Varkaiden ja rikollisten mekka

MafianOMa

Jos joku aikoo tuonne mennä, niin menkää ryhmässä. Muuten paikka on hengenvaarallinen rikollisten ja päälle käyvien narkkareiden takia. Piirittävät ja yrittävät ryöstää keskellä päivääkin, Paikka on kuin suoraan helPIIPstä.

4

1335

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokenutvinkkaa

      Tähän kategoriaan saa laittaa myös nämä: Palermo, öiseen aikaan todella epämiellyttävä ja hienot ikivanhat arabityyliset rakennuksetkin näyttävät yöllä vain kuvottavilta vampyyrilinnoilta. Varjoissa hyökkäileviä narkkareita, epämääräisiä kadun miehiä ja prostituoituja, miehiä ja naisia. Ainoa hyvä että sieltä pääsee poiskin mm. rantakohteisiin. Calabria on myös täysin mafian pilaama: suvut omistavat kaikkea ja kaiken, pitävät yllä myös turistitoimintaa ympäri Eurooppaa mutta eivät kuitenkaan aina huoli asiakkaita, syynä ilmeisesti verot tms. Käyvät tietysti muutakin kauppaa kuin turismiala. Ei tarvitse edes olla ryöstäjiä, kun huijaavat majoitusten hinnoissa joka tapauksessa. Haalivat joukkoonsa muitakin epämääräisiä porukoita ja jos asiakas sanoo jotain niin alkavat temppuilla monin tavoin. Etelä-Italiassa onneksi parempiakin kohteita! ja turvallisempia. Jos menee Napoliin kannattaa ottaa lautta Caprille ja Amalfille ja sitten pois.

      • kokenutjoo

        Itsekkin kokenut: Napolissa 5 kertaa ja Palermossa 7 kertaa käyneenä voin vain sanoa, että en pelännyt yhtään. Täällä pienessä Suomessa (jopa syrjäkylillä) se sijaan ovat "ihmiset" aika pelottavia...Täällä näkee keskellä kirkasta päivää oksentavia juoppoja puukkoineen verkkarihousujen taskussa ja sun muita narkkareita...No grazie!


    • Nilkkuu1

      Työkaveri oli miehensä kanssa Roomassa ja joutuivat varkaiden kynsiin.Koko episodissa hankalinta oli että edes poliisit eivät osanneet englantia edes välttävästi..Yritä siinä sitten selittää mitä on tapahtunut,kenelle,missä ja milloin kun virkavallan edustajan kädet käyvät kuin tuulimyllyn siivet mutta yhtäkään ymmärrettävää sanaa suusta ei tule.

    • matkaankäy111

      "Itsekkin kokenut: Napolissa 5 kertaa ja Palermossa 7 kertaa käyneenä voin vain sanoa, että en pelännyt yhtään. Täällä pienessä Suomessa (jopa syrjäkylillä) se sijaan ovat "ihmiset" aika pelottavia...Täällä näkee keskellä kirkasta päivää oksentavia juoppoja puukkoineen verkkarihousujen taskussa ja sun muita narkkareita...No grazie!"

      Majoituit varmaan johonkin luksushotelliin Napolin parhaalla paikalla? liikuitko yksin? oletko mies/nainen? jos nainen niin liikuit varmaankin suurikokoisen/paikallisen miehen seurassa jolloin sait takuulla olla rauhassa. Turha väittää että Napoli olisi jokin turvallinen matkakohde, moni matkailija kokee täysin muuta sillä kaupunki on mafian hallitsema ja siten myös huumeita, narkkareita, varkaita, kerjäläisiä, feikkituotteita ja muuta mukavaa. Ei tarvitse edes Napoliin asti mennä, riittää kun menee junaan saa kuulla junaan tulevien valituksia siitä että mafia vienyt kaiken tai kun menee satamaan niin romanit kyttäävät siellä ja lähtevät perään jos näyttää siltä että pystyvät ja usein pystyvät että niin kiva ja rauhallinen kohde. Moni napolilainen paikallinenkin sivistynyt haluaa pois kotikulmiltaan ja muuttavat mielellään opintojen työn perässä kauas, ulkomaillekin. Miksi asut Suomessa jos halveksut niitä syrjäkyliä? ota auto ja mene kaupunkiin tai niin syrjälle jossa voit asua metsän keskellä ilman häiriköitä, tuskin kukaan pakottaa sinua asumaan häiriköitä kuhisevilla syrjäkylillä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe