkaa elävää elämää järjissään elämään.

        Mämmissä kermalla kastetussa sokerilla ripotellussa !


      • Mämmissä_Töihin

        Oooiiih Mämmii !!!

        Iloitkaamme taas tänään kin uudesta Mämmi herätyksen saaneista maallikko saarnaajista. Niin on pysättävä ollut monessa saalemissa toteutunut poissaolijoiden (järkiinsä tulleiden) määrä.
        Saarnaajatkin ovat fiksuina nopeasti vetäneet johtopäätökset Mämmin kaikkialle vaikuttavasta ja leviävästä järkiinsä tulon sanasta.
        Laittaneet takanaan saalemin oven kiinni ja kääntäneet kasvonsa kohden uutta vapaata elämää Mämmi herätyksen saatuaan. Eräskin pitkällinen jo 62 vuotias halleilun parissa elämäänsä tuhlannut totesi paikallislehden toimittajalle joka oli paikalle tullut Mämmi heräämisistä raportoimaan.

        " Kylläpä minä olen ollut nämä kaikki vuosikymmenet kadoksissa elävält elämält ja vapaudelt ."

        "Tänään menen työvoimatoimistoon ilmoittautumaan oikeisiin töihin. Mitähän työtä tällaiselle entiselle saarnamiehelle on tarjolla ? Varmaankin uudelleenkoulutuksen kautta löytyy mieleistä työtä. Aina on nuo puutyöt kaukaa on kiinnostanut vaan aina on jäänyt halleilu "kiireiltä" tekemättä ja oppimatta. Nyt en enään tuhlaa Mämmissä heränneenä päivääkään elämästäni. Vaan opiskelen puuntyön taidot itselleni ja alan elävän elämän oikeisiin töihin. Siitä työstä minulle palkkakin maksetaan, kymmenyksillä ja testamentti lahjoituksilla kitkuttaminen loppuu."

        ilotkaamme Mämmissä ! Järkiinsä heränneiden saarnamiesten kin uudesta alkavasta elävästä elämästä !


      • Mämmissä_torstaina

        Mämmiii !!!

        Tänäänkin kansallisena hernekeitto päivänä. Monet entiset hellari käännyttäjät lappavat lusikalla järkiintulon tuonutta ja halleilun lopettanutta kermalla kastettua sokerilla ripoteltua Mämmiä kohden Mämmistä ahnasta kitalakea.
        Mämmin pelastava järkiintulon tuonut herätys on niin ollut ihana että, jopa perinteinen jo pyhäksikin perinteeksi luettava lataa ja varmista on siirretty väliaikaisesti sunnuntaille. Tuolle entiselle halleilulle varatulle päivälle. Kun tästä suurimmasta herätyksestä päästään normaaliin päiväjärjestykseen. Tulee torstaista taas Mämmissä pelastuneen paatuneen (entisen) halleilian.

        Lataa, varmista ja Mämmissä päivä.

        Iloitkaamme !!!


      • Mämmissä_virkistyneet

        Mämmissä maanantaihiiin !

        Kuulkaa kaikki Mämmi herätyksen ilosanomaa te vanhimmatkin vielä unholassa halleilevat vanhemmistot.
        Se ei ollut mikään hurrikaanista johtuva evakuointi. Mikä oli syynä eilen ihmisistä tyhjiin halleilusaleihin.
        Se on kaikkialle leviävä Mämmiherätys ja sen mukanaan tuoma järkiintulo.
        Hallekansan elävään elämään johdattava kermalla kastetun ja sokerilla ripotellun Mämmin lusikointi. Halleilusta pelastuneet jäivät kotia viettämään vapaata reippailun, ulkoilun ja erilaisten ihmistä virkistävien ja kehittävien kulttuuri rientojen parissa. Kyläilivät ilman kovakantisen sanan julistamisen pakkoa.

        Se on syynä ainoana aitona salien hiljaisuuteen.
        Mämmiiiii !!!
        Iloitkaatte !!!


      • Mämmistä_Valoon

        Memmaaaa !!! Mämmiiii !!!!

        Pohjanmaan raamattuvyöhykkeellä voimallisesti etenevä Mämmi herätys on saanut jo varsin kummallista oireilua aikaan. Useat monet maallikko saarnaajat ovat oman lammasporukan Mämmissä tapahtuneesta heräämisestä ja halleilusta pelastumisesta huolimatta.
        Päättäneet pienellä porukalla vetäytyä maan alle suojaan ja piiloon Mämmi herätyksen vääjäämätöntä etenemistä.

        On jopa nähty muutamien harmaapäisten sunnuntai aamuna veljien jehovien valtakunnan salin oven ripaa käyneen koettamassa.
        Niin ilmeinen hämmennys ja hätä järkiintulosta on joillakin oleva. Onneksi ovi oli sillä kertaa kiinni ja ketään jahven poikaa ei paikalla ollut hätääntyneitä eksyneitä vastaanottamassa.

        He ajattelevat. Kun ei ota sitä yhtäkään ensimmäistä lusikallista kermalla kastettua ja sokerilla ripoteltua pelastavaa Mämmiä. Ei olisi heillä näin pelkoa järkiintulosta ja halleilusta eroon pääsemisestä.
        Vaikka he itse ovat omaa halleiluaan ihmisille markkinoineet kaikki nämä vuosikymmenykset ilmoituksella, ettei se vahingoittaisi vaan pelastaisi. Kyllä sitä uskaltaisi pakanakin halleilua ainakin yhden kerran kokeilla.

        Todellakin te paatuneetkin harmaat halleiliat. Älkää peljätkö. Sillä ensimmäinen lusikallinen herättävää Mämmiä jo pelastaa. Rohkeasti vaan sieltä piiloista lusikoimaan.

        Mämmin pelastusta kohden syvien korpikellarien kätköistä käy saarnamiehen tie.


      • Mämmin_Rajaton_Herätys

        Mämmityspyyntö !!!!!

        Ja näinä päivinä olemme taas saaneet todistuksen tuhansista Mämmissä pelastuneista, järkiinsä tulleista ja halleilusta heränneistä.
        Mämmin kermalla kastettu ja sokerilla ripoteltu palvelusta pelastava lusikointi on alkanut kiertää voimallisesti jo muidenkin salien ja huoneiden piirissä.

        Mämmissä heränneet ja elävälle elämälle pelastuneet ovat käyneet tarjoamassa Mämmissä täysiä astioita toisinkin palvelevien salien ja huoneiden tilaisuuksien ulkopuolella.
        Uteliaina uudesta sanasta ovat monetkin palvelutilaisuuksiin menossa olleet lusikallisen tarjotusta pelastuksesta suuhunsa ammentaneet.

        Ja poks poks poks !!!
        Välitön herääminen ja järkiintulo on voimallisesti pelastanut ihmisen saleilusta ja huoneilusta. On voinutkin herännyt ja järkiinsä tullut kääntää autonsa takaisin kotia kohti, pelastuneena elävälle elämälle. Vapaana palvelun tilaisuudesta.

        Mämmitystyö levinnee myös lopulta ulkomaan avun kautta ympäri maailman.
        Iloitkaatte Mämmissä !!!


      • Mämmin_rajaton_herätys

        Mämmille kiitos julistakaa !!!

        Kiitos te Mämmin kermassa kastetun sokerilla ripotellun elämäänne ottaneet entiset halleiliat. Nyt kun olette alkaneet näille veljien saleilla ja huoneilla käyville alkaneet pelastuksen ja järkiinsä heräämisen Mämmiä myös tarjoamaan.
        On näidenkin ainoiden oikeiden piirissä suuri poks poks poks heräämisen aalto. Ellei jopa hurrikaani tehnyt vahvaa järkiinsätulon työtä.

        Salit ja huoneet tyhjenevät lampaista ja saarnaajat ovat ihmeestä ymmyrkäisiä. Uskomatta (vielä) näkemäänsä kokemaansa hyljätyksi tulemiseen. Heidän kohdallaan se pahin on nyt sitten Mämmin ansiosta tapahtunut.
        He ovat jääneet hekin yksin saleille ja huoneille tyhjille saarnojaan tulikiven katkuisia, laavamaisen virtaavia ja tuskaisia miettimään. He ovat nyt oman elämänsä helvetissä sillä muuta helvettiähän ei ole. Poissa ovat syntiset, köyhät ja kurjat.

        Viekää vielä noille herätystä, pelastusta ja järkiinsätuloa vastustaville lusilkallinen Mämmiä maistettavaksi.
        Kaveria ei jätetä.

        Heilläkin on mahdollisuus Mämmissä !!!


      • Mämmissä_Yllättäen

        Mämmii !!!
        Maailmalta kuuluu kummia herätys uutisia. Eräs maan alle Mämmin voimallista herätystä piilossa pakoilevan matkasaarnaajan on kuultu ottaneen ja tyhjentäneen kassan. Lentäneen afrikan kaukaisen mantereen ytimeen. Pienen pienelle viidakon kätköissä olleelle kentälle mihin vain pienkoneet voivat vaivoin laskeutua. Sieltä oli hän kuulemma jalkapatikassa reppu selässä viikkojen useiden kestävän lähetysmatkan köpötellyt. Kohden jo aikaisemmin ulkomaan avun tiedustelemaa syrjäistä paimentolaisheimon kylää tavoitellen.

        Kaikilta muilta oli tämä syrjäinen pakanakylä jäänyt saavuttamatta kaikki nämä vuosisadat. Oli saarnamies päättänyt kotisuomessa että, hänhän ei ottaisi ensimmäistäkään lusikallista kermalla sokerilla tai ilman kastettua ripoteltua. Halusi hän pysyä herätyksen, pelastuksen ja järkiinsätulosta vapaana. Oli päättänyt maanpakoon lähteä uutta vielä kesyttämätöntä pakanaa etsimään. Itselleen uuden saalemin lampaaksi käännyttämään.
        Ajatteli mennä sinne missä kukaan ei ollut vielä käynyt ja käännyttämisessä onnistunut. Sillä niin syrjässä, kovan, kivisen, mutkaisen ja vaarallisen taipaleen takana afrikan heimon pakanakylä sijaitsi.

        Milloin oli lähetys saarnaajan leijona popsinut suihinsamilloin rokotiili ottanut janoisen joenpenkalta kuolemankierteeseen. Ja vienyt joenpohjaan puunrungon alle kiilaten murenemaan myöhempää napostelua varten.
        Tiesivät paikalliset eläimet jo kokemuksesta valkoisen saarnaajan lihan olevan kuivan nahkeaa.
        Sitä piti viikkoja puussa roikottaa tai veden alla kypsyttää pehmittää ja murentaa.
        Muuten tulisi noita vatsanpuruja, närästystä jatulikiven katkuisia röyhtäisyjä.
        Mutta niin oli sinnikäs tämä viimeinen maastapaennut halleilia. Vältti hän kaikki leijonat ja rokotiilit ovelalla olemuksellaan. Ei ottanut edestaipaleen raskaus hänestä voittoa.
        Ja niin saapui itsevarmana mutta matkasta kuitenkin voipuneena matkamies viimein kylän piikkipensaista kootulle portille. Viittilöi siellä vastassa olleelle keihästä kantavalle heimonmiehelle että, kylän päällikköä halusi tervehtiä ja puhutella matkamies kaukaa tullut.
        Vei sitten saarnamiehen heimonmies kylän keskellä olleelle savimajalle ja huusi jotain oviaukosta majan sisään.
        Josta hetken päästä tulikin isoa päällikön viuhkaa päässään pitänyt kylän päällikkö ulos.

        Puukulho täynnä tuoretta Mämmiä kermalla kastettua ja sokerilla ripoteltua.

        Ota Mammi nut ja heraa !
        Huudahti päällikkö iloisesti nauraen ja lappasi suu auki ihmetelleen saarnamiehen suuhun puulusikallisen Mämmiä.
        Ja näin heräsi, pelastui ja tuli järkiinsä hän kin matkamies.

        Iloitkaamme Mämmissä !!!


      • Mämmissä_Kotiin

        Mämmissä 3.0 !!!

        Miksi te vielä ymmärtämättä ette ymmärrä ja pakkokäännytätte siirtolaisia kaukaisten maiden ojasta allikkoon ?

        Kun heille jo kovin sodan, vainon ja oman herätysliikkeen poikien tarjoileman ainoan oikean kiirastulen alta paenneille olisi tarjolla jo suora 3.0 helpotus elävään elämäänsä.
        Mämmiä lusikallinen herättäväinen.

        Mämmissä kermalla kastetussa ja sokerilla ripotellussa heidän on mahdollisuus herätä, pelastua ja tulla järkiinsä heidänkin.
        Ja jos vaikka he joutuisivat vielä kotimaahansa palaamaan. Heidän ei tarvitsisi palata sinne käännytettyinä pakkokäännytettyinä ja taasen pelätä sen takia elämässään uusia harmeja ja vainoja.

        He voisivat palata vapaaehtoisesti Mämmissä heränneinä, pelastuneina ja järjissään. Ja näin taasen puolestaan tarjota lusikallinen Mämmiä. Paikallisille ainoille oikeille jolloin hekin poks poks poks !!! Mämmistä lusikallisesta heräisivät, pelastuisivat ja tulisivat järkiinsä. Huomaisivat kuinka turhaa on ollut itseään ja muita kanssaihmisiä paikallisella kovakantisella kurittaa, elämää kurjistaa ja ohjeistaa. Elävää elämää hölmöyksillä ja järjettömyyksillä rajoittaa. Näin saisi paikallinenkin sotaisa riitelykin lopun ja pisteen.

        Iloitkaatte Mämmistä !!!


      • Mämmi_Evankelista

        Oooiiiih !
        Mämmissä on aika ainainen !
        Nyt kin on aika eksyneen etsivän Mämmissä !

        Kuulkaa te kaikki pelastusta etsivät halleiluun eksyneet. Mämmissä kermalla kastetussa sokerilla ripotellussa elävässä elämässä ei ole yhtä tai kahta kolmea etsikkoaikaa.
        Mämmissä heräämisen, pelastumisen ja järkiinsätulon etsikkoaika on päällä aina. 24/7 viikon vuoden jokaisena aamuna, päivänä ja yönäkin. Ja juuri silloin kun halleilussasi olet tullut siihen vaiheeseen että. Päätäsi käsien välissä pitäen ja tuskaillen toteat viimein kin johtopäätöksenä.

        "Eihän tässä ole mitään järkeä."

        Juuri ja juuri kin silloin sinulla on mahdollisuus tulla järkiisi, herätä ja pelastua elävälle elämälle. Mämmissä kermalla kastetussa ja sokerilla ripotellussa.

        Mämmissä on aikaa !!!
        Iloitkaa oi iloitkaa !!!


      • Mämmi_Evankelista

        Iloitkaa keväästä !!!
        Iloitkaa paastosta !!!
        Sillä sitten sitä taas saa !!!

        Mämmiä kermalla kastettua ja sokerilla ripoteltua. Kohta koittaa jälleen kalenterivuodessa kaikille pimeydessä vaeltaville, tämän valoon pelastavan ja järkiinsätuovan samettisen suuhun lappamisen aika.
        Kautta maan jo mämminkeiton astioita kaapeista kaivetaan ja puhtaaksi hinkataan. Alkaneen ja nopeasti kuluvan ruumiin paaston jälkeen jälleen on mahdollista, tuota henkistä heräämistä aiheuttavaa ihanaa lusikallinen ammentaa...
        Pääsiäisenä nousta uskonnonharrastamisen haudasta uuteen elävään elämään, järjissään.

        Iloiten oi odottakaa nälkäisinä kohta valonkevättä koittavaa !!!


      • kermankera

        Kohta nettiruokakaupan lähetti soittaa ovikelloa ja tuo MÄMMIÄ! Siunattu iltapäivä.:)


    • PippeliPaavali

      Ja kiisselin syöjät ovat harhaoppisia, jotka tulee käännyttää!

      • Vetäisin tuossa aamulla kermaviilin talkkunan ja sokerin kera. Lienenkö ansainnut mämmituokkosesta napautuksen päähäni?


      • yhdistelmää
        he-ma kirjoitti:

        Vetäisin tuossa aamulla kermaviilin talkkunan ja sokerin kera. Lienenkö ansainnut mämmituokkosesta napautuksen päähäni?

        Ei suinkaan, vaan samaheimoinen ymmärtää talkkunapuuron. Mutta, voithan kokeilla mämmin ja talkkunan yhdistelmää, Se sopivasti sorauttaa kieliänne.


    • ei.uutta

      Ei ole uutta auringon alla !

      Uskosta osattomat ihmiset, ovat kautta aikain noin toimineet, eli mämmi ei ole siten mitään uutta !

      Jes. 44:15 Se on ihmisillä polttopuuna; hän ottaa sitä lämmitelläkseen, sytyttää uunin ja paistaa leipää, vieläpä veistää siitä jumalan ja kumartaa sitä, tekee siitä jumalankuvan ja lankeaa maahan sen eteen.
      16 Osan siitä hän polttaa tulessa, toisen osan ääressä hän syö lihaa, paistaa paistin ja tulee ravituksi; hän myöskin lämmittelee itseänsä ja sanoo: "Hyvä, minun on lämmin, minä näen valkean".
      17 Ja lopusta hän tekee jumalan, jumalankuvan, jonka eteen hän lankeaa maahan, jota hän kumartaa ja rukoilee sanoen: "Pelasta minut, sillä sinä olet minun Jumalani".

      Eli sopii uskosta osattomalle hyvin tuo mämmin palvominen, eikä siinä siis olisi mitään uutta aiempaan epäjumalien palvomiseen.

      • Mämmi sentään ravitsee sielun ja ruumiin. Suuri on mämmiuskovaisten ilo ja kiitollisuus tuokkosten maagisesti ilmaantuessa kylmälaariin!


      • mämmikourien.elämä

        Eli mämmikourat ja kulkeva suoli, ei pukamat haittaa.


    • KalliovuortenMämmi

      Kaikki mukaan tuokkosten iloon, jotka olette uudestisyntyneet mämmissä! Myöhempien aikojen mämmituokkosten kirkko on avoinna.

      • Julistaako MAMT mämmin kaksinaisuutta, koska mämmi tuntuu ilmestyvän meille mämmiuskovaisille toisaalta tuokkosena ja toisaalta sen sisältönä?


      • Mämmipiispa
        he-ma kirjoitti:

        Julistaako MAMT mämmin kaksinaisuutta, koska mämmi tuntuu ilmestyvän meille mämmiuskovaisille toisaalta tuokkosena ja toisaalta sen sisältönä?

        Kyllä. Ja mikäli sinulla on hengellinen mämmi mahassasi, niin totisesti sinulla on myös tuokkonen taivaassa! Niinpä sanon teille: Älkää ajatelko maallisia kiisseleitä. Kun teidät on nyt kastettu kermassa ja mämmissä, ettehän enää voi vaeltaa kiisselin mukaan. Mämmi on kiisseliyhtiöiden loppu. Silti kiisseleistä ei yksikään piirto häviä. Mämmi tuli täyttämään kiisselin, ei kumoamaan sitä lattialle. Kerätkää kilvoitellen itsellenne reilusti mämmiä taivaalliseen tuokkoseen. Sillä totisesti se tuokkonen on ylitsevuotavainen.

        Kun meille ilmestynyt mämmi syötiin ja tuokkonen laitettiin kierrätykseen, niin totisesti kolmen päivän kuluttua ilmestyi uusi, kierrätysmateriaalista valmistettu tuokkonen! Mämmi on ikuinen ja tuokkosen voi siis kierrättää. Siinä on samaa taivaallista mämmiä, suojatulla reseptillä valmistettua.


      • SaatArvata
        Mämmipiispa kirjoitti:

        Kyllä. Ja mikäli sinulla on hengellinen mämmi mahassasi, niin totisesti sinulla on myös tuokkonen taivaassa! Niinpä sanon teille: Älkää ajatelko maallisia kiisseleitä. Kun teidät on nyt kastettu kermassa ja mämmissä, ettehän enää voi vaeltaa kiisselin mukaan. Mämmi on kiisseliyhtiöiden loppu. Silti kiisseleistä ei yksikään piirto häviä. Mämmi tuli täyttämään kiisselin, ei kumoamaan sitä lattialle. Kerätkää kilvoitellen itsellenne reilusti mämmiä taivaalliseen tuokkoseen. Sillä totisesti se tuokkonen on ylitsevuotavainen.

