Sperma-analyysin tuloksista

onnistuisiko

Näytteessä siittiöitä 2,6 miljoonaa ja tilavuus 2 ml. Liiikkuvuus a b 60%. Onko mitään mahdollisuuksia hedelmöitykseen näillä arvoilla?

11

426

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Auttoiko

      - Yli 20 milj/ml - positiivinen testitulos eli normaali määrä siittiöitä.
      - Alle 20 milj/ml - negatiivinen testitulos eli normaalia alhaisempi määrä siittiöitä näytteessä.

      • onnistuisiko

        Eli näytteen tulos on siis todella harmittavan surkea. Vielä kysyisin, että onkohan kyse suoraan sanottuna hedelmättömyydestä?


      • Auttoiko

        Voithan kokeilla lisätä siittiöiden määrää/liikkuvuutta lisäravinteilla ja katsoa muutamien viikkojen päästä uudelleen testin tuloksia. Myös elämäntavoilla on merkitystä siittöiden laadun kannalta. Tuossa pari mitä on tunnuttu kehuvan:
        http://bot.fi/20pz
        http://bot.fi/20q1


    • onnistuisiko

      Otin kuurin noita valmisteita (Nybalans ja FertilAid) . Menin uudelleen testiin tällä viikolla ja eilen sain tulokset. Siittiöiden kokonaismäärä oli kyllä noussut melkein viiteen miljoonaan eli lähes tuplaantunut. Mutta toivottoman huonoksi tulos silti jäi. Tilavuus ei parantunut yhtään, liikkuvuus jonkin verran. Nyt on vähän tyhjä olo.

      • nykomma

        Hetkinen.. Olisiko sun mitenkään mahdollista kokeilla kuuria vielä muutaman kuukauden ajan? Jos ei lähemmäs vuodessa ole tullut muutosta,niin sitten antaisin asian olla. Yrittänyttä ei laiteta? ;)


    • onnistuisiko

      Aikas kaukana olen normaaliarvosta 20 milj/ml. Siittiöiden määrän pitäisi lisäravinteilla moninkertaistua, jotta normaaliarvoihin yltäisin. Olen kyllä jatkanut lisäravinteiden syömistä ja muuttanut elintapoja terveellisempään suuntaan. Klinikalta, jossa olen käynyt näytteet antamassa, on suositeltu kivesten tarkempaa tutkimista ja joidenkin verikokeiden ottamista. Kynnys moiseen tuntuu kuitenkin korkealta. Omat keinot olisi kyllä paljon paremmat.

    • kyllänäino

      Kyllä tuollakin pitäisi palaa pohjaan .Yksikin riittää.

    • onnistuisiko

      Sain mentyä suositeltuihin jatkotutkimuksiin. Niissä todettiin mm. kiveskohju, kivesten arpikudosta ja kohonnut FSH-arvo. Tässä on nyt hieman näissä nielemistä.

    • Kyrmy

      Mulla oli kuusi vuotta sitten siittiöitä vielä 37 milj/ml, joskin niiden liikkuvuus ja muoto oli laskenut. Tän vuoden toukokuussa kun tutkittiin niin oli enää 5,2 milj/ml. Kivesten suonikohjujen poistamiseksi tukittiin kiveslaskimo toiselta puolelta syyskuussa. Nyt parin kk päästä melkein 20 v jatkunut jomotus on loppunut ja oman tuntuman mukaan vasen kives on suurentunut. Sain tuossa välillä aikaiseksi lapsen mutta jos siittiöiden laatu ei ihmeellisesti parannu niin jää toinen tekemättä. AP laitathan tänne tietoa miten homma etenee.

    • vaikeaaonnistua

      Toivottavasti kiveslaskimon tukkiminen auttaa ja parantaa siittiöiden laatua. Olen myös harkitsemassa samaa hoitoa kiveskohjujeni poistamiseksi. Mulla lisää haastetta tuo, että kivesten tutkimuksissa todettiin, että mun kivesten siittiöitä mudostavaa kudosta on vaurioutunut. Vauriotuneeseen kudokseen on muodostunut sidekudosta eli arpea. Vereni kohonnut FSH-arvo viittaa kuulemma myös kivesperäiseen vaurioon.

    • Kyrmy

      Toivottavasti se riittäis sulle. Mä lueskelin noista FSH-arvoista, että vois viitata myös Kleinfelderin syndrooaan. Toivottavasti se ois vaan kivesperäinen vaurio. Sehän ois tod.näk. vain toispuolinen juttu eli silloin sulla olis mahdollisesti vielä hyvä chance tulla isäksi. Pidän peukkua sulle. Kerro mitä tulee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe