Uskalletaan olla Suomalaisia !

suomalaisuuskunniaan

Suomensuomalaisten on syytä alkaa korostaa omaa identiteettiään, koska muuten päädymme jatkossakin vain muiden vähemmistö ryhmien erityisoikeuksien maksumieheksi.Esim. Suomenruotsalaiset-Perustuslaista ei ole pakkoruotsin tueksi muutoin kuin omaatuntoa ja rehellisyyskäsitettä venyttäen. Tai tietämättömyys!

Toisia suomalaisia/vähemmistöä kielipalvellen, jotka suurin osa jo osaa suomea , suomen elintaso ei nouse,rahaa otetaan toisesta taskusta toiseen, usein on kärsijänä se heikoin lenkki.Nyt vaaditaan erityisen vahvasti aloja ja kielikoulutusta, jotka ovat kytköksissä tietoyhteiskuntamaihin, jotka harjoittavat laajaa kaupankäyntiä, ja tuovat tuloja suomelle. Pysyäksemme mukana on meidän oltava osana kaupallista kielikulttuuri osaamista, tässä Suomi on kielellisesti pahasti jäljessä.

Tämä on juuri se yksi ongelma, etteivät ihmiset uskalla tuoda todellista mielipidettään esille, kun heti leimataan, joka ei sivistyksestä ole kuullut koskaan edes puhuttavan.. "Kielestä pitää keskustella, se ei ole tabu, pyhä eikä koskematon eikä puhuminen ole vainoa. On sydämetöntä ja järjetöntä vaatia pakkoruotsia niille, jotka eivät sitä tarvitse muuten kuin täyttääkseen ylimitoitetut virkamiesten kielitaitovaatimukset." Näin Suomen Kuvalehden entinen päätoimittaja Tapani Ruokanen kirjoitti lehdessään jo vuonna SK 40/2010.

Lehdissä ja blogeissa on ollut lukemattomia tunnettujen ja arvostettujenkin päättäjien ja politiikkojen kirjoituksia pakkoruotsin olemattomasta järkevyydestä koko Suomen kansalle. Mutta politiikoillemme järkipuheet eivät näytä yhtään tepsivän. Heitä on myöskin ollut aivan liian vähän, jotka uskaltaisivat oikeasti puhua ja kirjoittaa avoimesti mielipiteitään.

Kaikki "sivistys" lähtee Ruotsin kielestä, tämä piintynyt tapa elää vielä Suomessakin. "Pakkoruotsi" joka on aikansa elänyt, ja jakaa vahvasti Suomalaista yhteiskuntaa jatkuvaan eripuraisuuteen. Minkä takia, tässä ei kansan tahto sekä Demokratia toimi ?

6

108

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • rahanhaaskausta1

   Kokkolan oma "poika" Tuoma Puumala petti Suomalaiset äänestäjänsä.

   Eduskunnan sivistysvaliokunta esittää ruotsin kielen vapaaehtoisuutta vaativan kansalaisaloitteen hylkäämistä. Vain perussuomalaiset äänestivät esitystä vastaan.

   Perussuomalaiset Ritva ”Kike” Elomaa, Kimmo Kivelä ja Mika Niikko vaativat vastalauseessaan kansalaisaloitteen hyväksymistä. Kolmikko esitti, että eduskunta kehottaa hallitusta ryhtymään kansalaisaloitteen mukaisiin toimenpiteisiin uudistuksen toteuttamiseksi.

   Keskustan kansanedustajat Inkeri Kerola, Tuomo Puumala ja Simo Rungren ehdottivat yhtenä rintamana kansalaisaloitteen hylkäämistä.

   Hylkäämistä kannattivat keskustan kansanedustajien lisäksi myös kansanedustajat Raija Vahasalo (kok.), Eeva-Johanna Eloranta (sd.), Jukka Gustafsson (sd.), Leena Harkimo (kok.), Silvia Modig (vas.), Ville Niinistö (vihr.), Mikaela Nylander (r.), Tuula Peltonen (sd.) ja Pauliina Viitamies (sd.). Tyhjää äänestivät Pauli Kiuru (kok.) ja Sanna Lauslahti (kok.).

  • Vapaakielivalinta1

   Ennen viime eduskuntavaaleja nyt eduskuntaan pääseet kansanedustajat olivat pakkoruotsia vastaan yli 70 % .Puoluekurin takia he joutuvat pettämään äänestäjänsä, eivätkä voineet äänestää omantunnon mukaan. Nyt kun alkoholia lakia valmistellaan mm keskustalaiset saavat äänestää omantunnon mukaan. Näin meillä demokratia toimii.

   Kansalaisaloiteen hylkäys oli kova pettymys yli 60 000 tuhannelle alle-kirjoittaneelle. Vaikka monet asiantuntija tahot puolsivat pakkoruotsin hylkäämistä mm. EK- elinkeinoelämä.
   Sitten ihmetellään että nukkuvien puolue kasvaa, joka on huolestuttavaa demokratian kannalta, myös kansalaisten sanankäyttö netti mailmassa on koventunut vähemmistöä kohtaan, joka ei ole terve kehitys suomessa, kun on aina tultu hyvin toimeen toistemme kanssa, syyhän löytyy poliittisesta valtapelistä, ei ruotsinkielisten vähemmistön.

   Nyt pakkoruotsi lyö itseään ja suomenruotsalaisia vastaan, koska vapaa kielivalinta pakosta hylättiin.

  • Raha-Konsultti

   Kielilisät sekä muut ruotsinkielenkustanukset virtaavat hyväosaisille.
   Rahan pitäisi "virrata" köyhyysrajan alapuolella oleville.

   Ehdotan:
   Niille joille yhteiskunnan veronmaksajien rahat menevät ruotsinkielen tarpeeseen, heille pitää laittaa 5% raippavero rahojen palauttamiseksi, jotta niitä voidaan jakaa köyhyysrajan alapuolella oleville köyhille.

   Ne suomalaiset jotka eivät halaua suomalaisten tasa-arvon ja oikedumukaisuuden lisääntymistä, heidät voidaan pudottaa sieltä rikkaalta oksalta ylimmältä maanpinalle toteamaan miten köyhä kansa elää puutteessa.

  • äiti-aurinkoinen

   Perkele suomi hyvä suomi!

   Mihinkä julkinen keskustelu ruotsinkielen tarpeettomuudesta on johtanut, esimerkiksi Kokkolan kaupungin palkkkalistoilla olevat ruotsinkieliset "virkamiehet" ovat ottaneet kohteekseen suomenkieliset veronmaksajat joita syynätään suurennuslasin kanssa jospa löytyisi edes pieni rike tai moittimisen kohde joihin voisi tuhlata turhaan veronmaksajien rahoja.

   Lehdissä on ollut tietoa ja siitä tehdyn päätelyn lopputuloksena:
   Tunareitten ja osaamattomien ajan vietteestä, kun ei osata hoitaa tehtäviä, niin keksitään tehtäviä joilla pyritään mukamas parantamaan tavallisten ihmisten elinolosuhteita ja kuitenkin ne suurimmat olosuhteita haittaavat tekijät kokkolassa unohdetaan tai lakaistaan "maton alle".

   Suomalainen ja ihminen ensin ja sen jälkeen tulee pitkä jono päteviä pätemättömiä virkamiehiä.

  • tre-kronor

   2015

   Eduskunta on hylännyt kansalaisaloitteen ruotsin opiskelun valinnaistamisesta 134-48.

   Keitä ovat ne jotka on sidottu ruotsinkielen hirsipuuhun.

   134 mustaa lammasta joita kolme kruunua vartio.

  • Eduskuntavaaliehdokkaista oli 70% pakkoruotsia vastaan. Kuitenkin läpipäässeistä 144/200 äänesti pakkoruotsin puolesta.
   Olisikohan ruotsinkielisten säätiöiden suomenkielisille ehdokkaille antamalla vaalirahoituksella jotain tekemistä asiassa.?
   Onko suomalaiset kansanedustajat noin helposti ostettavissa?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

   Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
   Lieksa
   52
   2884
  2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

   1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
   Maailman menoa
   536
   2733
  3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

   En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
   Ikävä
   48
   1885
  4. Baaritappelu

   Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
   Kokkola
   32
   1867
  5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

   Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
   Tunteet
   119
   1758
  6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

   SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
   Maailman menoa
   302
   1698
  7. Tappo Kokkolassa

   Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
   Kokkola
   9
   1352
  8. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

   Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
   Ikävä
   62
   1163
  9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

   Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
   Maailman menoa
   90
   1144
  10. Ketä ammuttu ?

   Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
   Juupajoki
   22
   1122
  Aihe