Uskalletaan olla Suomalaisia !

suomalaisuuskunniaan

Suomensuomalaisten on syytä alkaa korostaa omaa identiteettiään, koska muuten päädymme jatkossakin vain muiden vähemmistö ryhmien erityisoikeuksien maksumieheksi.Esim. Suomenruotsalaiset-Perustuslaista ei ole pakkoruotsin tueksi muutoin kuin omaatuntoa ja rehellisyyskäsitettä venyttäen. Tai tietämättömyys!

Toisia suomalaisia/vähemmistöä kielipalvellen, jotka suurin osa jo osaa suomea , suomen elintaso ei nouse,rahaa otetaan toisesta taskusta toiseen, usein on kärsijänä se heikoin lenkki.Nyt vaaditaan erityisen vahvasti aloja ja kielikoulutusta, jotka ovat kytköksissä tietoyhteiskuntamaihin, jotka harjoittavat laajaa kaupankäyntiä, ja tuovat tuloja suomelle. Pysyäksemme mukana on meidän oltava osana kaupallista kielikulttuuri osaamista, tässä Suomi on kielellisesti pahasti jäljessä.

Tämä on juuri se yksi ongelma, etteivät ihmiset uskalla tuoda todellista mielipidettään esille, kun heti leimataan, joka ei sivistyksestä ole kuullut koskaan edes puhuttavan.. "Kielestä pitää keskustella, se ei ole tabu, pyhä eikä koskematon eikä puhuminen ole vainoa. On sydämetöntä ja järjetöntä vaatia pakkoruotsia niille, jotka eivät sitä tarvitse muuten kuin täyttääkseen ylimitoitetut virkamiesten kielitaitovaatimukset." Näin Suomen Kuvalehden entinen päätoimittaja Tapani Ruokanen kirjoitti lehdessään jo vuonna SK 40/2010.

Lehdissä ja blogeissa on ollut lukemattomia tunnettujen ja arvostettujenkin päättäjien ja politiikkojen kirjoituksia pakkoruotsin olemattomasta järkevyydestä koko Suomen kansalle. Mutta politiikoillemme järkipuheet eivät näytä yhtään tepsivän. Heitä on myöskin ollut aivan liian vähän, jotka uskaltaisivat oikeasti puhua ja kirjoittaa avoimesti mielipiteitään.

Kaikki "sivistys" lähtee Ruotsin kielestä, tämä piintynyt tapa elää vielä Suomessakin. "Pakkoruotsi" joka on aikansa elänyt, ja jakaa vahvasti Suomalaista yhteiskuntaa jatkuvaan eripuraisuuteen. Minkä takia, tässä ei kansan tahto sekä Demokratia toimi ?

6

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rahanhaaskausta1

      Kokkolan oma "poika" Tuoma Puumala petti Suomalaiset äänestäjänsä.

      Eduskunnan sivistysvaliokunta esittää ruotsin kielen vapaaehtoisuutta vaativan kansalaisaloitteen hylkäämistä. Vain perussuomalaiset äänestivät esitystä vastaan.

      Perussuomalaiset Ritva ”Kike” Elomaa, Kimmo Kivelä ja Mika Niikko vaativat vastalauseessaan kansalaisaloitteen hyväksymistä. Kolmikko esitti, että eduskunta kehottaa hallitusta ryhtymään kansalaisaloitteen mukaisiin toimenpiteisiin uudistuksen toteuttamiseksi.

      Keskustan kansanedustajat Inkeri Kerola, Tuomo Puumala ja Simo Rungren ehdottivat yhtenä rintamana kansalaisaloitteen hylkäämistä.

      Hylkäämistä kannattivat keskustan kansanedustajien lisäksi myös kansanedustajat Raija Vahasalo (kok.), Eeva-Johanna Eloranta (sd.), Jukka Gustafsson (sd.), Leena Harkimo (kok.), Silvia Modig (vas.), Ville Niinistö (vihr.), Mikaela Nylander (r.), Tuula Peltonen (sd.) ja Pauliina Viitamies (sd.). Tyhjää äänestivät Pauli Kiuru (kok.) ja Sanna Lauslahti (kok.).

    • Vapaakielivalinta1

      Ennen viime eduskuntavaaleja nyt eduskuntaan pääseet kansanedustajat olivat pakkoruotsia vastaan yli 70 % .Puoluekurin takia he joutuvat pettämään äänestäjänsä, eivätkä voineet äänestää omantunnon mukaan. Nyt kun alkoholia lakia valmistellaan mm keskustalaiset saavat äänestää omantunnon mukaan. Näin meillä demokratia toimii.

      Kansalaisaloiteen hylkäys oli kova pettymys yli 60 000 tuhannelle alle-kirjoittaneelle. Vaikka monet asiantuntija tahot puolsivat pakkoruotsin hylkäämistä mm. EK- elinkeinoelämä.
      Sitten ihmetellään että nukkuvien puolue kasvaa, joka on huolestuttavaa demokratian kannalta, myös kansalaisten sanankäyttö netti mailmassa on koventunut vähemmistöä kohtaan, joka ei ole terve kehitys suomessa, kun on aina tultu hyvin toimeen toistemme kanssa, syyhän löytyy poliittisesta valtapelistä, ei ruotsinkielisten vähemmistön.

      Nyt pakkoruotsi lyö itseään ja suomenruotsalaisia vastaan, koska vapaa kielivalinta pakosta hylättiin.

    • Raha-Konsultti

      Kielilisät sekä muut ruotsinkielenkustanukset virtaavat hyväosaisille.
      Rahan pitäisi "virrata" köyhyysrajan alapuolella oleville.

      Ehdotan:
      Niille joille yhteiskunnan veronmaksajien rahat menevät ruotsinkielen tarpeeseen, heille pitää laittaa 5% raippavero rahojen palauttamiseksi, jotta niitä voidaan jakaa köyhyysrajan alapuolella oleville köyhille.

      Ne suomalaiset jotka eivät halaua suomalaisten tasa-arvon ja oikedumukaisuuden lisääntymistä, heidät voidaan pudottaa sieltä rikkaalta oksalta ylimmältä maanpinalle toteamaan miten köyhä kansa elää puutteessa.

    • äiti-aurinkoinen

      Perkele suomi hyvä suomi!

      Mihinkä julkinen keskustelu ruotsinkielen tarpeettomuudesta on johtanut, esimerkiksi Kokkolan kaupungin palkkkalistoilla olevat ruotsinkieliset "virkamiehet" ovat ottaneet kohteekseen suomenkieliset veronmaksajat joita syynätään suurennuslasin kanssa jospa löytyisi edes pieni rike tai moittimisen kohde joihin voisi tuhlata turhaan veronmaksajien rahoja.

      Lehdissä on ollut tietoa ja siitä tehdyn päätelyn lopputuloksena:
      Tunareitten ja osaamattomien ajan vietteestä, kun ei osata hoitaa tehtäviä, niin keksitään tehtäviä joilla pyritään mukamas parantamaan tavallisten ihmisten elinolosuhteita ja kuitenkin ne suurimmat olosuhteita haittaavat tekijät kokkolassa unohdetaan tai lakaistaan "maton alle".

      Suomalainen ja ihminen ensin ja sen jälkeen tulee pitkä jono päteviä pätemättömiä virkamiehiä.

    • tre-kronor

      2015

      Eduskunta on hylännyt kansalaisaloitteen ruotsin opiskelun valinnaistamisesta 134-48.

      Keitä ovat ne jotka on sidottu ruotsinkielen hirsipuuhun.

      134 mustaa lammasta joita kolme kruunua vartio.

    • Eduskuntavaaliehdokkaista oli 70% pakkoruotsia vastaan. Kuitenkin läpipäässeistä 144/200 äänesti pakkoruotsin puolesta.
      Olisikohan ruotsinkielisten säätiöiden suomenkielisille ehdokkaille antamalla vaalirahoituksella jotain tekemistä asiassa.?
      Onko suomalaiset kansanedustajat noin helposti ostettavissa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2663
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      72
      1432
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1431
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1189
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1141
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1089
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1070
    Aihe