Uskalletaan olla Suomalaisia !

suomalaisuuskunniaan

Suomensuomalaisten on syytä alkaa korostaa omaa identiteettiään, koska muuten päädymme jatkossakin vain muiden vähemmistö ryhmien erityisoikeuksien maksumieheksi.Esim. Suomenruotsalaiset-Perustuslaista ei ole pakkoruotsin tueksi muutoin kuin omaatuntoa ja rehellisyyskäsitettä venyttäen. Tai tietämättömyys!

Toisia suomalaisia/vähemmistöä kielipalvellen, jotka suurin osa jo osaa suomea , suomen elintaso ei nouse,rahaa otetaan toisesta taskusta toiseen, usein on kärsijänä se heikoin lenkki.Nyt vaaditaan erityisen vahvasti aloja ja kielikoulutusta, jotka ovat kytköksissä tietoyhteiskuntamaihin, jotka harjoittavat laajaa kaupankäyntiä, ja tuovat tuloja suomelle. Pysyäksemme mukana on meidän oltava osana kaupallista kielikulttuuri osaamista, tässä Suomi on kielellisesti pahasti jäljessä.

Tämä on juuri se yksi ongelma, etteivät ihmiset uskalla tuoda todellista mielipidettään esille, kun heti leimataan, joka ei sivistyksestä ole kuullut koskaan edes puhuttavan.. "Kielestä pitää keskustella, se ei ole tabu, pyhä eikä koskematon eikä puhuminen ole vainoa. On sydämetöntä ja järjetöntä vaatia pakkoruotsia niille, jotka eivät sitä tarvitse muuten kuin täyttääkseen ylimitoitetut virkamiesten kielitaitovaatimukset." Näin Suomen Kuvalehden entinen päätoimittaja Tapani Ruokanen kirjoitti lehdessään jo vuonna SK 40/2010.

Lehdissä ja blogeissa on ollut lukemattomia tunnettujen ja arvostettujenkin päättäjien ja politiikkojen kirjoituksia pakkoruotsin olemattomasta järkevyydestä koko Suomen kansalle. Mutta politiikoillemme järkipuheet eivät näytä yhtään tepsivän. Heitä on myöskin ollut aivan liian vähän, jotka uskaltaisivat oikeasti puhua ja kirjoittaa avoimesti mielipiteitään.

Kaikki "sivistys" lähtee Ruotsin kielestä, tämä piintynyt tapa elää vielä Suomessakin. "Pakkoruotsi" joka on aikansa elänyt, ja jakaa vahvasti Suomalaista yhteiskuntaa jatkuvaan eripuraisuuteen. Minkä takia, tässä ei kansan tahto sekä Demokratia toimi ?

6

106

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • rahanhaaskausta1

   Kokkolan oma "poika" Tuoma Puumala petti Suomalaiset äänestäjänsä.

   Eduskunnan sivistysvaliokunta esittää ruotsin kielen vapaaehtoisuutta vaativan kansalaisaloitteen hylkäämistä. Vain perussuomalaiset äänestivät esitystä vastaan.

   Perussuomalaiset Ritva ”Kike” Elomaa, Kimmo Kivelä ja Mika Niikko vaativat vastalauseessaan kansalaisaloitteen hyväksymistä. Kolmikko esitti, että eduskunta kehottaa hallitusta ryhtymään kansalaisaloitteen mukaisiin toimenpiteisiin uudistuksen toteuttamiseksi.

   Keskustan kansanedustajat Inkeri Kerola, Tuomo Puumala ja Simo Rungren ehdottivat yhtenä rintamana kansalaisaloitteen hylkäämistä.

   Hylkäämistä kannattivat keskustan kansanedustajien lisäksi myös kansanedustajat Raija Vahasalo (kok.), Eeva-Johanna Eloranta (sd.), Jukka Gustafsson (sd.), Leena Harkimo (kok.), Silvia Modig (vas.), Ville Niinistö (vihr.), Mikaela Nylander (r.), Tuula Peltonen (sd.) ja Pauliina Viitamies (sd.). Tyhjää äänestivät Pauli Kiuru (kok.) ja Sanna Lauslahti (kok.).

  • Vapaakielivalinta1

   Ennen viime eduskuntavaaleja nyt eduskuntaan pääseet kansanedustajat olivat pakkoruotsia vastaan yli 70 % .Puoluekurin takia he joutuvat pettämään äänestäjänsä, eivätkä voineet äänestää omantunnon mukaan. Nyt kun alkoholia lakia valmistellaan mm keskustalaiset saavat äänestää omantunnon mukaan. Näin meillä demokratia toimii.

   Kansalaisaloiteen hylkäys oli kova pettymys yli 60 000 tuhannelle alle-kirjoittaneelle. Vaikka monet asiantuntija tahot puolsivat pakkoruotsin hylkäämistä mm. EK- elinkeinoelämä.
   Sitten ihmetellään että nukkuvien puolue kasvaa, joka on huolestuttavaa demokratian kannalta, myös kansalaisten sanankäyttö netti mailmassa on koventunut vähemmistöä kohtaan, joka ei ole terve kehitys suomessa, kun on aina tultu hyvin toimeen toistemme kanssa, syyhän löytyy poliittisesta valtapelistä, ei ruotsinkielisten vähemmistön.

   Nyt pakkoruotsi lyö itseään ja suomenruotsalaisia vastaan, koska vapaa kielivalinta pakosta hylättiin.

  • Raha-Konsultti

   Kielilisät sekä muut ruotsinkielenkustanukset virtaavat hyväosaisille.
   Rahan pitäisi "virrata" köyhyysrajan alapuolella oleville.

   Ehdotan:
   Niille joille yhteiskunnan veronmaksajien rahat menevät ruotsinkielen tarpeeseen, heille pitää laittaa 5% raippavero rahojen palauttamiseksi, jotta niitä voidaan jakaa köyhyysrajan alapuolella oleville köyhille.

   Ne suomalaiset jotka eivät halaua suomalaisten tasa-arvon ja oikedumukaisuuden lisääntymistä, heidät voidaan pudottaa sieltä rikkaalta oksalta ylimmältä maanpinalle toteamaan miten köyhä kansa elää puutteessa.

  • äiti-aurinkoinen

   Perkele suomi hyvä suomi!

   Mihinkä julkinen keskustelu ruotsinkielen tarpeettomuudesta on johtanut, esimerkiksi Kokkolan kaupungin palkkkalistoilla olevat ruotsinkieliset "virkamiehet" ovat ottaneet kohteekseen suomenkieliset veronmaksajat joita syynätään suurennuslasin kanssa jospa löytyisi edes pieni rike tai moittimisen kohde joihin voisi tuhlata turhaan veronmaksajien rahoja.

   Lehdissä on ollut tietoa ja siitä tehdyn päätelyn lopputuloksena:
   Tunareitten ja osaamattomien ajan vietteestä, kun ei osata hoitaa tehtäviä, niin keksitään tehtäviä joilla pyritään mukamas parantamaan tavallisten ihmisten elinolosuhteita ja kuitenkin ne suurimmat olosuhteita haittaavat tekijät kokkolassa unohdetaan tai lakaistaan "maton alle".

   Suomalainen ja ihminen ensin ja sen jälkeen tulee pitkä jono päteviä pätemättömiä virkamiehiä.

  • tre-kronor

   2015

   Eduskunta on hylännyt kansalaisaloitteen ruotsin opiskelun valinnaistamisesta 134-48.

   Keitä ovat ne jotka on sidottu ruotsinkielen hirsipuuhun.

   134 mustaa lammasta joita kolme kruunua vartio.

  • Eduskuntavaaliehdokkaista oli 70% pakkoruotsia vastaan. Kuitenkin läpipäässeistä 144/200 äänesti pakkoruotsin puolesta.
   Olisikohan ruotsinkielisten säätiöiden suomenkielisille ehdokkaille antamalla vaalirahoituksella jotain tekemistä asiassa.?
   Onko suomalaiset kansanedustajat noin helposti ostettavissa?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riikka Purra-leikkuulauta, hyvää huumoria vaiko räikeän mautonta pilkantekoa kansalaisia kohtaan?

   "Riikka Purra vitsaili leikkaamisesta – puisessa leikkuulaudassa viesti" https://www.is.fi/politiikka/art-2000010263746
   Perussuomalaiset
   456
   3274
  2. Alexander Stubb presidenttipuheessaan: "Uuden maailmanjärjestyksen rakentamiseen menee aikaa"

   "Uuden maailmanjärjestyksen rakentamiseen menee aikaa. Tulemme näkemään niin vallan alueellistumista kuin epäpyhiä liitt
   Maailman menoa
   277
   2431
  3. Käteismaksuihin lisättävä 10 % + 2 eur palvelumaksu

   Alla muutama esimerkki, kuinka ostosten loppusummaan lisättävä palvelumaksu kannustaa siirtymään pois kalliista ja hitaa
   Maailman menoa
   309
   1613
  4. Mitä sanoisit nainen

   Jos sanoisin että sä oot elämäni nainen ja tahtoisin viettää sen vain sun kanssas 🙏❤️
   Ikävä
   88
   883
  5. Miksi en vaan voi

   olla ajattelematta sua? Aiheutat suuria tunteita ❤️ Harvoin kokee näin voimakkaasti.
   Ikävä
   82
   874
  6. En muista koskaan itkeneeni...

   Niin paljon jonkun ihmisen perään kuin sinun perääsi olen itkenyt. En edes sen ihmisen, joka oli elämässäni todella pitk
   Ikävä
   75
   859
  7. Aki ja Katri Riihilahti saavat vauvan - Tällainen on Riihilahtien uusperhe - Lapsia ex-vaimon kanssa

   Onnea, onnea, onnea koko perheelle! Uusi tulokas on Aki Riihilahden kolmas lapsi ja Katrin ensimmäinen. Uusperheessä rii
   Suomalaiset julkkikset
   14
   824
  8. Martinan ja Plösön ihana viikonloppu maalla

   Ternimaitomotelli meni nurin, mutta kuulemma nyt Martina vie Plösö-rakkaansa eksoottiseen Ruoholahteen hänen ja Eskon en
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   771
  9. Kuvaile kaivattusi

   ulkonäköä. Onko katseenkestävä vai pitääkö piilotella? 💆‍♂️
   Ikävä
   48
   771
  10. Moilanen haikailee taas muualle

   https://www.pyhajokiseutu.fi/hallintojohtajan-virka-pohjois-pohjanmaan-liitossa/6245687 Nyt kiinnostaa Pohjois-Pohjanma
   Oulainen
   22
   682
  Aihe