        Kun meille ilmestynyt mämmi syötiin ja tuokkonen laitettiin kierrätykseen, niin totisesti kolmen päivän kuluttua ilmestyi uusi, kierrätysmateriaalista valmistettu tuokkonen! Mämmi on ikuinen ja tuokkosen voi siis kierrättää. Siinä on samaa taivaallista mämmiä, suojatulla reseptillä valmistettua.

        "Tuokkonen" hmmm.....vai semmosta peliä. Joku saa kohta lumipesun!! JUOkSE !!!


    • todettakoon.sekin

      Mämmi ja Valmetti. Eiköhän niillä pärjää. Miedon Jussi syö tuokkosittain mämmiä, ja mies on kunnon mies, hän ei ole palstalla akkamaisesti kirjoittelemassa.
      Valmetti on hyvä traktori. Se yleensä on noussut pahasta paikasta. Sillä pelastuu ajallisesti monesta työongelmasta.

      • mämmiksi.muuttuu

        Tuskin sitä hautaan valamettia kannattaa laittaa, meinaan sieltä ei isäntä enää pelastu valametillakaan, vaikka olis kuolinvuoteellaan mämmiä pistänyt parranvälliin


    • oipoi

      Valaiskoon mämmi tietänne.
      Ei hullumpaa, pastafarismi alkaakin olla out.

    • Mämmisaarnaaja

      Aina ajankohtainen MÄMMI!

      Kiitos mämmille!

    • Mämmi_Evankelista

      Ja näin taas valitettavasti yksi Mämmin pelastusta karttanut koki luonnollisen kohtalon.
      Onneksi viattomalle lampaalle jäi vielä mahdollisuus elävässä elämässään ottaa Mämmin pelastus vastaan.

      Iloitkaamme oi Iloitkaamme Mämmissä !
      https://www.bbc.com/news/world-africa-44366360

    • pighqwgh

      No jos on useinkin mämmi housussa, niin kyllä se saattaa monelta pahalta pelastaa. Esim. uhkaavalta huonolta avioliitolta, liian kiihkeiltä kosiskelijoilta, jne. Töihinkään ei välttämättä tarvitse enää raahautua. Lähikaupassa tuskin kukaan huomaa mitään. Sinne on sentään mentävä.

    • MämmistäIloitenJärkiinsä

      Elämme jännittäviä aikoja.
      Odotuksen kihelmöivä tunnelmaa nostattaa...
      Mämmin kermalla kastetun ja sokerilla ripotellun pelastuksen odotusta !

      https://yle.fi/uutiset/3-10733501
      Sitä kaikkeen lisätkää ja järkiinsätulon samettisesta iloiten nauttikaa.
      Iloitkaa oi iloitkaa !

    • Samaatietä

      Nyt oli paha ja ajankohtainen aloitus!!
      Valvoin viime yön mämmin tuskissa 😠
      Mikä ihime siinä ostamassani mämmissä oli ??!!!
      Maistuikin erillaiselle hieman ja yön maha kramppaili ja kylmät väreet kipitti pitkin poikin. Ei oo ennen tehnyt tuota mämmi.

      Paha mämmi !!

    • L_S

      En ole vielä tälle pääsiäistä mämmiä syönyt, ehkä tulee ostettua ihan perinteitä kunnioittaen tuokkonen mämmiä... en ole mämmifani, joten paljon vaniljakastiketta päälle.

    • Eikiitosjeesus

      Ainakin minulla Mämmi aiheuttaa helposti ns. pyhän hengen vuodatusta niin että peitto lepattaa.

    • Kaskassss

      Odotan Mämmin uutta tulemista. Ja joka vuosi se on tullut.
      Mämmi tulee, mämmi.pelastaa.
      Meimen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5145
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3237
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1375
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1296
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1277
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe