Mopoauton viritys

Ligier

Moi, mulla on semmonen mauto kuin Ligier JS50 RS CLUB PROGRESS ja haluaisin virittää sitä. Niin onkos kenelläkään kunnon tietoa miten saisin siihen vähän nopeutta enemmän? :)

15

469

Vastaukset

 • Pistä v8 moottori niin. alkaa kulkee

 • Millä tollasta katiskaa virittää, turboton nuhapumppu! Aja alamäkeä pitkin, vapaalla.

 • Rajoittimien poistolla mopoautot laitetaan liikkumaan paremmin liikenteen mukana.

 • syötön lisäys ohjeet syöttöruuvi on koneen oikealla puolella. on aika ahtaassa paikassa juuri syylärin tuulettimen takana. siinä on 10mm kupumutteri, joka aukaistaan. sitten näkyviin tulee ruuvi joka on kiristetty mutterilla. pidä ruuvista meisselillä kiinni ja löysää mutteri ja pyöritä ruuvia noin puolikierrosta. lukitse mutteri ja laita hattumutteri takaisin paikoilleen.

  • No ei tosiaan ole.


  • taijat puhua ny chatenetista koska lombordi mootoreissa ei ole syötö ruuvia vaan
   niisä on suora syöttö järsestelmä


 • Vaihda moottorisahan suorakurkkukaasari, laske sylinterin kantta pari milliä, täytä mäntä korkilla tms että alatila pienenee, viilaa männän alahelmaa imupuolelta ja vaida välitykset, niin johan keulii, ei riitä renkaissa pito, eikä maksa juuri mitään (vanhasta sahasta kaasari)!!

 • vaihda se moottorin pakoputken ylälevy laakerikannatin

 • Nyt kannattaa ostaa kevytauto. Jos pappa pystyy ostamaan BMW M-sarjan 300 heppasen sulle, niin käyt katsastamassa sen 45 km/t ja sitten otat rajoittimen veks. Melkein 300 km/t sillä pääsee, niin et jää jalkoihin.

 • Voi, voi, tuli se 1500kg painoraja, ettei M-sarjan bemari onnistu. Ehkä Fiesta 2.0 ST:n saa rekisteröityä kevytautoksi.

 • Joo täällä näitä tolloja löytyy jotka eivät osaa arvostaa lämmintä ja sulavaa kyytiä mopoautolla itseltä löytyy ligier js 50 550kuutioinen ja kulkee 55 tässä minun mallissa eco rajoittaa tai joku vastaava sähköinen rajoitin vavariaatori ei ollut rajoitettu mutta kaasu poljin ja syöttöä oli vähennetty joten perkele miehä lisäsin no kiihtyy noin 7-8 sekunnissa 50 ja hitaasti siihen 55 renkaat sutii soralla jos kaasun laittaa pohjaan mukavaa on ajaa sitä 55km/h talvella mutta kaverilta löytyy eco mitä testataan älä käytä ecoa jos ei ole tietämystä ja onnea virityksiin

  • Juupajoen juu heität ne bassovehkeet pihalle niin alkaa keulia?


 • Osta mun volvo s40 t4 vm 2003 pois, pikkasen piristetty ahtopaine 1.3 bar vaihdettu suuttimet välijäädy putkisto turbo holset hx35 männät ja kiertokanget tietenkin vaihdettu myös, tehoo 285hv.
  Autosta löytyy myös säädettävä alusta ja 17" vanteet kesärenkaissa ja talvirenkaissa volvon omat 16" myös aluvanteilla (Hinta 2250€)

  Löytyy myös yamaha aerox jota on myös viritetty tehoputki 70cc pytty variaattori isompi suutin jne gps:ssään 78km/h loppu suora kesken ois menny varmaa enemmäkin (Hinta 1050€)

 • Siinä on kaasuvivussa semmonen ruuvi joka on yleensä hiottu silleen ettei sitä kukaan sörkkis mutta tää ruuvi estää kaasua menemästä ihan loppuun saakka nii käytä vähä habaa ja jollai pihdeillä koita saada se vittuun siitä.
  Sit voit kanssa ruiskuennakkoo säätää, pari ruuvii jotka löytyy siitä suoraa kun ottaa venttiilikopan pois nii ruuvaa jotai 1/3 tai enemmä vastapäivää nii kiihtyy ku ferrari.
  Sit myös niitä prikkojaki voi ottaa pois ja muuta hauskaa.

 • Esim. CBR1000 kone kiinni. Menee ihan vaivattomasti. Pari prikkaa pois kannattimista.
  Pitää vaan virittää pakopötkylää niin, että se kuullostaa basson jytkeeltä ja diisselin pörinältä, nii poliisikaan ei huomaa filunkia...

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  61
  2868
 2. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  55
  707
 3. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  31
  513