Esinahka ja terska

LöysäEsari

Hei, onko muilla sitä ongelmaa, että esinahka valuu itsestään terskan päältä pois? Saan kyllä vedettyä esarin takas terskan päälle, mutta valuu jossain vaiheessa takas taakse? Ja ei ole ympärileikattu. Paljas terska hankaa välillä boksereissa. Minkälaiset bokserit ois hyvät, jotka ei hankais terskaa?

43

5097

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Esinahka voi valua terskan päältä pois varsinkin jos terska on selvästi peniksen vartta paksumpi tai esinahka on jostain syystä löystynyt. Sinällään se ei haittaa mutta kalsarit hankaa herkkää terskan ihoa ja se voi kävellessä tms tuntua hiukan kiusalliselta. Hyvät kalsarit tukevat miehisiä kalleuksia, kokeilemalla tietysti löytyy parhaiten mutta yleensä mieluummin vähän tiukemmat kuin löysemmät boxerit ovat tässä asiassa parempi vaihtoehto. Sellaiset joka ovat haaroista tukevat ja aavistuksen tiukat. Liian tiukat kalsarit taas ovat haitaksi, ne hautovat, hiertävät ja hiostavat.

      • Löysäesari

        Onko suositella jotai hyviä bokserimalleja mistä kannatas esim tilata? Ja boksereissa ois hyvä olla riittävästi tilaa etumuksessa!


      • Oldebolde
        Löysäesari kirjoitti:

        Onko suositella jotai hyviä bokserimalleja mistä kannatas esim tilata? Ja boksereissa ois hyvä olla riittävästi tilaa etumuksessa!

        Kaks hyvää kalsarimerkkiä on Ergowear ja Obviously, jälkimmäisiä löytyy eräästä suomalaisesta verkkokaupastakin, googlaamalla löytyy.


    • Esatakana

      Sama homma, aloin pitää esinahkaa terskan takana ja nyt kun laittaa sen takas terskan päälle nii valuu itestää takas terskan taakse! Terska paljaana siis koko ajan. Aluks tuntuu vähä oudolta olla terska paljaana, kannattaa rasvata terskaa! Terska myös vähän "turvonnut" aikaisempaa isommaksi näyttää paremmalle ja isommalle!

    • No vaikee suositella mitään koska jokaisella on oma maku vaatetuksen suhteen. Ihan perusboxereissakin varmasti löytyy hyviä malleja jotka tukee etumusta mutta eivät kiristä liikaa. Kannattaa rohkeasti vertailla eri malleja ja osta ensin yhdet ja jos ne tuntuu hyvältä niin osta samaa mallia lisää. Urheilukalsarit toki hyviä mutta myös huomattavasti kalliimpia

    • Kokeilunhaluinen___

      Oon kans ite miettiny, että kannatasko pitää aina esari takana? Oon lukenu jotai vanhoja keskusteluita, että monet vissii pitää? Tuntuu kyllä vähä oudolta terskassa kun pitää paljaana! Kannatasko totutella vähän kerrallaan vai vaan pitää heti koko ajan esari terskan takana? Onks muiden kokemuksia tästä?

    • Terska on erittäin herkkä joten se reagoi pieneenkin ärsykkeeseen alussa. Pikkuhiljaa se kuitenkin tottuu ja siihen pienet ärsykkeet eivät aiheuta ongelmia. Kannattaa pikkuhiljaa totutella, pidä esinahka osittain tai kokonaan takana alkuun vähän aikaa ja lisää vähän kerrallaan tuota aikaa. Jossain vaiheessa kannattaa jättää taakse jo yöksi.

      • Hmm___

        Jos alkaa aina pitää takana nii voikohan käydä sillee, et esinahka löystyy nii paljo että se ei pysy sit enää terskan päällä vaikka laittas sen siihe? Itellä ku kokeilen laittaa löysänä esarin taakse nii se jää tavallaa vähä rullalle onkohan ookoo?


