Ja taasko...

Perussuomalainenäijä

Kummallista porukkaa taas rantautunut joutsaan. Mistä nuo pellet keksiikin just joutsaan tulla. Huoh... menisivätten vaikka hartolaan kaltaistensa sekaan. Täällä mitään naskkareita ja hulttioita enempää tarvita. Kohta taas kaahaillaan ja apteekkeja ryöstetään sun muuta päätöntä touhua. Eihän täällä nuorisolle edes ole mitään virikkeitä niin miten ne tänne silti eksyvät.

10

987

  Vastaukset

  • Naskkareita? Mitä se tarkoittaa?

  • Sama kuin narkkareita mutta nassikkaiässä vielä.

  • Jospa Joutasta saa niin hyvät sos.etuudet, että kannattaa tulla. Eihän ne ainakaan töiden takia muuta. Eikös eräät kunnat maksa näille eläteille muuttoavustusta ja takuuvuokran, että pääsevät niistä eroon. Tulee kunnalle halvemmaksi, kun elättää niitä vuodesta toiseen. Kunnalta saadaan kämppä, missä majaillaan iltapäiville ja sit lähdetään liikkeelle hupparin huput päässä hakemaan päivän kalja-annos tai pillerit tms. Tai jos on rahansaantipäivä, niin sit lähdetään jo päivällä käymään sossussa ja muilla asioilla. Jos työssäkäyvä ihminen kysyy kunnalta asuntoa, on usein vastaus "ei ole vapaana", mutta näille loisille kyllä kämppä löytyy oikeen paraatipaikalta. Mutta eihän sitä mistään sivummalta jaksaisikaan kylälle laahustaa. Eräässäkin kunnan kerrostalossa on meno sellaista, ettei siellä kukaan tavallinen ns. normaali ihminen asu kun pakonedessä ja heti kun on mahdollista, niin muuttaa pois. Kun toisten pitäisi saada nukkua, niin nämä loiset aloittavat metelöinnin, uhkailevat rappukäytävässä ihmisiä, paiskovat ovia, huutavat ym. Mutta kukaan ei asiaan ilmeisesti puutu, ei ainakaan viranomaiset tai kunnan virkamiehet.

  • Edellinen lie seurannut läheltä kyläyhteisön menoa , osuu näet hyvin kokemukseen .

  • Vetovoima on kyläyhteisöön "jostain " muuttanut . Kamut poikkeavat näytämässä taitojensa kehitystä , kuten kuppa töölöstä kesäisenä hetkenä.

  • Se on kyllä kumma että toi virkavalta ei saa mitään aikaiseksi. Miksi täällä edes on poliisiasema?

  • Ilmeisesti ei ole lainvastaista olla idiootti..

  • Muualla ei Viron rekisterissä olevia autoja liiku useitavuosia veroista vapaana kun jousassa . Valvonta kuulunee palkatulle henkilökunnalle joka välttelee vastuutaan ,

   • Latvian kilvissä ainakin varkaat ajavat. Kannattaa pistää lihoiksi, jos latvian rekkareissa olevia autoja näkyy. Ovat joko menossa varkaisiin tai tulossa varkaista. Ei muuta kuin ruhot monttuun ja mullat päälle. Muutama haisuvaras vähemmän riesana.


  • Missään ei ole niin pimeetä porukkaa kuin Joutsassa,muualta tulleet maustavat kivasti sekasortoa ja yleistä apatiaa.Kauppiaat mielissään,oluen kulutus runsasta ja apteekitavara erikseen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   341
   4467
  2. Laittoko Stefan instan yksityiseksi

   Stefanin insta yksityinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   2665
  3. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   337
   1277