      • Poika23vee

        Esaria pitäny nyt pari päivää takana ja esarin iho jää mulla kans tavallaa rullalle terskan taakse. Myös terskaa kutittaa aika paljon välillä.. Positiivista on se että tuntuu kyllä terska muhkeemmalta ku ennen!


    • No kyllä se jonkun verran löystyy eli ainakin osa terskaa näkyy. Mutta ei siis välttämättä koko terska kuitenkaan. Helpointa aloittaa pitää takana on yön ajaksi. Alkuun se pysyy kovana mutta pikkuhiljaa menee pehmeäksi jolloin nukkuminen onnistuu normaalisti

      • Terskaralli

        Esinahka ei peitä terskaa tälläkään hetkellä kuin ehkä puolet. Eli varmaa esari venyy nii että ei pysy sitten enää terskan päällä.. mutta eli aluksi kannattaa yöllä pitää takana. Mites liikkuessa salilla ja juostessa hankaa aika lailla terskaa! Miten tässä tapauksessa kannattaa toimia? Muutamana päivänä olen hetken kokeillut pitää takana mutta tuntuu oudolta ja puoliseisokki tulee helposti, vissii menee ohi?


    • kun terska on tottunut hankaukseen voi lähes huoleti harrastaa urheilua normaalisti. Ainoastaan totutteluvaiheessa hankaus saattaa (ja usein aiheuttaakin) erektion joka voi jossain tilanteessa olla kiusallinen. Tuo totutteluvaihe on yksilöllistä, toisilla se menee muutamassa päivässä tai about viikon sisällä ohi, toisilla se voi kestää 2vko -2 kk.

      • Toinenhoitsu

        Onko hoitsukundilla esari terskan takana vai päälle? Onks omaa kokemusta?


      • Kyllä se nuppi osittain näkyy


      • Toinenhoitsu

        Ootko ite kokeillu pitää esarii nupin takana? Ite pidän aina sillon tällön ja ei se siitä hirveesti oo löystyny että pysyy kyllä vielä osittain terskan päälläki. Välillä kyllä itestää valuu pois ja nuppi paljaana.


      • Toinenhoitsu

        Siis kokonaan nuppi paljaana!


    • Ei ole tarvetta pitää takana. Riittää hyvin kun vähän nuppi näkyy

      • Liianpitkänahka

        Meneekö erektiossa taakse kokonaan? Jääkö nupin taakse rullalle? Itellä jää joskus osittain terskan päälle esari kun seisoo.. ite pitää loput nupin taakse, jää vähän rullalle, taitaa olla pitkä esinahka itellä....


    • Bki

      Eihän toi ole mikään ongelma! Nuppi paljaana paikat tuulettuu paremmin ja tero näyttää isommalta.

      • Kulli-

        Jep esari taakse nii paikat näyttää paremmalta ja nuppi kyllä tottuu siihen!


    • Nppi

      Ei haittaa vaikka terska paljaana!

    • Juoksia

      Hiertyy vaan nii saakelisti paljas nuppi välillä kalsareissa ku valuu esari pois. Varsinki juoksulenkillä! Auttaskohan rasvaus? Pitäs löytää jotku urheilukalsarit mitkä pitäis vehkeet paikallaa...

    • Terskaralli

      Nyt oon pari yötä pitäny terskaa paljaana erektio tulee todella helposti... milloin kannattaa pitää koko päivän esillä? Tuntuu paljon paremmalle vehkeet kun esari takana..

    • Ainasuojattu

      Kalusta raukat menee herkkyys jos se on jatkuvasti paljaana. Pitäs noin yksinkertaisen asian jokaisen tajuta!

      • eivaikuta

        Ite pitäny kyllä nuppia paljaana noin vuode ja ei kyllä herkkyytee oo vaikuttanu. Esari vaa vähä löystyny niin ei pysy enää nupi päällä mutta pysyy paikat puhtaampana.


    • olosi_kevenee

      Ei ole. Sinulla on spitaali ja myös pippelisi putoaa jonain päivänä pois.

    • Kokemustaonn

      Terska lähes aina kans esillä. Itellä meni tottua joku vajaa viikko. Aluks tuntu koko aja vähä oudolta, mut kyllä siihen tottuu. Nyt pysyy kyllä paikat paremmin puhtaana. Eli ei kannata huolestuu jos ei esari taho pysyä terskan päällä.

    • Mitäihmettää

      Mikä idea porukalla on pitää esinahkaa koko ajan nupin takana? Ite en pysty pitää ku tuntuu nii oudolta. Aamulla kun herää saattaa olla että esari on menny itestää terskan taakse mut vedän sen takas päälle.

    • Yölläkö

      Mulla myös yön aikana itestää esinahka on liukunut terskan päältä pois! Aamulla laitan sen takas terskan päälle ja pysyy kyllä siinä koko päivän. Mutta yöllä taas lipsahtanut terska paljaaksi.. osaako joku sanoo mistä se johtus? Onko muilla samaa tapahtunut?

      • dfghjgfds

        Googletapa "unen aikainen erektio". Ihan normaalia tuo on.


    • Terskaaaa

      Kysytäänpä täällä. Eli mistähän voisi johtua, että terska on erektiossa huomattavasti pienenpi (ohuempi) kuin itse penis? Mulla kyllä on kalu tosi kovana muuten, mutta terska jää pienehköksi ja tunto meinaa hävitä. Jos tämä viittaisi verenkiertohäiriöön niin tuskinpa kaluni kovettuisi lainkaan. Toki joskus hyvin hyvin harvoin terska turpoaa isommaksi mitä penis ja tuolloin naiminenki tuntuu paljon paremmalta. Ero on kyllä huomattava kun terska turpoaa, tällöin ei meinaa saada esaria terskan päälle. Onko muilla vastaavia "ongelmia"?

      • Kivikovaaa

        Siis sulla on muuten kulli kovana mut terska jää seisokissa pieneksi? Seisooko siis kunnolla kovana, onko 90 asteen kulmassa vai vielä pystymmässä? Itellä on joskus hyvin harvoin ollu vähä sama juttu mut sillo kulli ei oo seissy kunnolla. Muuten kyllä itellä aina todella kova erektio ja terska paksumpi kuin varsi.


    • Terskaaaa

      No ei se nyt mikään rautakangen veroinen ole mutta hyvin pystyy naimaan. Joo seisoo vähintäänkin 90 asteen kulmassa. Lääkärissä tekis mieli käydä, mutta luulenpa etteivät ota tämmöstä asiaa tosissaan. Aikasempaan viestiin en huomannut kirjoittaa, että olen muutaman kerran käyttänyt Sildenafil 50mg eikä tästäkään ollut apua. Toki itse penis oli huomattavasti kovempi, mutta ei, terska oli edelleen pehmeä ja ohut.

    • Vinkkejä-22

      Haluisin myös pitää esinahkaa koko ajan takana mutta terska on niin herkkä että sattuu ja tuntuu oudolta. Esinahka peittää terskan tällä hetkellä noin 2/3 osaa. Miten kannataisi aloittaa terskan esillä pitämisen? Onko muilla jätkillä hyviä vinkkejä?

      • totuttelukysymys

        Päätä, että alat pitää paljaana. Ja sitten myös pidät, vaikka alkuun olisi epämukavaa ja hankalaa. Pidä heti alusta asti paljaana myös koulussa ja uimahallissa. Voi tuntua uskaliaalta kun ekaa kertaa oot uimahallin pukuhuoneessa terska paljaana :) En ite polta, mutta voisin kuvitella että saisi tavallaan saman tunteen jos polttaisi julkisesti muiden nähden ekaa kertaa.

        Paljaaseen terskaan pitää vaan tottua, ei siinä muu auta. Kestää ehkä muutaman päivän niin pahin on jo ohi, sitten muutamassa viikossa alkaa tuntua helpommalta. Parissa kuukaudessa tuntuu jo niin normaalilta ettet esimerkiksi liikunnassa enää tunne suurta eroa entiseen.


      • Nuppivälilläpaljaana

        Hyviä neuvoja. Onko siis omakohtaista kokemusta?


      • Anonyymi
        totuttelukysymys kirjoitti:

        Päätä, että alat pitää paljaana. Ja sitten myös pidät, vaikka alkuun olisi epämukavaa ja hankalaa. Pidä heti alusta asti paljaana myös koulussa ja uimahallissa. Voi tuntua uskaliaalta kun ekaa kertaa oot uimahallin pukuhuoneessa terska paljaana :) En ite polta, mutta voisin kuvitella että saisi tavallaan saman tunteen jos polttaisi julkisesti muiden nähden ekaa kertaa.

        Paljaaseen terskaan pitää vaan tottua, ei siinä muu auta. Kestää ehkä muutaman päivän niin pahin on jo ohi, sitten muutamassa viikossa alkaa tuntua helpommalta. Parissa kuukaudessa tuntuu jo niin normaalilta ettet esimerkiksi liikunnassa enää tunne suurta eroa entiseen.

        Olen muutaman päivän pitänyt esinahkaa takana ja täytyy sanoa että tuntuu hieman erikoiselta. Taakse vedetty esinahka tuntuisi aiheuttavan myös pientä seisokkia joka tuntuu jännältä kun koko ajan seisoo. Esinahka pysyy taakse vedettyä hyvin eikä lipsahtele terskan päälle. Sen verran hyvältä tuntuu että aion jatkaa jos ei mitään ongelmia ilmenee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen muutaman päivän pitänyt esinahkaa takana ja täytyy sanoa että tuntuu hieman erikoiselta. Taakse vedetty esinahka tuntuisi aiheuttavan myös pientä seisokkia joka tuntuu jännältä kun koko ajan seisoo. Esinahka pysyy taakse vedettyä hyvin eikä lipsahtele terskan päälle. Sen verran hyvältä tuntuu että aion jatkaa jos ei mitään ongelmia ilmenee.

        Tällä hetkellä kutiaa niin piristi joka toisaalta tuntuu ihan hyvältä ja ylläpitää pientä seisokkia. Aion jatkaa sitkeästi ellei tämä tästä pahemmaksi muutu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tällä hetkellä kutiaa niin piristi joka toisaalta tuntuu ihan hyvältä ja ylläpitää pientä seisokkia. Aion jatkaa sitkeästi ellei tämä tästä pahemmaksi muutu.

        Nyt on pidetty terskaa paljaana kuukauden verran. Hyvin toimii, pikku hiertäminen tuntuu vain mukavalta ja välillä seisoo omia aikojaan.


    • jymppi

      mulla on esinahka ½vuotta takana

    • jymppi

      mulla ei mene ollenkaan esinahka terskan päälle vuoteen laukean jatkuvasti

    • Anonyymi

      Onko mahdollista että naiselle kehittyy niin kuin miehen virtsaputki siis ulkoinen roikkuva pitennetty virtsaputken aukko josta valuu kusta niin ettei sitä voi säädellä kyseisestä olen keskustellut joidenkin naisten kanssa ja samalla jäisi v###u pois kokonaan. Jos niin onko joku uskonto joka estää korjausleikkauksen.

    • Anonyymi

      en nyt osaa sanoa itsellä oli espanjalaine kaulus ja e.nahka jäi jumiin terskan taakse lähes mahdodon saada takaisin terskan yli jos seisoi ja kivulias,. nyt olen ympärileikattu alkuunsa oli vähän arka mutta ei kulunut kovin pitkää aikaa, kun terska oli melko oireeton eikä kalsarit tai boxerit hiertäneet ,nyt en edes huomaa jos jotain tuosta pöksy puolesta arvuuttelisi pehmeät puuvilla boxerit ei kireät.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4672
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1462
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1442
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      343
      1418
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1357
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe